- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.761
Anladım iyi inşallah olur o zmnBir sorun yok daha erken zaten dedi.
Oyle dusunme canim sogan kuru vucidumuz icinde cok iyi. Baktin olmazsa incir kaynat ic. Ins olur Rabbim buyuk stres en buyuk tehlike. Benim bi akrabam 1 oglu vardi. Bi tane daha istediler. Gitmedigi doktor kalmadi. Doktorlar imkansiz olmaz hatta cocugu olduguna bile sasirmislardi. Tam artik vazgectikleri zaman midem agriyo yaniyo diye doktora gidiyo. Doktor safra kesesinden supelendikleri icin ultrasonla bakiyor ki 4 aylik hamile oldugunu ogreniyorlar. Mucize gibi bisey. Biraz kafayi dagitmak lazim. Hersey gonlunce olsunSogan kürü ictim. Zaten ona yaniyorum. O kadad ictim onu fayda etmedi. Var normal gebelik testim de onu d adet gecerse yaparim diye dusundum
Bebekleri yoğun bakıma alınca devletten günlük çok yüksek ücretler alıyorlarmış ondan yapmıştır Allah bizleri Allah korkusu olan doktorlarla karşılaştırsın inşallahBen son adet tarihime göre 42+3 de doğurdum bebeğin boyutuna göre 41+2 idi yani geç döllenme. Amaben normal doğum illa diyen bi doktor bulana kadar 3 doktor değiştirmiştim. 42 ye kadar normal sayıyorlar zaten. Amaben özel hastanedeydim tabii ne istedim ne istemedim hep yapıldı ama bana da doğum sonrası çocugumu vermemişti çocuk doktoru, 3 kordon dolanmış şekilde doğmuştu. Beni doğuran doktorum hersey yolunda derken bu çocuk doktoru yok emme reflexi yok emziremezsin yok beynine oksijengitmemiş olabilir yoğun bakım zart zurt, doğuralı 45 dakka olmuş gittim bebekhaneye kavga ettim aldım çocugumu, yarım saat bi dene sora bakarız dedi. Emme reflexi yok dediği çocuk yarımsaat sora göğüslerimi kanatmıştı bile, aa ok sabah çıkarsınız çocuk sağlıklı dedi çıktı gitti aynı doktor sonraemme reflexi yok dediği çocuga hayatta emzik vermeem diyen ben 3 günlükken eczaneden emzik aldım çok küvvetliymiş emme reflexi sürekli beni emince gereksizsüt patlamasıyapıyodu 20 ay emzirdim
Teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Oyle dusunme canim sogan kuru vucidumuz icinde cok iyi. Baktin olmazsa incir kaynat ic. Ins olur Rabbim buyuk stres en buyuk tehlike. Benim bi akrabam 1 oglu vardi. Bi tane daha istediler. Gitmedigi doktor kalmadi. Doktorlar imkansiz olmaz hatta cocugu olduguna bile sasirmislardi. Tam artik vazgectikleri zaman midem agriyo yaniyo diye doktora gidiyo. Doktor safra kesesinden supelendikleri icin ultrasonla bakiyor ki 4 aylik hamile oldugunu ogreniyorlar. Mucize gibi bisey. Biraz kafayi dagitmak lazim. Hersey gonlunce olsun
Amin canim insAllahTeşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kesinlikle aynısını düşündüm, zaten benim limitsiz sigortam vardı oğlumun da öyle. Dedim ben alıp göğüsüme koyucam ısıtıcam, bana doktor demez mi burda da ısıtıcı var diyeBebekleri yoğun bakıma alınca devletten günlük çok yüksek ücretler alıyorlarmış ondan yapmıştır Allah bizleri Allah korkusu olan doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Bir fikir verin bana kızlar yaaaKızlar tam beklediğim adet tarihinden bir hafta önce, yani dün erken gebelik testi yaptım, foratest diye bir test almıştım.negatif çıktı.umudumu koruyayım mı sizce, yoksa bu aydan ümidimi keseyim mi?
Benim daha 8 gün var beklemek çok sıkıcıBenim adete 4 gün kala çıkmıştı canım. 6 gün kala negatifti
Bence bekle biraz daha ben pek erken gebelik testlerine güvenmiyorum canım kırmızılar gelmeden umut mu bitermiş bak benim 42. Günüm kırmızılar yok hala umuda tutunmaya,devamBir fikir verin bana kızlar yaaa
Peki test yaptığında sonuç nasıl çıkıyorBence bekle biraz daha ben pek erken gebelik testlerine güvenmiyorum canım kırmızılar gelmeden umut mu bitermiş bak benim 42. Günüm kırmızılar yok hala umuda tutunmaya,devam
maşallah ya ya ordski doktorlar insan canına önem vermiyolar yada bizim burdaki dpktorlar kolaya kaçıp bizleri aldatıyolarValla burda bi arkadasım37 yaşında, ilki sezeryandı , 10 aylıkken oğlu ikinciye gebe kaldı. İkinciyi epidural normal doğurdu kafası da kocamanmış, epidural almış ama yine de izin vermişler ve 42. Haftada falan doğurdu . Ben çok şaşırdım bi kere 35 üstü ve 2 sene es vermeyip ilki sezeryan olan bi annenin gebeliği riskli gebelik sayılmıyor mu yav?
Cidden oyle csnım yazdıklarını okurken benmi yazdım acaba ki dedim bian bende tıpkı böyleyim işte bi ay bende pvulasyonvtestine başladım kafam gelmedi daha cok stres oldum ateş ölçeyim dedim senin gibi topiği görünce okuyunca son gaz kaçtım benlik değil ben ilk doğumumdan 40 gun sonra hiç korunmadım 17 ay sonra hamile kaldım şimdide 18 ay oldu korunmayı bırakalı benim adetlerimde oldum olası aşırı düzensiz benim rekorda 50 60 günlerde bu aradaHakkaten nasip kısmet yaa o testi yapmasan da olurmuşama benim gibi takıntılı insanlar kesinlikle yırtık prezervatifle fln kazayla gebe kalmalı hiç aklında yokken yani. Bidahaki doğumdan sora hiç korunmamayı düşünüyorum zaten gebe kalmıyosam kolay kolay
Benim biraz karışık canım ben akıntıma göre bi tarih belirledim bat tarihi 3 nisandı 1 ve 2 nisanda birer kere lekelenmem oldu 1 nisanda test negatifti hiç sonradan çizgi bile cıkmadı 3 nisanda yaptım gene negatifti 5 nisanda yaptım başlarda negatif gibiydi sonradan cok silik bi çizgi cıkmıştı en son 10 nisanda yaptım gene aynı başta negatif gibiydi ama yarım saat sonra falan gene çizgi çıktı kuruma çizgileri genelde incecik ve gri oluyo daha once cok kuruma çizgisi olayım oldu çünkü bu sefer cıkan çizgiler soluk ama kalın çizgiler ya inşallah gene kuruma değildir diyorum bakalımPeki test yaptığında sonuç nasıl çıkıyor
Ay aynı benBence bekle biraz daha ben pek erken gebelik testlerine güvenmiyorum canım kırmızılar gelmeden umut mu bitermiş bak benim 42. Günüm kırmızılar yok hala umuda tutunmaya,devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?