Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sogan kürü ictim. Zaten ona yaniyorum. O kadad ictim onu fayda etmedi. Var normal gebelik testim de onu d adet gecerse yaparim diye dusundum
Oyle dusunme canim sogan kuru vucidumuz icinde cok iyi. Baktin olmazsa incir kaynat ic. Ins olur Rabbim buyuk stres en buyuk tehlike. Benim bi akrabam 1 oglu vardi. Bi tane daha istediler. Gitmedigi doktor kalmadi. Doktorlar imkansiz olmaz hatta cocugu olduguna bile sasirmislardi. Tam artik vazgectikleri zaman midem agriyo yaniyo diye doktora gidiyo. Doktor safra kesesinden supelendikleri icin ultrasonla bakiyor ki 4 aylik hamile oldugunu ogreniyorlar. Mucize gibi bisey. Biraz kafayi dagitmak lazim. Hersey gonlunce olsun

Bebekleri yoğun bakıma alınca devletten günlük çok yüksek ücretler alıyorlarmış ondan yapmıştır Allah bizleri Allah korkusu olan doktorlarla karşılaştırsın inşallah

Teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Kızlar tam beklediğim adet tarihinden bir hafta önce, yani dün erken gebelik testi yaptım, foratest diye bir test almıştım.negatif çıktı.umudumu koruyayım mı sizce, yoksa bu aydan ümidimi keseyim mi?

Bebekleri yoğun bakıma alınca devletten günlük çok yüksek ücretler alıyorlarmış ondan yapmıştır Allah bizleri Allah korkusu olan doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Kesinlikle aynısını düşündüm, zaten benim limitsiz sigortam vardı oğlumun da öyle. Dedim ben alıp göğüsüme koyucam ısıtıcam, bana doktor demez mi burda da ısıtıcı var diye . Dedim kalp atışımı dinleticem, hep öyle okudum gördüm ölümden dönüyor çocuklar anne teni kokusu kalp atışı sıcaklığıyla. O doktor yüzünden 2 saat geç emzirmeye başlamıştım .

Ay klomen ve estrofem kullandım bu ay akıntı olmadı yumurtlama dım diye duusnmustım oyle de olmus kıste donusmus yanı bu ay da olmadı benim

Kızlar bugün Bat günüm ne hamileliğe ne adete dair hiç bir belirti yok adetim düzensiz bazen 1 2 hafta geç olduğumda oluyor bu belirsizlikle zaman geçmiyor

Hayal Kocak canım allah korusun hemen en kötüsünü düşünme ya benimde ilk hamileliğimde 7 8 haftalıkken kanamam olmuştu 3 iğne verdi doktor 2 gün arayla vuruldum allahın izniyle bişey olmaz inşallah doktor bul hemen

Kızlar günaydın! Ben 4nisanda ovulasyon testinde çift çizgi gördüm bat 19nisan yazdırmıştım, 17nisanda ovulasyon testim pozitif çıktığı için kan verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım.

maşallah ya ya ordski doktorlar insan canına önem vermiyolar yada bizim burdaki dpktorlar kolaya kaçıp bizleri aldatıyolar
Cidden oyle csnım yazdıklarını okurken benmi yazdım acaba ki dedim bian bende tıpkı böyleyim işte bi ay bende pvulasyonvtestine başladım kafam gelmedi daha cok stres oldum ateş ölçeyim dedim senin gibi topiği görünce okuyunca son gaz kaçtım benlik değil ben ilk doğumumdan 40 gun sonra hiç korunmadım 17 ay sonra hamile kaldım şimdide 18 ay oldu korunmayı bırakalı benim adetlerimde oldum olası aşırı düzensiz benim rekorda 50 60 günlerde bu arada bu ay 42. Gündeyim bakalım bekliyorum gçson iki audır bıraktım zaten kolay hamile kalan biri değilim biliyorum buyuzden bırakrım kendimi olsun diye uğraşmadım hiç oda cok strese sokuyo insanı iş gibi iki gunde bir yada gün aşırı afakanlar basıyo bana gelemiyorum hiç böyle şeylere

Peki test yaptığında sonuç nasıl çıkıyor
Benim biraz karışık canım ben akıntıma göre bi tarih belirledim bat tarihi 3 nisandı 1 ve 2 nisanda birer kere lekelenmem oldu 1 nisanda test negatifti hiç sonradan çizgi bile cıkmadı 3 nisanda yaptım gene negatifti 5 nisanda yaptım başlarda negatif gibiydi sonradan cok silik bi çizgi cıkmıştı en son 10 nisanda yaptım gene aynı başta negatif gibiydi ama yarım saat sonra falan gene çizgi çıktı kuruma çizgileri genelde incecik ve gri oluyo daha once cok kuruma çizgisi olayım oldu çünkü bu sefer cıkan çizgiler soluk ama kalın çizgiler ya inşallah gene kuruma değildir diyorum bakalım

Kızlaar selamlar nasılsınız napıyorsunuz? 2 gündür çok yoğunum bakamıyorum buraya.
Hamişlerimiz var gördüğüm kadarıyla hayırlı olsun :))
Benim daha 10 gün var geçmek bilmiyor bu günler
29 nisan doğum günüm. 26 yaşına girmiş olucam. Rabbime 26 yaşıma girerken hediye olarak bebek haberi almak için dua ettim. İnşallah olur :))
Bugüj hafif sol kasığımda ağrı var. Üşüttüm gibide ama bakalım bir kaç gün neler olacak :)

Kızlar rüyamda karnım burnumdaydı kocamandı bi sancım tuttu ama nasıl kasıklarım ağrıyo doğuruyom ben diye hastaneye gidiyorum kapının önunde duruyo doktor yol göl gibi aynı su dolu yüzüyo ördekler yüzüyo falan ama ben suyun üstünde yürüyorum iki büklüm adım attıkça sancı giriyo doktorun yanına geldim doktorla konusuyodum bişeyler takcaktı koluma uykumdan uyandım bi baktım kasıklarım harbiden taş gibi ağrıyo aynı rüyamdaki gibi ağrıyo tuvaletim sıkıştırmış iyice ondan ağrıyomuş hemen gittim tabi sonradan baya bi güldüm kendime bu ara uykum cok ağır tuvalete bile kalkamıyorum cok sık tuvaletim geldiği içinde kasık ağrım oluyo sıkışıyorum ama gördüğünüz giibi onu da uyanmak yerine rüyama devam edip doğum sancısı sanıyorum aşşahım ben bu tuvalet mevzusunu nasıl atlatırım acaba sonrada enfeksiyon oluyo doğal olarak tutmamam gerek ama elimde değil ki

Bence bekle biraz daha ben pek erken gebelik testlerine güvenmiyorum canım kırmızılar gelmeden umut mu bitermiş bak benim 42. Günüm kırmızılar yok hala umuda tutunmaya,devam
Ay aynı ben 51. Günüm hala adet yok ama bulantı akıntı rahim hareketi gaz had safhada. Bi de kuyruk sokumu ağrısı. Ya bugün artık tekrar test yapsam mı diyorum ya , çünkü kaynanamlar geliyo bu akşam çarşambaya kadar bizdeler. Uzakta oturuyolar, şimdi test yapmasam halimden fln sorar yani anlar ben hep karınca gibiyim hiç durmam normalde şuan arada uzanıyorum yüzüm bi ekşi fln. Yani sorsa çaktırırım çaktırırsam ümitlenir hemen. Tesr yaparsam negatifse en azından sorarsa yok ya ne ikinci çocuğu yeah rolümü oynayabilirim ama varsa da sorarsa test pozitif ama bakalım kısmet der cool tavrımı korurum ay bi fikir verin kızlar naapsam yaa? En fazla 6+2 de olabilirim en az da 4 haftalık yani. Biliyorum alt test yap manyak mısın dicekniz de ardından çok ağlıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…