Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tam beklediğim adet tarihinden bir hafta önce, yani dün erken gebelik testi yaptım, foratest diye bir test almıştım.negatif çıktı.umudumu koruyayım mı sizce, yoksa bu aydan ümidimi keseyim mi?

Adete 4 kala erken gebelik testi negatif çıktı canım ama normal kaset testim pozitifti

Aynıları bendede var saydıklarının hepsi bencede al bi test yap kiösecikler gelmeden bende öyleyim hemen belli ederim kendimi anlarlar

Kuzum sen daha test yapmadın dimii? Ayy kıyamam yaa sanaa dikkat et :))

Ayyyy neyi bekliyorsunnn 2 aylık olmayı mı

Hayırlı sabahlar Berat kandiliniz mübarek oksun.Rabbim gonlumuzdekini hayırlısıyla nasip etsin.kizlar daha öncede yazmıştım sat 4 Nisan adetten sonra gün aşırı ilişki oldu en son 16 Nisan'da oldu 17 Nisan'da ovulasyon testine başladım yukardan aşağıya 17 Nisan 18 Nisan 19 Nisan sırayla gidiyor bugünde yapmam gerekiyor mu testlere göre çatlamış dimi kandil diye dün akşamı boş gecirdik.sizce ümit varmı .bat 6 Mayıs

Kuzum sen daha test yapmadın dimii? Ayy kıyamam yaa sanaa dikkat et :))
Eşim alcak pazartesi yapcam alırsa inşallah beklemeyede alıştım biyandan hiç yapasım yok şimdi negatif cıkarsa kafama takarım takıntı olur bende sürekli düşünürüm dert edinirim diye de düşünüyorum aslnda ne bileyim ya kafam iyice çorba oldu

Kızlar tam beklediğim adet tarihinden bir hafta önce, yani dün erken gebelik testi yaptım, foratest diye bir test almıştım.negatif çıktı.umudumu koruyayım mı sizce, yoksa bu aydan ümidimi keseyim mi?

Umudunu tabiki koru ne zaman ne olacağı belli olmaz

Canımmmm şimdiden yeni yaşın hayırlı olsun sağlıkla bebişine kavuştursun Rabbim daha genceciksin ya keşke senin yaşında olaydım bak Allah bana 30 yaşımda hamile kalmayı nasip etti doğumdan 20 gün sonra 31'ime girdim ben napam:) Allah ne zaman verirse bizim için en hayırlı zaman odur sen gönlünü ferah tut

Canım bu saatten sonra senin negatif çıkarsa tası tarağı toplayıp gidelim bizz Bence hamilesin sen sağlıkla gelcek inşallah ben öyle inanıyorum :)

Sağoll canım benimm. Allah razı olsın. Bana diyene bak sanki kendisi yaşlı :)) Yaş çok önemli değil aslında kafa ve vücut kaldırabiliyorsa isterse 50 olsun önemli olan o çocuğa hakkıyla bakabilmek değil mi :)

Whitechocolate-2020 hayırlı kandiller canım nerelerdesin nasılsın doktora gittinmi bi sıkıntı yoktur inşallah
Sağol canım şükür iyiyiz
Çok yorgun oluyorım
Eskisi gibi aktif olamıyorum
Midem bulanmıo şğkür ama gerginlik var yaa
Gerginliğe bi çözüm yok mu
Bitkisel şeyler de yasak sonuçta
Ne yapabilirim ?
Geçmiş Kandil’in mübarek olsun sağol
Senin nasıl gidiyor
Değişiklikler var mı??

Kuzum yumurtan çatlamış ve o günü değerlendirmişsin. Sen yinede tekrar yumurtlama olasılığına karşın gün aşırı ilişkiye devam et bence :))

Tabi orası öyle ama insan çocuğunun büyüdüğünü evlendiğini de bastonla görmek istemez biraz daha genç olayım torunlarımı da göreyim onlarla ilgileneyim vs bu tür düşünceler yaş ilerledikçe daha çok düşünülüyor.... Allah herşeyin hayırlısını versin tabi ama yaşda önemli bence
Bide 20-25'li yaşlarda insan çocuk bakmak için daha enerjik oluyor ilerleyen yaşlarda sağlık sorunları kaçınılmaz...sabır bile azalıyor
Herşey nasip meselesi tabi ben 27'imde evlendim

Gerginlik hormonların yükselmesinden kaynaklanıyor ona çare yok bitkilerde yasak
Böyle idare edicez bendede çok oluyor hele bide küçük çocuk olunca sinirim tavan yapıyor sürekli evi toplamakla temizlemekle uğraşıyorum tek başıma bende aynıyım randevumu bekliyorum

Selam kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun Bende çok gerginim ya kendime engel olamıyorum oysa ki ilk çocuğum değil diğerlerinde sıkıntı da yaşamadım ve bu ay ilk denedik ama sanki hamileyim gibi hissediyorum ama değilsem üzülcem boşuna niye böyleyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…