- 14 Mart 2018
- 3.483
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.781
Kızlar tam beklediğim adet tarihinden bir hafta önce, yani dün erken gebelik testi yaptım, foratest diye bir test almıştım.negatif çıktı.umudumu koruyayım mı sizce, yoksa bu aydan ümidimi keseyim mi?
Aynıları bendede var saydıklarının hepsiAy aynı ben51. Günüm hala adet yok ama bulantı akıntı rahim hareketi gaz had safhada. Bi de kuyruk sokumu ağrısı. Ya bugün artık tekrar test yapsam mı diyorum ya , çünkü kaynanamlar geliyo bu akşam çarşambaya kadar bizdeler. Uzakta oturuyolar, şimdi test yapmasam halimden fln sorar yani anlar ben hep karınca gibiyim hiç durmam normalde şuan arada uzanıyorum yüzüm bi ekşi fln. Yani sorsa çaktırırım çaktırırsam ümitlenir hemen. Tesr yaparsam negatifse en azından sorarsa yok ya ne ikinci çocuğu yeah rolümü oynayabilirim ama varsa da sorarsa test pozitif ama bakalım kısmet der cool tavrımı korurum ay bi fikir verin kızlar naapsam yaa? En fazla 6+2 de olabilirim en az da 4 haftalık yani. Biliyorum alt test yap manyak mısın dicekniz de ardından çok ağlıyorum ya
Kuzum sen daha test yapmadın dimii? Ayy kıyamam yaa sanaa dikkat et :))Kızlar rüyamda karnım burnumdaydı kocamandı bi sancım tuttu ama nasıl kasıklarım ağrıyo doğuruyom ben diye hastaneye gidiyorum kapının önunde duruyo doktor yol göl gibi aynı su dolu yüzüyo ördekler yüzüyo falan ama ben suyun üstünde yürüyorum iki büklümadım attıkça sancı giriyo doktorun yanına geldim doktorla konusuyodum bişeyler takcaktı koluma uykumdan uyandım bi baktım kasıklarım harbiden taş gibi ağrıyo aynı rüyamdaki gibi ağrıyo tuvaletim sıkıştırmış iyice ondan ağrıyomuş hemen gittim tabi sonradan baya bi güldüm kendime bu ara uykum cok ağır tuvalete bile kalkamıyorum cok sık tuvaletim geldiği içinde kasık ağrım oluyo sıkışıyorum ama gördüğünüz giibi onu da uyanmak yerine rüyama devam edip doğum sancısı sanıyorum aşşahım ben bu tuvalet mevzusunu nasıl atlatırım acaba sonrada enfeksiyon oluyo doğal olarak tutmamam gerek ama elimde değil ki
Ay aynı ben51. Günüm hala adet yok ama bulantı akıntı rahim hareketi gaz had safhada. Bi de kuyruk sokumu ağrısı. Ya bugün artık tekrar test yapsam mı diyorum ya , çünkü kaynanamlar geliyo bu akşam çarşambaya kadar bizdeler. Uzakta oturuyolar, şimdi test yapmasam halimden fln sorar yani anlar ben hep karınca gibiyim hiç durmam normalde şuan arada uzanıyorum yüzüm bi ekşi fln. Yani sorsa çaktırırım çaktırırsam ümitlenir hemen. Tesr yaparsam negatifse en azından sorarsa yok ya ne ikinci çocuğu yeah rolümü oynayabilirim ama varsa da sorarsa test pozitif ama bakalım kısmet der cool tavrımı korurum ay bi fikir verin kızlar naapsam yaa? En fazla 6+2 de olabilirim en az da 4 haftalık yani. Biliyorum alt test yap manyak mısın dicekniz de ardından çok ağlıyorum ya
Eşim alcak pazartesi yapcam alırsa inşallah beklemeyede alıştım biyandan hiç yapasım yok şimdi negatif cıkarsa kafama takarım takıntı olur bende sürekli düşünürüm dert edinirim diye de düşünüyorum aslnda ne bileyim ya kafam iyice çorba olduKuzum sen daha test yapmadın dimii? Ayy kıyamam yaa sanaa dikkat et :))
Kızlar tam beklediğim adet tarihinden bir hafta önce, yani dün erken gebelik testi yaptım, foratest diye bir test almıştım.negatif çıktı.umudumu koruyayım mı sizce, yoksa bu aydan ümidimi keseyim mi?
Kızlaar selamlar nasılsınız napıyorsunuz? 2 gündür çok yoğunum bakamıyorum buraya.
Hamişlerimiz var gördüğüm kadarıyla hayırlı olsun :))
Benim daha 10 gün var geçmek bilmiyor bu günler
29 nisan doğum günüm. 26 yaşına girmiş olucam. Rabbime 26 yaşıma girerken hediye olarak bebek haberi almak için dua ettim. İnşallah olur :))
Bugüj hafif sol kasığımda ağrı var. Üşüttüm gibide ama bakalım bir kaç gün neler olacak :)
Aynen canım bekliyorum şimdi iki dir gördüm ucuncusunde doktora söyleyecemDoktora gittinmi hemen git bi baktır progestan kullan bendede oğlumda 10.haftada olmuştu ama çok şükür bişey olmadı aklına kötü şeyler getirme kuzum
Allah korur meleğini O'na emanetler
Canım bu saatten sonra senin negatif çıkarsa tası tarağı toplayıp gidelim bizzEşim alcak pazartesi yapcam alırsa inşallah beklemeyede alıştım biyandan hiç yapasım yok şimdi negatif cıkarsa kafama takarım takıntı olur bende sürekli düşünürüm dert edinirim diye de düşünüyorum aslnda ne bileyim ya kafam iyice çorba oldu
Canımmmm şimdiden yeni yaşın hayırlı olsun sağlıkla bebişine kavuştursun Rabbimdaha genceciksin ya keşke senin yaşında olaydım bak Allah bana 30 yaşımda hamile kalmayı nasip etti doğumdan 20 gün sonra 31'ime girdim ben napam:) Allah ne zaman verirse bizim için en hayırlı zaman odur sen gönlünü ferah tut
Sağol canım şükür iyiyizWhitechocolate-2020 hayırlı kandiller canım nerelerdesin nasılsın doktora gittinmi bi sıkıntı yoktur inşallah
Kuzum yumurtan çatlamış ve o günü değerlendirmişsin. Sen yinede tekrar yumurtlama olasılığına karşın gün aşırı ilişkiye devam et bence :))Hayırlı sabahlar Berat kandiliniz mübarek oksun.Rabbim gonlumuzdekini hayırlısıyla nasip etsin.kizlar daha öncede yazmıştım sat 4 Nisan adetten sonra gün aşırı ilişki oldu en son 16 Nisan'da oldu 17 Nisan'da ovulasyon testine başladım yukardan aşağıya 17 Nisan 18 Nisan 19 Nisan sırayla gidiyor bugünde yapmam gerekiyor mu testlere göre çatlamış dimi kandil diye dün akşamı boş gecirdik.sizce ümit varmı .bat 6 Mayıs Eki Görüntüle 2260525
Yaptım da 38.gündeydi negatiftiKuzum sen daha test yapmadın dimii? Ayy kıyamam yaa sanaa dikkat et :))
Sağoll canım benimm. Allah razı olsın. Bana diyene bak sanki kendisi yaşlı :)) Yaş çok önemli değil aslında kafa ve vücut kaldırabiliyorsa isterse 50 olsun önemli olan o çocuğa hakkıyla bakabilmek değil mi :)
Sağol canım benim bugün test yapayimmi gerek yok dimiKuzum yumurtan çatlamış ve o günü değerlendirmişsin. Sen yinede tekrar yumurtlama olasılığına karşın gün aşırı ilişkiye devam et bence :))
Sağol canım şükür iyiyiz
Çok yorgun oluyorım
Eskisi gibi aktif olamıyorum
Midem bulanmıo şğkür ama gerginlik var yaa
Gerginliğe bi çözüm yok mu
Bitkisel şeyler de yasak sonuçta
Ne yapabilirim ?
Geçmiş Kandil’in mübarek olsun sağol
Senin nasıl gidiyor
Değişiklikler var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?