- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.801
Mavi Boncugumm düzenli olarak 28 gün ama günü günü değil 1 hafta öncesi 2 gün öncesi kestiremiyorum
Benim de onlar vardıKızlar mrb gebelik istiyoruz denildiğinde doktorlar hangi hormon testleri istiyor yapanlar yardımcı olur mu lütfen benden E2 T3 T4 TSH FSH LH bide prolaktin ölçtü
Başka bişeylere bakılmıyor mu canım bide yumurtalıklara bakmadan klomen verdi sorun olur mu bu acabaBenim de onlar vardı
Klomen pkolulara veriliyor benim bildiğim canım ama yanlış da biliyor olabilirimBaşka bişeylere bakılmıyor mu canım bide yumurtalıklara bakmadan klomen verdi sorun olur mu bu acaba
Yoo hiç öyle bişey demedi benim zaten adetlerim hiç gecikmez yumurtlamamı ve çatlamasını da düzenli görürüm canım benim bildiğim pko olanların adetleri düzensizKlomen pkolulara veriliyor benim bildiğim canım ama yanlış da biliyor olabilirim
Canım stresten bile gecikmiş olabilir eğer normalde düzenliyseYoo hiç öyle bişey demedi benim zaten adetlerim hiç gecikmez yumurtlamamı ve çatlamasını da düzenli görürüm canım benim bildiğim pko olanların adetleri düzensiz
Yok canım benim gecikme yok şuan adetimin 3 üncü günündeyim arkadaşın dediğine cevap yazdm benCanım stresten bile gecikmiş olabilir eğer normalde düzenliyse
Bana da pko tanısı koyuldu ama adetlerim düzenli hormonlarımda pko görüntüsü var sadeceYoo hiç öyle bişey demedi benim zaten adetlerim hiç gecikmez yumurtlamamı ve çatlamasını da düzenli görürüm canım benim bildiğim pko olanların adetleri düzensiz
Hormon değerlerin nasıl canımYoo hiç öyle bişey demedi benim zaten adetlerim hiç gecikmez yumurtlamamı ve çatlamasını da düzenli görürüm canım benim bildiğim pko olanların adetleri düzensiz
Benim hormonlarda sıkıntı yok dedi çok şükürBana da pko tanısı koyuldu ama adetlerim düzenli hormonlarımda pko görüntüsü var sadece ☺ Klomen yumurtlamayı yumurtla gelişimini sağlıyor
Senin kalp atışı var miydi duymusmuydun ben duymadim hala o yüzden korkuyorum ne bileyim hemsireye söyledim amaHayal Kocak canım allah korusun hemen en kötüsünü düşünme ya benimde ilk hamileliğimde 7 8 haftalıkken kanamam olmuştu 3 iğne verdi doktor 2 gün arayla vuruldum allahın izniyle bişey olmaz inşallah doktor bul hemen
Hoşgeldin Allah bağışlasın benimde bir oğlum var burda zaten oğlu olan ağırlıkta
Bat ne onu söylersen ekleyeyim
Benim bildiğim 5 gün kullanılıyor canım ben öyle kullanmıştım 14. Gün kontrole çağırmıştı beni. Bence arayıp sor doktora tekrardan yanlış olmasınBenim hormonlarda sıkıntı yok dedi çok şükürya bide doktor bana adetin 3 üncü günü klomen içmeye başlican 11 inci gününe kadar sonra kontrole gel dedi sekreteri de ilacı yazarken 5 gün kullanacak dedi ya benim kafam çok karıştı 5 gün kullanıp 11 inci gün mü kontrole gel demek istedi de doktorun kafası mı karıştı off
Bende de aynı. Pko dedi ama derim duzenlı klomen kullandim ve etkisi olmadı hatta kist olustu bu ay kıstın gecmesın bekleyeceğim malesef olmadı yaniBana da pko tanısı koyuldu ama adetlerim düzenli hormonlarımda pko görüntüsü var sadece ☺ Klomen yumurtlamayı yumurtla gelişimini sağlıyor
Amin inşallah canım ya vallahi ben alıştım bi yandanda pozitif çıkarsa asıl büyük şok geçiricemCanım bu saatten sonra senin negatif çıkarsa tası tarağı toplayıp gidelim bizzBence hamilesin sen sağlıkla gelcek inşallah ben öyle inanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?