Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar mrb gebelik istiyoruz denildiğinde doktorlar hangi hormon testleri istiyor yapanlar yardımcı olur mu lütfen benden E2 T3 T4 TSH FSH LH bide prolaktin ölçtü

Kızlar bide bişey daha sorabilir miyim sadece ultrasonla yumurtaların sağlıklı olup olmadığı bilenebilir mi adetimin 3 üncü günü gittim doktor hormon testi tuttu ve üstten ultrasonla baktı klomen verdi

Yoo hiç öyle bişey demedi benim zaten adetlerim hiç gecikmez yumurtlamamı ve çatlamasını da düzenli görürüm canım benim bildiğim pko olanların adetleri düzensiz
Canım stresten bile gecikmiş olabilir eğer normalde düzenliyse

Yoo hiç öyle bişey demedi benim zaten adetlerim hiç gecikmez yumurtlamamı ve çatlamasını da düzenli görürüm canım benim bildiğim pko olanların adetleri düzensiz
Bana da pko tanısı koyuldu ama adetlerim düzenli hormonlarımda pko görüntüsü var sadece Klomen yumurtlamayı yumurtla gelişimini sağlıyor

Bana da pko tanısı koyuldu ama adetlerim düzenli hormonlarımda pko görüntüsü var sadece ☺ Klomen yumurtlamayı yumurtla gelişimini sağlıyor
Benim hormonlarda sıkıntı yok dedi çok şükür ya bide doktor bana adetin 3 üncü günü klomen içmeye başlican 11 inci gününe kadar sonra kontrole gel dedi sekreteri de ilacı yazarken 5 gün kullanacak dedi ya benim kafam çok karıştı 5 gün kullanıp 11 inci gün mü kontrole gel demek istedi de doktorun kafası mı karıştı off

Senin kalp atışı var miydi duymusmuydun ben duymadim hala o yüzden korkuyorum ne bileyim hemsireye söyledim ama

Bat tan 4 gün öncesi kan testi yaptırsam doğru sonuç verir mi sizce? Sağlık ocağına randevu alcam da ona göre karar veremedim

Ya ben galiba virüs falan aldım, hala ateşim 37.5 normalden 5-6 derece fazla ve bulantı tıtreme acaba hasta mı oluyorum ki hiç de ateşli hasta olduğumu bilmem. Hasta da olmam ben gerçi hiç .. gebelik testi de bulamadım burda da bayram başıyor salıya kadar heryer kapalı

Benim bildiğim 5 gün kullanılıyor canım ben öyle kullanmıştım 14. Gün kontrole çağırmıştı beni. Bence arayıp sor doktora tekrardan yanlış olmasın

Bana da pko tanısı koyuldu ama adetlerim düzenli hormonlarımda pko görüntüsü var sadece ☺ Klomen yumurtlamayı yumurtla gelişimini sağlıyor
Bende de aynı. Pko dedi ama derim duzenlı klomen kullandim ve etkisi olmadı hatta kist olustu bu ay kıstın gecmesın bekleyeceğim malesef olmadı yani

Canım bu saatten sonra senin negatif çıkarsa tası tarağı toplayıp gidelim bizz Bence hamilesin sen sağlıkla gelcek inşallah ben öyle inanıyorum :)
Amin inşallah canım ya vallahi ben alıştım bi yandanda pozitif çıkarsa asıl büyük şok geçiricem

Adete yakın yumurtlama olur mu kızlar yoksa tamamen umıdı keseyim mı yumurta kıste donusmus ve catlamamıs catlayıp dollenme olur mu 1 hafta var adetıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…