Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bildiğim 5 gün kullanılıyor canım ben öyle kullanmıştım 14. Gün kontrole çağırmıştı beni. Bence arayıp sor doktora tekrardan yanlış olmasın
Zaten 10 tane var içinde günde 2 defa dedi o zaman 5 gün tek kullancam canım beni de 11 inci gün kontrole çağırdı bana bugün başla iç dedi ben akşama bi tane alsam daha sonra ikili alsam kalan bi taneyi de sabah alsam sıkıntı olmaz dimi canım

Bende de aynı. Pko dedi ama derim duzenlı klomen kullandim ve etkisi olmadı hatta kist olustu bu ay kıstın gecmesın bekleyeceğim malesef olmadı yani
Bende geçen ay 2 yumurta oluştu çatladı ama gebelik olmadı malesef, bu ay rahim filmi çekildim bugün bat bekliyorum

Bugün başla günde 2 kere dediyse öyle yap canım

Ayyyy neyi bekliyorsunnn 2 aylık olmayı mı
Valla test satan yer bulamadım demek ki böyle olması gerekiomuş belki bu 2 gün içinde adet olucam bi ağlama krizini atlatmış olucam neyse ben gidip bulantılı ateşli dikiş yapayım kafa dağıtayım

Valla test satan yer bulamadım demek ki böyle olması gerekiomuş belki bu 2 gün içinde adet olucam bi ağlama krizini atlatmış olucam neyse ben gidip bulantılı ateşli dikiş yapayım kafa dağıtayım
Ay keşke aynen dediğin gibi 2 aylık olmuş olsa yaa keşke minik bebek diyip herşeyi seviyor oğlum. Az önce sordum evimizde minik bir bebek mi istiyorsun diye evet dedi en son 38. Gün yapmıştım test, ilk oğlumda 35. Gün kanda çıkmamıştı mesela ama ogün nerdeyse 4 haftalık gebeymişim, döllenmeden sora on gün geçmiş. Ben de bidaha test yapmamıştım. Sonra 4+3 de falan idrar testinde öğrenmiştim

ciddi mi ya çok silik ama
Çok başında demek ki al bak negatifse aynen böyle oluyor asla bişey çıkmıyor, bu 3 testi birer hafta arayla yapmıştım ocakta hep negatifti, sonuç 53. Gün adet oldum

Eklentiler

• DB26A4E7-3F72-4E0E-8D87-3A4C618753FD.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 54
Ay biraz içim rahatladı ya Vallah tskler canım ama kimse takmıyor hemsireye söyledim ama gelen giden yok
Ne biçim hastane orası ya illa söylenmek mi gerekiyo hep allah allah sinirlerim bozuldu valla bi daha cağır söyle bari izah et iyice bu görevlilerin ebelerin hemşirelerin vurdumduymazlığıda insanı çileden çıkarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…