- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.821
Yok canım kanama olduğu için apar topar gitmiştim o zaman baktığında duymuştuk kalp atışınıSenin kalp atışı var miydi duymusmuydun ben duymadim hala o yüzden korkuyorum ne bileyim hemsireye söyledim ama
Zaten 10 tane var içinde günde 2 defa dedi o zaman 5 gün tek kullancam canım beni de 11 inci gün kontrole çağırdı bana bugün başla iç dedi ben akşama bi tane alsam daha sonra ikili alsam kalan bi taneyi de sabah alsam sıkıntı olmaz dimi canımBenim bildiğim 5 gün kullanılıyor canım ben öyle kullanmıştım 14. Gün kontrole çağırmıştı beni. Bence arayıp sor doktora tekrardan yanlış olmasın
Bende geçen ay 2 yumurta oluştu çatladı ama gebelik olmadı malesef, bu ay rahim filmi çekildim bugün bat bekliyorumBende de aynı. Pko dedi ama derim duzenlı klomen kullandim ve etkisi olmadı hatta kist olustu bu ay kıstın gecmesın bekleyeceğim malesef olmadı yani
Zaten 10 tane var içinde günde 2 defa dedi o zaman 5 gün tek kullancam canım beni de 11 inci gün kontrole çağırdı bana bugün başla iç dedi ben akşama bi tane alsam daha sonra ikili alsam kalan bi taneyi de sabah alsam sıkıntı olmaz dimi canım
Sabah artık geçti ya ondan artık öyle yaparım akşama alırım bi tane diğer günlerde ikili alırım çok sağol canım cevap verdiğin içinBugün başla günde 2 kere dediyse öyle yap canım
Valla test satan yer bulamadım demek ki böyle olması gerekiomuş belki bu 2 gün içinde adet olucam bi ağlama krizini atlatmış olucamAyyyy neyi bekliyorsunnn 2 aylık olmayı mı
Oha net var çok ama çok bellihamilelik var mı sizce ? adete 3gün var dayanamadım. yerlesme kanamasi olarak dusundugum lekelenmem oldu.
ciddi mi ya çok silik amaOha net var çok ama çok belli
Ay keşke aynen dediğin gibi 2 aylık olmuş olsa yaa keşkeValla test satan yer bulamadım demek ki böyle olması gerekiomuş belki bu 2 gün içinde adet olucam bi ağlama krizini atlatmış olucamneyse ben gidip bulantılı ateşli dikiş yapayım kafa dağıtayım
İnşallah olumlu sonuç alırsın canımSabah artık geçti ya ondan artık öyle yaparım akşama alırım bi tane diğer günlerde ikili alırım çok sağol canım cevap verdiğin için
Çok başında demek ki al bak negatifse aynen böyle oluyor asla bişey çıkmıyor, bu 3 testi birer hafta arayla yapmıştım ocakta hep negatifti, sonuç 53. Gün adet oldumciddi mi ya çok silik ama
O zaman ilk müjdemi senden almış oluyorumÇok başında demek ki al bak negatifse aynen böyle oluyor asla bişey çıkmıyor, bu 3 testi birer hafta arayla yapmıştım ocakta hep negatifti, sonuç 53. Gün adet oldum
Yaa ne güzelmiş, dilerim kucağına da alırsın canım benim, bize de nasip olsun dilerim, tez zamanda sağlıklı sıhhatliAdete 4 kala erken gebelik testi negatif çıktı canım ama normal kaset testim pozitifti
İnsallah canım hep beraberİnşallah olumlu sonuç alırsın canım
Ayrıca ben oğluma gebeliğimden bi testi saklamıştım tam 3 sene oldu hala aynen duruyo. Vakit geçince şekil değişir fln diyolar da varsa var yoksa yok yaniO zaman ilk müjdemi senden almış oluyorumallahım ne isteğin varsa versin
Ay biraz içim rahatladı ya Vallah tskler canımYok canım kanama olduğu için apar topar gitmiştim o zaman baktığında duymuştuk kalp atışını
Ne biçim hastane orası ya illa söylenmek mi gerekiyo hep allah allah sinirlerim bozuldu valla bi daha cağır söyle bari izah et iyice bu görevlilerin ebelerin hemşirelerin vurdumduymazlığıda insanı çileden çıkarırAy biraz içim rahatladı ya Vallah tskler canımama kimse takmıyor hemsireye söyledim ama gelen giden yok
Var görünüyor canım tebrik ederim kan tahlili yaptır inşallah güzel sonuç alırsınhamilelik var mı sizce ? adete 3gün var dayanamadım. yerlesme kanamasi olarak dusundugum lekelenmem oldu.
Sana şuan progesteron vermeleri gerekiyo neden bu kadar rahatlar ya tamam devlet hastanelerini hepimiz biliyoruz da bu kadarı fazla yaniAy biraz içim rahatladı ya Vallah tskler canımama kimse takmıyor hemsireye söyledim ama gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?