Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün üçüncü günü gecikti şimdi tekrar kan tahlili vermeye gidiyorum ne olur dua edin çıksın
Benim durumum da seninkine benziyor canım bata 2 kala negatif çıktı ama şuan 2 gün gecikmem var yumurtlama sonrası 16.günüm adet olmadım. İnsallah hamilesindir iyi haberlerini bekliyoruz

İnşallah canım kasık ağrısı var ama korkutuyor beni
Ben bikaç sayfayı okudum tüp bebekte bile 11. 12.gün bhcg artışını göremeyenler olmuş , sonradan artmış.kan testini erken vermiş olabiliriz adet gelmedikçe umut kesilmez ama çok da kaptırmadan umut edelim tabi :))

Var görünüyor canım tebrik ederim kan tahlili yaptır inşallah güzel sonuç alırsın
O lekelenme kaçıncı günde oldu? Yani test yapmadan kaç gün önce oldu ve kaç gün sürdü? Herkeste farklı biliyorum da işte merak bendeki. 32-34 günler arası 3 gün çok hafif lekelenmem oldu 38 de testte negatif çıktı benim. Acaba o lekelenmeden kaç gün sonra idrarda çıkar ki?

Kızlar birşey sorucam size yumurtlama günü adetten itibaren 14. gün oluyor ya 28 günde bir olduğu zaman. Benim 30 günde bir olduğu için dolayısıyla 16. gün oluyor. Ama benim geçen ay 18 mart dı adet başlangıcı bu ay da 17 nisan bekliyordum mart 31 çektiği için. Ama 17 nisan akşamı akıntı içinde hafif lekelenme oldu az kan geldi 18 nisanda tam anlamıyla adet oldum. Benim yumurtlama günüm 17 nisana mı 18 nisana göre mi hesaplıcam kafam karıştı.

Üşütmüş olabilirsin kanda enfeksiyon yoktur inşallah acile gitsen bi kan tahlili yaptır bence

Üşütmüş olabilirsin kanda enfeksiyon yoktur inşallah acile gitsen bi kan tahlili yaptır bence
Ya bana o dediklerin hiç olmaz işte, mide bulantım yanmam rahim ve bel ve kuyruksokumu ağrılarım dışında bi derdim de yok onlar da hep ara sürelerle sürekli değil. 15 km bisiklet kullanıp 3 kat ev temizleyip alışveriş yapıp üzerine dikiş yaptım yani. Bi enfeksiyonum fln olsa böyle aktif olamam gibi geliyo. Daha önce de yazdım ya burası almanya ölmedikçe bakmıyorlar insana tiroid ilacımı saydım 3 haftalık kalmış, haftaya onun için gitmem lazım. O zaman test yapılıyor kanda, hala derdim devamsa söylerim bi bakarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…