- 12 Aralık 2018
- 219
- 143
- 18
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.841
Var görünüyor canım tebrik ederim kan tahlili yaptır inşallah güzel sonuç alırsın☺
İnşallah canım hadi hayırlısıKızlar bugün üçüncü günü gecikti şimdi tekrar kan tahlili vermeye gidiyorum ne olur dua edin çıksın
Benim durumum da seninkine benziyor canım bata 2 kala negatif çıktı ama şuan 2 gün gecikmem var yumurtlama sonrası 16.günüm adet olmadım. İnsallah hamilesindir iyi haberlerini bekliyoruzKızlar bugün üçüncü günü gecikti şimdi tekrar kan tahlili vermeye gidiyorum ne olur dua edin çıksın
İnşallah canım kasık ağrısı var ama korkutuyor beniBenim durumum da seninkine benziyor canım bata 2 kala negatif çıktı ama şuan 2 gün gecikmem var yumurtlama sonrası 16.günüm adet olmadım. İnsallah hamilesindir iyi haberlerini bekliyoruz
Ben bikaç sayfayı okudum tüp bebekte bile 11. 12.gün bhcg artışını göremeyenler olmuş , sonradan artmış.kan testini erken vermiş olabiliriz adet gelmedikçe umut kesilmez ama çok da kaptırmadan umut edelim tabi :))İnşallah canım kasık ağrısı var ama korkutuyor beni
O lekelenme kaçıncı günde oldu? Yani test yapmadan kaç gün önce oldu ve kaç gün sürdü? Herkeste farklı biliyorum da işte merak bendeki. 32-34 günler arası 3 gün çok hafif lekelenmem oldu 38 de testte negatif çıktı benim. Acaba o lekelenmeden kaç gün sonra idrarda çıkar ki?Var görünüyor canım tebrik ederim kan tahlili yaptır inşallah güzel sonuç alırsın☺
Kızlar bugün üçüncü günü gecikti şimdi tekrar kan tahlili vermeye gidiyorum ne olur dua edin çıksın
Teste göre hamilesin kanda baktır insallah sağlıkla devam ederEki Görüntüle 2260675
Kızlar az önce test yaptım bugun Bat günüm 10 dk sonra böyle oldu değerlendirir misiniz
Kesinlikle pozitif yaa! Sağolasınız kızlar sizde pozitifleri göre göre bende de çıkabileceğine inanmaya başladımEki Görüntüle 2260675
Kızlar az önce test yaptım bugun Bat günüm 10 dk sonra böyle oldu değerlendirir misiniz
Ay inşallah yaa yarın testi tekrarlayacagım ptsi de kan veririm inşallahTeste göre hamilesin kanda baktır insallah sağlıkla devam eder
Ben kan da görmeden emin olamıcam galiba sağolunKesinlikle pozitif yaa! Sağolasınız kızlar sizde pozitifleri göre göre bende de çıkabileceğine inanmaya başladım
Tebrikler hamilesin daha yeni annesi minicik saglicakla al kucaginaBen kan da görmeden emin olamıcam galiba sağolun
Ya ben galiba virüs falan aldım, hala ateşim 37.5 normalden 5-6 derece fazla ve bulantı tıtremeacaba hasta mı oluyorum ki hiç de ateşli hasta olduğumu bilmem. Hasta da olmam ben gerçi hiç .. gebelik testi de bulamadım burda da bayram başıyor salıya kadar heryer kapalı
Ya bana o dediklerin hiç olmaz işte, mide bulantım yanmam rahim ve bel ve kuyruksokumu ağrılarım dışında bi derdim de yokÜşütmüş olabilirsin kanda enfeksiyon yoktur inşallahacile gitsen bi kan tahlili yaptır bence
Bu arada burda hava 20-25 derece arası bol güneş tam yaz geldi üşütme imkanım da yokÜşütmüş olabilirsin kanda enfeksiyon yoktur inşallahacile gitsen bi kan tahlili yaptır bence
Eki Görüntüle 2260675
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?