Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada burda hava 20-25 derece arası bol güneş tam yaz geldi üşütme imkanım da yok

Ben bi keresinde yaz sıcağında hastalanmıştımda ilk defa olmuştu hani bazen olabiliyo diye dedim kendini en iyi sen bilirsin hamile olabileceğini düşünüyorsan test seni bekler

Yumurtlama gününü geçmişti canım ilk korunmasız ilişki 11 nisanda oldu iki gündür de adet olmadım
Öncesinde hiç ilişki olmadı mı? Yumurtlamadan 7 gün sonra hamile kalınmaz ki yumurtlama öncesi veya en geç bi gün sonra olmalı

Son düzenleme:
Mavi Boncugumm yaa bana sen tarif etmiştin yumurtlama akıntısını, 2 gün önce takvime göre yumurtlama günüm, o gün ovulasyon testi yaptım ama pik olmadı ve ben hala yumurtlama akıntısına denk gelmedim. Acaba soğan küründen dolayı geç mi yumurtlayacağım, yoksa bende mi fark etmedim. Yoksa kist vs mi oldu

Kötü şeyler düşünme canım yoktur inşallah
Yumurtlama akıntısı bazen hissedilmezmiş
Her ay aynı olmaz

Kızlar belirtilerimi yazmıştım okumuşsunuzdur bugün akıntım beyaz sarı karışımı .. neden böyle belirti mi gerçekten anlamadım bi de nescafe içeyim dedim zor attım kendimi banyoya midemi kaldırdı çok .. bat'a son 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…