- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.861
Cok teşekkür ederimTebrikler hamilesin daha yeni annesi minicik saglicakla al kucagina
Çok teşekkür ederim canım benim bende ptsi kan vereceğim artıkBenim bundan bir tık daha koyuydu
bende adet günümde yapmıştım o gün kan verdim 170 çıktı. Hayırlı olsun:)
Bu arada burda hava 20-25 derece arası bol güneş tam yaz geldi üşütme imkanım da yok
Sabah ilk idrarla mı yapmıştın akşam mı :)Benim bundan bir tık daha koyuydu
bende adet günümde yapmıştım o gün kan verdim 170 çıktı. Hayırlı olsun:)
Yumurtlama takibi yapmış mıydın. Belki geç yumurtladınKızlar kan da 0.1 çıktı sonuço zaman ben neden hasta olmuyorum
Yumurtlamadan kaç gün geçti canımKızlar kan da 0.1 çıktı sonuço zaman ben neden hasta olmuyorum
Yumurtlama gününü geçmişti canım ilk korunmasız ilişki 11 nisanda oldu iki gündür de adet olmadımYumurtlama takibi yapmış mıydın. Belki geç yumurtladın
Canım takvime göre 4 Nisan di yumurtlama günüYumurtlamadan kaç gün geçti canım
Yumurtlamadan 2 hafta sonra çıkıyor testlerde genelde canımCanım takvime göre 4 Nisan di yumurtlama günü
Öncesinde hiç ilişki olmadı mı? Yumurtlamadan 7 gün sonra hamile kalınmaz ki yumurtlama öncesi veya en geç bi gün sonra olmalıYumurtlama gününü geçmişti canım ilk korunmasız ilişki 11 nisanda oldu iki gündür de adet olmadım
Mavi Boncugumm yaa bana sen tarif etmiştin yumurtlama akıntısını, 2 gün önce takvime göre yumurtlama günüm, o gün ovulasyon testi yaptım ama pik olmadı ve ben hala yumurtlama akıntısına denk gelmedim. Acaba soğan küründen dolayı geç mi yumurtlayacağım, yoksa bende mi fark etmedim. Yoksa kist vs mi oldu
7.hafta kahve lekelnme yaşayan arkadşma doktoru yerleşme lekeleri demişti
Ay inşallah yaaKötü şeyler düşünme canım yoktur inşallah
Yumurtlama akıntısı bazen hissedilmezmiş
Her ay aynı olmaz
Salı alıp çarşamba sabahı yapmaya karar verdim eger adet olmazsanBen bi keresinde yaz sıcağında hastalanmıştımda ilk defa olmuştuhani bazen olabiliyo diye dedim kendini en iyi sen bilirsin hamile olabileceğini düşünüyorsan test seni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?