- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.881
Bende kan tahlili negatifErken gebelik testi yaptım negatif
Bende kan tahlili negatifins Allah bize tez zamanda güzel haber almayı nasip eder
Aynen öyle .hala hasta olmadım soğan bsuyu icsem de hasta olurmuyum acababelirtileri neden yaşıyoruz onu anlamıyorum
kaçıncı günün canımAynen öyle .hala hasta olmadım soğan bsuyu icsem de hasta olurmuyum acaba
Olmam gerekenÜçüncü günüm canımkaçıncı günün canım
havalardan heralde ya bu ay herkes gecikme yaşıyorOlmam gerekenÜçüncü günüm canım
Adetim duzenlı canım ama yumurtlama olmuyor
Bende kist oldu bu ayMavi Boncugumm yaa bana sen tarif etmiştin yumurtlama akıntısını, 2 gün önce takvime göre yumurtlama günüm, o gün ovulasyon testi yaptım ama pik olmadı ve ben hala yumurtlama akıntısına denk gelmedim. Acaba soğan küründen dolayı geç mi yumurtlayacağım, yoksa bende mi fark etmedim. Yoksa kist vs mi oldu
Soğan kürü nü tavsiye ederimBende kist oldu bu ay
2 gün diyorsun hep düzenli sanırım senin, benim yılda 6-7 kere 32-37 gün arası kalan süre 40-75 arası ve her seferinde doktora gidip kontrol ettirdim hersey normal çıktı kist mist bile olmuyo . Bazen stresten bazen yediklerimizden mi bilinmez şaşabiliyor o kadar stres yapma kendineYumurtlama gününü geçmişti canım ilk korunmasız ilişki 11 nisanda oldu iki gündür de adet olmadım
Ya gercekten aynı mı o soru işareti? Ben oğluma 35 lik bi adet döngüsünde gebe kalmıştım , şimdi gebeysem bu sefer tahmini 40 lık bi döngü çıkacak ama kafamda deli sorular?
Ah onubi anlayan olursa bana da bi açsın yaa,belirtileri neden yaşıyoruz onu anlamıyorum
Yeterki o ay sağlıklı bi şekilde yumurtlama olsun,hamilelik ihtimali var hiç merak etmeYa gercekten aynı mı o soru işareti? Ben oğluma 35 lik bi adet döngüsünde gebe kalmıştım , şimdi gebeysem bu sefer tahmini 40 lık bi döngü çıkacak ama kafamda deli sorular?
Bir haftam kaldı yine de denemelıuız o zamanYeterki o ay sağlıklı bi şekilde yumurtlama olsun,hamilelik ihtimali var hiç merak etme
Ben de.çalışıyorım allahtanGerginlik hormonların yükselmesinden kaynaklanıyor ona çare yok bitkilerde yasak
Böyle idare edicezbendede çok oluyor hele bide küçük çocuk olunca sinirim tavan yapıyor sürekli evi toplamakla temizlemekle uğraşıyorum tek başıma bende aynıyım randevumu bekliyorum
Bi şekilde hissettin mi peki canımmBende kist oldu bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?