- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #6.901
Kasık agrısı var sadeceBi şekilde hissettin mi peki canımm
Ben de.çalışıyorım allahtan
Oyalamaca
Diş etlerim acaip kanadı demin yaa
Hamilelikten sanırım
Çünkü imkansız kanamazdı
Peki ben yeni aldım Eyüp Sabri Tuncer misvak özlüEvet canım olabiliyor öyle...kanamanın bir diğer nedeni de dişeti iltihaplanması o da diş taşlarından oluyormuş 2 ay önce diş doktoru demişti bir dişim kırılmıştı onu yaptırmaya gittim bide dolgum kırıktı o yenilendi dişetlerimde çok kanardı benim her sabah uyandığımda dişlerimin arası mutlaka kan olurdudişeti temizliği yaptırdım bide doktor parodontax kullan dedi çok iyi macunmuş kanamaları da kesiyormuş
Çok şükür artık olmuyor o macunu sende kullan canım Allah'tan hamile kalmadan önce halletmişim bunları
Salı alıp çarşamba sabahı yapmaya karar verdim eger adet olmazsan
Peki ben yeni aldım Eyüp Sabri Tuncer misvak özlü
Onu duydun mu iyi midir
Aynen ben de bugün ilk kullandımEvet canım aynısını bende aldım birkaç ay önce hala var evde arada onu da kullanıyorum tadı çok hoşuma gitti tatlandırıcı yerine doğal şeker otu olan stevya içeriyormuş bide titanyum dioksit ve florür içermiyor bunlardan dolayı dikkatimi çekmiştiben beğendim ama doktora sorduğumda bu tür şeyleri önermediğini söyledi illa parodontax dedi
İyide o da çok pahalı herzaman alamam ben onu 26-30 TL arasındadoktorlara sorsan bu tür doğal içerikli şeyleri hiç tutmuyolar
Ben yinede kullanıcam arada onu parodontax bitti zaten ona para mı dayanır
Aynen ben de bugün ilk kullandım
Hoşuma da gitti
Rahatlatacağa benziyor dişleri
Paradontax yoktu ki eskiden
Kanamayı durdurması çok iyi sma ben kimyasal istemiyorum
Parası önemli depül de hamilelikten önce de araştırıyordum
Çünkü önemli olan Beyazlatması ya da kanama durdurması diil sadece
Bunları yaparken dişlerin ..... içine ediyo tövbe tövbe
Çoğu insanın dişi ne halde görüyorsun
Sivri sivri
Kırık dökük
Daha bu yaşta öyle olmak istemiyorum
Elimden geleni yapayım takdir Allah’tan tabi
Evet içeriği ben de okudum
Ben s ile başlayan markayı bile kullanmama rağmen istemiyorum
Ayak altı yaptılar
Kızlar ben kaç gündür perişanım yaa. İnternetten sonucuma baktımda sanırım demir düşmüş anemi çıkıyo sonuca göre. Başımı yataktan kaldıramıyorum. Kimseyle konuşmuyorum. Namaz zor kılıyorum. Resmen dünyayla iletişimim koptu. Sabahları mide bulantısından kıvranıyorum. Hiçbir şey yemek istemiyorum. Doktorda salı bakacak sonuca. Gücüm kalmadı.
Bravo canım böyle düşünmen çok güzel bende senin gibiyim herşeyi araştırırım hele bebeğin doğsun inşaallah o zaman daha pimpirikli oluyor insan... Ben o zamanda istersen elimden geldiğince yardımcı olurum piyasada doğal olan dedikleri ürünlerin çoğu bile doğal değil malesef ..mesela bebekler için uni baby hakkında paraben içermiyor diye bi sürü reklam yapılıyor sanki tamamen doğalmış gibi halbuki içinde o kadar zararlı bi madde varmışki insanlar bilmeyince tabi napsınlar alıyorlar ben kimyager bir anneyi takip ediyorum ürünlerin içeriklerini araştırıp hangisi zararlı hangisi yararlı paylaşıyor bazen ilaçlarla ilgili paylaşımları da oluyor. Bilinçlenmek güzel....bu devirde zaten bilinçli olmak zorundayız neyin ne olduğu belli değil
Ay kardeşim Rabbim güç kuvvet versin şifa versin kansızlık kötü ama daha önceden vardı heralde sende? Gebeliğin ilk aylarında bebekten dolayı birden düşmez
Mutlaka kan ilacı kullan ama hap olanı öneririm sıvı olanlar mide bulandırabiliyor kansızlığın en zor yanı aşırı halsizlik yorgunluk ayakta duramama. Doktor baksın gerekli görürse verir zaten
Yaa o bende zaten klasik şey. Ondan anlayamam. Sen hala regl olmadın mı meselaKasık agrısı var sadece
Canımm bu belirtiler şeker ve vitamin eksikliğinde görülüyor. Sen demire başlayacaksın belli ki , gebelik vitamini de kullan hiç aksatmadan bir de bol bol meyve ve su. İlk 3 ay bazen zor olabiliyor ama sonraki 3 ay daha rahat geçiyorKızlar ben kaç gündür perişanım yaa. İnternetten sonucuma baktımda sanırım demir düşmüş anemi çıkıyo sonuca göre. Başımı yataktan kaldıramıyorum. Kimseyle konuşmuyorum. Namaz zor kılıyorum. Resmen dünyayla iletişimim koptu. Sabahları mide bulantısından kıvranıyorum. Hiçbir şey yemek istemiyorum. Doktorda salı bakacak sonuca. Gücüm kalmadı.
Ben elimden geldiğince eski muşambalar var ya. Bebeklere bez yerine kullanılan. Evde oldukça onu kullanmayı düşünüyorum. O bezlerde bile ne maddeler var. Islak mendil hele hiç düşünmüyorum. Bir arkadaşım var. Bebeğiyle nereye giderse gitsin altını pamuğu ıslatarak temizlerdi. İnşaAllah bende bu gayreti göstermek istiyorum. Yavrum bebekken kapmasın hastalıkları
Aynen canım bezler tabiki masum değil...
Ybb var araştır istersen açılımı "yıkanabilen bebek bezi" demekbazı anneler onu kullanıyor bende isterdim onu yapmayı ama benim için mümkün değil tek başıma 2 küçük çocukla hele hiç yapamam
Evet dediğin gibi en güzeli kaynatılıp ılınmış su ve pamukla silmek altını...ilk aylarda bende öyle yapardım daha sonralar lavaboda yıkadım altını ama büyüdükçe ağırlaşması beni zorladı yinede hala öyle yaparım bazende mecbur kalırsam silerim .. gündüzleri oğlumun altını ben yıkıyorum akşam babası gelince o yıkıyorbu bile beni çok yoruyor napalım Allah büyüktür en büyük yardımcımız O...
Canımm bu belirtiler şeker ve vitamin eksikliğinde görülüyor. Sen demire başlayacaksın belli ki , gebelik vitamini de kullan hiç aksatmadan bir de bol bol meyve ve su. İlk 3 ay bazen zor olabiliyor ama sonraki 3 ay daha rahat geçiyor
Ben elimden geldiğince eski muşambalar var ya. Bebeklere bez yerine kullanılan. Evde oldukça onu kullanmayı düşünüyorum. O bezlerde bile ne maddeler var. Islak mendil hele hiç düşünmüyorum. Bir arkadaşım var. Bebeğiyle nereye giderse gitsin altını pamuğu ıslatarak temizlerdi. İnşaAllah bende bu gayreti göstermek istiyorum. Yavrum bebekken kapmasın hastalıkları
Canim saf su ve pamuktan yapilmis içinde alkol ve pareben olmayan kokusuz islak mendiller var. Ben internetten koliyle aliyordum.tek tek alinca biraz fiyatli oluyor.ben kampanyalari takip edip internetten koliyle aliyordum.Pamugu hic tavsiye etmiyorum cünkü benim doktorum özellikle kız bebekler icin cok zararli dedi. Pamuk tanecikleri yumuşak ama silerken jilet gibi kesebiliyor ve ufak ufak kıl gibi tanecikleri içeri kaşıp enfeksiyonlara neden olabilir dedi.
Beze gelince bebegin kendine uygun bezi kendi seciyor emin ol. Ben bütün bezleri denedim olmadi. sonra diger bütün markalari denedim sonunda bir arkadasin tavsiyesiyle bim in bezini kullandim çok memnun kaldim. Ev tipi baylonla sarilan bezler cok riskli cok dikkatli kullanmak bağlamak lazim cocugun bacak yapisina zarar verebiliyor. Bu arada bende oglumu 5 yasina kadar aman mikrop kapmasin hasta olmasin diye herseyden uzak tuttum ama okula basladigindan beri hergun hasta. Bagisiklik sistemi hic gelismemis.
Kimyager anne dediğin hesabı nasıl bulabilirim canım bizde faydalanalımBravo canım böyle düşünmen çok güzel bende senin gibiyim herşeyi araştırırım hele bebeğin doğsun inşaallah o zaman daha pimpirikli oluyor insan... Ben o zamanda istersen elimden geldiğince yardımcı olurum piyasada doğal olan dedikleri ürünlerin çoğu bile doğal değil malesef ..mesela bebekler için uni baby hakkında paraben içermiyor diye bi sürü reklam yapılıyor sanki tamamen doğalmış gibi halbuki içinde o kadar zararlı bi madde varmışki insanlar bilmeyince tabi napsınlar alıyorlar ben kimyager bir anneyi takip ediyorum ürünlerin içeriklerini araştırıp hangisi zararlı hangisi yararlı paylaşıyor bazen ilaçlarla ilgili paylaşımları da oluyor. Bilinçlenmek güzel....bu devirde zaten bilinçli olmak zorundayız neyin ne olduğu belli değil
Arkadaşlar ben yıkama bez kullanıyorum 28 aydır, çocuk bezlerine aşık ayıramıyorumAaa şimdi baktım ybb ama sanırım zor bulunuyor. Kimi yurt dışından getirtmiş tam detaylı da bakmadımda çok sağol canım benimmm. ❤
Yaa ne güzel maşaAllah dönüşümlü yıkamanız. İnşaAllah bu emeklerinizin karşılığı sağlık olarak dönecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?