Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay arkadaşlar sağlık en iyisi yazışıyoruz da yok doğal doğumdu oğlana zararı olmasın dedim serum dahi taktırmadım, gebeliğimde de hep doğal beslendim. Sora yıkama bez, ardından ilk 6 ay sadece anne sütü, sonra blw. Haa bu arada biz oğlanı ilk 6 ay sadece suyla uıkadık bi de hiç sakınmadık mikroplar pislikler dosttur dedik zaten bizim oğlan da çok pis bişeydi kokarca diye isim bile taktılar bilerek üstünü pisleten pis kıyafetle dolaşan bi tipti hep. Neyse velhasılkelam bu kadar çırpındıktan sonra oğlan 1.5 yaşındayken kaynanam bi bayramda çocugu jelibona alıştırdı, diğerinde de milka çikolataya. Yok efendim tek sefermiş bık bık. Şimdi sdce patatez yiyen çikolata jelibonla beslenip elma suyu içip sucuk sosis yiyip duran bi canlı oldu. Bazen kendimi salak gibi hissediyorum. Tek tesellim çocuk o kadar pisliğe alılmış ki hasta olmuyor. İlk sene 1.2 kere hasta oldu son 14 aydır en fazla burnu akar iki öksürür, yuvaya gitmediği gün yok yoklaması tam.

Bişey değil can ne demek sende sağol
İnşaallah

İyi geceler hanımlar yorumlara baktım da instagramda mühendisinoglu sayfası var tüm bebek ürünlerini inceliyor doğal olan ürünlerin listesi var bakmanızı tavsiye ederim

adet oldum ben persembe aksam.

cumartesi sabah femara aldim birde gece aldim adetin 3. günü basladim insallah faydasi olur bilmiyorum bakalim hayirlisi olsun

Sağol cabım Benim
Mutlaka sorarım

Eklentiler

• 20190421_083110.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 43
Hamile olan arkadaşım gözün aydın olmayanlarada rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ben haka adet olmadım çok şükür eşim test almış ama kayınvalidemlerde olduğumuz için yapamıyorum o yuzdende pek giremiyorum sadece girip mesajları okudum hemencecik inşallah yarın sabahtan yapıcam test inşallah çıkar artık 5 10 dk içinde yüzüm güler hepinize sevgiler dualarımdasınız her zaman

Tamda aklımdan geçiyordun canım ne yaptı diye düşünüyodum bende merakla bekliyorum sonucunu inşaallah Rabbim beklediğin sonuca erdirir

Tamda aklımdan geçiyordun canım ne yaptı diye düşünüyodum bende merakla bekliyorum sonucunu inşaallah Rabbim beklediğin sonuca erdirir
Amin kuzum inşallah hiç iyi hissetmiyorum kendimi bugun başım dönüyo midem bulanıyo gaz sancısı var kasıklarım ağrıyo kendimi yorgun hissediyorum testte negatif cıksa bile inanmam baya bi zor olur sanırım

Yoksaaaaa inşaallah vardır bu kadar belirti boşa çıkmaz inşallah

adetime 2 gün var 23 ü olarak hesaplamistim canım.
yerlesme kanaması oldu o kanamadan 3 gün sonra(yani dün) test yaptım çok silikti bugün biraz daha netlesti
Hadi inşallah ben kızlarımda yaptığım testlere baktım aynı senin gibi çok silik. Bende bat 28 nisan sabırsızım çok

adetime 2 gün var 23 ü olarak hesaplamistim canım.
yerlesme kanaması oldu o kanamadan 3 gün sonra(yani dün) test yaptım çok silikti bugün biraz daha netlesti
Ben de tam o lekelenmeden 3 gün sonra yaptım tek çizgiydi ya ben çok su tüketen biriyim acaba ondan mı bende görünmüyor ki. Geçen gebeliğimde işte 4 haftalık gebeymişim nerdeyse çıkmadı kanda şaka gibi yani. Hadi idrarı anlarım da kanda da çıkmaması çok şaşırtıcı deil mi?

Yaaa insnır mısın ben de aynı durumdayım, nası bi gaz bu hiç böyle olmazdım ben. Bi de hep bulanto baş dönmesi. Uzandım şimdi. Bi de böyle yanlış bozuk bişey yemişim gibi bi his var, sanki tüm dolaşım sistemim zehirlenmiş gibi. Ateşine baktın mı bu arada ? Bi baksana ? Ben negatif çıkarsam yine psikoloğa falan gitmeyi düşünüyorum delirdim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…