Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki test aldım , biri hafta fln söyleyen biri ucuz. Ucuzu bugün pahalıyı yarın yapıcam ama öneriniz nedir,? Bi saattir hiçbişey içmedim ve tuvalete gitmedim, bi saat daha bekliyip mi yapıyımşimdi mi?

Kizlar acaba doktor tavsiyeleri diye bir baslik acsak forumda doktor isimlerine hic rastlayamiyorum ne dersiniz :)

aynen benimde öyle canım ya benimde cabuk,koyulaşmıyo çizgi cıkıvermiyo testte bende ondan bekliyorum eve gidince ölçerim ateşimide yazarım canım
Kaç gün oldu adet üstünden cnm senin ?
En son 10 martta adet oldum canım işte 43 gün oldu bugun 43. Gunum

İki test aldım , biri hafta fln söyleyen biri ucuz. Ucuzu bugün pahalıyı yarın yapıcam ama öneriniz nedir,? Bi saattir hiçbişey içmedim ve tuvalete gitmedim, bi saat daha bekliyip mi yapıyımşimdi mi?
Bence en az 4 saat tut idrarını öyle yap test canım

Canim en garantisi 3 4 saat beklemek.

Negatif ya, vallahi inanılmaz bir durum. Ben sanırım vazgeçip kendime motorsiklet alıcam. Tek oğluma da şükredip konuyu kapatıcam. Beni bu durum çok yıpratıyor ömrümden yiyor çünkü. Resmen psikolojik gebelik yaşayıp adetimi geciktiriyorum yani. Korunurken 32 günde bir adet olup çücuk isteyince nası düzenimi bozabiliyorum anlamıyorum bir de 15 gün soğan kürü yapmıştım son adetimin bitiminde.

Vallahi yapıv
Bence en az 4 saat tut idrarını öyle yap test canım
erdim ve negatif. Ama iki test alıp birinibi saatlik idrarla diğerini 4 saat bekletip yapıp fark gören oldu mu? Ben benimkinin yine negatif çıkacağına inanıyorum 14 nisanda bir kez daha yumırtlama akıntısı gibi 10 santim uzayan bi akıntı gelmişti, eşimle bigün öncesinden birlikte olmuştuk ama sonra 4 gün bi aktivitemiz olmadı. Belki de o yumurtlamaydı, yüzde 10 da olsa bi ihtimal var o sebeple adet söktürücü çaya girmiycem şuan. Ama yani bi fikriniz varmı o yumurta akı jel kıvamında akıntı geldiği an mı yumurta çatlamış oluyo yoksa daha oluşuyo mu oluyo? Bu konuda geniş bilgi olan topik vAr mı?

Aynı fikirdeyim kesinlikle psikolojim bozuldu iyikı kızım var

Yarın bide ilk idrarla yap bakalım,canım ya bende aynıyım 18 ay oldu korunmayı bırakalı normalde korunurken en geç 29 günde adet olurdum korunmayı bırakınca bazen 25 bazen 30 bazen 40 50 hiçbi şekilde duzen müzen kalmadı rabbim büyük belki hiç ummadığın bi anda nasip edecek hiç belli olmaz keske 2 3 saat daha bekleyip öyle yapsaydın testi bence

Vardır illaki öyle topikler akıntıdan bigun önce ilişki olmuş hala bi şansın olabilir canım bence hemen üzülme dediğin gibi çaylarada girme inşallah rabbim tez zamanda nasip eder ya

Benim bilgiğim kadrıyla şöyle,yapışkan jel kıvamlı akıntı yumurtlamadan bikaç gün önce gelmeye başlıyor ,o akıntının amacı spermlerin uzun süre yaşamasını sağlamak. Bu günlerde ilişkiye gir yumurtlama yaklaşıyo anlamına geliyo. Ama yumurtlama gerçekleştikten sonra tek seferde yoğun şekilde bi akıntı geliyo işte o yumurtlama akıntısı. Yani artık çatladı demek. Ama her ay onu farkedemeyeblirsin. Yumurta akı kıvamlı akıntıyı her ay farketmen gerekir. Çoğu kişi farkeder. O günleri değerlendir. Akıntı katılaşıp beyaz kremsi olunca yum dönemi geçti demektir. Kuruluğu hissedersin

Ya öyle 12-14 arası akıntım arttı jelleşti esnekleşti, sonra ayın 14 ü sabah tuvaletteyken bildiğin bir yumurta beyazı kadar kocaman şeffaf kokusuz kütle halinde bi akıntım oldu, bigece önce ilişkiye girmiştik. Sonrasında işte akıntım beyazlaştı ve bi haftadır güniçinde öyle esnek olmayarak devam ediyor. Bir arkadaşım ikinci gebeliği için dedi ki rahme düşmeden daha kusmaya başlamış. Bu dediğim jel pazar geldi, ardından salı günü kustum , ve hala midem berbat kafam berbat kan dolaşımım berbat. Ya hormonlar kafayı yedi ya da ben yarın test yapmıcam bidaha haftaya yapıcam pazar sabah öyle karar verdim . Bu durumda çünkü bu toplu çılgın akıntı gelmeden 10 saat önce fln birliktelik yaşamış oluyorum bu da bi ihtimaldir.

Muhtemelen çatlamadan bikaç saat önce ilişki olmuş,yani şansın en yüksek olduğu zamanlarda. Çok iyi canım. Evet 14ü sabah gelen çatlama sonrası akıntı işte.13ün gecesiyle 14ü sabahı arası bi ara çatlama olmuş olmalı. İnsallah hamilesindir. Arkadaşının kusmasınınsa ben başka bi sebepten kaynaklandığını ve tamamen denk geldiğini düşünüyorum. Mideyi bulandıran bitakım hormonların artışı ve daha tutunma olmadan hormonlar devreye girmemiştir,midesi bulanamaz.

önceki gebeligindede gec anlasildiysa bu da öyle olabilir diye dusunuyorum yeni adet tarijin ne zaman? ne zaman yaptın testini?

Adet mi oldun leke nemi bende en son 31 Mart 1 nisan 2 nisan az az kahve geldi 28 gü n oldu bi topic açmış biri 2014 yılında oda 27 gun sonra öğrenmiş ki değeri vs de düşük tu geç dollenmemis ondan sordum peki kan vermiycekmis in

Kusan benim yav arkadaşım tam 3 ay kustu kızcağız hastanelerde yattı mafoldu yani. Sormuştum bi kere ne zaman başladı bu kusma diye, daha testte pozitif çıköadan başlamış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…