Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürü de incir kürü de çok popüler ama ben kesinlikle kullanmam ciddi yan etkileri olabilen kürler. Hele ki soğan. Kesinlikle hormon tahlili yaptırıp kullanmaya bi engel yoksa kullanılmalı.
Ya dedim soğan sağlıktır, ne zararı olacak. Azmettim kastım 15 gün iki öğün içtim dedim vucudu temizler . Hani iltahabı da temizliyomuş falan ya. Ama çok pişmanım, düzenli tam 32 de adet görüyoken daha ilk ay ne diye yaptıysam onunla bozuldu reglim sadece reglim olsa iyi. Ne güzel incecik kalmıştım, 3-4 kilo da aldım ve tsh ım da yükseldi ilaca başlattı doktor , değer yüksek bunla gebe kalman zor dedi. Değeri düşürdük ama kilo da vermedim hersey tepetaklak oldu

.
Yumurtlamamı ovulasyon testiyle takip ediyorum 4nisanda piki yakaladım. Önceki aylarda 14.gün oluyordum zaten ideali oymuş. Bu ay hala olmuş değilim. Yani kesin günü saptamanın galiba bi yolu yok.

.

Yumurtlamamı ovulasyon testiyle takip ediyorum 4nisanda piki yakaladım. Önceki aylarda 14.gün oluyordum zaten ideali oymuş. Bu ay hala olmuş değilim. Yani kesin günü saptamanın galiba bi yolu yok.
Ya ben de vakti zamanında hem de dijitallerini almıştım yanıp sönen güler yüz çıkıyo fln o bile sonunda delirmişti, yumurtlama dönemindesin çıkmıştı, jinekolog ultrasonda daha yumurtan yeni oluşuyo var on günü demişti. O sırada kanda hormonlara bakılmıştı, gittiğim endokrnoloji doktoru da adet olmak üzeresin o fazdasın demişti. 3 ü de aynı gündü sinir krizi geçirip herseyi çöpe atıp jinekoloğumu değiştirmiştim .

Aklında olsun bi kürün uygulanışında kaynatma varsa onu yapmadan önce çokça araştır,hepsi tehlikelidir.

Belki de gebesindir? Bazen yumurtayla sperm birleşip rahme geçişte bikaç gün gecikebiliyomuş diye duymuştum. Rahme yapışmadan da hcg hormonu salgılanmıyo ya, belki hem geç döllenmiş hem geç yerleşmiştir bu nerdeyse 3-4 gün fark demek. Ayrıca hatırlatırım ki ben oğluma nerdeyse 4 haftalıkgebeymişim kan testinde çıkmamıştı. Onda çıkmayınca da bidaha test yapmamıştım bi hafta. Son adetim 3 marttı, 5 nisanda kan testi negatifti. 12 nisanda idrar pozitif, ogün kanda tam hatırlamamakla birlikte sanırım 180 fln görmüştüm.

Keşke öyle olsa , yani yumurtlama sonrası bu kadar zaman geçmemeliydi diyorum sonra da ama olsa çıkardı diyorum :) ha bi de ovulasyon testlerim de koyu çıkıyor o da bi ilginçlik. Herkes bata yakın hamileliği gösterir diyor ama olmayabiliyo demekki. Bütün tezleri bi ayda çürüttüm

Ya acaba başka bişiler bir araya gelince sonuçlar farklı mı çıkıyo ki? Atıyorum grip vucutta iltihap virüs veya fazla tatlı yeme ya da az uyku fln ? Ben baya baya hayattan zevk alamaz oldum ya. Sanırım adet olunca korunmaya geri döneceğim.sürekli birinin ikinci çocuguna hamile olduğu haberini alıyorum. Bu hafta iki kişiyi daha öğrendim, son 4 aydır sanırımbu 20. Veya 25 oldu . Aklımda olmasa sevinir hayırlısı olsun doğsun da sevelim derim şuan içim kan ağlıyor hep mutsuzum hayat enerjimi kaybettim resmen . Bu kadar takıyırsam bi mola versem herkes ikinci turu bitirse bi ortalıksakinlese de sonra mı baksam diyorum

İnsan hayatının merkezine bunu koyuyor ve bir nevi amacı olmuş oluyo. Aslında aşırı takıntı haline getirmek biraz işsiz olduğumuzu gösteriyor söz meclisten dışarı tabi ki hiç bebek sahibi olamamş yıllardır bekleyenleri tenzih ediyorm ama çocuk sahibi olmasına rağmen veya sadece bikaç aydr deniyo olmasına rağmen umutsuzlğa kapılanlarımız bu konuyu çok büyütenlerimiz aslında takıntı durumundalar ,sağlıklı bi durum değil. Kendimi de katıyorum :)

10 martta adet oldum 8 gun sürdü canım 1 ve 2 nisanda lekelenme oldu benim henüz kan vermicem biraz daha beklicem 2 3 gun daha beklicem sonrasında tekrar test yapıp eşimle konusucam

Aynen ki o kişi benim yani ! Daha 3 adet dönemi denedim ikisinde de eşim yumurtlama dönemi ve önceki bi hafta sehir dışındaydı iş için öyle denk geldi. Yani vaktim falan da yok bunu takacak, koca ev bana bakıyor , ayrıca tam zamanlı çalışıyorum tüm günüm koşturmaca yarış atı gibiyim ama her boş anda her nefeste buna buruluyorum. Aslen takmayacaktım da her takmadığımda biri gelip gebeyim gebeyim dedikçe sinirlerim bozuldu galiba. O sebeple bence piskopatlaştığım için ara vereceğim insanlıktan çıktım yani

Benim de 3. adet dönemim, birinde yumurtlama dönemi hiç ilişki olamadı. Acele etme bence de yani korunmaya dönmene de gerek yok ama takip yapmayı günleri saymayı filan bırakıp normal ilişki düzenine devam etsen en iyisi olur :)

Kızlar test yaptım ben ya cok heycanlıyım aynı zamandada karmakarışıkım testi takip ettim ilk 5 dk içinde cok silik çizgi vardı eşim göremedi ama bem gördüm başta görmek istediğim için gördüğümü düşündüm ama baya ince bi çizgiydi test beyazladıkça çizgide biraz daha belirginleşti telefona çektim efektle falan baktım görünüyo gerçekten ya 2 3 gün sonra tekrardan test yapıcam inşallah bide bi kaç saatlik bi idrardı bol bol su içmiştim yemek yemiştim

10 15 dk sonraki hali bu kızlar daha önce cok silik çizgi gmrdüm ama hep ya 4 5 saat sknra yada ertesi gun belirirdi ilk defa bu kadar erken çizgi görüyorum ya allahım o kadar umutlandım ki

Eklentiler

• PicsArt_04-21-09.55.43.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 20190421_215336.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 80
10 15 dk sonraki hali bu kızlar daha önce cok silik çizgi gmrdüm ama hep ya 4 5 saat sknra yada ertesi gun belirirdi ilk defa bu kadar erken çizgi görüyorum ya allahım o kadar umutlandım ki
Üzerinde oynanmış olanda sanki bi çizgi gözüküyor orjinalinde ben bişey göremedim . Tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaktır varsa hayırlı olsun :)

Üzerinde oynanmış olanda sanki bi çizgi gözüküyor orjinalinde ben bişey göremedim . Tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaktır varsa hayırlı olsun :)
İnşallah canım ya 3 nisandan beri bekliyorum fotoyu netleştirince görünüyo ikisi aynı foto ayrı ayrı foto değil yani inşallah öyledir 2 3 gün daha bekleyip gene test yapcam bu sefer sabah ilk idrarla yapıcam

Biraz geç oldu ama yumurtlama olmuş gözüküyor ve spermlerde 72 saate kadar yaşayabildiğine göre Allahın izniyle değerlendirmiş olabilirsiniz

hepsi stresten bende gecen ay larda ayni anlatyigin seyleri yasadim . adetim bile gecikti ki hayatimda gecikmeyen adet bu sefer oldu deyince gecikir oldu doktora gidiyorum söktürücü verip eve yolluyo. eve geliyorum regl oluyorum
3 defa aynisi olinca bu ay da zaten olmaz dedim bu isin olacagi yok. sadece 1 birliktelik oldu ve pat yerlesme kanamasi gördüm. hatta test yaptım cikan cizgiue bile inanmadim. bugün iste tekrar yaptım biraz daha koyulasmis 2. cizgi.
rahat birak kendini cok etkiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…