Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok üst usg karindan saniyelik bakti hızlı hızlı yok dedi kan verelim dedi işte 29 gün oldu
Benimde normal de dörtgün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım 11 13 ve 16 sında korunmasız ilişki oldu .iki gün önce yaptırdım 0.1cikti beta hcg ama hala hasta olmadim sizce geç döllenme olmuş olabilir mi sizce yine yaptırayım mi test

Yaptır cnm 10 gün geçsin tekrar yap

girince çok kafaya takıyorum ben yaaa ama dayanamıyorum sizi çok merak ediyorum
sen nasılsın kuzum sen de bekliyorsun benim gibi bir umut
Aynen canım umutlanip olmaması çok kötü.bugun beşinci gün olmam gerekiyor henüz olmadım iki gün önce beta hcg ye baktirdim 0.01 bugün jinekologa gideceğim

Anladım cnm teşekkür ederim uyardığın için
doktorum diyor ki vücut kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir rahim içi poliplerle dolu olmadıkça tarlusal içilmez çünkü tarlusalın gerçek amacı rahim içini temizlemektir tedavi amaçlı. eğer rahmin temizse içme kuzu he yok birçok kist oluştuysa o zaman sağlıklı bir gebelik olmaz o zaman içebilirsin. ben sekiz aydır gidiyorum doktoruma sadece gittiğim ilk ay verdi temizlensin diye şuan 19. gün gecikmenin hala vermiyor.

True white canım hersey allahtan üzülme idrar testinde silik çıkıyodu zaten kese görünmesi söz konusu olamaz diye düşünüyorum bende bakalım,kanda ne cıkıcak hayırlısı inşallah

insaallah insaallah heyecanini paylasiyoruz guzel haberlerini bekliyoruz. bende suan hastanedeyim kan testi icin bakalim❣
İnşallah güxel sonuçlar alırsın canım az mnce baktım teste yine baya belli yani ben burdayım diyo hala inanamıyorum bikaç gun sonra tekrar yapcam testi bu sefer sabah ilk idrarla yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…