Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
var gibi cok silik ama silik bile olsa gebelik yaziyo testin prospektusunde
İlk defa ilk 5dk içinde çizgiyi görmeye başladım o yuzden heycanlıyım bu sefer canım ya inşallah öyledir zaten öyleyse 2 3 gun sonra ilk idrarla daha net belli olur bide ben bu testi ilk idrarla yapmadım baya bol su içmiştim sıkışıkta değildim yani cok az bi idrardı zaten tuvaletim yoktu öyle allahım o kadar heycanlıyım ki yazamıyorum bile

Heycanın cok güzel canım umarım sonucu da heyecanını hep devam ettirir rabbim hiç birimize cocuk eksikliği göstermesin sağlıkla kucaklarımıza alalım❤

Heycanın cok güzel canım umarım sonucu da heyecanını hep devam ettirir rabbim hiç birimize cocuk eksikliği göstermesin sağlıkla kucaklarımıza alalım❤
Amin canım inşallah sürekli hepimiz için bolbol dua ediyorum zaten

Heycandan uyuyamadım kızlar ya tekrar baktım teste baya baya çizgi belirginleşmiş

Canım,ben lekelenme gunu yaptım nehatifti lekelenmeden 3 sonra gene negatifti 8 gün sonra saatler sonra cok silik bi çizgi çıktı kuruma çizgisidir dedim bi kaç gun sonra gene test yaptım ondada 25 30 dk sonra çizgi çıktı cok silik bugun akşam cok su içmeme sıkışık olmamama rağmen test yaptım bu sefer ilk 5 dk da gölge gibi çizgi görünmeye başladı şuan cok net görünüyo rahatlıkla ama bu çizgiyi görmem için lekelenmenin üzerinden 19 gün geçmesi gerekti bence umudunu nolursa olsun yitirme herkesin bünyesi bir olmuyo çünkü bana sorarsan ben 19 21 yada 24 martta hamile kaldım ama benim hep idrara geç geçer zaten sanırım seninde öyleymiş o yuzden umudunu yitirme adet gelmedikçe

merhaba kızlar uzun zamandır yazmadım. aslında siteye girmedim çünkü girdikçe kafama takıyorum takıntı haline getiriyorum bu işi ve sürekli moralim bozuluyor.
sizleri merak ettiğim için girdim çok şükür herkes iyiymiş arada hayalet bir şekilde okuyup çıkıyorum.
ben en son 7 martta regl oldum bugün 41. gün hala regl olmadım. mayısın ilk haftasına kadar olmazsam artık doktorum bekliyor.
kendime hiç ama hiç dikkat etmiyorum. yediklerime vs. olacağı varsa olsun artık olmayacaksa da umutlanmaktan çok sıkıldım.

10 15 dk sonraki hali bu kızlar daha önce cok silik çizgi gmrdüm ama hep ya 4 5 saat sknra yada ertesi gun belirirdi ilk defa bu kadar erken çizgi görüyorum ya allahım o kadar umutlandım ki
Kaç gün gecikmişti senin unuttum ben ya? İlk fotoda evet silik çizgi çok çok az da olsa var. İkinvi fotoda hiç görünmüyor ama flaşdan galiba

Kızlar merhaba bende üç aydır gebelik istiyordum ve sonunca bu ay oldu allahın izniyle .adetim hep düzenlidir 30 günde bir bu ay meraktan çatlayarak idrar testi yaptım bat gümü fakat sonuç negatif 3 gün sonra tekrarladım negatif belki idrarda çıkmıyordur diye kan verdim ve sonucum 0,45 çıktı yani negatif ben o gün ağla ağla salya sümük bu süreçte bekledim en son adet olamıyorum bebek olsa gecikmede çıkardı diye düşünerekten kadın doğuma randevu aldım bugün için dün eşim dediki bir idrar teati daha yapalımmı(gecikmemin 11nci günü) bende çıkmıycak ama yapıyım dedim birde ne göriyim hemen beliren siliiiiik bir çizgi pazar pazar biz doktota koş tabi ve sonuç 44.75 yani pozitifff ama şuan yeni testin iki güm sonra tekrarlanması önerildi lütfen bana dua edin ve asla umudunuzu kaybetmeyin

Günaydın kızlar uzun zamandir yazmiyorum ama uzaktan okuyorum arada. Buraya baktikca kafamdan hic atamiyorum diye cok bakmadim. Bat 10 nisandi hala adet olmadim. Son testide 12 nisanda yaptim negatifti. Gec döllenme ihtimalide yoktu iliski olmadigi icin. O yuzden kabullenip adeti beklemeye basladim, İnatla yapmiyorum artik test ama adette yok ortada. İdrarda gec ögrenen oldu mu aranizda hic. Ben önceki hamileligimde tam bat gunu net iki ciZgi görmüstüm

Hayırlı olsun canım. İşte Rabbim çok büyük. Ümidimizi ondan kesmememiz gerekiyor ama insanoğluda sabırsız Rabbim sağlıklı sıhhatli güzel bi hamilelik nasip etsin. Çook sevindim

insaallah insaallah heyecanini paylasiyoruz guzel haberlerini bekliyoruz. bende suan hastanedeyim kan testi icin bakalim❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…