Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim bugun 44. Gunum hala adet olmadım silik çizgi çıktı ilk 1ü dk içinde canım hala şoktayım megatif bekliyodum hep ona hazırlıyodum kendimi
Kaç gün gecikmişti senin unuttum ben ya? İlk fotoda evet silik çizgi çok çok az da olsa var. İkinvi fotoda hiç görünmüyor ama flaşdan galiba
Canım benim bugun adetimin 44. Gunu 1ve 2 nisanda lekelenmem olmuştu o lekelenmeden beri bekliyodum işte aynen flaştan şuan daha net belli oluyo çizgi

Ya kızlar, adeti gecikenlere sesleniyorum, prolaktin, tsh falan baktırdınız dimi?
Benim tsh da yükseklik çıktı adetim ocakta geciltiğinde , o sebeple ilaca başladım şimdi düştü. Ama ben zaten emzirmeyi bırakalı şuan 8 ay oldu ve hala süt geliyor. Prolaktinim yüksek çıkabilir baktırmadım . Ama emzirirken gebe kalan çok arkadaşım var o konuyu çok takmıyorum. Zaten emzirmeyi bıraktıktan sonraki ilk bi sene adet düzensizliklerini normal sayıyorlarmış.

Ay kuzum ne güzel haber böyle ben çok umutluydum zaten senden testi tekrarladınmı?

Ay kuzum ne güzel haber böyle ben çok umutluydum zaten senden testi tekrarladınmı?
Yok tekrarlamadım canım perşembe yada cuma gunu erken gebelik testi alcakmış eşim daha koyu net çıkar emin oluruz dedi ben eminim zaten diyorum ama gelde ona anlat inanamıyo garibim

Yok tekrarlamadım canım perşembe yada cuma gunu erken gebelik testi alcakmış eşim daha koyu net çıkar emin oluruz dedi ben eminim zaten diyorum ama gelde ona anlat inanamıyo garibim

Ani şok etkisi desene inşallah güzel haberle gelirsin çok sevindim Rabbim arttırsın sevincini

Son zamanlarda ellerimin üstü katur kutur kızlar kupkuru kaşınıyo hatta krem sürünce biraz rahatlıyo ama gene aynı oluyo benim kara kışta bile ellerim boyle olmaz ki evden çıkmayan biriyim daha önce bi yerde okumuştum hamilelik belirtisi diye

Ani şok etkisi desene inşallah güzel haberle gelirsin çok sevindim Rabbim arttırsın sevincini
Aynen öyle oldu hiç beklemiyordu o kadar negatiften sonra inşallah canım benim içim rahat gerçekten inanıyorum hamileyim bana kalsa yarın gidicem hastaneye ama eşim illa tastikleyelim koyu koyu görelim oyle gidelim diyo

Benim de 2-4 nisanda oldu lekelenmem ama dediğim gibi bende 14 ünde çok yoğun çok belirgin bi yumurtlama akıntısı oldu ve ozamandan beri göğüs ağrısı başladı. Ama sanırım çok bunaldım, sürekli de migrenim tutuyor. 4-5 günde bir, normalde ayda bir tutardı. Az önce oğlanın ağrı kesici şurubundan içtim, daha salı tuttu kusturdu işte beni migren. Bugun ayeşim 37.5 den 37.1 e inmiş bu demek ki adet olcam bikaç gğne di mi ? Ateş takibi yapanlar en iyi bilir tabii ben çok anlamıyorum. Sabah uyandığımda 37.8 di hasta olduguma inanmıştım . Ama sanırım tsh ilacı bana yaramadı gidip bi konuşucam bırakıcam ilacı sanırım . İlk oğlum da aynı tah degeriyle oldu. Olacak çocuk olur yani. Bi sene olmazsa bakarım .

Tsh değerin kaç ki tatlım?

Haydi kızlar haydi, verin güzel haberleri, benim 4 günüm var görünüyor ortalama 30 gün döngüye göre, ama geçen ay 27.gün oldum, ona göre 1 günüm kaldı.ama ben 4 günüm var diye düşünüyorum.cuma sabah bi test yapmıştım negatifti, artık yok diye düşünüyorum herhalde, hevesim de kaçıyor böyle olunca.

Bu arada ovülasyon pikim 11 nisandı ona höre 26 nisanın adet günüm olması mantıklı dimi?

Tsh değerin kaç ki tatlım?
Ya ocakta işte 50 gün adet olmayınca 4.84 çıkmıştı, yeni kurala göre 4.8 üstüne ilaç veriyorlar. Ama benim hep 2.5-3.5 arasıdır yani kendimi bildim bileli bu benim normalim. Sonra işte 40 gün ilaç kullandım 3 çıktı, doktor tamam ilaca devam bakalım sabit kalacak mı diyip bi kutu daha yazdı. Ama yani ben gebeykende 3 çıkmıştı doktor zorla kullandırmıştı mahfolmultu midem gebelikte çocuk düşer dedi ilk 14 hafta önemli dedi7-13 hafta arası kullandım 2.5 civarındaydı sonra bıraktım her ay kanda kontrol edildi hep 3-5 arasıydı doğumda 12 çıkmıştı oğlan da da doğduğu an11 di ama ilk3 ay içinde normal değere döndü. Ama sanırım ben ilacı da bırakıcam o ilaç benim midemi mahfediyor, tüm gün yanma ağrı bulantı yapıyor ve bunlar tüm hayatımı etkiliyor . Hep gebemiyim sorusunu kafamda kurcalattırıyır. Bugün itibariyle ilacı da bırakıyorum deli gibi sağlıklı beslenicem bol bol spor yapıcam, 2 hafta sonra kan vermem gerek. Kan verince değerim 3 civarı çıkarsa ilacı bıraktığımı beni mahfettiğini söyliycem doktora

Canım inşallah bebebğin seninledir. 2 gün geçsin bir ddaha yap bakalım :)) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu ay inşallah

Yaa maşallah ne güzel yükselmiş öyle değerin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Ya kızlar bişey soracam bnm bu ay üçüncü klomen ve çatlatma iğnem doktor sabrın varsa bir iki ay daha bu şekilde dene dedi yoksa aşılamaya geçelim dedi bnde karar veremedim

Neolursun haberdar et burda her merciye yaz sonucunu seni acsip merak ediyorum yaaa!! Bu kadar günlerce uzattı çünkü. Bu kadar uzun sürer miymiş döllenme, ya da bu testlere boşuna para veriyoruz. Ben hep negatif gördüm şimdiye kadar. Bi kere gebeyöişim işte kanda negatif çıktı sonra 5 haftalıklen nerdeyse pozitifi gördüm, o dönem 4-5 ayrı markanın testini yaptım hepsi de hep kesin bi şekilde pozitif çıktı Oyüzden bu herkesin testlerle imtihanını anlamadım ki ? Yani ya gerçekten sahte test falan satıyorlar ya da bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…