Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haberdar ederim mutlaka canım bende anlamadım ilk 5 dk içinde çizgi görmeye başladım zaten persembe yada vuma ilk idrarla yapcam test bide bakalım

Ben tshtan biraz korkuyorum ya, bi ay ben de kullanmıştım, 4.01 idi doktor ilacı verdi bir ay sonra 1.85 mi ne olmuştu, şimdi de 2.38 miydi, öyle bir şeyler.ama 2-3 ayda bir baktırıyorum artık ben.

Kızlar bir sorum var, ben hala bundan emin olamıyorum, 11 nisan ovülasyon testine göre pik olduğu tarih ise beklenen adet tarihim kaçı olur?

hiç ateşimi ölçmedim ama zaten aşırı üşüyorum ateş ölçme yönteminide hiç bilmiyorum canım biraz daha dağıt kafanı sakinleş bence sen benimde baş ağrım cok oluyo at kestanesi masaj kremi var farmasinin onu sürüyorum şakaklarıma enseme çok iyi geliyo bende bu aya kadar takıntı haline getirmiştim yumurtlama bakıyodum takipteydim sürekli sıkıntı atres haline gelmişti bende geçen ay bıraktım hiç takip etmedim yazmadım bakmadım bi kere akıntı gördüm o akıntı gecesi bike değerlendirmedik ertesi gunu bi kaç gun arayla bebek için değil istediğimiz için birliktelik oldu aklımıza bile bebek gelmedi korunmucaktık ama hamilelik içinde uğraşmadım rabbim zamanı gelince vercek nasılsa nasipte varsa dedim bıraktım bu ay oldu gibi duruyo inşallah ya
Canım inşallah bebebğin seninledir. 2 gün geçsin bir ddaha yap bakalım :)) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu ay inşallah
Amin canım inşallah ya perşembe yada cuma gunu yapıcam tekrar test

2 4 nisanda lekelenme olduysa 14 nisanda yumurtlama olmaz ki önce yumurtlama olcak sonra lekelenme(yerlesme kanaması) olmasi gerekmez mi?
yazdiklarini yanlis anlamis olabilirim canim tekrar yazar misin lekelenme dedigin yerlesme kanamasindan mi bahsediyorsun baska bise mi ?

adetim 8.günde bitti temizlendim 9. Gunde geldi akıntım 10. Gün 12. Gun 15.gunlerde ilişki oldu 1 ve 2 nisandada lekelenmem oldu ilkte 10 nisanda cok silik bi şekilde çıkmaya,başladı testte yarım saat 45 dk sonra falan çıkmıştı kurumadır diye emin olamamıştım dünkü akşam yaptığım testte ilk 10 dk içinde ilkkez çıktı çizgi geçenlerde yaptığımdada 15 20 dk sonra cıkmıştı çizgi ama 10 nisandan önce hep negatif çıkıyodu kızlar

Toplamda ne kadar zamandır istiyorsunuz canım?
Gebelik düşüneli sekiz ay oldu ama dört aydır tedavi görüyorum . ilk ay günde iki kez klomen kullandım yumurta büyümedi. İkinci ay günde dört tane içtim büyümeye başladı. Bu ay üçüncü kez yumurtam büyüyo ve çatlatma iğnesi vurduk suan bekliyoruz

Butun yorumlari okuyorum hamile olan arkaslar test yapip guzel sonuclar alanlar cok mutlu oluyorum diger arkadaşlara da bol bol dua ediyorum. Benimde 2 gun var adetime bugun ruyamda hamile oldugumu doktor kiz dedigini sonra dogum yaptigimi ve bir erkek bebek dogurdugumu gordum. Dunde iliski oldu ve hafif pembe bir akinti gordum carsafta bilemedim neden oldu nasil oldu

Selam kızlar ben dayanamadım gittim kan verdim kan alan kadın bir hafta bile önceden varsa çıkar dedi inşallah doğru sonuç çıkar ve inşallah vardır

İnşallah canım ya hayırlı haberlerle gel inşallah
İnşallah canım senin testini de gördüm şimdi var gibi sen de bi kan tahlili yaptırsan iyi olur. 3 saate çıkar dedi bana 3 saat geçer mi olumsuz sonuç çıkarsa da Allah Kerimdir diycem bakalım inşallah hayırlı sonuç çıkar

İnşallah canım bi şekilde geçicek olumsuz cıkarsada adet olana kadar umudunu yitirme bende gitmek istiyorum aöa eşim perşembe yada cuma gunu bi test daha yapalım daha net belli olur o zaman gideriz diyo mecbur bekliyorum yani

Cnm kan negatif dr git bence boşuna beklemë bu kadar uzun sürmez mis dr konustuk hele ki senin 8 gün adet sürmüş benjm lekelenme idibide 2 gun surdu ama tabi adet olup öteki ay hamile olanda var oyüzden çok geçti seninde dr git rahatla cnm

Benim adetlerim oldum olası 8 gun sürer canım gidicem ama eşim bi kere daha test yapalım dedi o yuzden bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…