- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.081
Ya işte onu diyorum bende. Ben de burdan isyan edip yazmıştım bi adet döneminde kaç yumurtlama olabilir diye. Son adetim 1 mart, 22-24 mart arası yumırtlama akıntısına benzer bişi oldu. Ardından 2-4 nisan arası açık pembe çok hafif lekelenme. Karın ağrısı falan. Ama adet gelmediz ardından 12-16 nisan arası yine yumurtlama akıntısı oldu bu sefer göğüs ağrılı ve 14 ünde kıcaman bi yumurtaakı düştü. Ama hiç kaşıntım falan yok akıntı şeffaf kokusuzdu yani bi rahatsızlık değil. Ben de beyni yaktım işte. Acaba 2-4 nisanı adrt saydı vucut da 14 ünde tekrar mı yumurtladı anlamadım ki? 16 mayısta doktor kontrolüm var artık sorun ne kist kiste var mı göreceğim. Ekimde almanyada ilk kez jinekologa gittim herseyi elle kontrol etti sağlıklısın dedi yoladı. En son ultrasondan 1.5 sene önce türkiyede kontrolüm olmultu herşey temizdi normaldi ama daha adet geçirmemiştim emziriyodun çok aktif2 4 nisanda lekelenme olduysa 14 nisanda yumurtlama olmaz ki önce yumurtlama olcak sonra lekelenme(yerlesme kanaması) olmasi gerekmez mi?
yazdiklarini yanlis anlamis olabilirim canim tekrar yazar misin lekelenme dedigin yerlesme kanamasindan mi bahsediyorsun baska bise mi ?
Benim çıkmamıştı çok da güvenmeeee negatif çıkarsaa! 0.5 çıkmıştı benim de ve aslen 10 gün önce döllenmiş yani. 26 martta döllenmiş 5 nisanda çıkmadı. Sora 12 nisanda 180 çıktı kanda .Selam kızlar ben dayanamadım gittim kan verdim kan alan kadın bir hafta bile önceden varsa çıkar dedi inşallah doğru sonuç çıkar ve inşallah vardır
Bazı aylarda iki kere yumurtlama olabilirmiş canım ama bende hala şeffaf uzayan akıntı var en başından beri arada losyon gibi oluyo bazende şeffaf yapışkan yumurtlamadaki gibi yani 2 kerede deüil bende sayısını unuttum en son dün gece oldu geneYa işte onu diyorum bende. Ben de burdan isyan edip yazmıştım bi adet döneminde kaç yumurtlama olabilir diye. Son adetim 1 mart, 22-24 mart arası yumırtlama akıntısına benzer bişi oldu. Ardından 2-4 nisan arası açık pembe çok hafif lekelenme. Karın ağrısı falan. Ama adet gelmediz ardından 12-16 nisan arası yine yumurtlama akıntısı oldu bu sefer göğüs ağrılı ve 14 ünde kıcaman bi yumurtaakı düştü. Ama hiç kaşıntım falan yok akıntı şeffaf kokusuzdu yani bi rahatsızlık değil. Ben de beyni yaktım işte. Acaba 2-4 nisanı adrt saydı vucut da 14 ünde tekrar mı yumurtladı anlamadım ki? 16 mayısta doktor kontrolüm var artık sorun ne kist kiste var mı göreceğim. Ekimde almanyada ilk kez jinekologa gittim herseyi elle kontrol etti sağlıklısın dedi yoladı. En son ultrasondan 1.5 sene önce türkiyede kontrolüm olmultu herşey temizdi normaldi ama daha adet geçirmemiştim emziriyodun çok aktif
Haydaaa hep birlikte hormonları bozduk benceBazı aylarda iki kere yumurtlama olabilirmiş canım ama bende hala şeffaf uzayan akıntı var en başından beri arada losyon gibi oluyo bazende şeffaf yapışkan yumurtlamadaki gibi yani 2 kerede deüil bende sayısını unuttum en son dün gece oldu gene
Ben dinlemiyorum artık kendimi hiç buayda öyle cok kulak vermedim cok belirgin şeyler oldu onları farkettim sadece işte doktora gitmeyi bekliyorum bende kandada görsem rahatlıcamHaydaaa hep birlikte hormonları bozduk benceben tüpleri bağlatıp kafayı rahata erdırıceöm
Benimki tam netti biliyosun.hatta dunki de ve farklı tesrler de denedim güven yok testlere demekkiBende kimyasal 3 kere yaşadım biliyorum benimde hep silik çıkıyodu o zaman koyulaşma olmuyodu evet
Aslen ben de 35 e kadar sallamamıştım da hem lekelenme olup bi de ortalama 35 deki adet gecikince, vucudumda nölüyo bi bakayım dedim şimdi 53. Gün yani. Kaç kadın hayatında gebe olmadığı halde 53. Günü görüp de durumu takmaz veya test yapmaz ki çok da yanlış bişi olduğunu düşünmüyorum dün test yapmış olmamınBen dinlemiyorum artık kendimi hiç buayda öyle cok kulak vermedim cok belirgin şeyler oldu onları farkettim sadece işte doktora gitmeyi bekliyorum bende kandada görsem rahatlıcam
Bu kadar koyu bide farklı test son iki gün öncesi ne kadar hiç umut etmemek lazım uzuluyo yoksa insanBenim adetlerim oldum olası 8 gun sürer canım gidicem ama eşim bi kere daha test yapalım dedi o yuzden bekliyorum bakalım
İnş süpriz olur sanaBenim adetlerim oldum olası 8 gun sürer canım gidicem ama eşim bi kere daha test yapalım dedi o yuzden bekliyorum bakalım
bende hamileyim yeni öğrendim 135 çıktı betahcgSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm SAT: 26.02
Eneaciz SAT:2 mart
@ReyoseroSAT:26.02
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSAT: 3 mart
@mervana8794SAT: 6 mart
@hilalyunus3mreSat:3 Mart
@YarenimiSat:25 Mart
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@sumeyyekrc21 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever30 nisan
@Vuslat_gelsin
Umutlu Anne Bekleyiste
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz27 nisan
@ogretmen6118 mayıs
@Nurov26 nisan
@NorthCarolina20 nisan
@szfb29 nisan
@eecemyldz21 nisan
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 mayıs
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
@Lostinparadise30 nisan
@Umutumut827 mayıs
@minik kalp075329 mart
@asihan6 mayıs
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin1 mayıs
@buse_ipek0923-24 nisan
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi11 mayıs
@karanmasal7 nisan
@Hulya Ceylan1 nisan
@eslem070618 mayıs
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll25 nisan
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm2 mayıs
@nimesota25 nisan
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9124 nisan
@kelebekays3 mayıs
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
@sukufenazz18 mayıs
@nejlaa 861 mayıs
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Sari NisaN26 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli6 mayıs
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 mayıs
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 mayıs
@SERAPGNL24 nisan
@Htcckn8 nisan
Yildiz__Tozu 3 nisan
@kubraaa9211 nisan
@Nerimmm3 nisan
@nunu258829 nisan
@Busrayld9 mayıs
@MAMA_to_be5 nisan
@Hirabiask11 nisan
@Eslem916 mayıs
@asel3727 nisan
@busra89istGeri gelecek
@fer_nur23 nisan
@nastasya301 mayıs
@Kurkmantolumdnn3 mayıs
@esmanur723 nisan
@Sema215810 nisan
@selozy19 nisan
@arzerik14 nisan
@1meyra27-28 nisan
@Yazgele18 mayıs
@GULDENHSGR4 mayıs
@Mstfamls30 nisan
@Selmak466 mayıs
@sherryK28 nisan
@Mervecixx943 mayıs
@elfff0621 nisan
@Damla19891 mayıs
@harununmervesi7 nisan
@utkuemel6 mayıs
@Kybelle828 mayıs
@Yagmurmina29 nisan
@Mysticless17 nisan
@Nefes5551 mayıs
Seninki zaten süper efsane bir durum oldu sakın kan testini karıştırmış olmasınlar ? Hayır kaç test yaptın. Bi kere bi doktor bana demişti ki hastaneler o kitleri toptan alıyomuş bazen yanlış sonuç çıkabiliomuş son kullanma tarihi geçince. Sen çünkü başka marka test de yaptın yani gayet netti çizgi ben anlamadım kiBenimki tam netti biliyosun.hatta dunki de ve farklı tesrler de denedim güven yok testlere demekki
Şükür kuzum bir kaç bir şey var ama ben bir seye yormuyorum pek bakmıyorum dA var mi yok mu diye hayırlısı .Hamdolsun iyiyim tatlım sen nasılsın? Durumun nasıl varmı değişiklik?
Aklında olsun bi kürün uygulanışında kaynatma varsa onu yapmadan önce çokça araştır,hepsi tehlikelidir.
kuzum sen neden gitmiyorsun hani yanlış anlama da senin vücudun senin düşüncelerin senin heyecanın daha başka olur. kendin gidip kan veremez misin çünkü hep eşin karar veriyor gibi geldi lütfen yanlış anlama haddimi aşmak istemem çünkü.Aynen öyle oldu hiç beklemiyordu o kadar negatiften sonra inşallah canım benim içim rahat gerçekten inanıyorum hamileyim bana kalsa yarın gidicem hastaneye ama eşim illa tastikleyelim koyu koyu görelim oyle gidelim diyo
10 15 dk sonraki hali bu kızlar daha önce cok silik çizgi gmrdüm ama hep ya 4 5 saat sknra yada ertesi gun belirirdi ilk defa bu kadar erken çizgi görüyorum ya allahım o kadar umutlandım ki
Heycandan uyuyamadım kızlar ya tekrar baktım teste baya baya çizgi belirginleşmiş
Kese görünmedi kizlar Günaydın
Kan veriyorum şu an
Ya ben de onu diyorum belki 20 kişiduydum bu kürü yapıp gebe kalan. Bi bana yaramadı ama işte. Ben iki kere yaptım ikisinde de yumırtlamam bi ay atladı onun dışında düzenli gidiyorGenel konuşman doğru değil canım. Soğanla nice şifa bulanlar var. Her kür herkese olmayabilir, uymayabilir. Ama bu o kürün yanlış olduğunu veya kaynatılan kürlerin tehlike taşıdığını göstermez. Düzenli adet gören birisi olarak soğan kürü hiç adet geciktirme yapmadı bende. Aksine çok faydasını gördüm ve gören tanıdıklarım var.
Yok canım haklısın ama hastane de durakta aşırı uzak iki çocukla yürüyerek gidebileceğim biyer değil eşimin götürmesi gerek bebek arabasıylada dolmuşlar almıyolar sağlık ocağıda kan almıyo mecburum eşime uymaya yani önümüzdeki salıya gun aldım gidicem inşallahkuzum sen neden gitmiyorsun hani yanlış anlama da senin vücudun senin düşüncelerin senin heyecanın daha başka olur. kendin gidip kan veremez misin çünkü hep eşin karar veriyor gibi geldi lütfen yanlış anlama haddimi aşmak istemem çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?