Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya işte onu diyorum bende. Ben de burdan isyan edip yazmıştım bi adet döneminde kaç yumurtlama olabilir diye. Son adetim 1 mart, 22-24 mart arası yumırtlama akıntısına benzer bişi oldu. Ardından 2-4 nisan arası açık pembe çok hafif lekelenme. Karın ağrısı falan. Ama adet gelmediz ardından 12-16 nisan arası yine yumurtlama akıntısı oldu bu sefer göğüs ağrılı ve 14 ünde kıcaman bi yumurtaakı düştü. Ama hiç kaşıntım falan yok akıntı şeffaf kokusuzdu yani bi rahatsızlık değil. Ben de beyni yaktım işte. Acaba 2-4 nisanı adrt saydı vucut da 14 ünde tekrar mı yumurtladı anlamadım ki? 16 mayısta doktor kontrolüm var artık sorun ne kist kiste var mı göreceğim. Ekimde almanyada ilk kez jinekologa gittim herseyi elle kontrol etti sağlıklısın dedi yoladı. En son ultrasondan 1.5 sene önce türkiyede kontrolüm olmultu herşey temizdi normaldi ama daha adet geçirmemiştim emziriyodun çok aktif

Selam kızlar ben dayanamadım gittim kan verdim kan alan kadın bir hafta bile önceden varsa çıkar dedi inşallah doğru sonuç çıkar ve inşallah vardır
Benim çıkmamıştı çok da güvenmeeee negatif çıkarsaa! 0.5 çıkmıştı benim de ve aslen 10 gün önce döllenmiş yani. 26 martta döllenmiş 5 nisanda çıkmadı. Sora 12 nisanda 180 çıktı kanda .

Bazı aylarda iki kere yumurtlama olabilirmiş canım ama bende hala şeffaf uzayan akıntı var en başından beri arada losyon gibi oluyo bazende şeffaf yapışkan yumurtlamadaki gibi yani 2 kerede deüil bende sayısını unuttum en son dün gece oldu gene

Haydaaa hep birlikte hormonları bozduk bence ben tüpleri bağlatıp kafayı rahata erdırıceöm

Haydaaa hep birlikte hormonları bozduk bence ben tüpleri bağlatıp kafayı rahata erdırıceöm
Ben dinlemiyorum artık kendimi hiç buayda öyle cok kulak vermedim cok belirgin şeyler oldu onları farkettim sadece işte doktora gitmeyi bekliyorum bende kandada görsem rahatlıcam

Ben dinlemiyorum artık kendimi hiç buayda öyle cok kulak vermedim cok belirgin şeyler oldu onları farkettim sadece işte doktora gitmeyi bekliyorum bende kandada görsem rahatlıcam
Aslen ben de 35 e kadar sallamamıştım da hem lekelenme olup bi de ortalama 35 deki adet gecikince, vucudumda nölüyo bi bakayım dedim şimdi 53. Gün yani. Kaç kadın hayatında gebe olmadığı halde 53. Günü görüp de durumu takmaz veya test yapmaz ki çok da yanlış bişi olduğunu düşünmüyorum dün test yapmış olmamın

bende hamileyim yeni öğrendim 135 çıktı betahcg

Benimki tam netti biliyosun.hatta dunki de ve farklı tesrler de denedim güven yok testlere demekki
Seninki zaten süper efsane bir durum oldu sakın kan testini karıştırmış olmasınlar ? Hayır kaç test yaptın. Bi kere bi doktor bana demişti ki hastaneler o kitleri toptan alıyomuş bazen yanlış sonuç çıkabiliomuş son kullanma tarihi geçince. Sen çünkü başka marka test de yaptın yani gayet netti çizgi ben anlamadım ki

Aklında olsun bi kürün uygulanışında kaynatma varsa onu yapmadan önce çokça araştır,hepsi tehlikelidir.

Genel konuşman doğru değil canım. Soğanla nice şifa bulanlar var. Her kür herkese olmayabilir, uymayabilir. Ama bu o kürün yanlış olduğunu veya kaynatılan kürlerin tehlike taşıdığını göstermez. Düzenli adet gören birisi olarak soğan kürü hiç adet geciktirme yapmadı bende. Aksine çok faydasını gördüm ve gören tanıdıklarım var.

kuzum sen neden gitmiyorsun hani yanlış anlama da senin vücudun senin düşüncelerin senin heyecanın daha başka olur. kendin gidip kan veremez misin çünkü hep eşin karar veriyor gibi geldi lütfen yanlış anlama haddimi aşmak istemem çünkü.

10 15 dk sonraki hali bu kızlar daha önce cok silik çizgi gmrdüm ama hep ya 4 5 saat sknra yada ertesi gun belirirdi ilk defa bu kadar erken çizgi görüyorum ya allahım o kadar umutlandım ki

Ayyyy hadi inşaAllah kuzummm yaaaaaa. Gerçekten seninle birlikte kıvrandık buradaaa. İnşaAllah güzel sonuçla biter bu heyecanımızzzz

Ya ben de onu diyorum belki 20 kişiduydum bu kürü yapıp gebe kalan. Bi bana yaramadı ama işte. Ben iki kere yaptım ikisinde de yumırtlamam bi ay atladı onun dışında düzenli gidiyor

Yok canım haklısın ama hastane de durakta aşırı uzak iki çocukla yürüyerek gidebileceğim biyer değil eşimin götürmesi gerek bebek arabasıylada dolmuşlar almıyolar sağlık ocağıda kan almıyo mecburum eşime uymaya yani önümüzdeki salıya gun aldım gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…