- 14 Mart 2018
- 3.482
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.101
Ya ben de onu diyorum belki 20 kişiduydum bu kürü yapıp gebe kalan. Bi bana yaramadı ama işte. Ben iki kere yaptım ikisinde de yumırtlamam bi ay atladı onun dışında düzenli gidiyor
Tabi ki soğan da incir de şifa. Ben zaten hormon tahlili yapmadan içmemek lazım dedim, sakıncası yoksa kullanılır çok da faydası vardır. Yanlış anlamışsın canım :) sadece ben havuç suyunun bi zararı olmaz ama yine de onu bile doktora sorsan iyi olur dedim. Kimse kaynatmalı kürleri iyice araştırmadan yapmasın evet çok tehlikelidir,uyarıydı canım benim :)Genel konuşman doğru değil canım. Soğanla nice şifa bulanlar var. Her kür herkese olmayabilir, uymayabilir. Ama bu o kürün yanlış olduğunu veya kaynatılan kürlerin tehlike taşıdığını göstermez. Düzenli adet gören birisi olarak soğan kürü hiç adet geciktirme yapmadı bende. Aksine çok faydasını gördüm ve gören tanıdıklarım var.
Ayyyy hadi inşaAllah kuzummm yaaaaaa. Gerçekten seninle birlikte kıvrandık buradaaa. İnşaAllah güzel sonuçla biter bu heyecanımızzzz
Önümüzdeki salıya gün aldım canım gidicem inşallah daha erken gitmek isterdim ama benim inatcı keçi dediği dedik yani anca salıya gideriz hem dahada büyür dediArtık bi kan ver yahuBelki içmen gereken ilaç vardır ama bu şekilde ertelenmiş oluyor canım benimmm
Tabi ki soğan da incir de şifa. Ben zaten hormon tahlili yapmadan içmemek lazım dedim, sakıncası yoksa kullanılır çok da faydası vardır. Yanlış anlamışsın canım :) sadece ben havuç suyunun bi zararı olmaz ama yine de onu bile doktora sorsan iyi olur dedim. Kimse kaynatmalı kürleri iyice araştırmadan yapmasın evet çok tehlikelidir,uyarıydı canım benim :)
yok canım haklısın daha önce benimde başıma geldi kaç kere bende senin gibi hareket ettim sürekli test yapıyodum spnundada kadın doğuma gidiyodum yuvarlak sıralı haplardan veriyodu anca işteAslen ben de 35 e kadar sallamamıştım da hem lekelenme olup bi de ortalama 35 deki adet gecikince, vucudumda nölüyo bi bakayım dedim şimdi 53. Gün yani. Kaç kadın hayatında gebe olmadığı halde 53. Günü görüp de durumu takmaz veya test yapmaz ki çok da yanlış bişi olduğunu düşünmüyorum dün test yapmış olmamın
İnşallah canım geçenki testle karşılaştırdığımda ondan daha belirgin duruyo bi iki gun sonra tekrar test yapıcam inşallah dahada koyulasırİnş süpriz olur sana
Aa doktorsuz olmasın tabiki. Bazı insanlarda alerji bile yapabilir Allah korusun. Bazılarında mide rahatsızlığı varsa kötü etki edebilir. Bu konuda katılıyorum
Kaynatılan kürler tehlikelidir cümlenden dolayı böyle bir mana çıkardım canım. Kusuruma bakmayasın
Rica ederim yanlş anlaşıldıysa kusura bakmayın. Hepimiz yeter ki bebeğimiz olsun diye bazen gözümüzü karartabiliyoruz,herşeyi göze alıyoruz. Yaşadığı yer nedeniyle doktora çok kolay ulaşamayan arkadaşlar da var. Bana da şifa olur diye denemesinler diye konusu geçmişken söyliyim dedim :)Aa doktorsuz olmasın tabiki. Bazı insanlarda alerji bile yapabilir Allah korusun. Bazılarında mide rahatsızlığı varsa kötü etki edebilir. Bu konuda katılıyorum
Kaynatılan kürler tehlikelidir cümlenden dolayı böyle bir mana çıkardım canım. Kusuruma bakmayasın
benim dusunceme göre o lekeyi dedigin gibi adet olarak dusunmelisin.Ya işte onu diyorum bende. Ben de burdan isyan edip yazmıştım bi adet döneminde kaç yumurtlama olabilir diye. Son adetim 1 mart, 22-24 mart arası yumırtlama akıntısına benzer bişi oldu. Ardından 2-4 nisan arası açık pembe çok hafif lekelenme. Karın ağrısı falan. Ama adet gelmediz ardından 12-16 nisan arası yine yumurtlama akıntısı oldu bu sefer göğüs ağrılı ve 14 ünde kıcaman bi yumurtaakı düştü. Ama hiç kaşıntım falan yok akıntı şeffaf kokusuzdu yani bi rahatsızlık değil. Ben de beyni yaktım işte. Acaba 2-4 nisanı adrt saydı vucut da 14 ünde tekrar mı yumurtladı anlamadım ki? 16 mayısta doktor kontrolüm var artık sorun ne kist kiste var mı göreceğim. Ekimde almanyada ilk kez jinekologa gittim herseyi elle kontrol etti sağlıklısın dedi yoladı. En son ultrasondan 1.5 sene önce türkiyede kontrolüm olmultu herşey temizdi normaldi ama daha adet geçirmemiştim emziriyodun çok aktif
Benimde aynen böyle oldu canım anlattığın gibi korunmadık ama bebek de düşünmedikbenim dusunceme göre o lekeyi dedigin gibi adet olarak dusunmelisin.
bide bende gecen aylarda hamilelik istedikten sonra cok akinti olmaya basladı. bu yumurtlama akintiai heralde diyodum 10 15gün sonra tekrar akinti oluyodu degilmis bu seferki yumurtlama heralde heralde diye diye ay sonunu getirdim. daha sonra adetim de gecikti doktora gittim hic birsey cikmadi sokturucü verdi. ben de kendi kendime psikolojik heralde dedim.
bu ay gebelik istemedim vazgectim dedim ama korunmadım da bu ay gebelik olusmus simdi doktordan geliyorum. Bu ay Hiç akıntim olmadı inanır misin. galiba akıntı herkeste farklı. bakalim doktor sana ne diyecek.
Biraz sabır biliyorum dusunmemek cok zor ama dusunmeyince daha rahat oluyo
Bence sen adetin gelene kadar bekle canım hemen ümitsizliğe kapılmaMalesef olumsuz kızlar 0.100 sonuç
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla inşallah kucağınıza alırsınız size sorum olcak hiç belirti yaşadınız mı ya da hissettiniz mi benim 7 gün var adete hiçbir belirti yok yine olmadığını düşünüyorum artık ve çok bebek olsun düşüncem olmadı bu ay Çünkü 7 8 defa hüsrana uğradım yine aynısı olacak dusuncesıyle ama tatil bebek düşüncemi tekrar tetikledi ve bir umut dedim bu tipiği gördümDoktordan geldim kızlar . kan verdim sonucu daha göstermedim ama enabız uygulamasından baktım 161 b hcg degerim
Herkese deneyimleri için tesekkür ederim.
Bebek isteyenlere sakin ve sabırlı olmalarını öneriyorum.(biliyorum çok zor)
Ama ben tam vazgecmisken ve bosvermisken tek birlesmede cocuk olması bunun güzel bir örneği olsun size.
Hamilelik belirtilerine hic inanmiyorum çünkü herkesin bünyesi farklı :/
Ben artık gebelikle ilgili diğer bölümlere geçeyim sizleri oralarda bekliyor olacağim
Psikolojik heralde kasık ağrılarım çok vardı halen de var ama en azından kafam rahatlamış oldu var mı yok mu diye meraktaydım şimdi adetimi bekliycem geçmeden de test yapmam dahaBence sen adetin gelene kadar bekle canım hemen ümitsizliğe kapılma
İnşallah hayırlısı olur canım ya bekle bakalım adetin geçerse yaparsın o zaman inşallahPsikolojik heralde kasık ağrılarım çok vardı halen de var ama en azından kafam rahatlamış oldu var mı yok mu diye meraktaydım şimdi adetimi bekliycem geçmeden de test yapmam daha
Cevap lütfen kızlaaaarKızlar bir sorum var, ben hala bundan emin olamıyorum, 11 nisan ovülasyon testine göre pik olduğu tarih ise beklenen adet tarihim kaçı olur?
Canım ben kendime göre cevapşıyım benim yumurtlama akıntımdan en erken 14 en geç 15 16 gun sonra adetim gelirCevap lütfen kızlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?