Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben de onu diyorum belki 20 kişiduydum bu kürü yapıp gebe kalan. Bi bana yaramadı ama işte. Ben iki kere yaptım ikisinde de yumırtlamam bi ay atladı onun dışında düzenli gidiyor

Vücuda göre değişiyo canım yaa. Mesela bende maydonoz küründen sonuç alamamıştım enfeksiyonum varken. Ama onunlada ne insanlar şifa buldu. Rabbim herkesin şifasını başka şeylerde verebilir yani. Aynı olacak diye bir şey yok

Tabi ki soğan da incir de şifa. Ben zaten hormon tahlili yapmadan içmemek lazım dedim, sakıncası yoksa kullanılır çok da faydası vardır. Yanlış anlamışsın canım :) sadece ben havuç suyunun bi zararı olmaz ama yine de onu bile doktora sorsan iyi olur dedim. Kimse kaynatmalı kürleri iyice araştırmadan yapmasın evet çok tehlikelidir,uyarıydı canım benim :)

Ayyyy hadi inşaAllah kuzummm yaaaaaa. Gerçekten seninle birlikte kıvrandık buradaaa. İnşaAllah güzel sonuçla biter bu heyecanımızzzz
Artık bi kan ver yahu Belki içmen gereken ilaç vardır ama bu şekilde ertelenmiş oluyor canım benimmm
Önümüzdeki salıya gün aldım canım gidicem inşallah daha erken gitmek isterdim ama benim inatcı keçi dediği dedik yani anca salıya gideriz hem dahada büyür dedi

Aa doktorsuz olmasın tabiki. Bazı insanlarda alerji bile yapabilir Allah korusun. Bazılarında mide rahatsızlığı varsa kötü etki edebilir. Bu konuda katılıyorum

Kaynatılan kürler tehlikelidir cümlenden dolayı böyle bir mana çıkardım canım. Kusuruma bakmayasın

yok canım haklısın daha önce benimde başıma geldi kaç kere bende senin gibi hareket ettim sürekli test yapıyodum spnundada kadın doğuma gidiyodum yuvarlak sıralı haplardan veriyodu anca işte
İnş süpriz olur sana
İnşallah canım geçenki testle karşılaştırdığımda ondan daha belirgin duruyo bi iki gun sonra tekrar test yapıcam inşallah dahada koyulasır

Kizlarcim sizlere bir sorum var benim adet gunum her ay iki uc gun ileri gidiyor kekik cayi icip daha erken sokmesini saglayabilir miyim? Internette cok faydali diyordu bgn arifoglunun kekik cayini aldim ayin 23 u bugun baslicam 3 nisanda regl olmustum yine en gec 3 mayista olsam cok iyi olur simdiden basliyim diyorum deneyen oldu mu ya da baska oneriniz varsa deneyebilirim. Tesekkur ederimmmmn

Ben soğan kürü yapamıyorum misal gastrit var bende mideme dokunuyo ağrıtıyo yakıyo soğan suyu zaten yazıyodu tarifindede mide rahatsızlığı olanlar bu kürü uygulamasın diye yinede haklısın bi doktor görüşü almak gerekir ama bende cok duyduö bu kurle iltihaptan enfeksiyondan kurtulup hamile kalanları

Rica ederim yanlş anlaşıldıysa kusura bakmayın. Hepimiz yeter ki bebeğimiz olsun diye bazen gözümüzü karartabiliyoruz,herşeyi göze alıyoruz. Yaşadığı yer nedeniyle doktora çok kolay ulaşamayan arkadaşlar da var. Bana da şifa olur diye denemesinler diye konusu geçmişken söyliyim dedim :)

benim dusunceme göre o lekeyi dedigin gibi adet olarak dusunmelisin.
bide bende gecen aylarda hamilelik istedikten sonra cok akinti olmaya basladı. bu yumurtlama akintiai heralde diyodum 10 15gün sonra tekrar akinti oluyodu degilmis bu seferki yumurtlama heralde heralde diye diye ay sonunu getirdim. daha sonra adetim de gecikti doktora gittim hic birsey cikmadi sokturucü verdi. ben de kendi kendime psikolojik heralde dedim.
bu ay gebelik istemedim vazgectim dedim ama korunmadım da bu ay gebelik olusmus simdi doktordan geliyorum. Bu ay Hiç akıntim olmadı inanır misin. galiba akıntı herkeste farklı. bakalim doktor sana ne diyecek.
Biraz sabır biliyorum dusunmemek cok zor ama dusunmeyince daha rahat oluyo

Benimde aynen böyle oldu canım anlattığın gibi korunmadık ama bebek de düşünmedik

Doktordan geldim kızlar . kan verdim sonucu daha göstermedim ama enabız uygulamasından baktım 161 b hcg degerim
Herkese deneyimleri için tesekkür ederim.
Bebek isteyenlere sakin ve sabırlı olmalarını öneriyorum.(biliyorum çok zor)
Ama ben tam vazgecmisken ve bosvermisken tek birlesmede cocuk olması bunun güzel bir örneği olsun size.
Hamilelik belirtilerine hic inanmiyorum çünkü herkesin bünyesi farklı :/
Ben artık gebelikle ilgili diğer bölümlere geçeyim sizleri oralarda bekliyor olacağim

Merhabalar 1 hafta önce kan testi yapılmıştı gebelik yok dedi dr. Ama ben hala adet olmadım kekik çayı yapip içiyorum gene gelmedi.Adet agrilarim sancılarım vardı şimdi onlarda kesildi stresten galiba çarşamba günü tekrar gideceğim doktora adet sokturecek bitkisel ne yapabilirim fikir verin

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla inşallah kucağınıza alırsınız size sorum olcak hiç belirti yaşadınız mı ya da hissettiniz mi benim 7 gün var adete hiçbir belirti yok yine olmadığını düşünüyorum artık ve çok bebek olsun düşüncem olmadı bu ay Çünkü 7 8 defa hüsrana uğradım yine aynısı olacak dusuncesıyle ama tatil bebek düşüncemi tekrar tetikledi ve bir umut dedim bu tipiği gördüm

Bence sen adetin gelene kadar bekle canım hemen ümitsizliğe kapılma
Psikolojik heralde kasık ağrılarım çok vardı halen de var ama en azından kafam rahatlamış oldu var mı yok mu diye meraktaydım şimdi adetimi bekliycem geçmeden de test yapmam daha

Psikolojik heralde kasık ağrılarım çok vardı halen de var ama en azından kafam rahatlamış oldu var mı yok mu diye meraktaydım şimdi adetimi bekliycem geçmeden de test yapmam daha
İnşallah hayırlısı olur canım ya bekle bakalım adetin geçerse yaparsın o zaman inşallah

Arkadaşlar idrar tahlilinde ortalama beta hcg en az kaç olduktan sonra belli olur bilginiz var mı? eşim varikosel.4 yıldır bebek istiyoruz bir sürü tedavi gördük.1 aşılama yaptık olmadı tam bıraktık her şeyi tüp bebeğe hazırlanırken Şubatta kimyasal ya da dış gebelik tam teşhisi konulmayan bir gebeliğim oldu 15 şubat küretaj tarihim.20 Nisan 2 tane gebelik testi yaptım önce silik gibilerdi sonra koyulaştılar. 21 Nisan (yani Dün ) yine iki tane idrar testi yaptım silik ile başlayıp koyulaştı belirginleşti.22 Nisan yani bugun sabah test yaptım yine aynı durum.5 testi yan yana koyuyorum ikisi de kırmızı çift çizgi. 2 ay önce kürtaj olduğum ve olumsuz bir gebelik yaşadığım için hiç sevinemedim. 30 Nisanda doktora gitmeyi düşünüyorum.Çünkü daha önceki durumda iki günde bazen her gün bir sürü tahlil için kan verdim.1 ay kollarım mosmor gezdim.Farklı ilçeye gittim yollarda heder oldum.O yüzden 30 nisanda gideyim sonuç göreyim kese var ya da yok diye düşündüm.kafam çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…