Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynı durumdayım canım benimde silik çıkıyo bende 30 nisanda gidicem doktorabi iki gun sonra gene test yapıcam bakalım koyulaşma olcak mı bi önceki testimden daha belirgindi dün yaptığım test

hamile degılken daha cok belirti olmustu inan
göğus sismesinmi ararsın, mide bulantısi mi, göbek cizgisi mi
benim bu kadar erken anlama sebebim yerlesme kanamam olmasıydı. kahverengi leke oldu 1 damla kasık ağrısıyla birlikte . 1 gün sürdu 3 4 saate 1er damla şeklinde. onun dısında hiç bir belirti olmadı.

Goguslerımın ucu sanki emzırıyormusum gıbı acıyor hatta sut cıkıs yerleri eskisi gibi bembeyaz bu sıkıntı bır durum mu ki Dr a gıtmem gerekir mi elimi bile suremıyorum

Kızlar yardıma ihtiyacım var. Ben 17.günde piki yakaladım ve yumurtlama akıntımı farkettim. 28.günde ovulasyon testi de hamileliği gösteriyor diye test yaptım yine çift çizgi çıktı,sonra silikleşti. Gebelik testi negatif. Adet gecikmemin 4.günü.Bu durumda ben ikinci kez mi yumurtladım? Aranızda ikinci kez yumurtlayan var mı? Hangi tarihe göre adet olucam?

Mrb kizlar hamile arkadaslarin hepsini tebrik ederim.insallah saglikla sihatle devam eder. Benim bugun reglinin 16.günu dünki ovulasyon testim biraz koyulasmaya basladi gibi geldi bugün 11.00de denedim siliklesmis gerci 3 saat beklemedim. Birazdan tekrar test yapip denicem. Ama normalde yumurtlama dönemimde akintim olurdu simdi hiç hiç yok acaba yumurtlamicakmiyim bilemedim.

Canim 17.günde pik olduysa ya 18.yada 19günde yumurtan catlanip döllenmistir.döllenmeden sonra en azindan 12gün test icin beklemek lazim. Ovulasyondaki 2.cizgi sürekli cikar cünkü vucudumuzda sürekli lh hormonu var ama yumurtlama zamaninda cok yükseliyor. Icin rahat etmiyorsa bugünüde degerlendirebilirsin.

Goguslerımın ucu sanki emzırıyormusum gıbı acıyor hatta sut cıkıs yerleri eskisi gibi bembeyaz bu sıkıntı bır durum mu ki Dr a gıtmem gerekir mi elimi bile suremıyorum

Canim yogun gögüs agrisi gebelik belirtiside olabilir yada süt hormonlarin yükselmistir. Eger gebelik cikmazsa hormonlarina bir baktir derim. Tabi temennimiz bebis olmasi

Hayır ikinci çizgi sadece çıkmadı,tekrar eşit iki çizgi çıktı ve silikleşti, bak ilk yumrtlamadan 11 gün snra yani 28.gün yaptğmovulasyon testini paylaşıyorum. İlk pike göre adet olsam 4.gün önce olmam gerekiyodu ama olmadım.

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-18-09-35-22-1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 43
Canim yogun gögüs agrisi gebelik belirtiside olabilir yada süt hormonlarin yükselmistir. Eger gebelik cikmazsa hormonlarina bir baktir derim. Tabi temennimiz bebis olmasi
Hamilelik beklentim yok bu ay olamadı yani bu agrı anormal o zaman hormon testi yaptırayım oyleyse

Bence tekrar yumurtlama olmuş bazı kadınlar ayda 2 kez yumurtlayabiliyor

Canim yarin 1tane erken gebelik testi yap bence .ve ne olur ne olmaz diye bugunu degerlendirirsin.

Yukarda yazdım canım belki görmüşsündür ben gecikmenin 11nci günü öğrendim bence idrar tesrini tekrarlamalısın .ben üç gün gecikince kanda baktırmıştom onda bile çıkmadı kana daha erken geçiyor 0.45 dün baktırdım 11nci gün sonunda 43,75 allaha şükür umudunu kaybetme

Kızlar ben geldim uzun zaman yoktum hamile olanlara şimdiden tebrik ediyorum arada okuyordum ama cevap fazla yazamiyordum İnşallah herşey iyi gidiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…