- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.121
Bende aynı durumdayım canım benimde silik çıkıyo bende 30 nisanda gidicem doktorabi iki gun sonra gene test yapıcam bakalım koyulaşma olcak mı bi önceki testimden daha belirgindi dün yaptığım testArkadaşlar idrar tahlilinde ortalama beta hcg en az kaç olduktan sonra belli olur bilginiz var mı? eşim varikosel.4 yıldır bebek istiyoruz bir sürü tedavi gördük.1 aşılama yaptık olmadı tam bıraktık her şeyi tüp bebeğe hazırlanırken Şubatta kimyasal ya da dış gebelik tam teşhisi konulmayan bir gebeliğim oldu 15 şubat küretaj tarihim.20 Nisan 2 tane gebelik testi yaptım önce silik gibilerdi sonra koyulaştılar. 21 Nisan (yani Dün ) yine iki tane idrar testi yaptım silik ile başlayıp koyulaştı belirginleşti.22 Nisan yani bugun sabah test yaptım yine aynı durum.5 testi yan yana koyuyorum ikisi de kırmızı çift çizgi. 2 ay önce kürtaj olduğum ve olumsuz bir gebelik yaşadığım için hiç sevinemedim. 30 Nisanda doktora gitmeyi düşünüyorum.Çünkü daha önceki durumda iki günde bazen her gün bir sürü tahlil için kan verdim.1 ay kollarım mosmor gezdim.Farklı ilçeye gittim yollarda heder oldum.O yüzden 30 nisanda gideyim sonuç göreyim kese var ya da yok diye düşündüm.kafam çok karışık.
Güzel şeyler hatta hayırlı seyler olsun inşallahBende aynı durumdayım canım benimde silik çıkıyo bende 30 nisanda gidicem doktorabi iki gun sonra gene test yapıcam bakalım koyulaşma olcak mı bi önceki testimden daha belirgindi dün yaptığım test
hamile degılken daha cok belirti olmustu inanMerhaba hayırlı olsun sağlıkla inşallah kucağınıza alırsınız size sorum olcak hiç belirti yaşadınız mı ya da hissettiniz mi benim 7 gün var adete hiçbir belirti yok yine olmadığını düşünüyorum artık ve çok bebek olsun düşüncem olmadı bu ay Çünkü 7 8 defa hüsrana uğradım yine aynısı olacak dusuncesıyle ama tatil bebek düşüncemi tekrar tetikledi ve bir umut dedim bu tipiği gördüm
Sağol tatlımCanım ben kendime göre cevapşıyım benim yumurtlama akıntımdan en erken 14 en geç 15 16 gun sonra adetim gelir
Batımız aynı benimde belirtim yoook hiç birşey hissetmiyorum...Merhaba https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/mavi-boncugumm.757980/
Benim Bat tarihi 29 Nisan 7 gün var fakat hicbir belirti yok bu durum normal mi belirti olmadığı için yine tutmadı diye üzülüyorum sizde durumlar
Kızlar yardıma ihtiyacım var. Ben 17.günde piki yakaladım ve yumurtlama akıntımı farkettim. 28.günde ovulasyon testi de hamileliği gösteriyor diye test yaptım yine çift çizgi çıktı,sonra silikleşti. Gebelik testi negatif. Adet gecikmemin 4.günü.Bu durumda ben ikinci kez mi yumurtladım? Aranızda ikinci kez yumurtlayan var mı? Hangi tarihe göre adet olucam?
Goguslerımın ucu sanki emzırıyormusum gıbı acıyor hatta sut cıkıs yerleri eskisi gibi bembeyaz bu sıkıntı bır durum mu ki Dr a gıtmem gerekir mi elimi bile suremıyorum
Hayır ikinci çizgi sadece çıkmadı,tekrar eşit iki çizgi çıktı ve silikleşti, bak ilk yumrtlamadan 11 gün snra yani 28.gün yaptğmovulasyon testini paylaşıyorum. İlk pike göre adet olsam 4.gün önce olmam gerekiyodu ama olmadım.Canim 17.günde pik olduysa ya 18.yada 19günde yumurtan catlanip döllenmistir.döllenmeden sonra en azindan 12gün test icin beklemek lazim. Ovulasyondaki 2.cizgi sürekli cikar cünkü vucudumuzda sürekli lh hormonu var ama yumurtlama zamaninda cok yükseliyor. Icin rahat etmiyorsa bugünüde degerlendirebilirsin.
Hamilelik beklentim yok bu ay olamadı yani bu agrı anormal o zaman hormon testi yaptırayım oyleyseCanim yogun gögüs agrisi gebelik belirtiside olabilir yada süt hormonlarin yükselmistir. Eger gebelik cikmazsa hormonlarina bir baktir derim. Tabi temennimiz bebis olmasi
Bence tekrar yumurtlama olmuş bazı kadınlar ayda 2 kez yumurtlayabiliyorHayır ikinci çizgi sadece çıkmadı,tekrar eşit iki çizgi çıktı ve silikleşti, bak ilk yumrtlamadan 11 gün snra yani 28.gün yaptğmovulasyon testini paylaşıyorum. İlk pike göre adet olsam 4.gün önce olmam gerekiyodu ama olmadım.
Peki ikinci yumurtlamaya göre mi adet olucam acaba hiç böyle gecikme yaşamamıştım. Aranızda iki kere yumurtlayan ya da bu konuda bi bilgisi olan var mı?Bence tekrar yumurtlama olmuş bazı kadınlar ayda 2 kez yumurtlayabiliyor
Hayır ikinci çizgi sadece çıkmadı,tekrar eşit iki çizgi çıktı ve silikleşti, bak ilk yumrtlamadan 11 gün snra yani 28.gün yaptğmovulasyon testini paylaşıyorum. İlk pike göre adet olsam 4.gün önce olmam gerekiyodu ama olmadım.
İkinci yumurtlamaysa eğer onun üstünden de 5 gün geçti yani o yumurta da ömrünü bitirdi. İlgin için teşekkür ederim canımCanim yarin 1tane erken gebelik testi yap bence .ve ne olur ne olmaz diye bugunu degerlendirirsin.
Günaydın kızlar uzun zamandir yazmiyorum ama uzaktan okuyorum arada. Buraya baktikca kafamdan hic atamiyorum diye cok bakmadim. Bat 10 nisandi hala adet olmadim. Son testide 12 nisanda yaptim negatifti. Gec döllenme ihtimalide yoktu iliski olmadigi icin. O yuzden kabullenip adeti beklemeye basladim, İnatla yapmiyorum artik test ama adette yok ortada. İdrarda gec ögrenen oldu mu aranizda hic. Ben önceki hamileligimde tam bat gunu net iki ciZgi görmüstüm
Üzüldüm canim ya, Allah bizede nasip eder inşallah. Üzme tatlı canını kimyasalmış demekkiKan 0.100 cikti negatif kizlar hayırlısı oldu ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?