- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.141
İyiyi misin ccanım durumun nasılKızlar ben geldim uzun zaman yoktum hamile olanlara şimdiden tebrik ediyorum arada okuyordum ama cevap fazla yazamiyordum İnşallah herşey iyi gidiyordur
Şükür kuzum bir kaç bir şey var ama ben bir seye yormuyorum pek bakmıyorum dA var mi yok mu diye hayırlısı .❤
Adetin normalde gecikirmiKızlar altı gün gecikme. Olmuştu ikinci kere baktirdim kanda Beta hcg negatif
Doktordan geldim kızlar . kan verdim sonucu daha göstermedim ama enabız uygulamasından baktım 161 b hcg degerim
Herkese deneyimleri için tesekkür ederim.
Bebek isteyenlere sakin ve sabırlı olmalarını öneriyorum.(biliyorum çok zor)
Ama ben tam vazgecmisken ve bosvermisken tek birlesmede cocuk olması bunun güzel bir örneği olsun size.
Hamilelik belirtilerine hic inanmiyorum çünkü herkesin bünyesi farklı :/
Ben artık gebelikle ilgili diğer bölümlere geçeyim sizleri oralarda bekliyor olacağim
Mrb kizlar hamile arkadaslarin hepsini tebrik ederim.insallah saglikla sihatle devam eder. Benim bugun reglinin 16.günu dünki ovulasyon testim biraz koyulasmaya basladi gibi geldi bugün 11.00de denedim siliklesmis gerci 3 saat beklemedim. Birazdan tekrar test yapip denicem. Ama normalde yumurtlama dönemimde akintim olurdu simdi hiç hiç yok acaba yumurtlamicakmiyim bilemedim.
İnşaAllah haber ederim tabi güzellikler olursaOlacak inşaAllah sabır kardeşim bana mutlaka haber ver gelişme olursasenin bat hala yazmıyo geç oluyodun galiba
Yaptırdın mı benim 4 gün kala çıktıBat tan 4 gün öncesi kan testi yaptırsam doğru sonuç verir mi sizce? Sağlık ocağına randevu alcam da ona göre karar veremedim
Okuldan gelince dayanamadim yaptim test yine negatifYukarda yazdım canım belki görmüşsündür ben gecikmenin 11nci günü öğrendim bence idrar tesrini tekrarlamalısın .ben üç gün gecikince kanda baktırmıştom onda bile çıkmadı kana daha erken geçiyor 0.45 dün baktırdım 11nci gün sonunda 43,75 allaha şükür umudunu kaybetme
Ben bazen geç yumurtluyordum ama adetim beklediğim zamanda geliyordu. Senin durum biraz farklı ama tekrar gebelik testi de yap bence canım :)Peki ikinci yumurtlamaya göre mi adet olucam acaba hiç böyle gecikme yaşamamıştım. Aranızda iki kere yumurtlayan ya da bu konuda bi bilgisi olan var mı?
hayır bence kullanma 5 gün yani öyle aşırı bi gecikme değil. ilaca gerek olack bi gecikme değil bu. belki geç döllenme oldu neden hap içesin ki . bahar dönemi herkesin yumurtlaması 3-5 gün ileri atabiliyor. benim de şuan 4 gün gecikmem varKızlar kafam çok karışık ne olur fikir verin.İyi akşamlar .adet döneminden 5 gün gecikme üzerine beta hcg ye baktirdim ancak sonuç 0.5 usg adet olman için ilaç kullanmam gerekiyormus olmaz İsem sizce bekleyeyim mi biraz daha
hayır bence kullanma 5 gün yani öyle aşırı bi gecikme değil. ilaca gerek olack bi gecikme değil bu. belki geç döllenme oldu neden hap içesin ki . bahar dönemi herkesin yumurtlaması 3-5 gün ileri atabiliyor. benim de şuan 4 gün gecikmem var
[/QUO çok saol canım
mantar o şekilde akıntı yapar. olabilir mi? yumurtlama akıntısı akışkan olurkızlar bir şey soracağım demin benden bembeyaz bir akıntı geldi topak topak ama baya yoğun regl oldum bile sandım. bu nedir? yumurtlama mı? hiçbir fikrim yok enfeksiyon mu yoksa? progestanı atarsın ya fitil olarak hani gerisi akar aynı öyle bir şey.
Cevabınız için çok teşekkür ederim her şey gönlünüzce olsunhamile degılken daha cok belirti olmustu inan
göğus sismesinmi ararsın, mide bulantısi mi, göbek cizgisi mi
benim bu kadar erken anlama sebebim yerlesme kanamam olmasıydı. kahverengi leke oldu 1 damla kasık ağrısıyla birlikte . 1 gün sürdu 3 4 saate 1er damla şeklinde. onun dısında hiç bir belirti olmadı.
Ben de aynı daha önce daha çok belirtiler vardı hayırlısı ile meleklerimiz gelir inşallah burdan haberleşelim herhangi bir degısıklık olursa yazarsan sevinirim Bat ı bekliyorum bakalım dua ediyorum bol bol İnşallah Allah’ın izniyle olur mucizemiz yoldadırBatımız aynı benimde belirtim yoook hiç birşey hissetmiyorum...2 aydır adetimden 10 gün önce göğüs ağrısı bel kasık ağrısı oluyodu adetime 7 gün kaldı bu ay hiç bir ağrıı vs yok
hayirlisi olsun canmDoktordan geldim kızlar . kan verdim sonucu daha göstermedim ama enabız uygulamasından baktım 161 b hcg degerim
Herkese deneyimleri için tesekkür ederim.
Bebek isteyenlere sakin ve sabırlı olmalarını öneriyorum.(biliyorum çok zor)
Ama ben tam vazgecmisken ve bosvermisken tek birlesmede cocuk olması bunun güzel bir örneği olsun size.
Hamilelik belirtilerine hic inanmiyorum çünkü herkesin bünyesi farklı :/
Ben artık gebelikle ilgili diğer bölümlere geçeyim sizleri oralarda bekliyor olacağim
Bendede karın agrilari başladı regl olacak gibiyim bat yarın dı hayırlısı artıkOlacak inşaAllah sabır kardeşim bana mutlaka haber ver gelişme olursasenin bat hala yazmıyo geç oluyodun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?