Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şükür kuzum bir kaç bir şey var ama ben bir seye yormuyorum pek bakmıyorum dA var mi yok mu diye hayırlısı .❤

Olacak inşaAllah sabır kardeşim bana mutlaka haber ver gelişme olursa senin bat hala yazmıyo geç oluyodun galiba

Hayırlı olsun cnm benimde ilk test sonucum 170'di burası da gebe kalanların yeri ama konu başlığına hamile kalanlar diyede ekledimya tabi nerde istersen orda takılabilirsin

Bazen yumurtlama akıntısını farkedemeyebilirmişiz canım bir ay banada öyle olmuştu kupkuruydum o günden 14 gün sonra adet oldum ama sen yinede günlerini boş geçirme bence

Okuldan gelince dayanamadim yaptim test yine negatif aksam direk acile gidip kan verelim diyodum ama gitmem bunun üzerine artik. Kürtaj oldum ben ocagin sonunda bu ikinci adet olacak daha düzene girmedim galiba. Seninkini okuyunca gelip yaptim aslinda hemen. umutlandim ama olmadi

Hamile kaldıktan sonra zaman hemen gecıyor da hamile kalana kadar vakit hıc gecmıyor bu ay adet olsam da diger ay işime baksam diye dua ediyorum artık kalan 1 hafta da gecmek bilmiyor

Peki ikinci yumurtlamaya göre mi adet olucam acaba hiç böyle gecikme yaşamamıştım. Aranızda iki kere yumurtlayan ya da bu konuda bi bilgisi olan var mı?
Ben bazen geç yumurtluyordum ama adetim beklediğim zamanda geliyordu. Senin durum biraz farklı ama tekrar gebelik testi de yap bence canım :)

Kızlar kafam çok karışık ne olur fikir verin.İyi akşamlar .adet döneminden 5 gün gecikme üzerine beta hcg ye baktirdim ancak sonuç 0.5 usg adet olman için ilaç kullanmam gerekiyormus olmaz İsem sizce bekleyeyim mi biraz daha

hayır bence kullanma 5 gün yani öyle aşırı bi gecikme değil. ilaca gerek olack bi gecikme değil bu. belki geç döllenme oldu neden hap içesin ki . bahar dönemi herkesin yumurtlaması 3-5 gün ileri atabiliyor. benim de şuan 4 gün gecikmem var

kızlar bir şey soracağım demin benden bembeyaz bir akıntı geldi topak topak ama baya yoğun regl oldum bile sandım. bu nedir? yumurtlama mı? hiçbir fikrim yok enfeksiyon mu yoksa? progestanı atarsın ya fitil olarak hani gerisi akar aynı öyle bir şey.

mantar o şekilde akıntı yapar. olabilir mi? yumurtlama akıntısı akışkan olur

Cevabınız için çok teşekkür ederim her şey gönlünüzce olsun

Batımız aynı benimde belirtim yoook hiç birşey hissetmiyorum... 2 aydır adetimden 10 gün önce göğüs ağrısı bel kasık ağrısı oluyodu adetime 7 gün kaldı bu ay hiç bir ağrıı vs yok
Ben de aynı daha önce daha çok belirtiler vardı hayırlısı ile meleklerimiz gelir inşallah burdan haberleşelim herhangi bir degısıklık olursa yazarsan sevinirim Bat ı bekliyorum bakalım dua ediyorum bol bol İnşallah Allah’ın izniyle olur mucizemiz yoldadır

hayirlisi olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…