- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.161
daha önce çok mantar oldum bu şekilde değildi hiç. ama bilemiyorum teşekkürler kuzummantar o şekilde akıntı yapar. olabilir mi? yumurtlama akıntısı akışkan olur
mantar yoğun olursa tarif ettiğine benzer akıntı yapıyor. ben bikere havuzdan kapmıştım aynen öyle olmuştu.rica ederim :)daha önce çok mantar oldum bu şekilde değildi hiç. ama bilemiyorum teşekkürler kuzum
Bendede karın agrilari başladı regl olacak gibiyim bat yarın dı hayırlısı artık
Hamile kaldıktan sonra zaman hemen gecıyor da hamile kalana kadar vakit hıc gecmıyor bu ay adet olsam da diger ay işime baksam diye dua ediyorum artık kalan 1 hafta da gecmek bilmiyor
Hayırlı olsun cnm benimde ilk test sonucum 170'diburası da gebe kalanların yeri ama konu başlığına hamile kalanlar diyede ekledimya tabi nerde istersen orda takılabilirsin
kızlar bir şey soracağım demin benden bembeyaz bir akıntı geldi topak topak ama baya yoğun regl oldum bile sandım. bu nedir? yumurtlama mı? hiçbir fikrim yok enfeksiyon mu yoksa? progestanı atarsın ya fitil olarak hani gerisi akar aynı öyle bir şey.
Bir hafta var bugün yaptırdım 0.100 yani negatif :)Yaptırdın mı benim 4 gün kala çıktı
hayır hayır çok sağlıklıRahatsız edici koku varsa enfeksiyon veya mantar olabilir canım yanma kaşıntı oluyormu? İnşallah yoktur ama bu tür şikayetlerin yoksa değildir bendede oldum olası akıntım hiç bitmez öyle beyaz falanda değil hep sarı gelir
Sen hala adet olmadın dimi
Benim de 5 gün gecikti 0.100 çıktı ama ebe arkadaş biraz daha bekle dediBir hafta var bugün yaptırdım 0.100 yani negatif :)
Yani ihtimal var mı dediBenim de 5 gün gecikti 0.100 çıktı ama ebe arkadaş biraz daha bekle dedi
Aynen canım ya ben şimdi 5 dk içinde çizgi çıktığını gördüm ya bi heycan sardı benide kanda kaç cıkcak kese görüncek mi kalbi atıcakmı falan allahım gerçekten hamile klaınca geçecek gibi gelsede yine aynı süreç devam ediyoBence hamileykende zaman zor geçiyor
Kese varmı kalp atışını duyabilecekmiyim sürekli endişe.... Cinsiyeti belli oldumu bebeğim kaç gram oldu suyu nasıl vs bitmek bilmeyen sorular.... Allah hakkında hayırlısını versinen önemlisi de sağlık tabi...
hayır hayır çok sağlıklı
o yüzden şaşırdım koku yok kaşıntı yok kızarma yok. acaba yumurtlama böyle mi oluyor? hayır gecikmenin üstünden 20 gün geçecek yarın
Gec döllenme olmuş ise dedi adet dönemini geçsin tamamen bekle .ilaç kullanma dediYani ihtimal var mı dedi
Aynen canım ya ben şimdi 5 dk içinde çizgi çıktığını gördüm ya bi heycan sardı benide kanda kaç cıkcak kese görüncek mi kalbi atıcakmı falan allahım gerçekten hamile klaınca geçecek gibi gelsede yine aynı süreç devam ediyo
Eneaciz yaaa galiba bugün yumurtladım akıntı öyle gibiydi pekte anlamıyorum ama ama evimizde kalamıyoruz o yüzden bu ay hayal oldu
en son geçen pazartesi kan verdim yine negatiftiSilik falanda mı çıkmadı?Yumurtlama benim bildiğim şeffaf yapışkan uzayan kıvamda oluyor hani yumurta akı dedikleri...
Ovulasyon testin yok dimi yinede emin olmak lazım her an herşey olabilir
Merhaba kizlar benim hormanlarda sikinti vardi fsh zaten troid hastasiyim. Doktorum bana destek almadan gece kalamazsin dedi . Bu ara 2. 5 yillik korumnasiz evliligim var. Arastirma yaparak ibrahim saracoglunun kurlerine ulastim once sogan kuru sonra testere disli aslan pencesi ve incir kuru yaptim . 1 ay uzerine allahin izniyle gebe kadim. Soganin mide hastalarinda sadce zararinin oldugunu duydum.Aa doktorsuz olmasın tabiki. Bazı insanlarda alerji bile yapabilir Allah korusun. Bazılarında mide rahatsızlığı varsa kötü etki edebilir. Bu konuda katılıyorum
Kaynatılan kürler tehlikelidir cümlenden dolayı böyle bir mana çıkardım canım. Kusuruma bakmayasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?