- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.181
Bende şubatta küretaj oldum şükür idrar testi hepsi pozitif ama korkumdan doktora gidemiyorumOkuldan gelince dayanamadim yaptim test yine negatifaksam direk acile gidip kan verelim diyodum ama gitmem bunun üzerine artik. Kürtaj oldum ben ocagin sonunda bu ikinci adet olacak daha düzene girmedim galiba. Seninkini okuyunca gelip yaptim aslinda hemen. umutlandim ama olmadi
Sabah bulantilari fena :))Kızlar bulantılı günler devam edıyor szde durumlar nasıl
Artık öyle diyeceğim ama üzüldümYaaa üzülme kuzumn benimmm nasip belki başka ayadırrr
Valla öyle bana kalsa yarın gidicem hastaneye bianönce öğrenmek istiyorum ama eşim emin olalım iyice öyle gidelim diyo zor tutuyorum kendimi 30unda gidicem inşallahKesinlikle kuzum ilk etapta dediğin gibi ilk düşünülen kanda kaç çıkacağı sağlıklı yükselip yükselmeyeceği bide Allah korusun boş gebelik dış gebelik akla ister istemez her türlü şey geliyo baştan sona zor süreç...
Hele bizim gibi teraziler daha çok takıyo
İnşallah seninde güzel artar değerin
Kızlar bulantılı günler devam edıyor szde durumlar nasıl
Valla öyle bana kalsa yarın gidicem hastaneye bianönce öğrenmek istiyorum ama eşim emin olalım iyice öyle gidelim diyo zor tutuyorum kendimi 30unda gidicem inşallah
Eşim koç burcu canım keçi inadı var onda ikna edebileceğimi sanmıyorum o yüzden ama yinede biraz uğraşıcamAy valla haklısın bende olsam kendimi zor tutardım ama eşimi ikna eder yine giderdim heraldeaz beklemedin çünkü
Merhaba cnm bunlari cok dusunme bisve r hersey olacaguna varacaktjr. Gebeligin tadini cikar testlerr bitmezzz... allah saglicala kucagina almayi nasip eder insalllah.Aynen canım ya ben şimdi 5 dk içinde çizgi çıktığını gördüm ya bi heycan sardı benide kanda kaç cıkcak kese görüncek mi kalbi atıcakmı falan allahım gerçekten hamile klaınca geçecek gibi gelsede yine aynı süreç devam ediyo
Adet gecikmesi:))) diger belirtiler cnm kisiden kisiye degisiyor.Kızlar sizce en belirgin gebelik belirtisi ne?
Artık öyle diyeceğim ama üzüldüm
Batınız 29 Nisa’n sanırım bende 29 Nisan o bekliyorum ben de hiç belirti yok sıfır belirti ve 6 gün kaldıKızlar sizce en belirgin gebelik belirtisi ne?
Bu cevabı bekliyordumAdet gecikmesi:))) diger belirtiler cnm kisiden kisiye degisiyor.
Ay evet bende de yok belirti ne zaman yumurtladın biliyo musun? Takvim tutuyor musun?Batınız 29 Nisa’n sanırım bende 29 Nisan o bekliyorum ben de hiç belirti yok sıfır belirti ve 6 gün kaldı
Evet tutuyorum 15 Mart yumurtlama tarıhimdi ovülasyon yaptım o gün ve ikinci çizgi silikti sanırım çatmış demek iki gun onceden üşütmüş gibi sancı vardı ordan anlıyorumAy evet bende de yok belirti ne zaman yumurtladın biliyo musun? Takvim tutuyor musun?
Benimde 15 Mart takvime göre ben bu ay yapmadım ovulasyon testi 13-14-15 değerlendirdim geçen ay da iyi değerlendirmiştim ama olmadı nasip tabi.. acaba ovulasyondan önce değilde sonra mı değerlendirmek iyi anlamadım 15-16-17 gibiEvet tutuyorum 15 Mart yumurtlama tarıhimdi ovülasyon yaptım o gün ve ikinci çizgi silikti sanırım çatmış demek iki gun onceden üşütmüş gibi sancı vardı ordan anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?