Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şubatta küretaj oldum şükür idrar testi hepsi pozitif ama korkumdan doktora gidemiyorum

Valla öyle bana kalsa yarın gidicem hastaneye bianönce öğrenmek istiyorum ama eşim emin olalım iyice öyle gidelim diyo zor tutuyorum kendimi 30unda gidicem inşallah

Cumartesi den beri sabah akşam yaptığım testler kızlar. Başta silik oluyor bir anda koyulaşmıyor sonrası bu. Bat ise bugün

Eklentiler

• image.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 51
Valla öyle bana kalsa yarın gidicem hastaneye bianönce öğrenmek istiyorum ama eşim emin olalım iyice öyle gidelim diyo zor tutuyorum kendimi 30unda gidicem inşallah

Ay valla haklısın bende olsam kendimi zor tutardım ama eşimi ikna eder yine giderdim heralde az beklemedin çünkü

Ay valla haklısın bende olsam kendimi zor tutardım ama eşimi ikna eder yine giderdim heralde az beklemedin çünkü
Eşim koç burcu canım keçi inadı var onda ikna edebileceğimi sanmıyorum o yüzden ama yinede biraz uğraşıcam

Merhaba cnm bunlari cok dusunme bisve r hersey olacaguna varacaktjr. Gebeligin tadini cikar testlerr bitmezzz... allah saglicala kucagina almayi nasip eder insalllah.

Kızlar acaba bu sefer tutturduk mu diyorum ma çokta kendimi kaptırmak istemiyorum. Yarın itibari ile adetime 7 gün kalmış oluyor. Dün rahme ufak iğne batmaları gibi oldu ve akıntım çoktu. Bugün akıntım yok ama kasıklarım ağrıyor. Birazda keyfm yok ondan mı acaba ağrı giriyor diyorum emin olamıyorum hayırlısı bakalım.

Evet tutuyorum 15 Mart yumurtlama tarıhimdi ovülasyon yaptım o gün ve ikinci çizgi silikti sanırım çatmış demek iki gun onceden üşütmüş gibi sancı vardı ordan anlıyorum
Benimde 15 Mart takvime göre ben bu ay yapmadım ovulasyon testi 13-14-15 değerlendirdim geçen ay da iyi değerlendirmiştim ama olmadı nasip tabi.. acaba ovulasyondan önce değilde sonra mı değerlendirmek iyi anlamadım 15-16-17 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…