Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önce ve sonrasını da değerlendirmek gerek aslında geçen ay da ovülasyonla yakaladım ama olmamıştı demir ve demir çok dusuktu geçen aydan bu yana Demir ilacı ve D vitamini kullanıyorum ayrıca inofolic ve bebe aspırını kullanıyorum beslenmeme de dikkat ediyorum bu ay fakat olacak olduktan sonra her turlu olur ben artık buna inanıyorum Rabbim ol der ve olur sa ör ve tevekkülle beklemeye devam yüzümüz güler insallah

İnşallah canım benimde ferritin 5 çıktı ilaca başladım ilaç mideme dokundu dediğin gibi olacaksa her türlü olur inşallah.. bebe asprini neden?

İnşallah canım benimde ferritin 5 çıktı ilaca başladım ilaç mideme dokundu dediğin gibi olacaksa her türlü olur inşallah.. bebe asprini neden?
Benim de ferritin 3,6 çıktı baya dusuk dedi doktor benim de çiğdeme dokunuyor baya zorluyor beni ama dayanıyorum sabredıyorum ben hgs de çekildim O acıyı da cektim bir şey çıkmadı şükür
Bebe aspırını eşimin amcası yazdı sanırım hamileliği kolaylasıtıyor ondan yazdı rahım falan temiz tutuyor ve hazırlıyor ben araştırmıştım neden verdi diye sonradan

Yagmurmina merhaba seninle de Bat aynı 29 Nisn belirti var mı sen de ben de hiç bir şey yok şuan
Kendimi dinlediğim için mi bilmiyorum ama kasıklarımda özellikle sol kasığımda sızlama batma çok var ve yorgunluk hissi. Ama bugün test yaptırdım negatif çıktı belki de erken bilmiyorum

Aaa ilginçmiş araştırayım bi..

Kendimi dinlediğim için mi bilmiyorum ama kasıklarımda özellikle sol kasığımda sızlama batma çok var ve yorgunluk hissi. Ama bugün test yaptırdım negatif çıktı belki de erken bilmiyorum
Çok erken değil mi belki döllenme daha yeni gerçekleşiyordur hani takvim takip ettiniz mı ovulasyonunuzu belki de geç olmustur ama Rabbim istendikten sonra ona hiçbir şey sor değil daha bir hafta var batınıza keşke Pazartesıyı beklenseydiniz hakkımızda hayırlısı iki 3 gün sonra tekrarların isterseniz

Erken evet dayanamadım adetimin 10. Ve 12. Günü ilişki oldu başka olmadı yani ama spermler içerde 6 gün aktif kalabiliyorlarmış ve geç döllenme olabiliyormuş şuan bile rahimim sızım sızım sızlıyor sağdan soldan. Bekliycem bakalım adetimi

Dua ettim sizin için de Rabbim gönlünüzü. Muradını versin inşallah sabırla beklememiz gerek ben de çok sabırsız ama elden bir şey gelmiyor hayırlısı

Dua ettim sizin için de Rabbim gönlünüzü. Muradını versin inşallah sabırla beklememiz gerek ben de çok sabırsız ama elden bir şey gelmiyor hayırlısı
Allah razı olsun çok teşekkür ederim senin de gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Kızlar sizce en belirgin gebelik belirtisi ne?

En önemlisi tabi adet gecikmesi bide yerleşme kanaması tabi herkese olmaz
3.sü göğüs ağrısı gerçi göğüs ağrısı adet döneminde de oluyormuş ama ben hiç adet döneminde yaşamadığım için bende belirgin özellikti... Ama bunda göğüs ağrısı yaşamadım hiç o da hamileliğe göre değişiyor

6 gün canlı kalamaz canım eğer içerde şartlar uygunsa ancak 48-72 saate kadar canlı kalabilir. İnşallah bebişin seninledir...

Ohh ne güzel. Peki soğan suyu içtiğiniz ay yumurtlamanızı fark ettiniz mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…