- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.201
Önce ve sonrasını da değerlendirmek gerek aslında geçen ay da ovülasyonla yakaladım ama olmamıştı demir ve demir çok dusuktu geçen aydan bu yana Demir ilacı ve D vitamini kullanıyorum ayrıca inofolic ve bebe aspırını kullanıyorum beslenmeme de dikkat ediyorum bu ay fakat olacak olduktan sonra her turlu olur ben artık buna inanıyorum Rabbim ol der ve olur sa ör ve tevekkülle beklemeye devam yüzümüz güler insallahBenimde 15 Mart takvime göre ben bu ay yapmadım ovulasyon testi 13-14-15 değerlendirdim geçen ay da iyi değerlendirmiştim ama olmadı nasip tabi.. acaba ovulasyondan önce değilde sonra mı değerlendirmek iyi anlamadım 15-16-17 gibi
İnşallah canım benimde ferritin 5 çıktı ilaca başladım ilaç mideme dokundu dediğin gibi olacaksa her türlü olur inşallah.. bebe asprini neden?Önce ve sonrasını da değerlendirmek gerek aslında geçen ay da ovülasyonla yakaladım ama olmamıştı demir ve demir çok dusuktu geçen aydan bu yana Demir ilacı ve D vitamini kullanıyorum ayrıca inofolic ve bebe aspırını kullanıyorum beslenmeme de dikkat ediyorum bu ay fakat olacak olduktan sonra her turlu olur ben artık buna inanıyorum Rabbim ol der ve olur sa ör ve tevekkülle beklemeye devam yüzümüz güler insallah
Aklımda soru işareti yok değil daha bir hafta var benim adetime bekliycez bakalım hayırlısı hakkımızdaGec döllenme olmuş ise dedi adet dönemini geçsin tamamen bekle .ilaç kullanma dedi
Benim de ferritin 3,6 çıktı baya dusuk dedi doktor benim de çiğdeme dokunuyor baya zorluyor beni ama dayanıyorum sabredıyorum ben hgs de çekildim O acıyı da cektim bir şey çıkmadı şükürİnşallah canım benimde ferritin 5 çıktı ilaca başladım ilaç mideme dokundu dediğin gibi olacaksa her türlü olur inşallah.. bebe asprini neden?
4 gün kala kaç çoktı benim bir hafta bar 0.100 çıktıYaptırdın mı benim 4 gün kala çıktı
Kendimi dinlediğim için mi bilmiyorum ama kasıklarımda özellikle sol kasığımda sızlama batma çok var ve yorgunluk hissi. Ama bugün test yaptırdım negatif çıktı belki de erken bilmiyorumYagmurmina merhaba seninle de Bat aynı 29 Nisn belirti var mı sen de ben de hiç bir şey yok şuan
Aaa ilginçmiş araştırayım bi..Benim de ferritin 3,6 çıktı baya dusuk dedi doktor benim de çiğdeme dokunuyor baya zorluyor beni ama dayanıyorum sabredıyorum ben hgs de çekildim O acıyı da cektim bir şey çıkmadı şükür
Bebe aspırını eşimin amcası yazdı sanırım hamileliği kolaylasıtıyor ondan yazdı rahım falan temiz tutuyor ve hazırlıyor ben araştırmıştım neden verdi diye sonradan
Mavi Boncugumm merhaba daha önce yazdım ama tekrar yazayım Bat ım 29 Nisan listeye eklersen sevinirim takipte olacağım teşekkürler
Çok erken değil mi belki döllenme daha yeni gerçekleşiyordur hani takvim takip ettiniz mı ovulasyonunuzu belki de geç olmustur ama Rabbim istendikten sonra ona hiçbir şey sor değil daha bir hafta var batınıza keşke Pazartesıyı beklenseydiniz hakkımızda hayırlısı iki 3 gün sonra tekrarların istersenizKendimi dinlediğim için mi bilmiyorum ama kasıklarımda özellikle sol kasığımda sızlama batma çok var ve yorgunluk hissi. Ama bugün test yaptırdım negatif çıktı belki de erken bilmiyorum
TeşekkürlerMerhaba hoşgeldin kusura bakma görmemişim eklerim tabi şimdi
Erken evet dayanamadımÇok erken değil mi belki döllenme daha yeni gerçekleşiyordur hani takvim takip ettiniz mı ovulasyonunuzu belki de geç olmustur ama Rabbim istendikten sonra ona hiçbir şey sor değil daha bir hafta var batınıza keşke Pazartesıyı beklenseydiniz hakkımızda hayırlısı iki 3 gün sonra tekrarların isterseniz
Dua ettim sizin için de Rabbim gönlünüzü. Muradını versin inşallah sabırla beklememiz gerek ben de çok sabırsız ama elden bir şey gelmiyor hayırlısıErken evet dayanamadımadetimin 10. Ve 12. Günü ilişki oldu başka olmadı yani ama spermler içerde 6 gün aktif kalabiliyorlarmış ve geç döllenme olabiliyormuş şuan bile rahimim sızım sızım sızlıyor sağdan soldan. Bekliycem bakalım adetimi
Allah razı olsun çok teşekkür ederim senin de gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsünDua ettim sizin için de Rabbim gönlünüzü. Muradını versin inşallah sabırla beklememiz gerek ben de çok sabırsız ama elden bir şey gelmiyor hayırlısı
Amin canım haberleşelim burdan iyi gecelerAllah razı olsun çok teşekkür ederim senin de gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Kızlar sizce en belirgin gebelik belirtisi ne?
Erken evet dayanamadımadetimin 10. Ve 12. Günü ilişki oldu başka olmadı yani ama spermler içerde 6 gün aktif kalabiliyorlarmış ve geç döllenme olabiliyormuş şuan bile rahimim sızım sızım sızlıyor sağdan soldan. Bekliycem bakalım adetimi
Ohh ne güzel. Peki soğan suyu içtiğiniz ay yumurtlamanızı fark ettiniz mi??Merhaba kizlar benim hormanlarda sikinti vardi fsh zaten troid hastasiyim. Doktorum bana destek almadan gece kalamazsin dedi . Bu ara 2. 5 yillik korumnasiz evliligim var. Arastirma yaparak ibrahim saracoglunun kurlerine ulastim once sogan kuru sonra testere disli aslan pencesi ve incir kuru yaptim . 1 ay uzerine allahin izniyle gebe kadim. Soganin mide hastalarinda sadce zararinin oldugunu duydum.
Orasıda öyle tabi kısmetimiz ne zaman bakalımBenimde yumurtlama zamanlarım çok geçti memleketlerde. Bende üzülüyodum hep. Ama nasipde olsaydı mutlaka evde olunurdu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?