Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar iyi geceler. Benim beta hcg değerlerim normal artış sergiliyor bugün en son 1500 küsür çıktı doktor alttan baktı kesmeyi göremedi. Dış gebelik şüphesi var yine de normal artmış olmasına rağmen. Ama belki de daha çok yeni olduğu içinde gözükmüyor olabilir dedi. Çarşamba net bişey söylicem dedi tekrar bakıp. Nolur bana dua edin dış gebelik olmasın.

Benimde kızımda yerleşme olmadı mesela sadece adet gibi kasık ağrım çoktu.. göğüs ağrım var ama adette de olur benim bekleyip görücez bakalım

İnşallah

Benimde kızımda yerleşme olmadı mesela sadece adet gibi kasık ağrım çoktu.. göğüs ağrım var ama adette de olur benim bekleyip görücez bakalım

Yerleşme kanaması genelde erkek çocukta oluyomuş diye duydum tabi varsayım bu
Bu sefer hiç göğsüm ağrımadı şişmedide
tık yok hala
Demekki her gebelik farklı olabiliyo
Allah beklediğine kavuştursun tez vakitte seni de burdaki bütün isteyenleri de

Evet tutuyorum 15 Mart yumurtlama tarıhimdi ovülasyon yaptım o gün ve ikinci çizgi silikti sanırım çatmış demek iki gun onceden üşütmüş gibi sancı vardı ordan anlıyorum
Batlarimiz ayni bende 15-16-17-19 degerlendirdim sma ovu. Testi yapmadim bakalim hayırlısı. Benim goguslerimde baya dolgunluk var ve aciyo inşallah adet den degil dir yaa. Artik ayirt edemiyorum belirtileri.

Ohh ne güzel. Peki soğan suyu içtiğiniz ay yumurtlamanızı fark ettiniz mi??
Aslinda cnm soyle ben olesine yapmistim .doktor yardim alacaksiniz deyince (tup yada asilama ,rahim filmi filan ) hic dikkat etmedim . Yaza cunku tup bebek yapmayi dusunuyorduk . Benim gebelik supriz oldu. Ama haturladigim kadariyla sogan kuru doneminde kasiklarimda batma cok oldu akintim berraklasti. Ama cok umursamamistim. Tupcuye gidecegim diye :)

Kızlar sizce en belirgin gebelik belirtisi ne?
Cnm bende adet donemine bi hafta yakin cok usume oldu dondum nerderse. Evde battaniye ile dolasiyirdum sonra bi gun kahverengi akinti geldi. Hatta erken oldum bu ay diye dusundum ogleden once geldi sonrasi olmadi.goguslerde agri oldu ama adet donemj gibi degil gogusler dolgunlasti ve agirdi. Adet doneminde dolgunlasma olmamisti. Sonra agizim camur gibi oldu. Burnum kirik ve et oldugu icin koku almakta zorlanirim . Koku hassasiyetim artti .saonrasinda zaten adet gunum 1 gun filan gecmisti test yaptim pozitif cikti. Ama dedigim gibi belirtiler kisiden kisiye degisiyor.

Anladım canım. Doğal olmuş olmasına çok sevindim. Sağlıklı bi hamilelik olur inşallah

Herkese hayırlı sabahlar.hamile olan arkadaşları tebrik ederim.bekleyenlere duaciyim kendimle beraber kızlar ben 4 Nisan'da adet oldum 6 gün sürüyor ovulasyon testi kullandım 5 tane olduğu için ayın 17 18 19 kullandım.tabi adetten sonra gün aşırı ilişki oldu ama 20 sine kadar.instragramda danışmanlık yapan birine sordum yumurtlama olmamış dedi çok moralim bozuldu.halbuku en koyu yakaladigim gün 17 18 ondan sonra siliklesti bu testi kullanmayı nenni beceremedim acaba.

Adetim 8 de bitti 10 11 13 16 degerlendirdik 17 de ovulasyon testine başladım ve böyle koyu çıktı daha sonra siliklesmeye basladi

Canim gunaydin ,sakin kotu dusunme ve de uzulme erken oldugu icin gorulmemistir allahin izniyle hem keseyi hemde bebegini gorursun

Amin canım sana da hayırlısıyla gönlündeki muradı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…