- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.221
Benimde kızımda yerleşme olmadı mesela sadece adet gibi kasık ağrım çoktu.. göğüs ağrım var ama adette de olur benimEn önemlisi tabi adet gecikmesi bide yerleşme kanaması tabi herkese olmaz
3.sü göğüs ağrısı gerçi göğüs ağrısı adet döneminde de oluyormuş ama ben hiç adet döneminde yaşamadığım için bende belirgin özellikti... Ama bunda göğüs ağrısı yaşamadım hiç o da hamileliğe göre değişiyor
Aminnn canım seninde tüm isteyenlerinde.. Rabbim tüm isteyen kadınlara yaşatsın bu duyguyuszfb iyi geceler duamdasın canım Allah gönlünün muradını hayırlısı ile versin
İnşallahArkadaşlar iyi geceler. Benim beta hcg değerlerim normal artış sergiliyor bugün en son 1500 küsür çıktı doktor alttan baktı kesmeyi göremedi. Dış gebelik şüphesi var yine de normal artmış olmasına rağmen. Ama belki de daha çok yeni olduğu içinde gözükmüyor olabilir dedi. Çarşamba net bişey söylicem dedi tekrar bakıp. Nolur bana dua edin dış gebelik olmasın.
Benimde kızımda yerleşme olmadı mesela sadece adet gibi kasık ağrım çoktu.. göğüs ağrım var ama adette de olur benimbekleyip görücez bakalım
Batlarimiz ayni bende 15-16-17-19 degerlendirdim sma ovu. Testi yapmadim bakalim hayırlısı. Benim goguslerimde baya dolgunluk var ve aciyo inşallah adet den degil dir yaa. Artik ayirt edemiyorum belirtileri.Evet tutuyorum 15 Mart yumurtlama tarıhimdi ovülasyon yaptım o gün ve ikinci çizgi silikti sanırım çatmış demek iki gun onceden üşütmüş gibi sancı vardı ordan anlıyorum
Aksine artık gece de bulanıyor canım yatmıyorumÇok şükür benim aynı canım...
Ama insan böyleyken bile tedirgin
Hiç azalma yok dimi hcg artışı bu haftalarda doruk noktasında ondandır 12.haftadan sonra azalır inşallah
Aslinda cnm soyle ben olesine yapmistim .doktor yardim alacaksiniz deyince (tup yada asilama ,rahim filmi filan ) hic dikkat etmedim . Yaza cunku tup bebek yapmayi dusunuyorduk . Benim gebelik supriz oldu. Ama haturladigim kadariyla sogan kuru doneminde kasiklarimda batma cok oldu akintim berraklasti. Ama cok umursamamistim. Tupcuye gidecegim diye :)Ohh ne güzel. Peki soğan suyu içtiğiniz ay yumurtlamanızı fark ettiniz mi??
Cnm bende adet donemine bi hafta yakin cok usume oldu dondum nerderse. Evde battaniye ile dolasiyirdum sonra bi gun kahverengi akinti geldi. Hatta erken oldum bu ay diye dusundum ogleden once geldi sonrasi olmadi.goguslerde agri oldu ama adet donemj gibi degil gogusler dolgunlasti ve agirdi. Adet doneminde dolgunlasma olmamisti. Sonra agizim camur gibi oldu. Burnum kirik ve et oldugu icin koku almakta zorlanirim . Koku hassasiyetim artti .saonrasinda zaten adet gunum 1 gun filan gecmisti test yaptim pozitif cikti. Ama dedigim gibi belirtiler kisiden kisiye degisiyor.Kızlar sizce en belirgin gebelik belirtisi ne?
Anladım canım. Doğal olmuş olmasına çok sevindim. Sağlıklı bi hamilelik olur inşallahAslinda cnm soyle ben olesine yapmistim .doktor yardim alacaksiniz deyince (tup yada asilama ,rahim filmi filan ) hic dikkat etmedim . Yaza cunku tup bebek yapmayi dusunuyorduk . Benim gebelik supriz oldu. Ama haturladigim kadariyla sogan kuru doneminde kasiklarimda batma cok oldu akintim berraklasti. Ama cok umursamamistim. Tupcuye gidecegim diye :)
Arkadaşlar iyi geceler. Benim beta hcg değerlerim normal artış sergiliyor bugün en son 1500 küsür çıktı doktor alttan baktı kesmeyi göremedi. Dış gebelik şüphesi var yine de normal artmış olmasına rağmen. Ama belki de daha çok yeni olduğu içinde gözükmüyor olabilir dedi. Çarşamba net bişey söylicem dedi tekrar bakıp. Nolur bana dua edin dış gebelik olmasın.
Canim gunaydin ,sakin kotu dusunme ve de uzulme erken oldugu icin gorulmemistir allahin izniyle hem keseyi hemde bebegini gorursunArkadaşlar iyi geceler. Benim beta hcg değerlerim normal artış sergiliyor bugün en son 1500 küsür çıktı doktor alttan baktı kesmeyi göremedi. Dış gebelik şüphesi var yine de normal artmış olmasına rağmen. Ama belki de daha çok yeni olduğu içinde gözükmüyor olabilir dedi. Çarşamba net bişey söylicem dedi tekrar bakıp. Nolur bana dua edin dış gebelik olmasın.
Insallah cnm yuce rabbimden tek umudum o hayirlisi artik.Anladım canım. Doğal olmuş olmasına çok sevindim. Sağlıklı bi hamilelik olur inşallah
Amin canım sana da hayırlısıyla gönlündeki muradı nasip etsinYerleşme kanaması genelde erkek çocukta oluyomuş diye duydum tabi varsayım bu
Bu sefer hiç göğsüm ağrımadı şişmedide
tık yok hala
Demekki her gebelik farklı olabiliyo
Allah beklediğine kavuştursun tez vakitte seni de burdaki bütün isteyenleri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?