Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın bende kızımda yaşamadım hiç belirti yada bu kadar dinlemiyordum kendimi şimdi çok dinliyorum zaten stresden olmuyor akışına bırakmak çözüm ama olmuyor işte

Mavi Boncugumm beni listeden cikarabilirsin hiçte yardıma açık değil baxinarkadaslar.Doğru diyorsun 4.cocuğu isteyemem ben,ovulasyon testi ile ilgili bilgi sahibi olmak gerekiyor dimi.Benim burada ne işim varmış ne salakmisim

Dalgamı geçmek niyetin hiç yazma canım Allah gönlüne göre versin
hayır dalga geçmek değil tabi ki zaten sordum instagramdan biri yumurtlama olmamış demiş size neye dayanarak bunu söyledi orayı anlayamadım.
maşallah Allah evlatlarınıza hayırlı uzun ömürler versin bir ara bize hamileliklerinizi anlatın diye dedim.

Şuan yazdığına önceki yazdığın bir değil canım üstelik sonunda kahkaha atmanda cabası.Ben gerekenleri burada paylaştım baştan okursan görebilirsin.simdi gerçekten bana yardımcı olabilecek biriyle muhatap olmak istiyorum kim kimsenin içini ve ne yaşadığını bilemez

bence siz fazla gergin ve alıngansınız. bence gayet de yumurtlama gözüküyor zaten gün aşırı ilişkiniz de olmuş baya koyulaşmış da ovü testi ben gerçekten neye dayanarak yumurtlama olmamış dediklerini anlayamadım. baya baya yumurtlamış görünüyorsunuz çünkü ayrıca bat ne zaman?

Canım nezamandir giremedim ama ismin aklımda hala dua ediyorum sana.Rabbim gonlumuzdekini versin inşallah.

Canim ne konuda bilgi almak istiyorsun ovulasyon testi Ile alakalimi öncesini okumadım mide den dolayi giremiyorum fazla

Canım bilmiyorum kendisi hamilelik danışmanı ücretsiz yapıyor

İnşallah iyi olursun ya randevum cumartesi canım bekliyoruz işte hep bir tedirginlik...Allah hepimizi hayırlara erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…