- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.241
Haklısın bende kızımda yaşamadım hiç belirti yada bu kadar dinlemiyordum kendimi şimdi çok dinliyorum zaten stresden olmuyor akışına bırakmak çözüm ama olmuyor işteCnm bende adet donemine bi hafta yakin cok usume oldu dondum nerderse. Evde battaniye ile dolasiyirdum sonra bi gun kahverengi akinti geldi. Hatta erken oldum bu ay diye dusundum ogleden once geldi sonrasi olmadi.goguslerde agri oldu ama adet donemj gibi degil gogusler dolgunlasti ve agirdi. Adet doneminde dolgunlasma olmamisti. Sonra agizim camur gibi oldu. Burnum kirik ve et oldugu icin koku almakta zorlanirim . Koku hassasiyetim artti .saonrasinda zaten adet gunum 1 gun filan gecmisti test yaptim pozitif cikti. Ama dedigim gibi belirtiler kisiden kisiye degisiyor.
günaydın instagramdan biri neye dayanarak yumurtlamamışsın dedi ? anladığım kadarıyla üç çocuğunuz var bence siz bizi bilgilendirinKimse benim yazdıklarımı görmüyor mu
Dalgamı geçmek niyetin hiç yazma canım Allah gönlüne göre versingünaydın instagramdan biri neye dayanarak yumurtlamamışsın dedi ? anladığım kadarıyla üç çocuğunuz var bence siz bizi bilgilendirin
hayır dalga geçmek değil tabi ki zaten sordum instagramdan biri yumurtlama olmamış demiş size neye dayanarak bunu söyledi orayı anlayamadım.Dalgamı geçmek niyetin hiç yazma canım Allah gönlüne göre versin
Ayniyim hastaneden çıktığım gibi yine eski halime döndüm bir sürü ilaç yazdı mide bulantısı için en şiddetli bulantı için oğluma da kaynanam bakiyorİyiyi misin ccanım durumun nasıl
Hala değişen bişey yok iki gündür ilaç kullanıyorum daha faydasını görmedim doktor ilacın dozunu yüksek bitane yazdı onuda kullanacam bakalım inşallah. İyi gelir sen ne yaptın randevun ne zaman canım
bence siz fazla gergin ve alıngansınız. bence gayet de yumurtlama gözüküyor zaten gün aşırı ilişkiniz de olmuş baya koyulaşmış da ovü testi ben gerçekten neye dayanarak yumurtlama olmamış dediklerini anlayamadım. baya baya yumurtlamış görünüyorsunuz çünkü ayrıca bat ne zaman?Şuan yazdığına önceki yazdığın bir değil canım üstelik sonunda kahkaha atmanda cabası.Ben gerekenleri burada paylaştım baştan okursan görebilirsin.simdi gerçekten bana yardımcı olabilecek biriyle muhatap olmak istiyorum kim kimsenin içini ve ne yaşadığını bilemez
Canım nezamandir giremedim ama ismin aklımda hala dua ediyorum sana.Rabbim gonlumuzdekini versin inşallah.Hala değişen bişey yok iki gündür ilaç kullanıyorum daha faydasını görmedim doktor ilacın dozunu yüksek bitane yazdı onuda kullanacam bakalım inşallah. İyi gelir sen ne yaptın randevun ne zaman canım
Canim ne konuda bilgi almak istiyorsun ovulasyon testi Ile alakalimi öncesini okumadım mide den dolayi giremiyorum fazlaŞuan yazdığına önceki yazdığın bir değil canım üstelik sonunda kahkaha atmanda cabası.Ben gerekenleri burada paylaştım baştan okursan görebilirsin.simdi gerçekten bana yardımcı olabilecek biriyle muhatap olmak istiyorum kim kimsenin içini ve ne yaşadığını bilemez
Canım bilmiyorum kendisi hamilelik danışmanı ücretsiz yapıyorbence siz fazla gergin ve alıngansınız. bence gayet de yumurtlama gözüküyor zaten gün aşırı ilişkiniz de olmuş baya koyulaşmış da ovü testi ben gerçekten neye dayanarak yumurtlama olmamış dediklerini anlayamadım. baya baya yumurtlamış görünüyorsunuz çünkü ayrıca bat ne zaman?
Cok tskkr ederim canim Ben de ismini hatirliyomCanım nezamandir giremedim ama ismin aklımda hala dua ediyorum sana.Rabbim gonlumuzdekini versin inşallah.
Evet ilk defa ovulasyon testi yaptım ilk iki gün böyle koyu ama sonrası siliklesti 5 tane olduğu için devam edemedim dahami koyu olmasi gerekiyorduCanim ne konuda bilgi almak istiyorsun ovulasyon testi Ile alakalimi öncesini okumadım mide den dolayi giremiyorum fazla
Evet ilk defa ovulasyon testi yaptım ilk iki gün böyle koyu ama sonrası siliklesti 5 tane olduğu için devam edemedim dahami koyu olmasi gerekiyordu
Dur bakiyim ovu testine. Canim görmedimEvet ilk defa ovulasyon testi yaptım ilk iki gün böyle koyu ama sonrası siliklesti 5 tane olduğu için devam edemedim dahami koyu olmasi gerekiyordu
bana biraz abartmış sallamış gibi geldi söylediklerinizde her şey normal koyu çizgileri de yakalamışsınız ilişki de olmuş ooo bal kaymak daha ne hem de normal tarihlerde.Canım bilmiyorum kendisi hamilelik danışmanı ücretsiz yapıyor
Hala değişen bişey yok iki gündür ilaç kullanıyorum daha faydasını görmedim doktor ilacın dozunu yüksek bitane yazdı onuda kullanacam bakalım inşallah. İyi gelir sen ne yaptın randevun ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?