- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.261
17.gün canımutkuemel Canim testte baktim bence pik benimde öyleydi kaçıncı gunde pik yapti peki senin
Tamam dir Senin Canim benim 13 de olmustu degerlendirdiysen cok iyi inşallah bu ay tutturmus olacaksın17.gün canım
Evet ya tabib13.gun oluyor inşallah ya zor ikna ettim zaten önümüzdeki ay hiç uğraşmazTamam dir Senin Canim benim 13 de olmustu degerlendirdiysen cok iyi inşallah bu ay tutturmus olacaksın
Amin canımAminnn canım seninde tüm isteyenlerinde.. Rabbim tüm isteyen kadınlara yaşatsın bu duyguyu
Mavi Boncugumm beni listeden cikarabilirsin hiçte yardıma açık değil baxinarkadaslar.Doğru diyorsun 4.cocuğu isteyemem ben,ovulasyon testi ile ilgili bilgi sahibi olmak gerekiyor dimi.Benim burada ne işim varmış ne salakmisim
İnşallah tutmuştur canim rabbim herkese nasip etsinEvet ya tabib13.gun oluyor inşallah ya zor ikna ettim zaten önümüzdeki ay hiç uğraşmaz
Niye tedirginsin canim cok sukur kalbi atmisti öyle degilmiİnşallah iyi olursun yarandevum cumartesi canım bekliyoruz işte hep bir tedirginlik...Allah hepimizi hayırlara erdirsin
Niye tedirginsin canim cok sukur kalbi atmisti öyle degilmi
Okadar iyi geldinki bana içime biraz su serptin Rabbim senin duanın kabul etsin inşallah ya tuna kavusursunİnşallah tutmuştur canim rabbim herkese nasip etsinevet senin de reglin 13 gunune denk gelmis
Canım benim arkadaş normal bif yorum yapmış aslında şaka ile birlikte. Sen yanlış anladın sanırım. Yumurtlamamış olsan adet olamazsın bildiğim kadarıyla. Sen öyle herkesin dediğine bakma. Bence yumurtlamış gibisin testlere göre sonuçta koyu olup sonra silikleşmezdi diye düşünüyorum. Benimde öyle kıpkırmızı olmadı çizgim ama yumurtladığımı biliyorum.Şuan yazdığına önceki yazdığın bir değil canım üstelik sonunda kahkaha atmanda cabası.Ben gerekenleri burada paylaştım baştan okursan görebilirsin.simdi gerçekten bana yardımcı olabilecek biriyle muhatap olmak istiyorum kim kimsenin içini ve ne yaşadığını bilemez
Kuzum erken olduğu için duyamamışsındır. İnşallah cumartesi günü duyarsın allahın izniyle :)Tam emin olamadı doktor ben zaten o sesten bişey anlamadım tuhaf bişeydi doktor yeni atmaya başlamış dedi ama epey uğraştı o da emin olamadı bakalım cumartesi inşaallah net duyarım
Rabbim acil şifalar versin canım ya aynıyım ben ama son yaptığım test bi önceki testten daha belirgin ve koyu çıktı benim içimde hiç şüphe yok ama yinede tedbir olarak doktordan duymayı bekliyorum 30unda gidicem doktora eşim bikaç gun sonra yine test alcak bekliyorum şimdilik belim cok ağrıyo midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo aynıyım işte
İnşallah canım ya akintimda başladı ama mat beyazCanım benim arkadaş normal bif yorum yapmış aslında şaka ile birlikte. Sen yanlış anladın sanırım. Yumurtlamamış olsan adet olamazsın bildiğim kadarıyla. Sen öyle herkesin dediğine bakma. Bence yumurtlamış gibisin testlere göre sonuçta koyu olup sonra silikleşmezdi diye düşünüyorum. Benimde öyle kıpkırmızı olmadı çizgim ama yumurtladığımı biliyorum.
Kuzum erken olduğu için duyamamışsındır. İnşallah cumartesi günü duyarsın allahın izniyle :)
Kaç gün kalmıştı canım regline?İnşallah canım ya akintimda başladı ama mat beyaz
10 gün canım yumurtlama 17 sinde oldu ona göre 10 gün ama takvime bakarsak 13 gün falan varKaç gün kalmıştı canım regline?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?