Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında kadından okadar memnunlar ki çoğu kişi onun ovulasyon takibiyle hamile kalmış ama çok yoğun hemen dönüş yapamıyor youtubede videoları var ovulasyon testi de satıyor kardeşi satiyormus bir göz atın sizde

Bacım yardım edenler illaki oluyor görmemiş olabilirler bi çok arkadaşımız var burda yardımcı olan... Bende gördüğüm zaman ediyorum ama her mesajı okuyamayabiliyorum.... Ovulasyon testi hiç kullanmadım ben bildiğim kadarıyla önce çift çizgi tam koyulaşacak o günler değerlendirilmeli koyulaşmadan sonra silikleşince yumurta çatlamış oluyor

Canım benim arkadaş normal bif yorum yapmış aslında şaka ile birlikte. Sen yanlış anladın sanırım. Yumurtlamamış olsan adet olamazsın bildiğim kadarıyla. Sen öyle herkesin dediğine bakma. Bence yumurtlamış gibisin testlere göre sonuçta koyu olup sonra silikleşmezdi diye düşünüyorum. Benimde öyle kıpkırmızı olmadı çizgim ama yumurtladığımı biliyorum.

Tam emin olamadı doktor ben zaten o sesten bişey anlamadım tuhaf bişeydi doktor yeni atmaya başlamış dedi ama epey uğraştı o da emin olamadı bakalım cumartesi inşaallah net duyarım
Kuzum erken olduğu için duyamamışsındır. İnşallah cumartesi günü duyarsın allahın izniyle :)

Yildiz__Tozu canım sen ne yaptın testin silik çıkmıştı senin dün inşallah hamilesindir canım
Rabbim acil şifalar versin canım ya aynıyım ben ama son yaptığım test bi önceki testten daha belirgin ve koyu çıktı benim içimde hiç şüphe yok ama yinede tedbir olarak doktordan duymayı bekliyorum 30unda gidicem doktora eşim bikaç gun sonra yine test alcak bekliyorum şimdilik belim cok ağrıyo midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo aynıyım işte

İnşallah canım ya akintimda başladı ama mat beyaz

K KurkmantoluS merhaba bana da tüp bebek dediler ve rahim filmi çekildim bir şey çıkmadı çok acı vermişti neyse ben çok ağladım tüp bebek diyince hatta başka bir doktor diana verdi 3 ay kullan dedi kist için onu da kullanmadım akışına bıraktım 6 defa hüsran oldu bu ay 7.inci defa bekliyorum hayırlısı artık siz biraz anlatır mısnız baba da bekli umut olursunuz tüp bebek yapacakken doğal yollarla ve ne kadar sürede oldu cevabınızı beklıyorum heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…