- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.281
Ben de en ufacık bir belirti bile yok sadece çok üşüyorum o da havadan soğudu tekrardan onun dışında tık yok umudum kaybetmeye başladımBatlarimiz ayni bende 15-16-17-19 degerlendirdim sma ovu. Testi yapmadim bakalim hayırlısı. Benim goguslerimde baya dolgunluk var ve aciyo inşallah adet den degil dir yaa. Artik ayirt edemiyorum belirtileri.
Benimde 7 gün kaldı canım dediğin gibi 9 10 gün kala akıntım yoğun oldu. 2 gündür akıntım yok gibi birşey.10 gün canım yumurtlama 17 sinde oldu ona göre 10 gün ama takvime bakarsak 13 gün falan var
Canım benim galiba karışıklık oldu ben tüp bebek vs yaptırmıyorum daha yeni yeni deniyoruz biz 5 ay oldu. Diğer arkadaşla karıştırdın sanırımK KurkmantoluS merhaba bana da tüp bebek dediler ve rahim filmi çekildim bir şey çıkmadı çok acı vermişti neyse ben çok ağladım tüp bebek diyince hatta başka bir doktor diana verdi 3 ay kullan dedi kist için onu da kullanmadım akışına bıraktım 6 defa hüsran oldu bu ay 7.inci defa bekliyorum hayırlısı artık siz biraz anlatır mısnız baba da bekli umut olursunuz tüp bebek yapacakken doğal yollarla ve ne kadar sürede oldu cevabınızı beklıyorum heyecanla
EVet hatlar karıştı çok pardon
Canim hic korkma emin ol iyidir bende dun duydum o kadar dua ettim ki sizlerin duası ile rabbim heppinizden razı olsun senin kinin kalbi de atıyor dur hissediyorumTam emin olamadı doktor ben zaten o sesten bişey anlamadım tuhaf bişeydi doktor yeni atmaya başlamış dedi ama epey uğraştı o da emin olamadı bakalım cumartesi inşaallah net duyarım
Ne demek canım bişey e takilirsan her zaman burdayız hep birlikte yardımcı oluruz inşallahOkadar iyi geldinki bana içime biraz su serptin Rabbim senin duanın kabul etsin inşallah ya tuna kavusursun
Ay ha de inşallah bence hamilesin sen üstünden çok çok gecti yaRabbim acil şifalar versin canım ya aynıyım ben ama son yaptığım test bi önceki testten daha belirgin ve koyu çıktı benim içimde hiç şüphe yok ama yinede tedbir olarak doktordan duymayı bekliyorum 30unda gidicem doktora eşim bikaç gun sonra yine test alcak bekliyorum şimdilik belim cok ağrıyo midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo aynıyım işte
Canim hic korkma emin ol iyidir bende dun duydum o kadar dua ettim ki sizlerin duası ile rabbim heppinizden razı olsun senin kinin kalbi de atıyor dur hissediyorumbu arada canım zofer diye bir ilaç kullanıyorum ya mide bulantisi için ama reçetesini okudum gebelerde kullanılması onerilmiyor yazıyor
canım cok şükür çok sevindim darısı başıma inşallah yaCanim hic korkma emin ol iyidir bende dun duydum o kadar dua ettim ki sizlerin duası ile rabbim heppinizden razı olsun senin kinin kalbi de atıyor dur hissediyorumbu arada canım zofer diye bir ilaç kullanıyorum ya mide bulantisi için ama reçetesini okudum gebelerde kullanılması onerilmiyor yazıyor
İnşallah canım banada öyle geliyo çünkü en son yaptığım testte bol su içmiş olmama rağmen çıktı ilk 5 10 dk içinde görmeye başladım ben çizgiyi dura dura temelli belli oldu zaten önceden tertemiz negatif oluyodu 2 3 saat sonra cok hafif bi çizgi çıkıyodu gri oluyodu bu çizgi kontrol çizgisiyle aynı renkte bide o yuzden inanıyorum hamile olduğuma rabbim bana bağışlar inşallah korkuyorum şuan bişey bilmediğim için kanda kaç çizgi koyulaştımı kese görünürmü kalbi atar mı doktora gitmeden içimdeki korku geçmicek sanırım gitmem doktora hemen öğrenince diyodum ama şimdide duramıyorum bana kalsaydı yarın giderdim doktoraAy ha de inşallah bence hamilesin sen üstünden çok çok gecti ya
Canımm allah razı olsun yaYildiz__Tozu ben heyecanla senin doktora gitmeni bekliyorum :)
EstağfurullahEVet hatlar karıştı çok pardon
Evet bende öyle hepsini kullanicam tey tey diyecemCanımm allah razı olsun yabende nasıl heycanlıyım anlatamam bi hidip gelsem takvim açıcam hemen bide şu emojileri kullanıcam 18 aydır kullananları gördükçe içim gidiyodu valla
Ahahahhah çok iyi ciddenCanımm allah razı olsun yabende nasıl heycanlıyım anlatamam bi hidip gelsem takvim açıcam hemen bide şu emojileri kullanıcam 18 aydır kullananları gördükçe içim gidiyodu valla
Amin vanım amin inşaşlah her zaman dualarım bu yönde zatenEvet bende öyle hepsini kullanicam tey tey diyecemhadi bakalım sırayla güzel haberler alıyoruz adet sırası gelen hamiş olduğunu bildirir inşallah darısı bizlere ☺
Canımm allah razı olsun yabende nasıl heycanlıyım anlatamam bi hidip gelsem takvim açıcam hemen bide şu emojileri kullanıcam 18 aydır kullananları gördükçe içim gidiyodu valla
Gidebilsem bi aaaaah ah gidemiyorum hani bi laf vardı ya bazen cok uzaklara gitmek istersin ama kocan izin vermez diye tamda o durumdayım işte illa tuttu gene kara damarı hafta sonu test alcam salı gunu de gitcez doktora diyo koç burcu kendisi her planlamayı kendisi yapar çok biliyo gibi dünden beri o kadar uğraştım bana mısın demiyo gıcık adamAhahahhah çok iyi ciddenhadi Bi gitte artık biran önce kullan şu emojileri
Benim ruh hastası bekletir işteBunca zaman beklenir mi yahuEşime fena kızardım ben kesin böyle ertelese ama hadi bakalımmm güzel sonuçlar alalım inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?