Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Batlarimiz ayni bende 15-16-17-19 degerlendirdim sma ovu. Testi yapmadim bakalim hayırlısı. Benim goguslerimde baya dolgunluk var ve aciyo inşallah adet den degil dir yaa. Artik ayirt edemiyorum belirtileri.
Ben de en ufacık bir belirti bile yok sadece çok üşüyorum o da havadan soğudu tekrardan onun dışında tık yok umudum kaybetmeye başladım

Canım benim galiba karışıklık oldu ben tüp bebek vs yaptırmıyorum daha yeni yeni deniyoruz biz 5 ay oldu. Diğer arkadaşla karıştırdın sanırım

merhaba bana da tüp bebek dediler ve rahim filmi çekildim bir şey çıkmadı çok acı vermişti neyse ben çok ağladım tüp bebek diyince hatta başka bir doktor diana verdi 3 ay kullan dedi kist için onu da kullanmadım akışına bıraktım 6 defa hüsran oldu bu ay 7.inci defa bekliyorum hayırlısı artık siz biraz anlatır mısnız baba da bekli umut olursunuz tüp bebek yapacakken doğal yollarla ve ne kadar sürede oldu cevabınızı bekliyorum Tatlim12345

Tam emin olamadı doktor ben zaten o sesten bişey anlamadım tuhaf bişeydi doktor yeni atmaya başlamış dedi ama epey uğraştı o da emin olamadı bakalım cumartesi inşaallah net duyarım
Canim hic korkma emin ol iyidir bende dun duydum o kadar dua ettim ki sizlerin duası ile rabbim heppinizden razı olsun senin kinin kalbi de atıyor dur hissediyorum bu arada canım zofer diye bir ilaç kullanıyorum ya mide bulantisi için ama reçetesini okudum gebelerde kullanılması onerilmiyor yazıyor

Ay ha de inşallah bence hamilesin sen üstünden çok çok gecti ya

Aaaaa duydun muuu maşaAllah sana yaaa Sıkıntı yok yani dimi iyisiniz inşaAllah

canım cok şükür çok sevindim darısı başıma inşallah ya
Ay ha de inşallah bence hamilesin sen üstünden çok çok gecti ya
İnşallah canım banada öyle geliyo çünkü en son yaptığım testte bol su içmiş olmama rağmen çıktı ilk 5 10 dk içinde görmeye başladım ben çizgiyi dura dura temelli belli oldu zaten önceden tertemiz negatif oluyodu 2 3 saat sonra cok hafif bi çizgi çıkıyodu gri oluyodu bu çizgi kontrol çizgisiyle aynı renkte bide o yuzden inanıyorum hamile olduğuma rabbim bana bağışlar inşallah korkuyorum şuan bişey bilmediğim için kanda kaç çizgi koyulaştımı kese görünürmü kalbi atar mı doktora gitmeden içimdeki korku geçmicek sanırım gitmem doktora hemen öğrenince diyodum ama şimdide duramıyorum bana kalsaydı yarın giderdim doktora

Yildiz__Tozu ben heyecanla senin doktora gitmeni bekliyorum :)
Canımm allah razı olsun ya bende nasıl heycanlıyım anlatamam bi hidip gelsem takvim açıcam hemen bide şu emojileri kullanıcam 18 aydır kullananları gördükçe içim gidiyodu valla

Canımm allah razı olsun ya bende nasıl heycanlıyım anlatamam bi hidip gelsem takvim açıcam hemen bide şu emojileri kullanıcam 18 aydır kullananları gördükçe içim gidiyodu valla
Evet bende öyle hepsini kullanicam tey tey diyecem hadi bakalım sırayla güzel haberler alıyoruz adet sırası gelen hamiş olduğunu bildirir inşallah darısı bizlere

Evet bende öyle hepsini kullanicam tey tey diyecem hadi bakalım sırayla güzel haberler alıyoruz adet sırası gelen hamiş olduğunu bildirir inşallah darısı bizlere ☺
Amin vanım amin inşaşlah her zaman dualarım bu yönde zaten

Bunca zaman beklenir mi yahu Eşime fena kızardım ben kesin böyle ertelese ama hadi bakalımmm güzel sonuçlar alalım inşaAllah

Ahahahhah çok iyi cidden hadi Bi gitte artık biran önce kullan şu emojileri
Gidebilsem bi aaaaah ah gidemiyorum hani bi laf vardı ya bazen cok uzaklara gitmek istersin ama kocan izin vermez diye tamda o durumdayım işte illa tuttu gene kara damarı hafta sonu test alcam salı gunu de gitcez doktora diyo koç burcu kendisi her planlamayı kendisi yapar çok biliyo gibi dünden beri o kadar uğraştım bana mısın demiyo gıcık adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…