Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşaallah duyarım bende Allah sendende razı olsun canım zoferi doktor vermedimi? Sor bence kuzum riske atma öyle yazan bişeyi nasıl verirler ya

Arkadaşlar ben adet oldum.neyse artık yumurtlama günü ve haftası ins tutar bu arada hamile kalmak için kür deneyen varmı yada tavsiyeleriniz
Hayıt otu suyunu söylüyorlar ben denemedim ama adet ile başlayıp yumurtlama da bırakıyorlar hormonları düzenliyormuş tabi hormonların normalse kullanma tabi bir de soğan suyu ve incir kürleri var ben soğanı denedim sonuç negatıf ıncırın de zeytınyagı ıcınde beklemiş olanı yedim her sabah aç karnına o da sonuç negatif bana etkisi olmadı bunların

Arkadaşlar ben adet oldum.neyse artık yumurtlama günü ve haftası ins tutar bu arada hamile kalmak için kür deneyen varmı yada tavsiyeleriniz

Çörekotu bal tarçın kürü tavsiye ederim canım. Hazır adet olmuşken uygula istersen. Adetin 2.günü başlanıyor. Yumurta büyütüp geliştiriyor. Ben o vesileyle 6 senedir ilk kez gebe kaldım.

Kızlar iki gundur ellerim hep buz gibi hiç ısınmıyo üşümek nedir bilmezdim ben menepozlu gibi gezerdim kara kışta bile patik yelek giymedim ben tişörtle gezerdim sıcağı sevmem hiç ama bu ay ayağımdan patiği çıkarmıyorum kedi gibi sıcak yer arıyorum yelek patik kış gununde gibiyim aynı ama genede ellerim ısınmıyo buz gibi arada da sağ kasığımda batma oluyo cokta kulak vermiyorum belki kulak versem yada düşünsem bi sürü sey sayarım daha da

Canım kanda hemogram değerine baktır derim

Ay bende donuyorum yaa. Hamilelikten mi kız o? 2 battaniye altında oturuyorum sürekliii

Ay bende donuyorum yaa. Hamilelikten mi kız o? 2 battaniye altında oturuyorum sürekliii
Bi çok kişiden duymuştum canım hamileyken donanı da yananı da ama hamiliğin ilk aylarında aşırı üşğyen bi çok kişi duymuştum bende ilk kez başıma geliyo ama iki hamileliğimdede hiç üşümemiştim daha önce belkide üşüdümde hatırlamıyoda olabilirim

Canım kanda hemogram değerine baktır derim
Normalde kansızlığım yok canım geçen aylarda gittiğimde doktor bakmıştı yüzümden şüphelenip değerlerim normal çıkmıştı bi daha gidince söylerim yine de doktora

İnşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın canım. Ben denemedim ama bu ay benimde tutmazsa soğan kürü denemeyi düşünüyorum.

Kızlar 4 aydır çocuk istiyoruz ama 4 aydır olmuyor bugün adet oldum geçen sene hamile kalmıştım ama 7 haftalıkken kalp atışları durduğundan kürtaj oldum. Doktora gözükme zamamın gelmiş midir sizce

Bende de çok üşüme var canım. Kasık batmalarımda oluyor. Ama brnim daha 7 gün var adet geçmedi. Belkide üşüttüm birşey diyemiyorum. Birde sürekli uyuyasım var

Bende de çok üşüme var canım. Kasık batmalarımda oluyor. Ama brnim daha 7 gün var adet geçmedi. Belkide üşüttüm birşey diyemiyorum. Birde sürekli uyuyasım var
O dönemlerde benimde üşüme olmuştu ama sonradan geçmişti bende geçtiği için üzülmüştüm olmadı sanırım diye

Kızlar size bişey danışmak istiyorum benim iki gundur afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra sanki hala tuvaletim varmış gibi hissediyorum hafiften çok şiddetli değil sanki cok azda yanma oluyo gibi anlamıyorum tamda enfeksiyon yada iltihap mıdır acaba ya bu salı gitcem doktora o zamana kadar bi sakıncası olmaz deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…