- 14 Mart 2018
- 3.482
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.321
Kürü tarif edebilir misin canim
Kızlar size bişey danışmak istiyorum benim iki gundur afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra sanki hala tuvaletim varmış gibi hissediyorum hafiften çok şiddetli değil sanki cok azda yanma oluyo gibi anlamıyorum tamda enfeksiyon yada iltihap mıdır acaba ya bu salı gitcem doktora o zamana kadar bi sakıncası olmaz deme
Çok güzel günler değerlendirmişsin bende 13-14-15 değerlendirdim bakalım ne olacakBatlarimiz ayni bende 15-16-17-19 degerlendirdim sma ovu. Testi yapmadim bakalim hayırlısı. Benim goguslerimde baya dolgunluk var ve aciyo inşallah adet den degil dir yaa. Artik ayirt edemiyorum belirtileri.
Bende öyle hissediyorum işte tuvaletim bitmemiş gibi yanma değilde tuvalete sıkışıkmışım gibi geliyo tekrar gitsem tekrar geliyo gene ama genede gittiğimde doktorada söylücem mantardan iltihaptan mimliyim zaten korkuyorum o yuzdenBende yanma yok ama idrar kalıyo ve yeniden geliyor canım. Sürekli tuvaletim varmış gibi oluyorum. Ama yanma varsa muayene olmalısın
Saol canımÇörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Ben bu tarifi uyguladım canım. Çörekotunu aktarcıda çektiriyorlarmış benim imkanım yok diye çektirmeden 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur. Çiğneyerek daha faydalı diyolar.
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.
Adet biter bitmezde iki güne bir ilişki...
Benim 29 Nisa’n Bat ama donuyorum iki battaniye ile yatıyorum ellerim de buz ama hava soguktur diyorum kendimi avutuyorumAy bende donuyorum yaa. Hamilelikten mi kız o? 2 battaniye altında oturuyorum sürekliii
Kendimi hamileden saysammı bilemedim hala inanamıyorum doktordan duymadan canım ya ama yinede söyliyim benHamile arkadaşlar hamileliği öğrenmeden önce akıntınız ne renkti??
Bende de çok üşüme var canım. Kasık batmalarımda oluyor. Ama brnim daha 7 gün var adet geçmedi. Belkide üşütKızlar iki gundur ellerim hep buz gibi hiç ısınmıyo üşümek nedir bilmezdim ben menepozlu gibi gezerdim kara kışta bile patik yelek giymedim ben tişörtle gezerdim sıcağı sevmem hiç ama bu ay ayağımdan patiği çıkarmıyorum kedi gibi sıcak yer arıyorum yelek patik kış gununde gibiyim aynı ama genede ellerim ısınmıyo buz gibi arada da sağ kasığımda batma oluyo cokta kulak vermiyorum belki kulak versem yada düşünsem bi sürü sey sayarım daha da
Bol bol su iç canım geçiyor o sıkıntı. İnşallah bir sakıncası olmaz. Dahada kötüleşirse ihmal etme bir acile git hemen bence.Kızlar size bişey danışmak istiyorum benim iki gundur afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra sanki hala tuvaletim varmış gibi hissediyorum hafiften çok şiddetli değil sanki cok azda yanma oluyo gibi anlamıyorum tamda enfeksiyon yada iltihap mıdır acaba ya bu salı gitcem doktora o zamana kadar bi sakıncası olmaz deme
Tamam canım cok saol ya elimden geldiğince cok su içmeye çalışıyorum ama alışkın olmadığımdan sanırım cok içemiyorum çok hafif oluyo şimdilik cok ciddileşirse giderim mutlakaBende de çok üşüme var canım. Kasık batmalarımda oluyor. Ama brnim daha 7 gün var adet geçmedi. Belkide üşüt
O dönemlerde benimde üşüme olmuştu ama sonradan geçmişti bende geçtiği için üzülmüştüm olmadı sanırım diye
Bol bol su iç canım geçiyor o sıkıntı. İnşallah bir sakıncası olmaz. Dahada kötüleşirse ihmal etme bir acile git hemen bence.
O dönemlerde benimde üşüme olmuştu ama sonradan geçmişti bende geçtiği için üzülmüştüm olmadı sanırım diye ama son bi haftadır gene üşüme başladı işte canım inşallah hayırlısıyla gönlüne göre verir rabbimBende de çok üşüme var canım. Kasık batmalarımda oluyor. Ama brnim daha 7 gün var adet geçmedi. Belkide üşüt
Bol bol su iç canım geçiyor o sıkıntı. İnşallah bir sakıncası olmaz. Dahada kötüleşirse ihmal etme bir acile git hemen bence.
Hamile arkadaşlar hamileliği öğrenmeden önce akıntınız ne renkti??
Benimde aynen oyle dediğin gibi canım koyu sarı şeklinde olmadı hiç amaBazen çok açık sarı bazen grimsiysi. Şimdi koyu sarı
23 nisan telaşı giremedim siteye yeni görüyorum mesajinizi. Bence beklemeden gidin bende simdi olsun istiyorum ama oluncada korku gelecek biliyorum. Sebebi belli olmayinca insan tedirgin oluyo. Sizin hemen olmus bide adet olmadiniz mi hic. Biz bi ay bekledik ama keske beklemeseymisimBende şubatta küretaj oldum şükür idrar testi hepsi pozitif ama korkumdan doktora gidemiyorum
Benimde aynen oyle dediğin gibi canım koyu sarı şeklinde olmadı hiç ama
aynı benKızlar iki gundur ellerim hep buz gibi hiç ısınmıyo üşümek nedir bilmezdim ben menepozlu gibi gezerdim kara kışta bile patik yelek giymedim ben tişörtle gezerdim sıcağı sevmem hiç ama bu ay ayağımdan patiği çıkarmıyorum kedi gibi sıcak yer arıyorum yelek patik kış gununde gibiyim aynı ama genede ellerim ısınmıyo buz gibi arada da sağ kasığımda batma oluyo cokta kulak vermiyorum belki kulak versem yada düşünsem bi sürü sey sayarım daha da
gelmis🖒Kızlar 4 aydır çocuk istiyoruz ama 4 aydır olmuyor bugün adet oldum geçen sene hamile kalmıştım ama 7 haftalıkken kalp atışları durduğundan kürtaj oldum. Doktora gözükme zamamın gelmiş midir sizce
benim sarı ama kasık ağrım oldu hergün iltihaotan süphelendim yarın doktora görüneceğimHamile arkadaşlar hamileliği öğrenmeden önce akıntınız ne renkti??
En kısa zamanda gidiyorum o zamangelmis🖒
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?