Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kürü tarif edebilir misin canim

Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Ben bu tarifi uyguladım canım. Çörekotunu aktarcıda çektiriyorlarmış benim imkanım yok diye çektirmeden 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur. Çiğneyerek daha faydalı diyolar.

Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.

Adet biter bitmezde iki güne bir ilişki...

Bende yanma yok ama idrar kalıyo ve yeniden geliyor canım. Sürekli tuvaletim varmış gibi oluyorum. Ama yanma varsa muayene olmalısın

Batlarimiz ayni bende 15-16-17-19 degerlendirdim sma ovu. Testi yapmadim bakalim hayırlısı. Benim goguslerimde baya dolgunluk var ve aciyo inşallah adet den degil dir yaa. Artik ayirt edemiyorum belirtileri.
Çok güzel günler değerlendirmişsin bende 13-14-15 değerlendirdim bakalım ne olacak

Bende yanma yok ama idrar kalıyo ve yeniden geliyor canım. Sürekli tuvaletim varmış gibi oluyorum. Ama yanma varsa muayene olmalısın
Bende öyle hissediyorum işte tuvaletim bitmemiş gibi yanma değilde tuvalete sıkışıkmışım gibi geliyo tekrar gitsem tekrar geliyo gene ama genede gittiğimde doktorada söylücem mantardan iltihaptan mimliyim zaten korkuyorum o yuzden

Hayırlı akşamlar herkese 3 gündür midem çok ağrıyor doğru düzgün birşey yiyemiyorum su içsem ağrıyor.. Karnım aç biliyorum ama yiyemiyorum yaşayan var mi ne yapmam gerekiyor.. 3 gündür ruh gibiyim ağrıdan uyuyorum hep

Saol canim Saol canım

Hamile arkadaşlar hamileliği öğrenmeden önce akıntınız ne renkti??
Kendimi hamileden saysammı bilemedim hala inanamıyorum doktordan duymadan canım ya ama yinede söyliyim ben benim akıntım losyon gibiydi arada birde yumurtlamadaki gibi şeffaf sarımsı yapışkan akıntım oluyodu hala da aynı şekil böyle devam ediyo canım

Bende de çok üşüme var canım. Kasık batmalarımda oluyor. Ama brnim daha 7 gün var adet geçmedi. Belkide üşüt
Bol bol su iç canım geçiyor o sıkıntı. İnşallah bir sakıncası olmaz. Dahada kötüleşirse ihmal etme bir acile git hemen bence.

Tamam canım cok saol ya elimden geldiğince cok su içmeye çalışıyorum ama alışkın olmadığımdan sanırım cok içemiyorum çok hafif oluyo şimdilik cok ciddileşirse giderim mutlaka

O dönemlerde benimde üşüme olmuştu ama sonradan geçmişti bende geçtiği için üzülmüştüm olmadı sanırım diye ama son bi haftadır gene üşüme başladı işte canım inşallah hayırlısıyla gönlüne göre verir rabbim

Bende şubatta küretaj oldum şükür idrar testi hepsi pozitif ama korkumdan doktora gidemiyorum
23 nisan telaşı giremedim siteye yeni görüyorum mesajinizi. Bence beklemeden gidin bende simdi olsun istiyorum ama oluncada korku gelecek biliyorum. Sebebi belli olmayinca insan tedirgin oluyo. Sizin hemen olmus bide adet olmadiniz mi hic. Biz bi ay bekledik ama keske beklemeseymisim

aynı ben
yarın doktora goruncem ağrı batma var
boğazım da hafif şiş soğuk mu aldım nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…