- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.341
Olabilir ya canım rabbim şifa versin bi görün muhakkak boğazlarında şişseaynı ben
yarın doktora goruncem ağrı batma var
boğazım da hafif şiş soğuk mu aldım nedir
Bi gitmende fayda var canım aynen inşallah rabbim tez zamanda nasip eder anne olmayıEn kısa zamanda gidiyorum o zaman
Mavi boncugum filizim beni de yeni bat 21 Mayıs ekler misin
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herse versinBi gitmende fayda var canım aynen inşallah rabbim tez zamanda nasip eder anne olmayı
Cnm merhaba ben sana yasadiklarimi anlatayim, ben 2.5 yillik evliyim bu sure icerisinde hic korunmadik. Ilk doktora muayne oldugumda hersey normal git dene dedi. Bu sure icerisinde aci aile kayiplarim oldu ben iki operasyon gecirdim .sonra tekrar kadin doguma gittim hormon tahlilleri yapildi. Fsh 15 kusur cikti ve beni infertilite bolumune yonlendirdi ordan rahim filmi sperm testi vs bi suru sey isteyeceklerdi. Cunku bana yardim (tup yada asilama) olmadan gebe kalinmayacagini soyledi. Cok uzuldum esimle konustuktan sonra yaza asilamaya girmeden direk tupcuye :)))gidelim dedik . Bu sure icerisinde ben netten arastirmalarimda ibrahim sarcoglunun kurleriyle tanistim .once sogan kuru pesine testere disli aslan pence si incir kurunu yaptim .. esime hic bise yapmadim . Sorunun benim hormonlarda oldugunu dusunuyordum. Bide iliskiden sonra kendimi bol kopuklu bol sicak suda yikamadim :)) kurler bittikten sonra ortalama 1 ay icinde gebe kaldim. Hatta esim basta inanmadi. Cunku kendimi cocugumuz olmuyor diye odaklamistik. Allahin izniyle suanda 7+4 um . Hasimatoya bagli hipotroidim oldugu icin normal gebeliklerden daha cok dusuk riskim var . Denizin iyodun bile kendimi uzaklastirmak zorundayim. Bu ara sakin umudunu kaybetme .Allahim zamani gelince zaten hayirlisini en guzeliyle veriyor. Bu ara yasim da 36 . Genc anne adayi degilim :))))merhaba bana da tüp bebek dediler ve rahim filmi çekildim bir şey çıkmadı çok acı vermişti neyse ben çok ağladım tüp bebek diyince hatta başka bir doktor diana verdi 3 ay kullan dedi kist için onu da kullanmadım akışına bıraktım 6 defa hüsran oldu bu ay 7.inci defa bekliyorum hayırlısı artık siz biraz anlatır mısnız baba da bekli umut olursunuz tüp bebek yapacakken doğal yollarla ve ne kadar sürede oldu cevabınızı bekliyorumTatlim12345
Arkadaşlar ben adet oldum.neyse artık yumurtlama günü ve haftası ins tutar bu arada hamile kalmak için kür deneyen varmı yada tavsiyeleriniz
Cnm benim benimde midem cok kotu ii degil ama azda olsa biseler yiyorum . Eksi ev yapimi ayran cok ise yariyor mide bulantisi icin ,sut ,portakalsuyu ve erik ise yariyor :))) banada ilac onerdiler ama mumkunoldugu kadar dayanmaya calisiyorum .Bebek iyi ben iyi değilim hala bişey yiyemiyorum ilaçla zor duruyorum
Cnm merhaba ben once sogan kuru testere disli aslanpencesi ve incir kurlerini uyguladim . Kurler bittikten sonra bir ay icinde gebe kaldim .sogan rahmi temizliyor ,testeredisli aslanpencesi kadin hormonlarini ,incir ise saglikli yumurtlama yspiyormus .Arkadaşlar ben adet oldum.neyse artık yumurtlama günü ve haftası ins tutar bu arada hamile kalmak için kür deneyen varmı yada tavsiyeleriniz
İyi aksamlar güzel kızlar nasıl gidiyor hamile olanlar hamile kalmak isteyen güzel arkadaşlarım Rabbim dileklerinizi nasip etsin benim tempo cok yogun bu aralar 23nisan gösterileri falan hazırladım cocuklara sanki hayatın akısına bırakınca daha rahat hamilelik gexitor kızlar yaaaa
Umarım hava soğuk değildir sen üşüyorsundurBenim 29 Nisa’n Bat ama donuyorum iki battaniye ile yatıyorum ellerim de buz ama hava soguktur diyorum kendimi avutuyorum
Benım de bat ı 28 mayıs yapar mısınız grubun son ayında da olmazsa grubun adına uygun bir kısı olmayacağım
Bende bide çılgınlar gibi sivilceler çıktııı. Şimdilik hamilelik belirtim sadece bu sanırım :) mide bulantı neyim yok.Bi çok kişiden duymuştum canım hamileyken donanı da yananı da ama hamiliğin ilk aylarında aşırı üşğyen bi çok kişi duymuştum bende ilk kez başıma geliyo ama iki hamileliğimdede hiç üşümemiştim daha önce belkide üşüdümde hatırlamıyoda olabilirim
İyiyim canım şükür bekliyorum bende hala ama en son test yaptığımda çizgi silikte olsa ilk 10 dk içinde görmeye başladım salı gunu doktora gidicem inşallah cok sevindim iyi olmana seninde rabbim daim etsin inşallahİyi aksamlar güzel kızlar nasıl gidiyor hamile olanlar hamile kalmak isteyen güzel arkadaşlarım Rabbim dileklerinizi nasip etsin benim tempo cok yogun bu aralar 23nisan gösterileri falan hazırladım cocuklara sanki hayatın akısına bırakınca daha rahat hamilelik gexitor kızlar yaaaa
Sagol canım insallah hepimizin ıstedıgı beklediği olurGrubun adı önemli değil canım zaten ilerde değiştirebilirim sen her şekilde yazabilirsin❤
Burda bir aile gibi olduk lütfen üzme kendini biliyorum zor ama vardır bundada bir hayır
Ben inanıyorumki en güzel zamanda gelecek meleğin inşallah o ay mayıs olur
adet tarihimde gene 2 3 sivilcem çıktı benimde şunlık bişey yok geçti allahtanBende bide çılgınlar gibi sivilceler çıktııı. Şimdilik hamilelik belirtim sadece bu sanırım :) mide bulantı neyim yok.
Ay neyseki geçmişşş. Benim hergün bir yenisi çıkıyor yaa.adet tarihimde gene 2 3 sivilcem çıktı benimde şunlık bişey yok geçti allahtan
Ben çay ağaçlı sabunla yıkıyorum yüzümü belkide ondan cok çıkmadı bilmiyorum ki canım o sahunu düzenli kullandığımdan beridir sivilcelerim baya azaldı çıkanlarda çabuk geçiyo zatenAy neyseki geçmişşş. Benim hergün bir yenisi çıkıyor yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?