Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm merhaba ben sana yasadiklarimi anlatayim, ben 2.5 yillik evliyim bu sure icerisinde hic korunmadik. Ilk doktora muayne oldugumda hersey normal git dene dedi. Bu sure icerisinde aci aile kayiplarim oldu ben iki operasyon gecirdim .sonra tekrar kadin doguma gittim hormon tahlilleri yapildi. Fsh 15 kusur cikti ve beni infertilite bolumune yonlendirdi ordan rahim filmi sperm testi vs bi suru sey isteyeceklerdi. Cunku bana yardim (tup yada asilama) olmadan gebe kalinmayacagini soyledi. Cok uzuldum esimle konustuktan sonra yaza asilamaya girmeden direk tupcuye :)))gidelim dedik . Bu sure icerisinde ben netten arastirmalarimda ibrahim sarcoglunun kurleriyle tanistim .once sogan kuru pesine testere disli aslan pence si incir kurunu yaptim .. esime hic bise yapmadim . Sorunun benim hormonlarda oldugunu dusunuyordum. Bide iliskiden sonra kendimi bol kopuklu bol sicak suda yikamadim :)) kurler bittikten sonra ortalama 1 ay icinde gebe kaldim. Hatta esim basta inanmadi. Cunku kendimi cocugumuz olmuyor diye odaklamistik. Allahin izniyle suanda 7+4 um . Hasimatoya bagli hipotroidim oldugu icin normal gebeliklerden daha cok dusuk riskim var . Denizin iyodun bile kendimi uzaklastirmak zorundayim. Bu ara sakin umudunu kaybetme .Allahim zamani gelince zaten hayirlisini en guzeliyle veriyor. Bu ara yasim da 36 . Genc anne adayi degilim :))))

Arkadaşlar ben adet oldum.neyse artık yumurtlama günü ve haftası ins tutar bu arada hamile kalmak için kür deneyen varmı yada tavsiyeleriniz

Üzülme kuzum kaybettiğin bişey yok sen bence adetinin 10.günü başla 2 günde bir olsun ta ki adetine 1 hafta kalana kadar

Bebek iyi ben iyi değilim hala bişey yiyemiyorum ilaçla zor duruyorum
Cnm benim benimde midem cok kotu ii degil ama azda olsa biseler yiyorum . Eksi ev yapimi ayran cok ise yariyor mide bulantisi icin ,sut ,portakalsuyu ve erik ise yariyor :))) banada ilac onerdiler ama mumkunoldugu kadar dayanmaya calisiyorum .

Arkadaşlar ben adet oldum.neyse artık yumurtlama günü ve haftası ins tutar bu arada hamile kalmak için kür deneyen varmı yada tavsiyeleriniz
Cnm merhaba ben once sogan kuru testere disli aslanpencesi ve incir kurlerini uyguladim . Kurler bittikten sonra bir ay icinde gebe kaldim .sogan rahmi temizliyor ,testeredisli aslanpencesi kadin hormonlarini ,incir ise saglikli yumurtlama yspiyormus .

İyi aksamlar güzel kızlar nasıl gidiyor hamile olanlar hamile kalmak isteyen güzel arkadaşlarım Rabbim dileklerinizi nasip etsin benim tempo cok yogun bu aralar 23nisan gösterileri falan hazırladım cocuklara sanki hayatın akısına bırakınca daha rahat hamilelik gexitor kızlar yaaaa

Hayırlı akşamlar canım hamdolsun ben iyiyim oğlumla uğraşıyorum yorucu geçiyor ama çok şükür yinede... Asıl son aylarda zor olacak ama Allah onunda kolaylığını verir
Sen öğretmensin sanırım....çalışanın işi daha zor Allah işini kolaylaştıran ,hepimizin de....
Kanaman durdu dimi? Ağır kaldırma dikkat et kendine

Benım de bat ı 28 mayıs yapar mısınız grubun son ayında da olmazsa grubun adına uygun bir kısı olmayacağım

Grubun adı önemli değil canım zaten ilerde değiştirebilirim sen her şekilde yazabilirsin
Burda bir aile gibi olduk lütfen üzme kendini biliyorum zor ama vardır bundada bir hayır
Ben inanıyorumki en güzel zamanda gelecek meleğin inşallah o ay mayıs olur

Bende bide çılgınlar gibi sivilceler çıktııı. Şimdilik hamilelik belirtim sadece bu sanırım :) mide bulantı neyim yok.

İyiyim canım şükür bekliyorum bende hala ama en son test yaptığımda çizgi silikte olsa ilk 10 dk içinde görmeye başladım salı gunu doktora gidicem inşallah cok sevindim iyi olmana seninde rabbim daim etsin inşallah

Sagol canım insallah hepimizin ıstedıgı beklediği olur

Bende bide çılgınlar gibi sivilceler çıktııı. Şimdilik hamilelik belirtim sadece bu sanırım :) mide bulantı neyim yok.
adet tarihimde gene 2 3 sivilcem çıktı benimde şunlık bişey yok geçti allahtan

Ay neyseki geçmişşş. Benim hergün bir yenisi çıkıyor yaa.
Ben çay ağaçlı sabunla yıkıyorum yüzümü belkide ondan cok çıkmadı bilmiyorum ki canım o sahunu düzenli kullandığımdan beridir sivilcelerim baya azaldı çıkanlarda çabuk geçiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…