- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.361
Kanama ne zaman okula döndüm geçti cnm evet öğretmenim kafamla cok konusunca böyle oluyorum demekki bu arada o bana cpcugun olmaz diyen doktora arkadasım gitmis benden habersiz onada aynı şeyi söylemiş ama onda erkek faktörüymüs sorun bukonuda bilgin var mı cnm yapabileceği bişey bu arada kücük oglunu ve minik bebeğine kendine sende cok dikkat etHayırlı akşamlar canım hamdolsun ben iyiyim oğlumla uğraşıyorum yorucu geçiyor ama çok şükür yinede... Asıl son aylarda zor olacak ama Allah onunda kolaylığını verir
Sen öğretmensin sanırım....çalışanın işi daha zor Allah işini kolaylaştıran ,hepimizin de....
Kanaman durdu dimi? Ağır kaldırma dikkat et kendine
Dilerim en yakın zamanda en güzel haberleri al canım arkadasım benide muhakkak haberdar etİyiyim canım şükür bekliyorum bende hala ama en son test yaptığımda çizgi silikte olsa ilk 10 dk içinde görmeye başladım salı gunu doktora gidicem inşallah cok sevindim iyi olmana seninde rabbim daim etsin inşallah
Kanama ne zaman okula döndüm geçti cnm evet öğretmenim kafamla cok konusunca böyle oluyorum demekki bu arada o bana cpcugun olmaz diyen doktora arkadasım gitmis benden habersiz onada aynı şeyi söylemiş ama onda erkek faktörüymüs sorun bukonuda bilgin var mı cnm yapabileceği bişey bu arada kücük oglunu ve minik bebeğine kendine sende cok dikkat et
Görümcemde kullanmıştı canım zofer çok fazla mide bulantısı vardı aylarca kullandıCanim hic korkma emin ol iyidir bende dun duydum o kadar dua ettim ki sizlerin duası ile rabbim heppinizden razı olsun senin kinin kalbi de atıyor dur hissediyorumbu arada canım zofer diye bir ilaç kullanıyorum ya mide bulantisi için ama reçetesini okudum gebelerde kullanılması onerilmiyor yazıyor
Yarın sabah erkenden test alcak eşim yapıcam inşallah cok heycanlıyım birazda korkuyorum aslında hala çıkmazsa yada test yanlışsa aslında negatifse diye nasıl bi belirsizlik bu gerçekten zor ya allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah kızlarDilerim en yakın zamanda en güzel haberleri al canım arkadasım benide muhakkak haberdar et
Bende baya baya iyi bakıyorum cildime ama naparsa yapıyım çıkıyor. Olsun yazık bebişle ilgiliya çok canımı sıkmıyor :) bu arada Bi belirtim daha var onu da söyleyimBen çay ağaçlı sabunla yıkıyorum yüzümü belkide ondan cok çıkmadı bilmiyorum ki canım o sahunu düzenli kullandığımdan beridir sivilcelerim baya azaldı çıkanlarda çabuk geçiyo zaten
He ya daha aktif olur bide foto neyim atarıkKızlar Watsap grubu kursak keşke
Aynen öyle canım ya bencede ayyy bendede gaz sorunu var aslında bide ayıptır söylemesi idrarım cok aşırı değişti kokusuda rengideBende baya baya iyi bakıyorum cildime ama naparsa yapıyım çıkıyor. Olsun yazık bebişle ilgiliya çok canımı sıkmıyor :) bu arada Bi belirtim daha var onu da söyleyimfeci gazlıyımmm
Küretajdan sonra bir kere adet oldum 22 Mart tarihinde. Şükür bir daha olmadım. İlk gebelik olumsuz olunca korkuyorum dediğim gibi. Ben de öğretmenim bu Arada23 nisan telaşı giremedim siteye yeni görüyorum mesajinizi. Bence beklemeden gidin bende simdi olsun istiyorum ama oluncada korku gelecek biliyorum. Sebebi belli olmayinca insan tedirgin oluyo. Sizin hemen olmus bide adet olmadiniz mi hic. Biz bi ay bekledik ama keske beklemeseymisim
Artık bence ayıplık bi durum kalmadı :) sanırım çoğu kişinin idrarı koyulaşıyormuş bende olmadı da. yada ben aşırı su içtiğim için farkedemiyorum bilmiyorum. sen kesin hamilesin bence yaaa insanın psikolojik olarakta gazı gelmez heraldeAynen öyle canım ya bencede ayyy bendede gaz sorunu var aslında bide ayıptır söylemesi idrarım cok aşırı değişti kokusuda rengide
Bendede idrarda koku degisikligi olmustu cnm.Aynen öyle canım ya bencede ayyy bendede gaz sorunu var aslında bide ayıptır söylemesi idrarım cok aşırı değişti kokusuda rengide
Kimse yaşamadı mı böyle bir durumCumartesi yaptığım negatif çıkan testin pazar günü pozitif e döndüğünü görmüştüm pazartesi sabahı yine test yaptım yine aynı şey oldu şimdiye kadar hiç böyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu acaba kızlar
Geliyo kız daha önceki aylardada psikolojikman coook gazım oldu hatta bu aylardan daha cok olduğu bile olduArtık bence ayıplık bi durum kalmadı :) sanırım çoğu kişinin idrarı koyulaşıyormuş bende olmadı da. yada ben aşırı su içtiğim için farkedemiyorum bilmiyorum. sen kesin hamilesin bence yaaa insanın psikolojik olarakta gazı gelmez heralde
Her zaman idrarda koku olur ama bu koku gerçekten de dedikleri gini değişik bi kokuBendede idrarda koku degisikligi olmustu cnm.
Aynen ole cnm keskin bi koku ,benimde dikkatimi cekmisti.Her zaman idrarda koku olur ama bu koku gerçekten de dedikleri gini değişik bi koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?