Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanama ne zaman okula döndüm geçti cnm evet öğretmenim kafamla cok konusunca böyle oluyorum demekki bu arada o bana cpcugun olmaz diyen doktora arkadasım gitmis benden habersiz onada aynı şeyi söylemiş ama onda erkek faktörüymüs sorun bukonuda bilgin var mı cnm yapabileceği bişey bu arada kücük oglunu ve minik bebeğine kendine sende cok dikkat et

Dilerim en yakın zamanda en güzel haberleri al canım arkadasım benide muhakkak haberdar et

Sağol canım o doktorda felaket tellalı gibi erkekler için keçiboynuzu çok faydalıymış o kürü öneririm bide çakşır otu varmış onu da bi araştırsın arkadaşın prof.ibrahim Saraçoğlu hocanın sitesi var orda kürlere bakabilir bide inşallah eşi sigara içmiyodur...
Allah tez zamanda onlarada nasip etsin

Görümcemde kullanmıştı canım zofer çok fazla mide bulantısı vardı aylarca kullandı

Dilerim en yakın zamanda en güzel haberleri al canım arkadasım benide muhakkak haberdar et
Yarın sabah erkenden test alcak eşim yapıcam inşallah cok heycanlıyım birazda korkuyorum aslında hala çıkmazsa yada test yanlışsa aslında negatifse diye nasıl bi belirsizlik bu gerçekten zor ya allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah kızlar

Cumartesi yaptığım negatif çıkan testin pazar günü pozitif e döndüğünü görmüştüm pazartesi sabahı yine test yaptım yine aynı şey oldu şimdiye kadar hiç böyle bir durumla karşılaşanınız oldu mu acaba kızlar

Ben çay ağaçlı sabunla yıkıyorum yüzümü belkide ondan cok çıkmadı bilmiyorum ki canım o sahunu düzenli kullandığımdan beridir sivilcelerim baya azaldı çıkanlarda çabuk geçiyo zaten
Bende baya baya iyi bakıyorum cildime ama naparsa yapıyım çıkıyor. Olsun yazık bebişle ilgiliya çok canımı sıkmıyor :) bu arada Bi belirtim daha var onu da söyleyim feci gazlıyımmm

Bende baya baya iyi bakıyorum cildime ama naparsa yapıyım çıkıyor. Olsun yazık bebişle ilgiliya çok canımı sıkmıyor :) bu arada Bi belirtim daha var onu da söyleyim feci gazlıyımmm
Aynen öyle canım ya bencede ayyy bendede gaz sorunu var aslında bide ayıptır söylemesi idrarım cok aşırı değişti kokusuda rengide

Kızlar eskiden bebişim app uygulaması vardı o cok harika bi uygulamaydı kaldırılmış ama artık yok cok uzuldum ya

Küretajdan sonra bir kere adet oldum 22 Mart tarihinde. Şükür bir daha olmadım. İlk gebelik olumsuz olunca korkuyorum dediğim gibi. Ben de öğretmenim bu Arada

Aynen öyle canım ya bencede ayyy bendede gaz sorunu var aslında bide ayıptır söylemesi idrarım cok aşırı değişti kokusuda rengide
Artık bence ayıplık bi durum kalmadı :) sanırım çoğu kişinin idrarı koyulaşıyormuş bende olmadı da. yada ben aşırı su içtiğim için farkedemiyorum bilmiyorum. sen kesin hamilesin bence yaaa insanın psikolojik olarakta gazı gelmez heralde

Geliyo kız daha önceki aylardada psikolojikman coook gazım oldu hatta bu aylardan daha cok olduğu bile oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…