Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır canım burda herkes en çok seni merak ediyo benimde öyle akıntım ama bilemiyorum

İnşallah vardır canım burda herkes en çok seni merak ediyo benimde öyle akıntım ama bilemiyorum
İnşallah hamile haberlerini alırız seninde canım ya inşallah hamilesindir vallahi yarın test yapıcam sabah ilk idrarla muhakkak atarım burayada biraz korkuyorum geriliyorum ama kaçarı yok yani sanki negatif çıkıcakta çok üzülcem gibi hissediyorum bi yandanda aslında gerginim

Aaa sarı demek ben sanki hep beyaz olacak gibi düşünüyorum
Benimde hep losyon gibi ya beyaz ya grimsi bi renkteydi canım arada şeffaf renksiz geliyodu yumurtlamadaki gibi ama son bi kaç gundur şeffaf sarımsı oldu aynı o jel kremler gibi normalde benim ader oncesi akıntım beyaz kuru kremsi olurdu

Amin inşallah.. bende bazen çok geriliyorum üzülüyorum sonra diyorum Allah var o hiç bi kulunu başı boş bırakmaz.. vakti zamanı gelince elbet olacak senin büyük ihtimal var

Amin inşallah.. bende bazen çok geriliyorum üzülüyorum sonra diyorum Allah var o hiç bi kulunu başı boş bırakmaz.. vakti zamanı gelince elbet olacak senin büyük ihtimal var
Haklısın canım ya İnşallah ama işte soz konusu test olunca bi geriliyorum ister istemez

Merhaba allah bebegine kavustursun. Bende hasimato yum bi düşük yaptim dr lar ondan degil dedi ama bence ondan çünkü baska sebep bulamiyorum. Sen bu hasimato icin bi kur falan yap T in mi yada dikkat ettigin bisey kullandigin ilac var mi. Yardimci olursan çok sevinirim.

Küretajdan sonra bir kere adet oldum 22 Mart tarihinde. Şükür bir daha olmadım. İlk gebelik olumsuz olunca korkuyorum dediğim gibi. Ben de öğretmenim bu Arada
Meslektaşız yani 8 haftalik ikizdi benimki zor bi islemdi demisti doktorum ondan böyle oldum galiba. Toparlayamadi rahim kendini demekki. Simdide idrar yolu enfeksiyonu yasiyorum sanirim kurtulamiycam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…