- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.381
Ciddiyim vallaHe ya daha aktif olur bide foto neyim atarık
E bana uyar benlik sorun yok ama pek kimse istemez gibiiiCiddiyim valla
İnşallah vardır canım burda herkes en çok seni merak ediyoKendimi hamileden saysammı bilemedim hala inanamıyorum doktordan duymadan canım ya ama yinede söyliyim benbenim akıntım losyon gibiydi arada birde yumurtlamadaki gibi şeffaf sarımsı yapışkan akıntım oluyodu hala da aynı şekil böyle devam ediyo canım
Aaa sarı demek ben sanki hep beyaz olacak gibi düşünüyorumBazen çok açık sarı bazen grimsiydi. Şimdi koyu sarı
İnşallah korktuğun gibi olmazbenim sarı ama kasık ağrım oldu hergün iltihaotan süphelendim yarın doktora görüneceğim
İnşallah hamile haberlerini alırız seninde canım ya inşallah hamilesindir vallahi yarın test yapıcam sabah ilk idrarla muhakkak atarım burayada biraz korkuyorum geriliyorum ama kaçarı yok yani sanki negatif çıkıcakta çok üzülcem gibi hissediyorum bi yandanda aslında gerginimİnşallah vardır canım burda herkes en çok seni merak ediyobenimde öyle akıntım ama bilemiyorum
Benimde hep losyon gibi ya beyaz ya grimsi bi renkteydi canım arada şeffaf renksiz geliyodu yumurtlamadaki gibi ama son bi kaç gundur şeffaf sarımsı oldu aynı o jel kremler gibi normalde benim ader oncesi akıntım beyaz kuru kremsi olurduAaa sarı demek ben sanki hep beyaz olacak gibi düşünüyorum
Amin inşallah.. bende bazen çok geriliyorum üzülüyorum sonra diyorum Allah var o hiç bi kulunu başı boş bırakmaz.. vakti zamanı gelince elbet olacak senin büyük ihtimal varİnşallah hamile haberlerini alırız seninde canım ya inşallah hamilesindir vallahi yarın test yapıcam sabah ilk idrarla muhakkak atarım burayada biraz korkuyorum geriliyorum ama kaçarı yok yani sanki negatif çıkıcakta çok üzülcem gibi hissediyorum bi yandanda aslında gerginim
Kimse yaşamadı mı böyle bir durum
Haklısın canım ya İnşallahAmin inşallah.. bende bazen çok geriliyorum üzülüyorum sonra diyorum Allah var o hiç bi kulunu başı boş bırakmaz.. vakti zamanı gelince elbet olacak senin büyük ihtimal var
Dört gözleHaklısın canım ya İnşallahama işte soz konusu test olunca bi geriliyorum ister istemez
Merhaba allah bebegine kavustursun. Bende hasimato yum bi düşük yaptim dr lar ondan degil dedi ama bence ondan çünkü baska sebep bulamiyorum. Sen bu hasimato icin bi kur falan yap T in mi yada dikkat ettigin bisey kullandigin ilac var mi. Yardimci olursan çok sevinirim.Cnm merhaba ben sana yasadiklarimi anlatayim, ben 2.5 yillik evliyim bu sure icerisinde hic korunmadik. Ilk doktora muayne oldugumda hersey normal git dene dedi. Bu sure icerisinde aci aile kayiplarim oldu ben iki operasyon gecirdim .sonra tekrar kadin doguma gittim hormon tahlilleri yapildi. Fsh 15 kusur cikti ve beni infertilite bolumune yonlendirdi ordan rahim filmi sperm testi vs bi suru sey isteyeceklerdi. Cunku bana yardim (tup yada asilama) olmadan gebe kalinmayacagini soyledi. Cok uzuldum esimle konustuktan sonra yaza asilamaya girmeden direk tupcuye :)))gidelim dedik . Bu sure icerisinde ben netten arastirmalarimda ibrahim sarcoglunun kurleriyle tanistim .once sogan kuru pesine testere disli aslan pence si incir kurunu yaptim .. esime hic bise yapmadim . Sorunun benim hormonlarda oldugunu dusunuyordum. Bide iliskiden sonra kendimi bol kopuklu bol sicak suda yikamadim :)) kurler bittikten sonra ortalama 1 ay icinde gebe kaldim. Hatta esim basta inanmadi. Cunku kendimi cocugumuz olmuyor diye odaklamistik. Allahin izniyle suanda 7+4 um . Hasimatoya bagli hipotroidim oldugu icin normal gebeliklerden daha cok dusuk riskim var . Denizin iyodun bile kendimi uzaklastirmak zorundayim. Bu ara sakin umudunu kaybetme .Allahim zamani gelince zaten hayirlisini en guzeliyle veriyor. Bu ara yasim da 36 . Genc anne adayi degilim :))))
Ay bende de birsürü sivilce cikti. Tekrar ergenlige girdim galiba diyordum insallah gebeliktendirBende bide çılgınlar gibi sivilceler çıktııı. Şimdilik hamilelik belirtim sadece bu sanırım :) mide bulantı neyim yok.
Meslektaşız yaniKüretajdan sonra bir kere adet oldum 22 Mart tarihinde. Şükür bir daha olmadım. İlk gebelik olumsuz olunca korkuyorum dediğim gibi. Ben de öğretmenim bu Arada
4 gün kala 57.35 2 gün kala takrarladım 132 çıktı canım4 gün kala kaç çoktı benim bir hafta bar 0.100 çıktı
Büyük ihtimalle yanlış değil maşallah baya koyu bat ne zaman? Tebrik ederim canım ilk mi?Kızlar bu test yanlış göstermiş olamaz dimiEki Görüntüle 2261800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?