- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.401
Bat 4 gün geçti ilk olucak İnş 2 kimyasal gecırdimBüyük ihtimalle yanlış değil maşallah baya koyu bat ne zaman? Tebrik ederim canım ilk mi?
Ben eski tahlillerime baktım da ilk kızımda günüm geçmiş 80 çıkmış sonra katlanarak yükselmiş demekki bir hafta önceden çıkmayabilir4 gün kala 57.35 2 gün kala takrarladım 132 çıktı canım
Bat 4 gün geçti ilk olucak İnş 2 kimyasal gecırdim
Çok yüksek ihtimal canım çünkü ben gebe olduğumu öğrenmeden önce sivilceler başladı ama yani Bi iki tane değil. Alnım küçük küçük tamamen sivilce kaplıııAy bende de birsürü sivilce cikti. Tekrar ergenlige girdim galiba diyordum insallah gebeliktendir
Amin inş saglıklı gebelik tirHayırlı olsun canım Allah kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin
Merhaba cnm, doktorum oncelikle gebeligi ogrensigin gibi ilacini 50 den 75 e cikar sonra bana gel dedi. Gittigimde bana dusuk riskimin diger gebelikten fazla olacagini ayda 1 tsh hormonumu olcturecegimi deniz baliklari yasak, deniz kenarinda dolasmak yasak iyotlu oldugu icin bebegi dusuruyormus. Ayrica kullanacagim ilaclar folic asitt de dahil olmak uzere iyotsuz olmasi gerekoyormus. Extra hasimato icin kur filan yapmadim .zaten tedavisi yok cnm hipotroid olmusum :)) olene kadar ilac kullanacagim euthyrox hormon ilaci kullaniyorum .Merhaba allah bebegine kavustursun. Bende hasimato yum bi düşük yaptim dr lar ondan degil dedi ama bence ondan çünkü baska sebep bulamiyorum. Sen bu hasimato icin bi kur falan yap T in mi yada dikkat ettigin bisey kullandigin ilac var mi. Yardimci olursan çok sevinirim.
Gozun aydin cnm bebeis geliyor allahin izniyleKızlar bu test yanlış göstermiş olamaz dimiEki Görüntüle 2261800
Bende eutrox 25 mg kullanıyorum ama iyot u kesmemistim şimdi kesiyim bari yaaMerhaba cnm, doktorum oncelikle gebeligi ogrensigin gibi ilacini 50 den 75 e cikar sonra bana gel dedi. Gittigimde bana dusuk riskimin diger gebelikten fazla olacagini ayda 1 tsh hormonumu olcturecegimi deniz baliklari yasak, deniz kenarinda dolasmak yasak iyotlu oldugu icin bebegi dusuruyormus. Ayrica kullanacagim ilaclar folic asitt de dahil olmak uzere iyotsuz olmasi gerekoyormus. Extra hasimato icin kur filan yapmadim .zaten tedavisi yok cnm hipotroid olmusum :)) olene kadar ilac kullanacagim euthyrox hormon ilaci kullaniyorum .
Canım belki bugünkü aldığın test bozuktur sakin ol. Sen test yapma daha fazla ve doktora gitmeyi bekle bence artık canım ve şimdi ne kadar oldu regl gecikmen?Günaydın kızlar çıldırıcam kendimi deli gibi şizofren gibi hissetmeye başladım artık bi gun önce 10 dk içinde çıkan çizgi bugun aynı marka testle çıkmaz mı ya pozitifin yanlışı olmaz diyolar bide sinirden testi yicem ya kalbim kırıldı aynı ikisi de aynı marka test ama c çizgileri bile birbirini tutmuyo birinin kalın birinin incecik kendine hayrı yok surelab mıdır nedir 3 tane testini yaptım ikisi silik çıktı biri negatif şaka mı ya acayip sinirliyim nasılda umutlanmıştım o ladar çokta belirti varki şuan en cokta kendime kızıyorum ağlayamıyorum da sinirden
Cnm doktor bana iyotu kes demedi zaten yemeklerden yeterince aliyormusuz. Denizden gelwn fazla iyot sikintiymis. Ben troid teshisi icin 4 doktor gordum. Son kaldigimdan cok memnunum . Doktoruna guvenerek danis bence. Ben suan gebelikten dolayi ilaci 100 e cikardikBende eutrox 25 mg kullanıyorum ama iyot u kesmemistim şimdi kesiyim bari yaa
Bugun 46. Günüm cuma gunune sıra aldım gidicem herseyi anlatcam doktora neyim varsa baksın kontrol etsin herseyi çok üzgünüm şuan korktuğum başıma geldi resmenCanım belki bugünkü aldığın test bozuktur sakin ol. Sen test yapma daha fazla ve doktora gitmeyi bekle bence artık canım ve şimdi ne kadar oldu regl gecikmen?
Amin canım inş valla ağzınız bak yesinGozun aydin cnm bebeis geliyor allahin izniyle
Günaydın kızlar çıldırıcam kendimi deli gibi şizofren gibi hissetmeye başladım artık bi gun önce 10 dk içinde çıkan çizgi bugun aynı marka testle çıkmaz mı ya pozitifin yanlışı olmaz diyolar bide sinirden testi yicem ya kalbim kırıldı aynı ikisi de aynı marka test ama c çizgileri bile birbirini tutmuyo birinin kalın birinin incecik kendine hayrı yok surelab mıdır nedir 3 tane testini yaptım ikisi silik çıktı biri negatif şaka mı ya acayip sinirliyim nasılda umutlanmıştım o ladar çokta belirti varki şuan en cokta kendime kızıyorum ağlayamıyorum da sinirden
Benim 4 günüm var ama bu akşam test yaptım negatifi gördüm
Tebrik ederim canım baya net bir şekilde hamilesin :)))Kızlar bu test yanlış göstermiş olamaz dimiEki Görüntüle 2261800
İnşallah sağlıkla al kucağına..herhangi bir kür ilaç kullandın mı canım? Belirtin var mı?Bat 4 gün geçti ilk olucak İnş 2 kimyasal gecırdim
Eşide kendide içiyor canım kaç defa dedik eşimlebırakn diye Zorlanıyoru diyorlar Allah hayırlısını versin artıkSağol canımo doktorda felaket tellalı gibi erkekler için keçiboynuzu çok faydalıymış o kürü öneririm bide çakşır otu varmış onu da bi araştırsın arkadaşın prof.ibrahim Saraçoğlu hocanın sitesi var orda kürlere bakabilir bide inşallah eşi sigara içmiyodur...
Allah tez zamanda onlarada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?