Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bende de birsürü sivilce cikti. Tekrar ergenlige girdim galiba diyordum insallah gebeliktendir
Çok yüksek ihtimal canım çünkü ben gebe olduğumu öğrenmeden önce sivilceler başladı ama yani Bi iki tane değil. Alnım küçük küçük tamamen sivilce kaplııı

Günaydın kızlar çıldırıcam kendimi deli gibi şizofren gibi hissetmeye başladım artık bi gun önce 10 dk içinde çıkan çizgi bugun aynı marka testle çıkmaz mı ya pozitifin yanlışı olmaz diyolar bide sinirden testi yicem ya kalbim kırıldı aynı ikisi de aynı marka test ama c çizgileri bile birbirini tutmuyo birinin kalın birinin incecik kendine hayrı yok surelab mıdır nedir 3 tane testini yaptım ikisi silik çıktı biri negatif şaka mı ya acayip sinirliyim nasılda umutlanmıştım o ladar çokta belirti varki şuan en cokta kendime kızıyorum ağlayamıyorum da sinirden

Merhaba cnm, doktorum oncelikle gebeligi ogrensigin gibi ilacini 50 den 75 e cikar sonra bana gel dedi. Gittigimde bana dusuk riskimin diger gebelikten fazla olacagini ayda 1 tsh hormonumu olcturecegimi deniz baliklari yasak, deniz kenarinda dolasmak yasak iyotlu oldugu icin bebegi dusuruyormus. Ayrica kullanacagim ilaclar folic asitt de dahil olmak uzere iyotsuz olmasi gerekoyormus. Extra hasimato icin kur filan yapmadim .zaten tedavisi yok cnm hipotroid olmusum :)) olene kadar ilac kullanacagim euthyrox hormon ilaci kullaniyorum .

Son düzenleme:
Bende eutrox 25 mg kullanıyorum ama iyot u kesmemistim şimdi kesiyim bari yaa

Canım belki bugünkü aldığın test bozuktur sakin ol. Sen test yapma daha fazla ve doktora gitmeyi bekle bence artık canım ve şimdi ne kadar oldu regl gecikmen?

Bende eutrox 25 mg kullanıyorum ama iyot u kesmemistim şimdi kesiyim bari yaa
Cnm doktor bana iyotu kes demedi zaten yemeklerden yeterince aliyormusuz. Denizden gelwn fazla iyot sikintiymis. Ben troid teshisi icin 4 doktor gordum. Son kaldigimdan cok memnunum . Doktoruna guvenerek danis bence. Ben suan gebelikten dolayi ilaci 100 e cikardik

Canım belki bugünkü aldığın test bozuktur sakin ol. Sen test yapma daha fazla ve doktora gitmeyi bekle bence artık canım ve şimdi ne kadar oldu regl gecikmen?
Bugun 46. Günüm cuma gunune sıra aldım gidicem herseyi anlatcam doktora neyim varsa baksın kontrol etsin herseyi çok üzgünüm şuan korktuğum başıma geldi resmen

Merhaba kızlar,
Hepinize en kısa zamanda hayırlı, sorunsuz hamilelikler ve kucağınıza sağlıcakla alacağınız bebekler diliyorum.
Uzunca bir aradan sonra bende bir gruba yazıyorum. Genelde yazılanları okumayla geçiyordu. Yazmaya karar verdim çünkü bende hamile kalmayı planlıyorum artık. Bu ikinci deneme ayım. Geçen ay çok ümitlenmiştim hatta bir gün gecikmişti adetim(normalde bir gün bile gecikmez 28 gündür döngüm)Ama çok fazla ve yoğun gördüm adetimi, hayal kırıklığı yaşadım. Benim bat 26 Nisan. Çok fazla belirtim var. Yine ümitlenmek istemiyorum ama günlerde hiç geçmiyor. En çok takıldığım belirti vücut ısısı. Bu belirti ile ilgili net bilgisi olan var mı

Merhaba, minikkelebek
Bu söylediğin şeyi 3 ay önce ablamda yaşadık. Bir tanesinde koruma çizgisi dahi yoktu.Diğerinde tek çizgi çıktı inanamadık. Yarım saat sonra tekrar yaptık çift çizgi çıktı. Aynı gün yarım saat arayla diyorum bak. Herşey olabilir yani o testlere pek güven olmuyor. Ertesi gün kan testi verdi pozitifff. Şuanda 15 haftalık hamile !!!

Eşide kendide içiyor canım kaç defa dedik eşimlebırakn diye Zorlanıyoru diyorlar Allah hayırlısını versin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…