- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.421
Canım test yaptın mıııYarın sabah erkenden test alcak eşim yapıcam inşallah cok heycanlıyım birazda korkuyorum aslında hala çıkmazsa yada test yanlışsa aslında negatifse diye nasıl bi belirsizlik bu gerçekten zor ya allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah kızlar
Merhaba kızlar,
Hepinize en kısa zamanda hayırlı, sorunsuz hamilelikler ve kucağınıza sağlıcakla alacağınız bebekler diliyorum.
Uzunca bir aradan sonra bende bir gruba yazıyorum. Genelde yazılanları okumayla geçiyordu. Yazmaya karar verdim çünkü bende hamile kalmayı planlıyorum artık. Bu ikinci deneme ayım. Geçen ay çok ümitlenmiştim hatta bir gün gecikmişti adetim(normalde bir gün bile gecikmez 28 gündür döngüm)Ama çok fazla ve yoğun gördüm adetimi, hayal kırıklığı yaşadım. Benim bat 26 Nisan. Çok fazla belirtim var. Yine ümitlenmek istemiyorum ama günlerde hiç geçmiyor. En çok takıldığım belirti vücut ısısı. Bu belirti ile ilgili net bilgisi olan var mı
Eşide kendide içiyor canım kaç defa dedik eşimlebırakn diye Zorlanıyoru diyorlar Allah hayırlısını versin artık
Günaydın kızlar çıldırıcam kendimi deli gibi şizofren gibi hissetmeye başladım artık bi gun önce 10 dk içinde çıkan çizgi bugun aynı marka testle çıkmaz mı ya pozitifin yanlışı olmaz diyolar bide sinirden testi yicem ya kalbim kırıldı aynı ikisi de aynı marka test ama c çizgileri bile birbirini tutmuyo birinin kalın birinin incecik kendine hayrı yok surelab mıdır nedir 3 tane testini yaptım ikisi silik çıktı biri negatif şaka mı ya acayip sinirliyim nasılda umutlanmıştım o ladar çokta belirti varki şuan en cokta kendime kızıyorum ağlayamıyorum da sinirden
Canım daha çok erken kana bile geçmemiş olabilir hemen umudunu yitirme bat günü tekrar yap benceKızlar ben dün yani bat tan 3 gün önce oluyor, erken gebelik testi yaptım, yine negatif.e artık keseyim dimi umudumu
Merhaba canım hoşgeldinlisteye eklememi istersen ekleyeyim
Hamilelikte ateş bir tık yükseliyor bu doğru ama her ateş yükselmesi hamilelik değildir
Ben oğluma hamileyken ölçerdim her sabah 7'de aynı saatte yerimden kalkmadan hamileliğimin ilk günlerinde ateşim bir tık yüksek olurdu 36.8 - 37.0 arası olurdu eğer adet görmüş olsaydım düşmesi gerekecekti..
Ama bu hamileliğimde sabit kaldı ateşim hep 36.6'da ilerledi adetime son 1 hafta kala...
Döngün 28'se yumurtlaman adetinin 14.günü oluyor adetinin 10. ile 18.günleri arasında 2 günde bir denediysen ihtimal yüksek
Ya ama erken gebelik testi şekerim, adı üstünde.valla yoruluyorum beklerken.şimdi iki gün var.olsa çıkardı bence.ovülasyon pikim 11 nisandı çünkü.Canım daha çok erken kana bile geçmemiş olabilir hemen umudunu yitirme bat günü tekrar yap bence
İnşallah öyledir canım çünkü akşam yapmıştım testi bol su içmiştim cok oyle bi tuvaletimde yoktu oyleyken ilk 10 dk içinde çıkmıştı çizgi bu testin kontrol çizgiside geçen yaptığım testin kontrol çizgisine göre daha ince cuma gitmek istiyodum ama sıra yoktu pazartesi gunune randevu aldım bende gidicem hamilelik yoksa da iyice anlatcam doktora sıkıntılarımı falan cok uzgunumMerhaba, minikkelebek
Bu söylediğin şeyi 3 ay önce ablamda yaşadık. Bir tanesinde koruma çizgisi dahi yoktu.Diğerinde tek çizgi çıktı inanamadık. Yarım saat sonra tekrar yaptık çift çizgi çıktı. Aynı gün yarım saat arayla diyorum bak. Herşey olabilir yani o testlere pek güven olmuyor. Ertesi gün kan testi verdi pozitifff. Şuanda 15 haftalık hamile !!!
Aha aynı ben! Benim de normalde sıcaklığım 36.6-37 arasıdır. Hiç ateş ölçümle yumurta takibi yapmadım ama. Sadece oğlum seviyor dereceyle oynamayı son 1 yıldır hep bi ölçer ordan fark etmiştim. Son bi haftadır şans eseri bi bakıyım dedim 37.5 gördüm şok oldum çünkü ben hiç 37 üstüne çıkmam yani . Bigün çok başım ağrıdı test yaptım negatif çıkınca oplanın ağrı kesici ateş düşürücü şurubundan içtim, ogün ateşim 37.1 e düştü hah demiştim adet olcam heralde. Ama ertesi gün şurubun etkisi çıkınca yine 37.5Merhaba kızlar,
Hepinize en kısa zamanda hayırlı, sorunsuz hamilelikler ve kucağınıza sağlıcakla alacağınız bebekler diliyorum.
Uzunca bir aradan sonra bende bir gruba yazıyorum. Genelde yazılanları okumayla geçiyordu. Yazmaya karar verdim çünkü bende hamile kalmayı planlıyorum artık. Bu ikinci deneme ayım. Geçen ay çok ümitlenmiştim hatta bir gün gecikmişti adetim(normalde bir gün bile gecikmez 28 gündür döngüm)Ama çok fazla ve yoğun gördüm adetimi, hayal kırıklığı yaşadım. Benim bat 26 Nisan. Çok fazla belirtim var. Yine ümitlenmek istemiyorum ama günlerde hiç geçmiyor. En çok takıldığım belirti vücut ısısı. Bu belirti ile ilgili net bilgisi olan var mı
Atayım canım 45 ayda bir 45 50 gun adet olmadığımda oluyodu o yuzden zaten eşimde bekleyelim emin olalım diyodu ama bu kadar belirti bişey akıntı olmuyodu testler negatif çıkıyodu en azından böyle umutlanamıyodum son iki aydırda şeffaf akıntımdan 16 gun sonra adet oluyodum bu ay kaçıncı şeffaf akıntı geldi kacıncı 14 15 gün geçti üzerinden sayısını unuttum pazartesi gunu gidicem doktora yarın da tekrar test yapcam en yakın eczaneden alıyo testleri o yuzden hep aynı marka denk geliyo iki tane almış yarın yine yapıcam inşallah test hatalıdırEşinin başka marka alma şansı varmı canım?
Testlerin ikisini de atabilirmisin? Daha kan tahlili yaptırmadın yok diyemeyiz şimdi bozma moralini ben umutluyum adetin niye bu kadar gecikebilirki? Daha önce bu kadar uzun sürüyormuydu
Yaptım canım negatif cıktı inanamıyorum gerçekten akşam bol su içtiğim halde yapıpda ilk 10 dkda pozitif cıkan test bu sabah negatif çıktı şaka gibi gerçektenCanım test yaptın mııı
Kızlar sabah uyandığımda yatarken hasta olcakmışım gibi kıpırdanma hisettim karnımda 2 dakika falan sürdü geçti. Sonra tuvalete falan kalktım bir sıkıntı yoktu. Şimdi de üşütmüşüm gibi bir ağrı var tuvaletimi yaparken yanmada değilde hastalığımın ilk gününde olduğu gibi bie ağrı oluyor. Birde hasta oluyorum sanıyorum akıntı geliyor sanki tuvalete gidiyorum bakıyorum akıntı falan yok çok azcık bir akıntı gelmiş. Daha 6 gün var adetime. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı yoksa cidden üşüttüm mü
Bende gebe kalirsam 50 ye cikarim ilaci ya denizi cok seviom ben ama. Gebelik için katlancaz artik.Cnm doktor bana iyotu kes demedi zaten yemeklerden yeterince aliyormusuz. Denizden gelwn fazla iyot sikintiymis. Ben troid teshisi icin 4 doktor gordum. Son kaldigimdan cok memnunum . Doktoruna guvenerek danis bence. Ben suan gebelikten dolayi ilaci 100 e cikardik
Aynı duygular içindeyiz. Benim55. Günüm . Ama bende işte pazar negatif çıkınca salladım yaa. Doktor randevum da 16 mayıs işte bekliyorum kös kösİnşallah öyledir canım çünkü akşam yapmıştım testi bol su içmiştim cok oyle bi tuvaletimde yoktu oyleyken ilk 10 dk içinde çıkmıştı çizgi bu testin kontrol çizgiside geçen yaptığım testin kontrol çizgisine göre daha ince cuma gitmek istiyodum ama sıra yoktu pazartesi gunune randevu aldım bende gidicem hamilelik yoksa da iyice anlatcam doktora sıkıntılarımı falan cok uzgunum
bazi testler ayni marka olsa bile bozuk olabilr ilkinde bariz var cizgiMavi Boncugumm işte canım kontrol çizgileri bile birbirini tutmuyo zaten halbuki aynı marka ikiside anlamadım
Bende pazartesi gidicem 29 nisanda en erken o zaman sıra vardıAynı duygular içindeyiz. Benim55. Günüm . Ama bende işte pazar negatif çıkınca salladım yaa. Doktor randevum da 16 mayıs işte bekliyorum kös kös
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?