- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.441
Erken gebelik testiyle değilde normal kaset testle öğrenenleri de gördük kuzum. Bu erken gebelik testleri çokta iyi değil aslında.Ya ama erken gebelik testi şekerim, adı üstünde.valla yoruluyorum beklerken.şimdi iki gün var.olsa çıkardı bence.ovülasyon pikim 11 nisandı çünkü.
Testin Bozuk olmasını suan o kadar cok isterdim kibazi testler ayni marka olsa bile bozuk olabilr ilkinde bariz var cizgi
Mavi Boncugumm işte canım kontrol çizgileri bile birbirini tutmuyo zaten halbuki aynı marka ikiside anlamadım
Umudunu kesme bence belki gec döllenme olmuştur. Adet olmadigimiz sürece umutlar bakiKızlar ben dün yani bat tan 3 gün önce oluyor, erken gebelik testi yaptım, yine negatif.e artık keseyim dimi umudumu
ins canm morelini bozma❤Testin Bozuk olmasını suan o kadar cok isterdim kiinşallah oyledir canım
Yarın diğer testide yapayım da olmazsa onuda alırız napalım canım ya napıcamı şaşırdım zaten pazartesi günü doktora gidicemCanım erken gebelik testlerinden mi alsan acaba 15- 20 sn.de çıkıyor kesin sonuç
Canım ilk gebeliğimde aynısını yaşadım. O kadar çok akıntım oluyordu ve adet gibi akışını hissediyordum ki. İş yerindeki arkadaşıma sürekli adet olucam diyip durmuşum. 10 gün boyunca kız aynı şeyi duyunca 10 gündür adet olamadın sende dedi. O an adetimi hesapladım 4 gün geçmiş adetim. Hemen test aldık eczaneden pozitif. İşte tam bu ayda aynı şeyi yaşıyorum. Sürekli bir akıntı yumurtlamadan beri hergün geliyor ve hissediyorum bariz gelişini. Göğüslerim emzirirken süt dolardı ağrı yapardı aynı o his. Adettekinden çok farklı bir ağrı. Kasık ve bel ağrım zaten ara ara özellikle sol tarafımda oluyor. Bugünde kabızlık başladı. 2 gün kaldı adetime ama geçmiyor günler sanki
İnşallah kuzum inşallahhhhhBen de aynı daha önce daha çok belirtiler vardı hayırlısı ile meleklerimiz gelir inşallah burdan haberleşelim herhangi bir degısıklık olursa yazarsan sevinirim Bat ı bekliyorum bakalım dua ediyorum bol bol İnşallah Allah’ın izniyle olur mucizemiz yoldadır
Vıtapure info kullandım canım polikistik vardıİnşallah sağlıkla al kucağına..herhangi bir kür ilaç kullandın mı canım? Belirtin var mı?
İnş canımmmTebrik ederim canım baya net bir şekilde hamilesin :)))
sagol canm sen nasilsin nasil gidiyor❤Hayırlı sabahlar canlarımmm nasılsınız❤❤❤
İnşallah öyledir canım çünkü akşam yapmıştım testi bol su içmiştim cok oyle bi tuvaletimde yoktu oyleyken ilk 10 dk içinde çıkmıştı çizgi bu testin kontrol çizgiside geçen yaptığım testin kontrol çizgisine göre daha ince cuma gitmek istiyodum ama sıra yoktu pazartesi gunune randevu aldım bende gidicem hamilelik yoksa da iyice anlatcam doktora sıkıntılarımı falan cok uzgunum
İnşallah canım duadan başka çarem yok şuanYaaa canım benim çok üzüldümİnşaAllah yanılıyordur bu test. Diğerleri pozitifti çünkü
Mavi Boncugumm işte canım kontrol çizgileri bile birbirini tutmuyo zaten halbuki aynı marka ikiside anlamadım
Hayırlı sabahlar canlarımmm nasılsınız❤❤❤
Hiç umudum yok cunku canım,ya pazartesi gidicem şimdi acildekilerin triplerini çekemem hiç en erken pazartesiye vardı randevuYildiz__Tozu yaaa nasıl dayanıyorsun kuzum kalk git kan ver nolur artık. ben senden daha heyecanlıyım şu an çünkü aynı tarihten beri regl olmuyoruz
Hayırlı sabahlar tatlım hamdolsun ben iyiyimde oğlum yüzünden uyuyamıyorum sabah ben 7'de kalktım kahvaltı falan hazırladım eşim gitti sonra biraz yatayım dedim benim oğlan yine 8'de uyandı alarm gibiilk hamilelikler en rahatı tadını çıkar istediğin kadar uyu uykusuzluk zor oluyo
Sen nasılsın varmı bulantın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?