Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ama erken gebelik testi şekerim, adı üstünde.valla yoruluyorum beklerken.şimdi iki gün var.olsa çıkardı bence.ovülasyon pikim 11 nisandı çünkü.
Erken gebelik testiyle değilde normal kaset testle öğrenenleri de gördük kuzum. Bu erken gebelik testleri çokta iyi değil aslında.

Canım erken gebelik testlerinden mi alsan acaba 15- 20 sn.de çıkıyor kesin sonuç
Yarın diğer testide yapayım da olmazsa onuda alırız napalım canım ya napıcamı şaşırdım zaten pazartesi günü doktora gidicem

Ay canım ne güzel söyledin ya umutlandım şimdi. Hadi bakalım inşallah bende de senin gibi oluyordur. Göğüs ağrımda varda bende adet öncesi hep olur o yüzden ondan emin olamıyorum. Test yaptın mı 2 gün kalmış aslında çıkabilir belki. Senin anlatmana göre sende hamilesin gibi hisettim :)

İnşallah kuzum inşallahhhhh

kizlar benm bugun olmasi gerekiyor aksam gelir hic sasmaz ama test alip yapsam mi bu kadar belirti varken belki bunlar adet belirtiside olabilir

Yaaa canım benim çok üzüldüm İnşaAllah yanılıyordur bu test. Diğerleri pozitifti çünkü

Mavi Boncugumm işte canım kontrol çizgileri bile birbirini tutmuyo zaten halbuki aynı marka ikiside anlamadım

Silik olan bariz belli.... Öbürü belki bozuktur bence başka marka yap bide
Hadi yok desen neden hala adet olmadın orası düşündürücü bi sürü de belirti yaşıyorsun ne bileyim benim bu alttaki teste inanasım gelmedi adet gelmediği sürece umut var sen kızlarında da geç öğrendiğini söylemiştin belki bu da öyle olacak

Hayırlı sabahlar canlarımmm nasılsınız❤❤❤

Hayırlı sabahlar tatlım hamdolsun ben iyiyimde oğlum yüzünden uyuyamıyorum sabah ben 7'de kalktım kahvaltı falan hazırladım eşim gitti sonra biraz yatayım dedim benim oğlan yine 8'de uyandı alarm gibi ilk hamilelikler en rahatı tadını çıkar istediğin kadar uyu uykusuzluk zor oluyo
Sen nasılsın varmı bulantın?

Yildiz__Tozu yaaa nasıl dayanıyorsun kuzum kalk git kan ver nolur artık. ben senden daha heyecanlıyım şu an çünkü aynı tarihten beri regl olmuyoruz
Hiç umudum yok cunku canım,ya pazartesi gidicem şimdi acildekilerin triplerini çekemem hiç en erken pazartesiye vardı randevu

Yaaa kıyamamm haklısın. Dinlenmek istesen oğlun engel olur ama olsun varlığına bin şükür hepsinin

Bulantım fena artıyor kahvaltılar işkence haline geldi. Bugün kan sonucu için gittim yine de muayene ettiler. Beklemiyordum muayeneyi. Kalp atışı oluşmaya başlamış dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…