- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.461
Ay canım ne güzel söyledin ya umutlandım şimdi. Hadi bakalım inşallah bende de senin gibi oluyordur. Göğüs ağrımda varda bende adet öncesi hep olur o yüzden ondan emin olamıyorum. Test yaptın mı 2 gün kalmış aslında çıkabilir belki. Senin anlatmana göre sende hamilesin gibi hisettim :)
Aynennn :))) benim icinde zor oluyor cnm .ilac dozunu doktorun zaten tahlillerine gore degistirir ben 50 ile basladim 75 oldu simdi 100:)))Bende gebe kalirsam 50 ye cikarim ilaci ya denizi cok seviom ben ama. Gebelik için katlancaz artik.
O bariz belli cıktı diye bu kadar umutlanmıştım zaten hayırlısı diyorum ya yoksa bile doktorla konusucam aktardanda testere dişli aslan pencesi alırım bide agnuscaston diye bi hayıt tohumlu bitkisel ilaç vardı en son hamile kaldığımda onun sayesinde kaldım büyük ihtimal bi sürü yazı okumuştum onunla hamile kalan ondanda alırım yine kullanırım rabbim nasip edecekse olacak illaki bigunSilik olan bariz belli.... Öbürü belki bozukturbence başka marka yap bide
Hadi yok desen neden hala adet olmadın orası düşündürücü bi sürü de belirti yaşıyorsun ne bileyim benim bu alttaki teste inanasım gelmedi adet gelmediği sürece umut varsen kızlarında da geç öğrendiğini söylemiştin belki bu da öyle olacak
Biraz daha pahalı bi testle denesen bi de? Ben de adet oldum olucam her tür ağrı mevcut hadi bakalımBende pazartesi gidicem 29 nisanda en erken o zaman sıra vardı
Bu ilaç sadece bende mi mide yanması yapıyor kızlar? Gebelikte mahfetmişti beni delirip bırakmıştım. Süt yoğurt yiyemem delice yakıyordu. Sonra çok kilo alırsın on kilo çocuk doğurursun dediler. Hep kan verdim hep dikkat ettim yediklerime. 42. Haftada sadece 7 kilo almış olarak 3.5 kilo sağlıklı bi çoccak doğurdum içmedim ilacı 13. Haftadan sonra ama. Sadece gebelikte yükselmişti biraz. Şimdi yine az bi yüksek çıktı bu 80. Günüm fln.ilk 2 ay ilacı hiç hissetmedim ama son 2-3 haftadır yine aynı yaa! Ki gebe dahi değilim galiba progesteron artınca mideye dokunuyo bu ilaç sizde de var mı böle bi yanma falan?Aynennn :))) benim icinde zor oluyor cnm .ilac dozunu doktorun zaten tahlillerine gore degistirir ben 50 ile basladim 75 oldu simdi 100:)))
Bozma moralini canım hayırlısı olsun inşallah test bozukturYarın diğer testide yapayım da olmazsa onuda alırız napalım canım ya napıcamı şaşırdım zaten pazartesi günü doktora gidicem
O bariz belli cıktı diye bu kadar umutlanmıştım zaten hayırlısı diyorum ya yoksa bile doktorla konusucam aktardanda testere dişli aslan pencesi alırım bide agnuscaston diye bi hayıt tohumlu bitkisel ilaç vardı en son hamile kaldığımda onun sayesinde kaldım büyük ihtimal bi sürü yazı okumuştum onunla hamile kalan ondanda alırım yine kullanırım rabbim nasip edecekse olacak illaki bigun
Cnm ben euthrox kullaniyorum gebeligin ilk uc ayinda bu hormon ilacini almak zorundayim diger gebeligin diger donemlerinde doz azalicak cunku bebegin troit hormonlari olusmus oluyor kendi hormonunu uretiyor. Ilaci duzenli alinca herhangi bir yan etkisi yok. Almasam dengem bozuluyor.Bu ilaç sadece bende mi mide yanması yapıyor kızlar? Gebelikte mahfetmişti beni delirip bırakmıştım. Süt yoğurt yiyemem delice yakıyordu. Sonra çok kilo alırsın on kilo çocuk doğurursun dediler. Hep kan verdim hep dikkat ettim yediklerime. 42. Haftada sadece 7 kilo almış olarak 3.5 kilo sağlıklı bi çoccak doğurdum içmedim ilacı 13. Haftadan sonra ama. Sadece gebelikte yükselmişti biraz. Şimdi yine az bi yüksek çıktı bu 80. Günüm fln.ilk 2 ay ilacı hiç hissetmedim ama son 2-3 haftadır yine aynı yaa! Ki gebe dahi değilim galiba progesteron artınca mideye dokunuyo bu ilaç sizde de var mı böle bi yanma falan?
Yaaa kıyamamm haklısın. Dinlenmek istesen oğlun engel olur ama olsun varlığına bin şükür hepsinin
Bulantım fena artıyor kahvaltılar işkence haline geldi. Bugün kan sonucu için gittim yine de muayene ettiler. Beklemiyordum muayeneyi. Kalp atışı oluşmaya başlamış dedi doktor
Bu ben de aynısını kullanıyorum canım. İlk gebeliğimde de 8. Hafta başlayıp 13. Haftanın sonuna kadar dayanmıştım aynen dediğin gibi sonra kendi üretiyormuş bebek . Ben bidaha kullanmadım 3 ay önceye kadar . Oğlumun değerleri de normal bi terslik olmadı. Ama yani bende 3-5 arasıydı değer gebelikte artmadı hep dikkat ettim. Bu aralıkta çok çikolata yedim o yükseltti bence. Ama bilmiyorum ben minıset dahiCnm ben euthrox kullaniyorum gebeligin ilk uc ayinda bu hormon ilacini almak zorundayim diger gebeligin diger donemlerinde doz azalicak cunku bebegin troit hormonlari olusmus oluyor kendi hormonunu uretiyor. Ilaci duzenli alinca herhangi bir yan etkisi yok. Almasam dengem bozuluyor.
Ayyyy inşallah canım hala tık yok 4 gün varUmarım hava soğuk değildir sen üşüyorsundur
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım? Yumurtlamanın üzerinden 10-12 gün geçtiyse bence al yap kafandan silinmiş olur.Canım geçen ay dayanamayıp yaptımnegatif çıktı. Bu ay sabretmeye çalışıyorum ama bu gün erken gebelik testi alsam mı diye geçiriyorum aklımdan. Yani bu şekilde beklemektense kafam netleşsin ona göre bi dahaki aya bakayım. Acaba mı derken işimi bile yapamıyorum, çalışamıyorum.
inşallah pozitif görürsün :) ben de bugün klomene başladım aşılama yapılacak da eş için cinsel perhiz veriyor ya kaç gün dedi sizin doktorunuz, bizimki 3 gün dedi, mesela pzt-salı-çarş olmayıp 4.gün perşembe mi aşılama yapılıyorMerhaba
Burada yeni üyeyim
Benim durumum şöyle
Eşimde varikosel bende pcos var
İlk aşılamamızı 4 gün önce yaptırdık
Şimdi hayırlısı ile 9 gün sonra yapacağımız kan testini bekliyoruz
Dilerim isteyen herkesin Allah gönlüne göre tez zamanda verir ve göbüşler bebişle dolar
Amin canım oyle tabi bunun için zaten şükrediyorum her zamanda rabbime dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin diye hamile kaldığım da 19 yaşındaydım 17 yaşında evlendik hiç korunmadık zaten adetlerim kendimi bildim bileli aşırı düzensizdi ve kızken bike iltihap enfeksiyonla uğraşıyodum ilk 1 tıl olmadı sonra hamile kalmışım ama 6 haftalıkken düştü çok sancılı bi şekilde doktora bile gitmedim kayınvalidemler götürmediler zaten düşmüş niye gitcen diye eşim askerdeydi o zaman yaşımda 18 oturdum kalmıştım öyle şimdi ki aklım olsaydı alırdım evde ne kadar para varsa çıkar giderdim sen mi karar vercen benim hayatıma diye aöa işte bilmiyorum cahillik diye düşünüyorumAynen kuzum elbette herşeyin vakti var Allah en hayırlı zamanda verecek daha genceciksin hiç üzülme 2 evladın var çok şükür hiç olmasa o zaman en zoru... Kızlarına hamile kalmadan önce uğraşmışmıydın peki ama zaten küçük yaşta evlenmişsin en büyük avantajın o
Çoğu insan sana imrenir emin ol
Mesela ben çok isterdim daha genç yaşta anne olmayı bu çok çok güzel bişey ilerde büyüdükleri zaman daha iyi anlıyosun ama nasip böyleymiş.... Allah herşeyin hayırlısını versin
Maaşallah çok sevindim Rabbim daim etsinhayırlısıyla bende şöyle net duysam içim rahat edecek şu cumartesi gelmek bilmiyo kan değerin kaç çıkmış peki sen mi istedin tekrar yaptırmayı
Ya hemen korktuğum başıma geldi falan deme canım sonuçta diğer 2 testte çizgi gözüktü belki bu testte sorun vardır sen doktorla konuşmadan hemen ümitsizliğe kapılma lütfen.Bugun 46. Günüm cuma gunune sıra aldım gidicem herseyi anlatcam doktora neyim varsa baksın kontrol etsin herseyi çok üzgünüm şuan korktuğum başıma geldi resmen
inanmıyorumm canım düşük yaptığında doktora bile götürmemişler ne cahillik. ya içinde parça kalıp zehirleseydi seni Allah korusunAmin canım oyle tabi bunun için zaten şükrediyorum her zamanda rabbime dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin diye hamile kaldığım da 19 yaşındaydım 17 yaşında evlendik hiç korunmadık zaten adetlerim kendimi bildim bileli aşırı düzensizdi ve kızken bike iltihap enfeksiyonla uğraşıyodum ilk 1 tıl olmadı sonra hamile kalmışım ama 6 haftalıkken düştü çok sancılı bi şekilde doktora bile gitmedim kayınvalidemler götürmediler zaten düşmüş niye gitcen diye eşim askerdeydi o zaman yaşımda 18 oturdum kalmıştım öyle şimdi ki aklım olsaydı alırdım evde ne kadar para varsa çıkar giderdim sen mi karar vercen benim hayatıma diye aöa işte bilmiyorum cahillik diye düşünüyorumeşim askerde zaten ağlıyodu sürekli geçmiyo zaman diye onada söylememiştim söyleyemedende düştü zaten düştüğünü bile diyemedim zaten gelmesi yakındı 1 yıl ça yakın gene olmadı göbek çektirmelere gittik çaylar falan içtim yok en son doktora gittik işte eşimle bir bi kaç test yaptı doktor 1 yılın dolmasına 3 ay vardı 1 yıl dolmadan ayrıntılı araştırma yapmıyoruz dedi sperm sayısına bakıldı bendende bi kaç hormon testi istedi işte eşimin normal çıktı testleri benimde iltihap enfeksiyon çıktı her zamanki gibi işte bana ilaç verdi folik asit verdi aktardan bide iltihap kurutmak için çay almıştık 2 ay sonra hamile kaldım doğumdan sonra yine hiç korunmadık 17 18 ay olmadı zaten olmuyo diye korunmamıştık okursa iyi olur diye işte adetlerim yine cok düzensizdi zaten adetim duzene girsin diye agnuscaston diye bi ilaç vardı bitkisel onu aşdım o ay onu içerken hamile kalmışım yine korunmayı bırakalı19 20 ay oldu olmuyo işte yalım genç cok şükür ama zaten hani çeketini atsalar hamile kalan kadınlardan olmadığım için istiyorum ben bence pko olabilir diye düşünüyorum ya ama doktorlar ayrıntılı bakmıyolar ki bence benim yumurta olgunlaşmıyo çatlamıyo
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım? Yumurtlamanın üzerinden 10-12 gün geçtiyse bence al yap kafandan silinmiş olur.
Bu kadar acımasız ve cahil insanlar hala var mı ya. Ne demek düştü doktora gitmene gerek yok. Asıl o zaman gidilmesi gerekiyor anne sağlığı için. Sinirlendim resmen. Rabbim sabır versin kuzum sana. İnşallah gönlünden geçen olur hayırlı zamanda. Bence kendi sağlığın için iyi bir doktora kontrola git en kısa zamanda. Bebek olsada olmasada. Eşinede bu konuda baskı yap. Hiçbirşey senin sağlığından daha önemli değil.Amin canım oyle tabi bunun için zaten şükrediyorum her zamanda rabbime dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin diye hamile kaldığım da 19 yaşındaydım 17 yaşında evlendik hiç korunmadık zaten adetlerim kendimi bildim bileli aşırı düzensizdi ve kızken bike iltihap enfeksiyonla uğraşıyodum ilk 1 tıl olmadı sonra hamile kalmışım ama 6 haftalıkken düştü çok sancılı bi şekilde doktora bile gitmedim kayınvalidemler götürmediler zaten düşmüş niye gitcen diye eşim askerdeydi o zaman yaşımda 18 oturdum kalmıştım öyle şimdi ki aklım olsaydı alırdım evde ne kadar para varsa çıkar giderdim sen mi karar vercen benim hayatıma diye aöa işte bilmiyorum cahillik diye düşünüyorumeşim askerde zaten ağlıyodu sürekli geçmiyo zaman diye onada söylememiştim söyleyemedende düştü zaten düştüğünü bile diyemedim zaten gelmesi yakındı 1 yıl ça yakın gene olmadı göbek çektirmelere gittik çaylar falan içtim yok en son doktora gittik işte eşimle bir bi kaç test yaptı doktor 1 yılın dolmasına 3 ay vardı 1 yıl dolmadan ayrıntılı araştırma yapmıyoruz dedi sperm sayısına bakıldı bendende bi kaç hormon testi istedi işte eşimin normal çıktı testleri benimde iltihap enfeksiyon çıktı her zamanki gibi işte bana ilaç verdi folik asit verdi aktardan bide iltihap kurutmak için çay almıştık 2 ay sonra hamile kaldım doğumdan sonra yine hiç korunmadık 17 18 ay olmadı zaten olmuyo diye korunmamıştık okursa iyi olur diye işte adetlerim yine cok düzensizdi zaten adetim duzene girsin diye agnuscaston diye bi ilaç vardı bitkisel onu aşdım o ay onu içerken hamile kalmışım yine korunmayı bırakalı19 20 ay oldu olmuyo işte yalım genç cok şükür ama zaten hani çeketini atsalar hamile kalan kadınlardan olmadığım için istiyorum ben bence pko olabilir diye düşünüyorum ya ama doktorlar ayrıntılı bakmıyolar ki bence benim yumurta olgunlaşmıyo çatlamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?