Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay al yap bakalım bende çok merak ettim. İnşallah bebiş vardır canım.

Maaşallah ne güzel küçücükmüş yaşın
Yaş küçük olunca malesef sana söz hakkı tanımıyolar yaşın daha büyük olsaydı istediklerini yaptıramazlardı sana...
Sen bigün bence iyi bir muayene ol doktora halini arzedince gerekeni yaparlar
Belki tek sıkıntın yumurta tembelliğidir veya iltihap varsa tabi o da engel olur sen eskiden beri çekmişsin zaten bu sıkıntıyı
Hiç hsg çektirmedin dimi? Rahimi ilaçla temizliyolar ve tüplere falan bakıyolar
Rahim filminden sonra hemen hamile kalanları çok duydum... Belki bilmediğin bişey vardır maddi imkanın varsa istersen bunu bi düşün
Onunda tedavisi var üzülme
senin şimdi Allah'ın izniyle 3.çocuğun olduktan sonra peki yine korunmazmısın
Kendiliğindende hemen hamile kalabilirsin bugüne kadar öyle olmasada ilerde garantisi yok canım bak sana bir arkadaşımdan örnek vereyim çok uğraştılar 5 sene sonra tüp bebekle hamile kaldı ama 2.'ye hamile şimdi kendiliğinden olmuş hemde korunurken düşün... seninde bundan sonra hemen kalmayacağının garantisi yok

Amin canım İyiki bakmış doktor seninde için rahat etmiştir troidin inmemişmi hala?
Hcg'ye zaten gerek kalmadı çok şükür kalp atışı da oluşmuş ...tam olarak kaç haftalık dedi doktor? Ultrason kağıdında ne yazıyor?

Pazartesi gidicem zaten canım malesef işte öyleydi durumum daha cok olaylar oldu da çok şükğr geçti hepsi kayinvalideden cok çektim anlayacağın

kızlar konumuzla alakası yok ama idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı aranızda ? sabah adet oldum zannedip sevindim ikilemden kurtuluyorum diye ama galiba bu adet değil. İdrar rengi sarı ve yanma var fazlaca. sadece tuvaletteyken çok az kan geliyo acaba hamileyimde düşük mü yapıyorum diye bile düşündüm

Canım çok çok geçmiş olsun. Allah bi daha böyle bir acı yaşatmasın. Tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. Çok acı evlat kaybetmek bide üstüne böyle bir muameleye maruz kalmak. Yaşın genç, eşin yanında yok diye resmen acımasızca davranmışlar. Şimdi olsa öyle mi olur. İnsanı yaşadıkları gerçekten olgunlaştırıyor. Bir daha böyle acılar yaşamaman dileğiyle...

Bende duydum ama iki diye daha korunmadık olmasını istediğimiz içinde olursada seviniriz dedik 3. Olduktan sonra sezerysn olduğum için bağlatmayı düşünüyoruz bağlattıktan sonra bile korummaya devam etmek istiyorum çünkü akrabam var bağlandıktan bi sene sonra hamile kalan o yuzden biz 3. Düşünmüyoken korunuyoduk hiç oyle bi kaza falanda olmadı 19 20 ay oldu korunmayı bırakalı daha

inanmıyorumm canım düşük yaptığında doktora bile götürmemişler ne cahillik. ya içinde parça kalıp zehirleseydi seni Allah korusun
Onu düşünecek kadar mantıklı düşünceli insanlar değillerdi işte canım bende bu kadar bilgili bilen biri değildim böyle telefondan bakma gibi imkanlarımda yoktu

Anladim cnm tsh 3.5 gebelik yoksa normal,gebelikte degeri 2.5 altinda istiyolarmis. Ben hasimatoya bagli hipotiroidim oldugu icin omur boyu kullanacagim.egerki ultrasonda troid yapisinda bozulma yoksa gebe olmadigin donemde kullanmanin geregi yok bende. Farkli bir endokrin uzmaniyla gorusebilirsin cnm . Simdiden gecmis olsun.

Bende hic boyle bi sikinti olmadi ilaci kullanirken ama eger dr verdiyse kullanmamiz gerek tatlim yuksek tsh cocuk icin zararli oluyor hormonel denge bozuluyor. Ve kullsnmayinca gebe olma olasiligin dusuyor gebe kalirsan da düşük riski oluyor. Valla allah yardimcimiz olsun

Haftalığını adetime göre yazıyorlar ölçmüyorlar galiba. Troidim 5 den 3 e indi ama yinede öyle dedi. Geçmişimde troid rahatsızlığım vardı diye sana az gelir bu dedi

Nasip kuzum vakti zamanı yazılmış
Vay be demek bağlatmak bile çözüm değil
Sezeryan deyince tüylerim ürperiyor

Kuzum bak sen çok fazla kafaya takıyosun gerçekten 2 tane yavrun var akışına bıraksan keşke Mavi Boncugumm dediği gibi yaşın çok genç bu yaşta 2 tane Allah bağışlasın evladın var. Bu kadar stres yapmasan keşke hem diyosun ya eşim artık belirtilerime inanmıyo sende kendinden yana şüpheye kapılma noktasına gelmişsin gerek var mı sence bu kadar sıkıntı yapmana emin ol pes etsen bu kadar araştırmayı, irdelemeyi olacaktır Allahın izniyle mesela şuan 2 tane kızın var onlara yönelsen kafanı dağıtsan testleri vs bi bıraksan hem daha stres yapar hem de eşini çocuklarını daha az ihmal etmiş olmaz mısın ? aramızda yalnızca 1 yaş var benim şuan çocuğum yok söylediklerimi gerçekten yanlış anlama seni ne kırmak ne de incitmek istemem çokk istekli olduğunu hepimiz biliyoruz görüyoruz kiiii İnşallah Rabbim gönlündekini sana en kısa zamanda nasip etsin... Ama daha az stres birazzz bırak kendini kafanı dağıt lütfenn bu söylediklerimi de bir dost tavsiyesi gibi algılamanı isterim. Çünkü burda birbirimizi hiç tanımadığımız halde en yakınımızla bile paylaşmadıklarımızı birbirimize anlatıyoruz bende dayanamadım bunu göz önünde bulundurarak yazmak istedim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…