- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.481
Ay al yap bakalım bende çok merak ettim. İnşallah bebiş vardır canım.Canım yumurtlama normalde 12 si olmalıydı 28 günlük adet döngüsüne göre ama ayın 10 unda yumurtlama sıvısı geldi. Bende değerlendirdim. 9,10,12 ve 14 ünde denedik. Yani bana kalırsa olmuşsa 10 unda olmuştur gibi geliyor yanılmadıysam. Alıcam galiba bugün dayanamayıp testi.
Amin canım oyle tabi bunun için zaten şükrediyorum her zamanda rabbime dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin diye hamile kaldığım da 19 yaşındaydım 17 yaşında evlendik hiç korunmadık zaten adetlerim kendimi bildim bileli aşırı düzensizdi ve kızken bike iltihap enfeksiyonla uğraşıyodum ilk 1 tıl olmadı sonra hamile kalmışım ama 6 haftalıkken düştü çok sancılı bi şekilde doktora bile gitmedim kayınvalidemler götürmediler zaten düşmüş niye gitcen diye eşim askerdeydi o zaman yaşımda 18 oturdum kalmıştım öyle şimdi ki aklım olsaydı alırdım evde ne kadar para varsa çıkar giderdim sen mi karar vercen benim hayatıma diye aöa işte bilmiyorum cahillik diye düşünüyorumeşim askerde zaten ağlıyodu sürekli geçmiyo zaman diye onada söylememiştim söyleyemedende düştü zaten düştüğünü bile diyemedim zaten gelmesi yakındı 1 yıl ça yakın gene olmadı göbek çektirmelere gittik çaylar falan içtim yok en son doktora gittik işte eşimle bir bi kaç test yaptı doktor 1 yılın dolmasına 3 ay vardı 1 yıl dolmadan ayrıntılı araştırma yapmıyoruz dedi sperm sayısına bakıldı bendende bi kaç hormon testi istedi işte eşimin normal çıktı testleri benimde iltihap enfeksiyon çıktı her zamanki gibi işte bana ilaç verdi folik asit verdi aktardan bide iltihap kurutmak için çay almıştık 2 ay sonra hamile kaldım doğumdan sonra yine hiç korunmadık 17 18 ay olmadı zaten olmuyo diye korunmamıştık okursa iyi olur diye işte adetlerim yine cok düzensizdi zaten adetim duzene girsin diye agnuscaston diye bi ilaç vardı bitkisel onu aşdım o ay onu içerken hamile kalmışım yine korunmayı bırakalı19 20 ay oldu olmuyo işte yalım genç cok şükür ama zaten hani çeketini atsalar hamile kalan kadınlardan olmadığım için istiyorum ben bence pko olabilir diye düşünüyorum ya ama doktorlar ayrıntılı bakmıyolar ki bence benim yumurta olgunlaşmıyo çatlamıyo
İnşaAllah duyarsın canım yaaaa. Bende ses falan duymadım. Kan sonucum için gittim doktor kendisi istedi tekrar bakmayı. Başka doktordu bu. Sürekli değişiyormuş. Hcg bakmamışlar canım ya. Troid ilacını pazartesi perşembe iki tane, diğer günler 1 tane iç dedi sadece
Pazartesi gidicem zaten canım malesef işte öyleydi durumum daha cok olaylar oldu da çok şükğr geçti hepsi kayinvalideden cok çektim anlayacağınBu kadar acımasız ve cahil insanlar hala var mı ya. Ne demek düştü doktora gitmene gerek yok. Asıl o zaman gidilmesi gerekiyor anne sağlığı için. Sinirlendim resmen. Rabbim sabır versin kuzum sana. İnşallah gönlünden geçen olur hayırlı zamanda. Bence kendi sağlığın için iyi bir doktora kontrola git en kısa zamanda. Bebek olsada olmasada. Eşinede bu konuda baskı yap. Hiçbirşey senin sağlığından daha önemli değil.
Amin canım oyle tabi bunun için zaten şükrediyorum her zamanda rabbime dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin diye hamile kaldığım da 19 yaşındaydım 17 yaşında evlendik hiç korunmadık zaten adetlerim kendimi bildim bileli aşırı düzensizdi ve kızken bike iltihap enfeksiyonla uğraşıyodum ilk 1 tıl olmadı sonra hamile kalmışım ama 6 haftalıkken düştü çok sancılı bi şekilde doktora bile gitmedim kayınvalidemler götürmediler zaten düşmüş niye gitcen diye eşim askerdeydi o zaman yaşımda 18 oturdum kalmıştım öyle şimdi ki aklım olsaydı alırdım evde ne kadar para varsa çıkar giderdim sen mi karar vercen benim hayatıma diye aöa işte bilmiyorum cahillik diye düşünüyorumeşim askerde zaten ağlıyodu sürekli geçmiyo zaman diye onada söylememiştim söyleyemedende düştü zaten düştüğünü bile diyemedim zaten gelmesi yakındı 1 yıl ça yakın gene olmadı göbek çektirmelere gittik çaylar falan içtim yok en son doktora gittik işte eşimle bir bi kaç test yaptı doktor 1 yılın dolmasına 3 ay vardı 1 yıl dolmadan ayrıntılı araştırma yapmıyoruz dedi sperm sayısına bakıldı bendende bi kaç hormon testi istedi işte eşimin normal çıktı testleri benimde iltihap enfeksiyon çıktı her zamanki gibi işte bana ilaç verdi folik asit verdi aktardan bide iltihap kurutmak için çay almıştık 2 ay sonra hamile kaldım doğumdan sonra yine hiç korunmadık 17 18 ay olmadı zaten olmuyo diye korunmamıştık okursa iyi olur diye işte adetlerim yine cok düzensizdi zaten adetim duzene girsin diye agnuscaston diye bi ilaç vardı bitkisel onu aşdım o ay onu içerken hamile kalmışım yine korunmayı bırakalı19 20 ay oldu olmuyo işte yalım genç cok şükür ama zaten hani çeketini atsalar hamile kalan kadınlardan olmadığım için istiyorum ben bence pko olabilir diye düşünüyorum ya ama doktorlar ayrıntılı bakmıyolar ki bence benim yumurta olgunlaşmıyo çatlamıyo
Bende duydum ama iki diye daha korunmadık olmasını istediğimiz içinde olursada seviniriz dedik 3. Olduktan sonra sezerysn olduğum için bağlatmayı düşünüyoruz bağlattıktan sonra bile korummaya devam etmek istiyorum çünkü akrabam var bağlandıktan bi sene sonra hamile kalan o yuzden biz 3. Düşünmüyoken korunuyoduk hiç oyle bi kaza falanda olmadı 19 20 ay oldu korunmayı bırakalı dahaMaaşallah ne güzel küçücükmüş yaşın
Yaş küçük olunca malesef sana söz hakkı tanımıyolar yaşın daha büyük olsaydı istediklerini yaptıramazlardı sana...
Sen bigün bence iyi bir muayene ol doktora halini arzedince gerekeni yaparlar
Belki tek sıkıntın yumurta tembelliğidir veya iltihap varsa tabi o da engel olur sen eskiden beri çekmişsin zaten bu sıkıntıyı
Hiç hsg çektirmedin dimi? Rahimi ilaçla temizliyolar ve tüplere falan bakıyolar
Rahim filminden sonra hemen hamile kalanları çok duydum... Belki bilmediğin bişey vardır maddi imkanın varsa istersen bunu bi düşün
Onunda tedavisi var üzülme
senin şimdi Allah'ın izniyle 3.çocuğun olduktan sonra peki yine korunmazmısın
Kendiliğindende hemen hamile kalabilirsin bugüne kadar öyle olmasada ilerde garantisi yok canım bak sana bir arkadaşımdan örnek vereyim çok uğraştılar 5 sene sonra tüp bebekle hamile kaldı ama 2.'ye hamile şimdi kendiliğinden olmuş hemde korunurken düşün... seninde bundan sonra hemen kalmayacağının garantisi yok
Onu düşünecek kadar mantıklı düşünceli insanlar değillerdi işte canım bende bu kadar bilgili bilen biri değildim böyle telefondan bakma gibi imkanlarımda yoktuinanmıyorumm canım düşük yaptığında doktora bile götürmemişler ne cahillik. ya içinde parça kalıp zehirleseydi seni Allah korusun
Anladim cnm tsh 3.5 gebelik yoksa normal,gebelikte degeri 2.5 altinda istiyolarmis. Ben hasimatoya bagli hipotiroidim oldugu icin omur boyu kullanacagim.egerki ultrasonda troid yapisinda bozulma yoksa gebe olmadigin donemde kullanmanin geregi yok bende. Farkli bir endokrin uzmaniyla gorusebilirsin cnm . Simdiden gecmis olsun.Bu ben de aynısını kullanıyorum canım. İlk gebeliğimde de 8. Hafta başlayıp 13. Haftanın sonuna kadar dayanmıştım aynen dediğin gibi sonra kendi üretiyormuş bebek . Ben bidaha kullanmadım 3 ay önceye kadar . Oğlumun değerleri de normal bi terslik olmadı. Ama yani bende 3-5 arasıydı değer gebelikte artmadı hep dikkat ettim. Bu aralıkta çok çikolata yedim o yükseltti bence. Ama bilmiyorum ben minıset dahi
Alamayan bi insanım ya yapım böyle. İlaç kullanamıyorum, mide koruyucu alıp döküntü döküyorum. Bi kere acil konrrızon iğnesi vurdular bana 1.5 sene hertür problemi yaşadım . Antibiyotik dahi alamıyorum yani. Benim hassasiyetim. Zaten penisiline falan da alerjim var. Şuan ilacı bırakamıyorum işte gebeysem çocuğa bişi olmasın diye ama adet olduğuman bırakıp aile doktoruna gidip anlatıcam. Çünkü ilk oğluma da 3.5 tsh ile gebe kalmışım zaten şuanda da ilaçsız o kadar yani. Gerisi kısmet . Bana çok dokunuyor ilaç . Şimdilik hormonlarda bi etkileşim yok.ilerde hasta olmamam için ilacı kullanmamı öneriyorlar benim
Bende hic boyle bi sikinti olmadi ilaci kullanirken ama eger dr verdiyse kullanmamiz gerek tatlim yuksek tsh cocuk icin zararli oluyor hormonel denge bozuluyor. Ve kullsnmayinca gebe olma olasiligin dusuyor gebe kalirsan da düşük riski oluyor. Valla allah yardimcimiz olsunBu ilaç sadece bende mi mide yanması yapıyor kızlar? Gebelikte mahfetmişti beni delirip bırakmıştım. Süt yoğurt yiyemem delice yakıyordu. Sonra çok kilo alırsın on kilo çocuk doğurursun dediler. Hep kan verdim hep dikkat ettim yediklerime. 42. Haftada sadece 7 kilo almış olarak 3.5 kilo sağlıklı bi çoccak doğurdum içmedim ilacı 13. Haftadan sonra ama. Sadece gebelikte yükselmişti biraz. Şimdi yine az bi yüksek çıktı bu 80. Günüm fln.ilk 2 ay ilacı hiç hissetmedim ama son 2-3 haftadır yine aynı yaa! Ki gebe dahi değilim galiba progesteron artınca mideye dokunuyo bu ilaç sizde de var mı böle bi yanma falan?
Amin canımİyiki bakmış doktor seninde için rahat etmiştir troidin inmemişmi hala?
Hcg'ye zaten gerek kalmadı çok şükür kalp atışı da oluşmuş ...tam olarak kaç haftalık dedi doktor? Ultrason kağıdında ne yazıyor?
Adetin kaçıncı gününde sin canim hayirli olsun inşallah guzel yukselmeler olur degerinde.Kızlar beta hcg 221 cıktı
Hadi gozun aydin cnm...Kızlar beta hcg 221 cıktı
Çok sagol canım inş güzel yükselirHadi gozun aydin cnm...
İnşallah öyle olurÜzülme daha erken adeti günlerce gecikipde çift çizgi gören var
Bende duydum ama iki diye daha korunmadık olmasını istediğimiz içinde olursada seviniriz dedik 3. Olduktan sonra sezerysn olduğum için bağlatmayı düşünüyoruz bağlattıktan sonra bile korummaya devam etmek istiyorum çünkü akrabam var bağlandıktan bi sene sonra hamile kalan o yuzden biz 3. Düşünmüyoken korunuyoduk hiç oyle bi kaza falanda olmadı 19 20 ay oldu korunmayı bırakalı daha
Adetim 4 gün geçti canımAdetin kaçıncı gününde sin canim hayirli olsun inşallah guzel yukselmeler olur degerinde.
Kuzum bak sen çok fazla kafaya takıyosun gerçekten 2 tane yavrun var akışına bıraksan keşkeAmin canım oyle tabi bunun için zaten şükrediyorum her zamanda rabbime dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin diye hamile kaldığım da 19 yaşındaydım 17 yaşında evlendik hiç korunmadık zaten adetlerim kendimi bildim bileli aşırı düzensizdi ve kızken bike iltihap enfeksiyonla uğraşıyodum ilk 1 tıl olmadı sonra hamile kalmışım ama 6 haftalıkken düştü çok sancılı bi şekilde doktora bile gitmedim kayınvalidemler götürmediler zaten düşmüş niye gitcen diye eşim askerdeydi o zaman yaşımda 18 oturdum kalmıştım öyle şimdi ki aklım olsaydı alırdım evde ne kadar para varsa çıkar giderdim sen mi karar vercen benim hayatıma diye aöa işte bilmiyorum cahillik diye düşünüyorumeşim askerde zaten ağlıyodu sürekli geçmiyo zaman diye onada söylememiştim söyleyemedende düştü zaten düştüğünü bile diyemedim zaten gelmesi yakındı 1 yıl ça yakın gene olmadı göbek çektirmelere gittik çaylar falan içtim yok en son doktora gittik işte eşimle bir bi kaç test yaptı doktor 1 yılın dolmasına 3 ay vardı 1 yıl dolmadan ayrıntılı araştırma yapmıyoruz dedi sperm sayısına bakıldı bendende bi kaç hormon testi istedi işte eşimin normal çıktı testleri benimde iltihap enfeksiyon çıktı her zamanki gibi işte bana ilaç verdi folik asit verdi aktardan bide iltihap kurutmak için çay almıştık 2 ay sonra hamile kaldım doğumdan sonra yine hiç korunmadık 17 18 ay olmadı zaten olmuyo diye korunmamıştık okursa iyi olur diye işte adetlerim yine cok düzensizdi zaten adetim duzene girsin diye agnuscaston diye bi ilaç vardı bitkisel onu aşdım o ay onu içerken hamile kalmışım yine korunmayı bırakalı19 20 ay oldu olmuyo işte yalım genç cok şükür ama zaten hani çeketini atsalar hamile kalan kadınlardan olmadığım için istiyorum ben bence pko olabilir diye düşünüyorum ya ama doktorlar ayrıntılı bakmıyolar ki bence benim yumurta olgunlaşmıyo çatlamıyo
Ya siz çok iyi niyetlisiniz, sağolun şekerlerim benim yaaaUmudunu kesme bence belki gec döllenme olmuştur. Adet olmadigimiz sürece umutlar baki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?