- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.501
Ay bir de öyle mi baksam acabaErken gebelik testiyle değilde normal kaset testle öğrenenleri de gördük kuzum. Bu erken gebelik testleri çokta iyi değil aslında.
aynen canım rabbim vercek olduktan sonra bağlatmak bile kesin çözüm değil benim 3. Sezeryan olcak 2.ye hamileyken bende korkuyodum ama şimdi pek sıkıntı yapmıyorum sonrası güxel oluyo çünkü onun acısı derdi en fazla 10 15 gün ilk sezeryana gireceğimde kendimi kurbanlık koyun gibi hissetmiştim ama onumde ameliyat malzemeleri masada oturuyorum görevli bana bakarak makasları neşterleri siliyodu o an kendimi aşırı çaresiz korkuyo hissetmiştim daha öncede hiç bi operasyon geçirmemiştim ilkti o andaki çaresizlik o his bambaşkaNasip kuzum vakti zamanı yazılmış❤
Vay be demek bağlatmak bile çözüm değil
Sezeryan deyince tüylerim ürperiyor
Haklısın tabiki canım neden yanlış anlayayım ki zaten normalde basit şeyler için bile takıntılı bi insanım ben huyum bu benim hamileliğe özel bişey değil her konuda böyleyim malesef bi dıktora gideyimde önümüzdeki ay dediğin gibi yağıcam zaten öyle bi karar aldım cocuklarıma eşime aslında vakit ayırdığım halde böyleyim ben onlar olmasa temelli hastanelik olurdum heraldeKuzum bak sen çok fazla kafaya takıyosun gerçekten 2 tane yavrun var akışına bıraksan keşkeMavi Boncugumm dediği gibi yaşın çok genç bu yaşta 2 tane Allah bağışlasın evladın var. Bu kadar stres yapmasan keşke hem diyosun ya eşim artık belirtilerime inanmıyo sende kendinden yana şüpheye kapılma noktasına gelmişsin gerek var mı sence bu kadar sıkıntı yapmana emin ol pes etsen bu kadar araştırmayı, irdelemeyi olacaktır Allahın izniyle mesela şuan 2 tane kızın var onlara yönelsen kafanı dağıtsan testleri vs bi bıraksan hem daha stres yapar hem de eşini çocuklarını daha az ihmal etmiş olmaz mısın ? aramızda yalnızca 1 yaş var benim şuan çocuğum yok söylediklerimi gerçekten yanlış anlama seni ne kırmak ne de incitmek istemem çokk istekli olduğunu hepimiz biliyoruz görüyoruz kiiii İnşallah Rabbim gönlündekini sana en kısa zamanda nasip etsin... Ama daha az stres birazzz bırak kendini kafanı dağıt lütfenn bu söylediklerimi de bir dost tavsiyesi gibi algılamanı isterim. Çünkü burda birbirimizi hiç tanımadığımız halde en yakınımızla bile paylaşmadıklarımızı birbirimize anlatıyoruz bende dayanamadım bunu göz önünde bulundurarak yazmak istedim...
Hayırlısı olsun cnm Allah tamamına erdirsin, benimde bat yarın ama bu ay hiiççççç kafama takmadım. Olursa olur, olmazsa olmaz Allah'tan gelene razıyız.Adetim 4 gün geçti canım
Yeni mi hamileliğin canım? Bulantın yanman çok oluyor mu? Bir arkadaşım daha senin gibiydi gebeliğinde çok yanma çekmiş. Zaten ben o arkadaşım sayesinde bu ilacın yaktığını keşfettim. Yoğurt süt ayran falan yakoyor. Onlatrı tamamen hayatımdan çıkarınca rahatlamıştım. Eğer yanman çok olursa bi dene derim bende işe yaramıştı.Anladim cnm tsh 3.5 gebelik yoksa normal,gebelikte degeri 2.5 altinda istiyolarmis. Ben hasimatoya bagli hipotiroidim oldugu icin omur boyu kullanacagim.egerki ultrasonda troid yapisinda bozulma yoksa gebe olmadigin donemde kullanmanin geregi yok bende. Farkli bir endokrin uzmaniyla gorusebilirsin cnm . Simdiden gecmis olsun.
Bence kesinlikle bekle cnm, erken test yapıyoruz sonra regl oluyoruz kimyasal gebelik falan oluyor hüsrana uğruyoruz. Çoğu kadın farkında olmadan kimyasal gebelik yaşıyor biz erkenden erkenden test yaptığımız için gebeyiz sanıyoruz. Ben kimyasaldan sonra yemin ettim bat yarın. Bat geçmeden asla test yapmayacağım.Ay bir de öyle mi baksam acaba, sen olsan bakar mıydın canım yoksa regl günümü bekleyeyim mi?
Ne demek canım hepimiz arkadaş olduk burda birbirimize destek olcazaynen canım rabbim vercek olduktan sonra bağlatmak bile kesin çözüm değil benim 3. Sezeryan olcak 2.ye hamileyken bende korkuyodum ama şimdi pek sıkıntı yapmıyorum sonrası güxel oluyo çünkü onun acısı derdi en fazla 10 15 gün ilk sezeryana gireceğimde kendimi kurbanlık koyun gibi hissetmiştim ama onumde ameliyat malzemeleri masada oturuyorum görevli bana bakarak makasları neşterleri siliyodu o an kendimi aşırı çaresiz korkuyo hissetmiştim daha öncede hiç bi operasyon geçirmemiştim ilkti o andaki çaresizlik o his bambaşkatabi ikincide artık o his olmamıştı sadece uyusup uyusmucanı düşünüyodum anestezide vurulan iğneden bile korkmadım
Haklısın tabiki canım neden yanlış anlayayım ki zaten normalde basit şeyler için bile takıntılı bi insanım ben huyum bu benim hamileliğe özel bişey değil her konuda böyleyim malesef bi dıktora gideyimde önümüzdeki ay dediğin gibi yağıcam zaten öyle bi karar aldım cocuklarıma eşime aslında vakit ayırdığım halde böyleyim ben onlar olmasa temelli hastanelik olurdum heraldeçünkü dediğim gibi aşırı takıntılı bi insanım bütün günüm onlarla geçiyo cok şükür oyunlar oynuyoruz bütün gün koşturuyoz evin içinde sabah bi anlık oyle bi şok etkisi geçirdim ama atlattım içim rahat artık biraz kaşıntım var büyük ihtimal gene mantar iltihap klasik şeyler doktora gidicem ilaçlarım bitincede aktardan alırım bi kaç çay onları içerim öyle böyle geçer zaman zaten şunu çok şükür biliyorum ki rabbim en iyi en hayırlı zamanda nasip edecek o yuzden beklemeye devam abartmadan takmadan bu arada bu kadar uzun yazıp düşünüp kırmamak içinde extra çaba gösterdiğin için allah razı olsun canım dilerim rabbim hayırlısıyla tez zamanda muradına erdirir
Ya şöyle aslında, tatile çıkacağız eşimle, cuma günü bat tarihim, cumartesi de tatile çıkış.onun için biraz da telaş yaptım sanırsam.şimdi kesin tatilde bir bira bi kadeh rakı içerim, ondanBence kesinlikle bekle cnm, erken test yapıyoruz sonra regl oluyoruz kimyasal gebelik falan oluyor hüsrana uğruyoruz. Çoğu kadın farkında olmadan kimyasal gebelik yaşıyor biz erkenden erkenden test yaptığımız için gebeyiz sanıyoruz. Ben kimyasaldan sonra yemin ettim bat yarın. Bat geçmeden asla test yapmayacağım.
Amin canımİyiki bakmış doktor seninde için rahat etmiştir troidin inmemişmi hala?
Hcg'ye zaten gerek kalmadı çok şükür kalp atışı da oluşmuş ...tam olarak kaç haftalık dedi doktor? Ultrason kağıdında ne yazıyor?
Artık içmeyiverirsin inşallah...Ya şöyle aslında, tatile çıkacağız eşimle, cuma günü bat tarihim, cumartesi de tatile çıkış.onun için biraz da telaş yaptım sanırsam.şimdi kesin tatilde bir bira bi kadeh rakı içerim, ondan
Valla bana doktorum bir iki kadehten hiçbir şey olmaz dedi aslında.ama net öğrenemezsem içmem zaten.Artık içmeyiverirsin inşallah...
Aa canım şimdi farkettimde kağıdın başında sata göre 7+4 yazıo ama aşağılarda 6 hafta 3 gün mü ne yazıyo galiba. 3 değişik duruyo anlamadım. Amniyotik sıvı kısmında yazıyo
Aynen öyle canım benım ben 2 kere kimyasal gecirdim bu ay Ovulasyon falan da yapmadım biraz umursamadım tabi adet yaklastıkca stres oldu umarım bebek isteyen herkes biran önce bebişini sağlıkla kucagına alırHayırlısı olsun cnm Allah tamamına erdirsin, benimde bat yarın ama bu ay hiiççççç kafama takmadım. Olursa olur, olmazsa olmaz Allah'tan gelene razıyız.
Canım aktardan aldığın çay neydi iltihap kurutmak için??Amin canım oyle tabi bunun için zaten şükrediyorum her zamanda rabbime dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin diye hamile kaldığım da 19 yaşındaydım 17 yaşında evlendik hiç korunmadık zaten adetlerim kendimi bildim bileli aşırı düzensizdi ve kızken bike iltihap enfeksiyonla uğraşıyodum ilk 1 tıl olmadı sonra hamile kalmışım ama 6 haftalıkken düştü çok sancılı bi şekilde doktora bile gitmedim kayınvalidemler götürmediler zaten düşmüş niye gitcen diye eşim askerdeydi o zaman yaşımda 18 oturdum kalmıştım öyle şimdi ki aklım olsaydı alırdım evde ne kadar para varsa çıkar giderdim sen mi karar vercen benim hayatıma diye aöa işte bilmiyorum cahillik diye düşünüyorumeşim askerde zaten ağlıyodu sürekli geçmiyo zaman diye onada söylememiştim söyleyemedende düştü zaten düştüğünü bile diyemedim zaten gelmesi yakındı 1 yıl ça yakın gene olmadı göbek çektirmelere gittik çaylar falan içtim yok en son doktora gittik işte eşimle bir bi kaç test yaptı doktor 1 yılın dolmasına 3 ay vardı 1 yıl dolmadan ayrıntılı araştırma yapmıyoruz dedi sperm sayısına bakıldı bendende bi kaç hormon testi istedi işte eşimin normal çıktı testleri benimde iltihap enfeksiyon çıktı her zamanki gibi işte bana ilaç verdi folik asit verdi aktardan bide iltihap kurutmak için çay almıştık 2 ay sonra hamile kaldım doğumdan sonra yine hiç korunmadık 17 18 ay olmadı zaten olmuyo diye korunmamıştık okursa iyi olur diye işte adetlerim yine cok düzensizdi zaten adetim duzene girsin diye agnuscaston diye bi ilaç vardı bitkisel onu aşdım o ay onu içerken hamile kalmışım yine korunmayı bırakalı19 20 ay oldu olmuyo işte yalım genç cok şükür ama zaten hani çeketini atsalar hamile kalan kadınlardan olmadığım için istiyorum ben bence pko olabilir diye düşünüyorum ya ama doktorlar ayrıntılı bakmıyolar ki bence benim yumurta olgunlaşmıyo çatlamıyo
Bende geçen hafta gittiğimde sata göre 7+2'ydi ama usg kağıdında 6 w 2 d yani 6+2 yazıyordu ...ultrason ölçümlerine göre geriden gelebilir sorun değil o canım ilerde kapanır o açıklık...benimkinde fazla detay yok daha yeni olduğu için amniyotik sıvı diye bişey yazmadı şimdiye kadar
5 6 sene önceydi canım hatırlamıyorum adını altara iltihap kurutmak için demiştik kavanozda karısık bi çay vermişti hergun içiyodum sabah aç karnına bi tatlı kaşığı kaynar suda demliyodum gene iltihap çıkarsa eşimi yollucam aktara zaten hem iltihap kurutmak için çay alsın hemde hamilelik için testere dişli falan alsın diyeCanım aktardan aldığın çay neydi iltihap kurutmak için??
Çok iyi gelmişti bana o zaman baya bi yıla yakın yıla yakın rahattimCanım aktardan aldığın çay neydi iltihap kurutmak için??
Ben oğluma gebeymişkenValla bana doktorum bir iki kadehten hiçbir şey olmaz dedi aslında.ama net öğrenemezsem içmem zaten.
Bende de kabızlık başladı sol kasıkta çok nadir ağrı oluyor birde ara ara midem bulanıyor üşütmüşte olabilirim bat a 6 gün var ben adet belirtilerimi 1 hafta önceden hissederim birde bel ağrım çok inşallah bu sefer güzel haberler alırızCanım ilk gebeliğimde aynısını yaşadım. O kadar çok akıntım oluyordu ve adet gibi akışını hissediyordum ki. İş yerindeki arkadaşıma sürekli adet olucam diyip durmuşum. 10 gün boyunca kız aynı şeyi duyunca 10 gündür adet olamadın sende dedi. O an adetimi hesapladım 4 gün geçmiş adetim. Hemen test aldık eczaneden pozitif. İşte tam bu ayda aynı şeyi yaşıyorum. Sürekli bir akıntı yumurtlamadan beri hergün geliyor ve hissediyorum bariz gelişini. Göğüslerim emzirirken süt dolardı ağrı yapardı aynı o his. Adettekinden çok farklı bir ağrı. Kasık ve bel ağrım zaten ara ara özellikle sol tarafımda oluyor. Bugünde kabızlık başladı. 2 gün kaldı adetime ama geçmiyor günler sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?