Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasip kuzum vakti zamanı yazılmış❤
Vay be demek bağlatmak bile çözüm değil
Sezeryan deyince tüylerim ürperiyor
aynen canım rabbim vercek olduktan sonra bağlatmak bile kesin çözüm değil benim 3. Sezeryan olcak 2.ye hamileyken bende korkuyodum ama şimdi pek sıkıntı yapmıyorum sonrası güxel oluyo çünkü onun acısı derdi en fazla 10 15 gün ilk sezeryana gireceğimde kendimi kurbanlık koyun gibi hissetmiştim ama onumde ameliyat malzemeleri masada oturuyorum görevli bana bakarak makasları neşterleri siliyodu o an kendimi aşırı çaresiz korkuyo hissetmiştim daha öncede hiç bi operasyon geçirmemiştim ilkti o andaki çaresizlik o his bambaşka tabi ikincide artık o his olmamıştı sadece uyusup uyusmucanı düşünüyodum anestezide vurulan iğneden bile korkmadım
Haklısın tabiki canım neden yanlış anlayayım ki zaten normalde basit şeyler için bile takıntılı bi insanım ben huyum bu benim hamileliğe özel bişey değil her konuda böyleyim malesef bi dıktora gideyimde önümüzdeki ay dediğin gibi yağıcam zaten öyle bi karar aldım cocuklarıma eşime aslında vakit ayırdığım halde böyleyim ben onlar olmasa temelli hastanelik olurdum heralde çünkü dediğim gibi aşırı takıntılı bi insanım bütün günüm onlarla geçiyo cok şükür oyunlar oynuyoruz bütün gün koşturuyoz evin içinde sabah bi anlık oyle bi şok etkisi geçirdim ama atlattım içim rahat artık biraz kaşıntım var büyük ihtimal gene mantar iltihap klasik şeyler doktora gidicem ilaçlarım bitincede aktardan alırım bi kaç çay onları içerim öyle böyle geçer zaman zaten şunu çok şükür biliyorum ki rabbim en iyi en hayırlı zamanda nasip edecek o yuzden beklemeye devam abartmadan takmadan bu arada bu kadar uzun yazıp düşünüp kırmamak içinde extra çaba gösterdiğin için allah razı olsun canım dilerim rabbim hayırlısıyla tez zamanda muradına erdirir

Yeni mi hamileliğin canım? Bulantın yanman çok oluyor mu? Bir arkadaşım daha senin gibiydi gebeliğinde çok yanma çekmiş. Zaten ben o arkadaşım sayesinde bu ilacın yaktığını keşfettim. Yoğurt süt ayran falan yakoyor. Onlatrı tamamen hayatımdan çıkarınca rahatlamıştım. Eğer yanman çok olursa bi dene derim bende işe yaramıştı.

Ay bir de öyle mi baksam acaba , sen olsan bakar mıydın canım yoksa regl günümü bekleyeyim mi?
Bence kesinlikle bekle cnm, erken test yapıyoruz sonra regl oluyoruz kimyasal gebelik falan oluyor hüsrana uğruyoruz. Çoğu kadın farkında olmadan kimyasal gebelik yaşıyor biz erkenden erkenden test yaptığımız için gebeyiz sanıyoruz. Ben kimyasaldan sonra yemin ettim bat yarın. Bat geçmeden asla test yapmayacağım.

Ne demek canım hepimiz arkadaş olduk burda birbirimize destek olcaz

Ya şöyle aslında, tatile çıkacağız eşimle, cuma günü bat tarihim, cumartesi de tatile çıkış.onun için biraz da telaş yaptım sanırsam.şimdi kesin tatilde bir bira bi kadeh rakı içerim, ondan

Aa canım şimdi farkettimde kağıdın başında sata göre 7+4 yazıo ama aşağılarda 6 hafta 3 gün mü ne yazıyo galiba. 3 değişik duruyo anlamadım. Amniyotik sıvı kısmında yazıyo

Aa canım şimdi farkettimde kağıdın başında sata göre 7+4 yazıo ama aşağılarda 6 hafta 3 gün mü ne yazıyo galiba. 3 değişik duruyo anlamadım. Amniyotik sıvı kısmında yazıyo

Bende geçen hafta gittiğimde sata göre 7+2'ydi ama usg kağıdında 6 w 2 d yani 6+2 yazıyordu ...ultrason ölçümlerine göre geriden gelebilir sorun değil o canım ilerde kapanır o açıklık...benimkinde fazla detay yok daha yeni olduğu için amniyotik sıvı diye bişey yazmadı şimdiye kadar

Hayırlısı olsun cnm Allah tamamına erdirsin, benimde bat yarın ama bu ay hiiççççç kafama takmadım. Olursa olur, olmazsa olmaz Allah'tan gelene razıyız.
Aynen öyle canım benım ben 2 kere kimyasal gecirdim bu ay Ovulasyon falan da yapmadım biraz umursamadım tabi adet yaklastıkca stres oldu umarım bebek isteyen herkes biran önce bebişini sağlıkla kucagına alır

Canım aktardan aldığın çay neydi iltihap kurutmak için??

Ya zaten normale göre 1 hafta geri olması gerek adet haftası hariç diye canım. Hiç düşünmedim bile :)))

Canım aktardan aldığın çay neydi iltihap kurutmak için??
5 6 sene önceydi canım hatırlamıyorum adını altara iltihap kurutmak için demiştik kavanozda karısık bi çay vermişti hergun içiyodum sabah aç karnına bi tatlı kaşığı kaynar suda demliyodum gene iltihap çıkarsa eşimi yollucam aktara zaten hem iltihap kurutmak için çay alsın hemde hamilelik için testere dişli falan alsın diye

Kızlar selam ben daha önce jelle ilgili baslık açmıştm. Kısaca hikayemi anlataym 6 ayı boş gecirdik 1 kimyasalim oldu sadece. Diğer aylarda da hastalandım hep. Bu ay ilk defa preseed denedm. Esime keciboynuzu pekmezli bi karısım hazırladı aktar onu kullandı. Bende hergün zeytinyagında bekletilmis 1 incir yedim sabah ac karnına. Ve hepsinden önemlisi cokca dua Allahm nasip etti insallah adetim 1 gün gecti beta 143 cıktı. Ama insan korkuyor kimyasal geçmişi olunca. Akıntım cok yoğun ama şeffaf şekilde. Sadece batma ve kasıklarıma kramp giriyor ara ara. Yaşayan oldu mu benle aynı sancıları merak ediyorum

Valla bana doktorum bir iki kadehten hiçbir şey olmaz dedi aslında.ama net öğrenemezsem içmem zaten.
Ben oğluma gebeymişken kan testinde negatifi görünce adetimi söktürsün diye bol bol içmiştim şarapmış biraymış ki normalde hiç içmem yani. Hiçbişicik olmadı. Alkolik insanlar tanıyorum sapsağlıklı çocukları oluyor. Gebeyken haftada bi kadeh kırmızıgı öneriyolar ama ben hiç içmemiştim ya mideme migrenime yaramıyor. İçin rahat olsun şişe dibi görme tabii de

Bende de kabızlık başladı sol kasıkta çok nadir ağrı oluyor birde ara ara midem bulanıyor üşütmüşte olabilirim bat a 6 gün var ben adet belirtilerimi 1 hafta önceden hissederim birde bel ağrım çok inşallah bu sefer güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…