Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
23 nisan di benim bat ama olmadim testte yapmayacagim cumaya kadar bekleme karari aldim hicte hamilelige bir belirtim yoken fazla 27. gün olan adetim son Aylarda 32 bile oluyor cok can sikici yanliz bebek calismalarina baslayinca oldu bu gecikmeler bilgisi olan varmi alakasi nedir

tamamen psikolojik olduğu söyleniyor kuzum aynen kafaya çok takıyoruz.

kizlar aksami beklemedim normelde aksam 10 gibi gelir sasmaz ama oglum bugun gobegimi gordu anne senin karnin ne var dedi ben de ona sordum ne var yavrum dedim bebek var dedi ben şok bu konu evde konusulmaz kimsede soylemez boyle birsey zaten 3 yasinda yavrum kalktim gittim aldim gebelik testi geldim yaptim tabi yedim ictim ne kadar etkili olur bilemedim ama yaptim. 3 dk sonra silik 2. cizgi cikti telden foto yuklemesini beceremedim

Canım bende de ağrı var ama idrarımı yaparken yanma ve kan olmuyor. Ama idrar yollarım ağrıyor nedense. Kaç gün geçti adetin bir doktora git istersen

Kuzum sonuçta hamilelik olmasada korunmadığın için sağlığına dikkat etmen gerekiyor. Bu vesileyle içmemiş olursun. Bence sen hamile olmasanda kendi sağlığın ve bebeğin için alkol alma.

canm benimde bugun bat ozellikle aksam gelir dayanamadim yaptim silik 2 cizgi gordum ama gene emin degilim benm de hamilelik belirtisi ayak usumesi geri kalani adet belirtisi var.calismalara baslamadan once iki ay sasmayan adetim 1 yada 2 gun gecikmeli geldi belki mevsimlerden diye dusunuyorum bende

Aaa çok şaşırdım oğluşunun içine mi doğmuş napmış. Silik çizgi varsa ve test bozuk değilse hamilesindir canım. Bir tanede yarın sabah ilk idrarınla yap istersen

Kızlar ben gazdan ölüyorum humus yedim öğlen bi de sanki gaz derdim yokmuş gibi her tür ağrım var adgecen hafta adet olmıyım gebe olıyım diye tuvalette kağıtla silip kan yoktur inşallah derken bugün of nerde kan olsam da rahatlasam demeye başladım

Yaa bendede inanılmaz ayak üşümesi var. Isıtamıyorum beta 143. Normalde ayaklarım hic üşümez

Aaa çok şaşırdım oğluşunun içine mi doğmuş napmış. Silik çizgi varsa ve test bozuk değilse hamilesindir canım. Bir tanede yarın sabah ilk idrarınla yap istersen
garanti olsun diye 2 tane aldim sabah ilk idrarla tekrar deneyecegim. Galiba icine dogmus masumlar tabi belki de izledigi gordugu seylerin etkisinde de kalmis olabilir ama hala silik cizgiye bakip duruyorum

Ya beni de listeye BAT 5 nisan olarak ekle dicem de küfür gibi olucak yaa millet 2. Batı geçti ben hala aynı yerde sayıyorum hayır bi de gerçekten 14 nisanda yumurtlama olduysa ben elin almanyasında doktor son adetimi sorduğunda ne dicem 1 nisan mı? Ben oğluma gebeyken mesela ilk doktorum sat ını sen soran olursa 3 mart değil 10 mart de seni kimse telaşlandırmasın demişti ben hep sat 10 mart yazdım heryanlara. Ona rağmen 42. Haftada geldi oğluş bi de 3 mart desem herkes panik yaptıracakmış da şimdi pek bi saçma

Yaa bendede inanılmaz ayak üşümesi var. Isıtamıyorum beta 143. Normalde ayaklarım hic üşümez
benim en buyuk belirtim o cunku ogluma hamilr kalmadan once ayaklarimi ısıtamiyordum. Bu ay da dikkat ettim ayaklarim hic isinmadi digerleri adet belirtisi hatta yuzumde sivilce bile cikti umudu kesmistim ama yini bir umut oldu 2 silik cizgi

Gidişatımız tam anlamıyla aynı gidiyor seninle , bende de yoğunlaşan sora kaybolan şeffaf akıntılar var. Tek fark bende hiç iltihap mantar kaşıntı falan olmaz. Yine aynı şekilde tertemiz kokusuz. Ne zaman adet olucaz çok merak ediyorum ben oğluma gebelik öncesi tam 73 gün olmamıştım o çok yıpratmıştı delirip ara vermiştim çocuk fikrine bi ay kafa dinlicem diyip o ay olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…