- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.521
tamamen psikolojik olduğu söyleniyor kuzum aynen kafaya çok takıyoruz.23 nisan di benim bat ama olmadim testte yapmayacagim cumaya kadar bekleme karari aldim hicte hamilelige bir belirtim yoken fazla 27. gün olan adetim son Aylarda 32 bile oluyor cok can sikici yanliz bebek calismalarina baslayinca oldu bu gecikmeler bilgisi olan varmi alakasi nedir
Evet haklisin galiba kendi kendimi gazliyorum her aytamamen psikolojik olduğu söyleniyor kuzum aynen kafaya çok takıyoruz.
Canım bence en garantisi kan testiYaptım canım negatif cıktı inanamıyorum gerçekten akşam bol su içtiğim halde yapıpda ilk 10 dkda pozitif cıkan test bu sabah negatif çıktı şaka gibi gerçekten
Bende test yapardım dayanamazdım ama sen dayan canım. Benim 6 gün kaldı şimdi test yapmak istiyorum düşünAy bir de öyle mi baksam acaba, sen olsan bakar mıydın canım yoksa regl günümü bekleyeyim mi?
Canım bende de ağrı var ama idrarımı yaparken yanma ve kan olmuyor. Ama idrar yollarım ağrıyor nedense. Kaç gün geçti adetin bir doktora git istersenkızlar konumuzla alakası yok ama idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı aranızda ? sabah adet oldum zannedip sevindim ikilemden kurtuluyorum diye ama galiba bu adet değil. İdrar rengi sarı ve yanma var fazlaca. sadece tuvaletteyken çok az kan geliyoacaba hamileyimde düşük mü yapıyorum diye bile düşündüm
Kuzum sonuçta hamilelik olmasada korunmadığın için sağlığına dikkat etmen gerekiyor. Bu vesileyle içmemiş olursun. Bence sen hamile olmasanda kendi sağlığın ve bebeğin için alkol alma.Ya şöyle aslında, tatile çıkacağız eşimle, cuma günü bat tarihim, cumartesi de tatile çıkış.onun için biraz da telaş yaptım sanırsam.şimdi kesin tatilde bir bira bi kadeh rakı içerim, ondan
Oki doki teşekkür ederimKuzum sonuçta hamilelik olmasada korunmadığın için sağlığına dikkat etmen gerekiyor. Bu vesileyle içmemiş olursun. Bence sen hamile olmasanda kendi sağlığın ve bebeğin için alkol alma.
canm benimde bugun bat ozellikle aksam gelir dayanamadim yaptim silik 2 cizgi gordum ama gene emin degilim benm de hamilelik belirtisi ayak usumesi geri kalani adet belirtisi var.calismalara baslamadan once iki ay sasmayan adetim 1 yada 2 gun gecikmeli geldi belki mevsimlerden diye dusunuyorum bende23 nisan di benim bat ama olmadim testte yapmayacagim cumaya kadar bekleme karari aldim hicte hamilelige bir belirtim yoken fazla 27. gün olan adetim son Aylarda 32 bile oluyor cok can sikici yanliz bebek calismalarina baslayinca oldu bu gecikmeler bilgisi olan varmi alakasi nedir
Aaa çok şaşırdım oğluşunun içine mi doğmuş napmış. Silik çizgi varsa ve test bozuk değilse hamilesindir canım. Bir tanede yarın sabah ilk idrarınla yap istersenkizlar aksami beklemedim normelde aksam 10 gibi gelir sasmaz ama oglum bugun gobegimi gordu anne senin karnin ne var dedi ben de ona sordum ne var yavrum dedim bebek var dedi ben şok bu konu evde konusulmaz kimsede soylemez boyle birsey zaten 3 yasinda yavrum kalktim gittim aldim gebelik testi geldim yaptim tabi yedim ictim ne kadar etkili olur bilemedim ama yaptim. 3 dk sonra silik 2. cizgi cikti telden foto yuklemesini beceremedim
Aydağıt hepimize günde onar onar yapalım hahahakızlaaaaar internetten ovü testleri almıştım bugün geçti elime hepsi hcg
yanlış göndermişler şu an elimde nur topu gibi 50 adet hcg testi var
Yaa bendede inanılmaz ayak üşümesi var. Isıtamıyorum beta 143. Normalde ayaklarım hic üşümezcanm benimde bugun bat ozellikle aksam gelir dayanamadim yaptim silik 2 cizgi gordum ama gene emin degilim benm de hamilelik belirtisi ayak usumesi geri kalani adet belirtisi var.calismalara baslamadan once iki ay sasmayan adetim 1 yada 2 gun gecikmeli geldi belki mevsimlerden diye dusunuyorum bende
garanti olsun diye 2 tane aldim sabah ilk idrarla tekrar deneyecegim. Galiba icine dogmus masumlar tabi belki de izledigi gordugu seylerin etkisinde de kalmis olabilir ama hala silik cizgiye bakip duruyorumAaa çok şaşırdım oğluşunun içine mi doğmuş napmış. Silik çizgi varsa ve test bozuk değilse hamilesindir canım. Bir tanede yarın sabah ilk idrarınla yap istersen
benim en buyuk belirtim o cunku ogluma hamilr kalmadan once ayaklarimi ısıtamiyordum. Bu ay da dikkat ettim ayaklarim hic isinmadi digerleri adet belirtisi hatta yuzumde sivilce bile cikti umudu kesmistim ama yini bir umut oldu 2 silik cizgiYaa bendede inanılmaz ayak üşümesi var. Isıtamıyorum beta 143. Normalde ayaklarım hic üşümez
Gidişatımız tam anlamıyla aynı gidiyor seninle , bende de yoğunlaşan sora kaybolan şeffaf akıntılar var. Tek fark bende hiç iltihap mantar kaşıntı falan olmaz. Yine aynı şekilde tertemiz kokusuz. Ne zaman adet olucaz çok merak ediyorum benAtayım canım 45 ayda bir 45 50 gun adet olmadığımda oluyodu o yuzden zaten eşimde bekleyelim emin olalım diyodu ama bu kadar belirti bişey akıntı olmuyodu testler negatif çıkıyodu en azından böyle umutlanamıyodum son iki aydırda şeffaf akıntımdan 16 gun sonra adet oluyodum bu ay kaçıncı şeffaf akıntı geldi kacıncı 14 15 gün geçti üzerinden sayısını unuttum pazartesi gunu gidicem doktora yarın da tekrar test yapcam en yakın eczaneden alıyo testleri o yuzden hep aynı marka denk geliyo iki tane almış yarın yine yapıcam inşallah test hatalıdır
Ay merakk ettim at bizeede resminii.garanti olsun diye 2 tane aldim sabah ilk idrarla tekrar deneyecegim. Galiba icine dogmus masumlar tabi belki de izledigi gordugu seylerin etkisinde de kalmis olabilir ama hala silik cizgiye bakip duruyorum
Canim ben telden giriyorum ondan mi bilmiyorum ama ne etiket yapabiliyorum ne de foto ekleyebiliyorum icim icimi yiyor size gostermek icinAy merakk ettim at bizeede resminii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?