- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.541
Cnm merhaba. Daha yeniyim. Bulanti var kusma az oldu insallah daha olmaz :) sut ve ayran bulantiya ii geldigi icin ben hergun tuketmeye calisiyorum. Yanma midemde olmuyor. Yanmanin ilacla alakasi yokmus gebelerde yanma olabiliyormus.Yeni mi hamileliğin canım? Bulantın yanman çok oluyor mu? Bir arkadaşım daha senin gibiydi gebeliğinde çok yanma çekmiş. Zaten ben o arkadaşım sayesinde bu ilacın yaktığını keşfettim. Yoğurt süt ayran falan yakoyor. Onlatrı tamamen hayatımdan çıkarınca rahatlamıştım. Eğer yanman çok olursa bi dene derim bende işe yaramıştı.
Gozun aydin cnm, gebelikleri kucuk cocuklar hissediyormus ,ole duymustum ben.kizlar aksami beklemedim normelde aksam 10 gibi gelir sasmaz ama oglum bugun gobegimi gordu anne senin karnin ne var dedi ben de ona sordum ne var yavrum dedim bebek var dedi ben şok bu konu evde konusulmaz kimsede soylemez boyle birsey zaten 3 yasinda yavrum kalktim gittim aldim gebelik testi geldim yaptim tabi yedim ictim ne kadar etkili olur bilemedim ama yaptim. 3 dk sonra silik 2. cizgi cikti telden foto yuklemesini beceremedim
Canım benim bat 21 Mayıs oldu adetim geldi hayırlısı bu aya inşallahBende geçen hafta gittiğimde sata göre 7+2'ydi ama usg kağıdında 6 w 2 d yani 6+2 yazıyordu ...ultrason ölçümlerine göre geriden gelebilir sorun değil o canım ilerde kapanır o açıklık...benimkinde fazla detay yok daha yeni olduğu için amniyotik sıvı diye bişey yazmadı şimdiye kadar
ins canm yarin kesin sonuc alirimGozun aydin cnm, gebelikleri kucuk cocuklar hissediyormus ,ole duymustum ben.
Kuzucuğunun kalbi temz nasıl malüm olmaş. Hayırlısı olsun inşallah.kizlar aksami beklemedim normelde aksam 10 gibi gelir sasmaz ama oglum bugun gobegimi gordu anne senin karnin ne var dedi ben de ona sordum ne var yavrum dedim bebek var dedi ben şok bu konu evde konusulmaz kimsede soylemez boyle birsey zaten 3 yasinda yavrum kalktim gittim aldim gebelik testi geldim yaptim tabi yedim ictim ne kadar etkili olur bilemedim ama yaptim. 3 dk sonra silik 2. cizgi cikti telden foto yuklemesini beceremedim
Ben iki defa yaptık bal tarçın çörekotunu yumurtam klomenle ancak büyüdü Yani bi etkisi olmadı banaÇörekotu bal tarçın kürü tavsiye ederim canım. Hazır adet olmuşken uygula istersen. Adetin 2.günü başlanıyor. Yumurta büyütüp geliştiriyor. Ben o vesileyle 6 senedir ilk kez gebe kaldım.
Çünkü şuan sadece kanından beslenitor kuzucuğun, üşümen çok normal benimde bat yarın bende çok üşüyorum ama hava soğukkkk...Yaa bendede inanılmaz ayak üşümesi var. Isıtamıyorum beta 143. Normalde ayaklarım hic üşümez
Aaaaa süper baya da belirgin maşallah, tebrik ederim llah tamamına erdirsin canım. Darısı bizlere inşallah...sonun da yukledim
Sen ne yapiyon nasıl gidiyor hamilelik canım umarım iyidirİnşaAllah düzelirsin canım benimm
yaaa insallah rabbim herkese nasip etsin. Ama ben hala kendimi fazla kaptirmiyorum yarin sabah bir daha yapacagim daha garanti olsunAaaaa süper baya da belirgin maşallah, tebrik ederim llah tamamına erdirsin canım. Darısı bizlere inşallah...
Zofer 4 g devlet verdi ozele ise yaramadığını söyleyince zofer 8g verdi bitane daha da yaz diİnşaallah duyarım bende Allah sendende razı olsun canımzoferi doktor vermedimi? Sor bence kuzum riske atma öyle yazan bişeyi nasıl verirler ya
Hadi bakalim guzel haberleri bekliyoruzins canm yarin kesin sonuc alirim
Ben iki defa yaptık bal tarçın çörekotunu yumurtam klomenle ancak büyüdü Yani bi etkisi olmadı bana
İnşallah hayırlı haberlerle gel...yaaa insallah rabbim herkese nasip etsin. Ama ben hala kendimi fazla kaptirmiyorum yarin sabah bir daha yapacagim daha garanti olsun
Bende de iltihap varda o yüzden sordum canım5 6 sene önceydi canım hatırlamıyorum adını altara iltihap kurutmak için demiştik kavanozda karısık bi çay vermişti hergun içiyodum sabah aç karnına bi tatlı kaşığı kaynar suda demliyodum gene iltihap çıkarsa eşimi yollucam aktara zaten hem iltihap kurutmak için çay alsın hemde hamilelik için testere dişli falan alsın diye
sagol tesekkur ederim tez vakitte sendende guzel haberler gelir insaallahİnşallah hayırlı haberlerle gel...
Normalde bende dayanirdim ama bunda nasıl bişey anlamadım olmuyor cigneyemiyorum bile agzimin tadı midemi çok bulandırıyor bugünde geçsin elimden gelince icmeyecem inşallah kötü olmam tskler canım bu arada midem yara olduğu için suanda süt portakal turu yiyemiyorum ama erik olabilirCnm benim benimde midem cok kotu ii degil ama azda olsa biseler yiyorum . Eksi ev yapimi ayran cok ise yariyor mide bulantisi icin ,sut ,portakalsuyu ve erik ise yariyor :))) banada ilac onerdiler ama mumkunoldugu kadar dayanmaya calisiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?