Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm merhaba. Daha yeniyim. Bulanti var kusma az oldu insallah daha olmaz :) sut ve ayran bulantiya ii geldigi icin ben hergun tuketmeye calisiyorum. Yanma midemde olmuyor. Yanmanin ilacla alakasi yokmus gebelerde yanma olabiliyormus.

Gozun aydin cnm, gebelikleri kucuk cocuklar hissediyormus ,ole duymustum ben.

Kızlar yumurtlamadan sonra 20.gün olacak adet olmadım idrarda hcg testlerim negatif çıkıyor

Canım benim bat 21 Mayıs oldu adetim geldi hayırlısı bu aya inşallah

Kuzucuğunun kalbi temz nasıl malüm olmaş. Hayırlısı olsun inşallah.

Çörekotu bal tarçın kürü tavsiye ederim canım. Hazır adet olmuşken uygula istersen. Adetin 2.günü başlanıyor. Yumurta büyütüp geliştiriyor. Ben o vesileyle 6 senedir ilk kez gebe kaldım.
Ben iki defa yaptık bal tarçın çörekotunu yumurtam klomenle ancak büyüdü Yani bi etkisi olmadı bana

sonun da yukledim. Bir de anca bu kadar cekebildim yoksa biraz daha belirgin

Eklentiler

• 15561128613532069873134759898670.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 15561128990472452990927162480960.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 68
  • 20190424_153732.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 58
Aaaaa süper baya da belirgin maşallah, tebrik ederim llah tamamına erdirsin canım. Darısı bizlere inşallah...
yaaa insallah rabbim herkese nasip etsin. Ama ben hala kendimi fazla kaptirmiyorum yarin sabah bir daha yapacagim daha garanti olsun

İnşaallah duyarım bende Allah sendende razı olsun canım zoferi doktor vermedimi? Sor bence kuzum riske atma öyle yazan bişeyi nasıl verirler ya
Zofer 4 g devlet verdi ozele ise yaramadığını söyleyince zofer 8g verdi bitane daha da yaz di bilmiyorum midem biraz duruyor ama hiç bişey canım istemiyor yediğim anda midemi bulandırıyor anlamadım nasıl bişey

Bende de iltihap varda o yüzden sordum canım

Cnm benim benimde midem cok kotu ii degil ama azda olsa biseler yiyorum . Eksi ev yapimi ayran cok ise yariyor mide bulantisi icin ,sut ,portakalsuyu ve erik ise yariyor :))) banada ilac onerdiler ama mumkunoldugu kadar dayanmaya calisiyorum .
Normalde bende dayanirdim ama bunda nasıl bişey anlamadım olmuyor cigneyemiyorum bile agzimin tadı midemi çok bulandırıyor bugünde geçsin elimden gelince icmeyecem inşallah kötü olmam tskler canım bu arada midem yara olduğu için suanda süt portakal turu yiyemiyorum ama erik olabilir

kızlar merhaba
bende yaklasık 5 aydır korunmuyorum ama henuz hamile kalamadım bu ay adetim cok geciktiği için doktora gittim alttan muayene etti yumurtalıkların braz yavas calısıyo dedi kan tahlili istedi burda tsh ve prolaktin değerim yuksek çıktı yarınki sonuclarıma göre tedavi olacagımm prolaktin yuksekliği gebeliğede engel bi durummuş bunu yaşayn başına gelen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…