- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.741
Olur ins . Rabbim buyuk ilk mi olucak bide ne kadar zamamdir istiyosunuzUmarım bir gün bizde çift çizgiyi görürüz
Ben kullandm preseed ilk aydan hamile kaldım. Hic inanmayarak aldım. En azından spermleri öldürmediğine ben ikna oldumBayanlar bi jel varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş spermleri canlı tutuyomuş kullanan varmı ki fiyat biraz pahalı nette
Peki fiyatı ne kadar bilginiz varmıBen kullandm preseed ilk aydan hamile kaldım. Hic inanmayarak aldım. En azından spermleri öldürmediğine ben ikna oldum
Bir yıllık evliyim. Ve sekiz aydır düşünüyoruz cnmOlur ins . Rabbim buyuk ilk mi olucak bide ne kadar zamamdir istiyosunuz
Ins en kisa surede umdugunu bulursun. Rabbim kolaylastirsin. Cok aratmasin.Bir yıllık evliyim. Ve sekiz aydır düşünüyoruz cnm
180₺ civarıydı yanlıs hatırlamıyorsam. Kendi sayfalarındaki siteden linkten aldım. Aynı gün gönderdiler. Ama bak ben bunun yanı sıra hergün sabah zeytinyagında beklemis inciri yedim yumurta geliştiriyormus.Esimde keciboynuzu pekmezi icti bol findk fistk yedi. 1 ayda 4-5 kilo aldı ama olsun değer herseye. 6 aydır boş geciyoduk bu ay tuttuPeki fiyatı ne kadar bilginiz varmı
Ya 2 kere kimyasal gecırıdm ama deger en yüksek 9 cıkmıştı bu sefer baya yüksek yarın tekrar yaptırcam fazla panik biriyim biraz mesela biraz agrım oluyo hemen tuvaşetteyım acaba kanama mı oldu karnımın içini sert hissediyorum şişkin yanı neden bilmiyorum ☹
Bayanlar bi jel varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş spermleri canlı tutuyomuş kullanan varmı ki fiyat biraz pahalı nette
BEn de sen gibiyim 1 yıllık evliyim ve 8 aydır düşünüyorum inşallah olur hayırlısıylaBir yıllık evliyim. Ve sekiz aydır düşünüyoruz cnm
Amin cnm Allah razı olsunIns en kisa surede umdugunu bulursun. Rabbim kolaylastirsin. Cok aratmasin.
Yaa öyle mi tedavi görüyor msnBEn de sen gibiyim 1 yıllık evliyim ve 8 aydır düşünüyorum inşallah olur hayırlısıyla
Yok canım görmüyorum rahim filmi çekildi bir şey çıkmadı her sey normal dedi doktor kist var ben de eşim de bakındı sanırım biraz değerler dusuk çıktı sayı ve hareketlilik ondan dolayı da bu ay da umudum yok zaten hiçbir belirtide yok 3 gün kaldı adete peki sen tedavi görüyor MusunYaa öyle mi tedavi görüyor msn
Anladım cnm Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder sana ve bana. Bnde bu ay rahim filmi çektim. Eşimde sıkıntı Yok bnmde film temiz çıktı. Tahlillerimde temiz sadece yumurtam oluşuyor ama büyümüyor.bu yüzden üç aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum.klomenle yumurta oluşup büyüyo .en son Cumartesi günü üçüncü çatlatma iğnesini vurdum suan bekliyorum.Yok canım görmüyorum rahim filmi çekildi bir şey çıkmadı her sey normal dedi doktor kist var ben de eşim de bakındı sanırım biraz değerler dusuk çıktı sayı ve hareketlilik ondan dolayı da bu ay da umudum yok zaten hiçbir belirtide yok 3 gün kaldı adete peki sen tedavi görüyor Musun
Benim de eşimde hareketlilik düşük bitkisel bişeyler kullanıyor ama benim de umudum yok ciddi ciddi aşılama düşünmeye başladım, size tavsiye edilen bişey var mı?Yok canım görmüyorum rahim filmi çekildi bir şey çıkmadı her sey normal dedi doktor kist var ben de eşim de bakındı sanırım biraz değerler dusuk çıktı sayı ve hareketlilik ondan dolayı da bu ay da umudum yok zaten hiçbir belirtide yok 3 gün kaldı adete peki sen tedavi görüyor Musun
Canım umarım güzel olur herşey bulantıya iştahsızlığa herseye razıyım bebeğim iyi olsun yeterCanım benim böyle kaygılanırsan bebeğine de yansır bu. Pozitif ol daima. Nasibinde varsa her şekilde gelişecek zaten inşaAllah ❤ ağrılar çok normal ben bu güne kadar hep kasık ağrısı yaşadım. Şuan o anlamda iyiyim ama bulantı başladı işte. Herkeste aynı şikayetler olmaz. Mesela kimi çok iştahlı olur ama ben iştahsızım resmen tüm gün yemesem aramam yemek. Yani o yüzden bunlara takılıp üzme kendini. Folik asit havuç suyu iç. Beslenmene dikkat et. Dua ile Rabbine emanet❤
İkiz de olabilir arkidişim normal de dış gebelik de. Herbişey kader kısmet.Arkadaşlar bat günü 143 cıktı değerim. 2 gün sonra yani bugün 377 cıktı. 2 kattan fazla yükselmis tedirgn oldum normal mi
Şu çörekotunu adet sonrası bende bi yapayım yaa ama dokunur mu mideye? Yani ben istiyorum ki düzenli adet olayım o bile yeter bana. Yumurta düzgün gelişiyosa adet de zamanında gelir yani di mi mantıklı? Hamile olmayıp 60 gün adet olmamak bir kadını çok yoruyorBen kaç aydır kullanıyorum canım. İlişki kolaylığı açısından da çok rahat. Memnun kaldık. Onunla gebe kalmadım ama yumurtalar kalitesizse jel istediği kadar sperm taşısın nafile. Mart ayında hem çörekotu kürü yaptım yumurta gelişsin diye hemde preseed jeli kullandım ve hamdolsun gebeyim. Tavsiye ederim jeli. Gittigidiyordan aldım ben
tesekkur ederim sagolasinEvet
Evettttt evet hayirli olsunSaglikla kucagimiza alalim inshallah bebeklerimizi ❤❤❤ tebrik ederim
İnşallah olur ve olumlu sonuç alırsın Rabbşn gönlüne göre versin insalalh seni çok çok iyi anlıyorum gerçekten zor bir süreç hayırlısı ile olur mübarek günler hürmetineAnladım cnm Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder sana ve bana. Bnde bu ay rahim filmi çektim. Eşimde sıkıntı Yok bnmde film temiz çıktı. Tahlillerimde temiz sadece yumurtam oluşuyor ama büyümüyor.bu yüzden üç aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum.klomenle yumurta oluşup büyüyo .en son Cumartesi günü üçüncü çatlatma iğnesini vurdum suan bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?