Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki fiyatı ne kadar bilginiz varmı
180₺ civarıydı yanlıs hatırlamıyorsam. Kendi sayfalarındaki siteden linkten aldım. Aynı gün gönderdiler. Ama bak ben bunun yanı sıra hergün sabah zeytinyagında beklemis inciri yedim yumurta geliştiriyormus.Esimde keciboynuzu pekmezi icti bol findk fistk yedi. 1 ayda 4-5 kilo aldı ama olsun değer herseye. 6 aydır boş geciyoduk bu ay tuttu

Canım benim böyle kaygılanırsan bebeğine de yansır bu. Pozitif ol daima. Nasibinde varsa her şekilde gelişecek zaten inşaAllah ağrılar çok normal ben bu güne kadar hep kasık ağrısı yaşadım. Şuan o anlamda iyiyim ama bulantı başladı işte. Herkeste aynı şikayetler olmaz. Mesela kimi çok iştahlı olur ama ben iştahsızım resmen tüm gün yemesem aramam yemek. Yani o yüzden bunlara takılıp üzme kendini. Folik asit havuç suyu iç. Beslenmene dikkat et. Dua ile Rabbine emanet

Bayanlar bi jel varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş spermleri canlı tutuyomuş kullanan varmı ki fiyat biraz pahalı nette

Ben kaç aydır kullanıyorum canım. İlişki kolaylığı açısından da çok rahat. Memnun kaldık. Onunla gebe kalmadım ama yumurtalar kalitesizse jel istediği kadar sperm taşısın nafile. Mart ayında hem çörekotu kürü yaptım yumurta gelişsin diye hemde preseed jeli kullandım ve hamdolsun gebeyim. Tavsiye ederim jeli. Gittigidiyordan aldım ben

Yaa öyle mi tedavi görüyor msn
Yok canım görmüyorum rahim filmi çekildi bir şey çıkmadı her sey normal dedi doktor kist var ben de eşim de bakındı sanırım biraz değerler dusuk çıktı sayı ve hareketlilik ondan dolayı da bu ay da umudum yok zaten hiçbir belirtide yok 3 gün kaldı adete peki sen tedavi görüyor Musun

Anladım cnm Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder sana ve bana. Bnde bu ay rahim filmi çektim. Eşimde sıkıntı Yok bnmde film temiz çıktı. Tahlillerimde temiz sadece yumurtam oluşuyor ama büyümüyor.bu yüzden üç aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum.klomenle yumurta oluşup büyüyo .en son Cumartesi günü üçüncü çatlatma iğnesini vurdum suan bekliyorum.

Benim de eşimde hareketlilik düşük bitkisel bişeyler kullanıyor ama benim de umudum yok ciddi ciddi aşılama düşünmeye başladım, size tavsiye edilen bişey var mı?

Canım umarım güzel olur herşey bulantıya iştahsızlığa herseye razıyım bebeğim iyi olsun yeter

Şu çörekotunu adet sonrası bende bi yapayım yaa ama dokunur mu mideye? Yani ben istiyorum ki düzenli adet olayım o bile yeter bana. Yumurta düzgün gelişiyosa adet de zamanında gelir yani di mi mantıklı? Hamile olmayıp 60 gün adet olmamak bir kadını çok yoruyor hala olmadım , hayır bi de tam hıh artık doktora gidiyim diyebileceğim pozisyona da grlmiyor, bu ay 60 da olurum sonraki 3 ay32 de, sora bi kez 35 de sora hop yine 50. Yani düzen içinde arada düzensizlik olunca doktor da sorun bulamıyor

İnşallah olur ve olumlu sonuç alırsın Rabbşn gönlüne göre versin insalalh seni çok çok iyi anlıyorum gerçekten zor bir süreç hayırlısı ile olur mübarek günler hürmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…