Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de eşimde hareketlilik düşük bitkisel bişeyler kullanıyor ama benim de umudum yok ciddi ciddi aşılama düşünmeye başladım, size tavsiye edilen bişey var mı?
Eşim de bitkisel bir ilaç kullanıyor sanırım aynı ilacı kullanıyorlar normal değerlerden çok çok dusuk sonucu eşimin o kadar da kendine iyi bakan biri doktor bir defa yapmayla anlaşılamaz bu sonuç dedi bir kaç defa daha yapılacak dedi ilacı 1 ay kullan sonra tekrar bakalım dedi henüz aşılama demedi eğer sonuç yine dusuk çıkarsa zaten mecbur aşılama başlayacak sanırım o da olamazsa tüp bebek umarım doğaldan olur zor bir süreç gerçekten bu son dediğim ozellıkle

Amin canım ne yaşadıklarını az çok anladığım için İnan ben gibi bekleyen herkes duamda önceliğim yanı sıra da bize de nasip eder inşallah
Çok iyi yapıyorsun cnm bnde öyle ben ve benim gibi bebek bekleyenlere rabbim en kısa zamanda nasip etsin diye hep dua ediyorum

Allah bağışlasın canım. Yorgunluk bende de var zoe duruyorum ayakta şimdş uyuycam hatta :) normalde dd işten gelince yorgun hissederdim kendimş bütün gün oturmama rağmen ama bu yorgu luk bambaşka hiç birşey yapasım yok. Sürekli uyuyasım var sanırsın tüm gün taş taşımış gibiyim. Sabahta hiç uyumamış gibiuyanıyorum. Kız depresyona mı giriyorum yoksa :))

Bize de aşılama denmedi ama nerdeyse 1 yıl olacak psikolojik olarak çok etkileniyorum her ay ben aşılamada da çok tutan duymadım ama

Bir yıl boyunca tedavi görmedin mi cnm yada doktora gittin mi sıkıntın neydi
Bende pko varmış hormonlarda sadece canım, prolaktini düşürdük, femara klomen denedik olmadı, bu ayın başında rahim filmi çekildim temiz çıktı. Yumurtlamada adette hiçbir sıkıntım yok çok şükür. Eşimde de ileri hızlı düşük..bakalım belki de aşılama bizim çaremiz

Düzensizlik kötü canım yaa. Yok mu bir tedavisi yani doktorlar neden olduğunu demiyor mu?

Çötekotu adetken başlanıyor canım. Adetin 2.günü başlanıyor 10 gün yeniyor

Hımm anladım cnm bizde üç ay klomen denedik bu üçüncü ayımız eger bu ay olmazsa doktorum sabrın varsa devam et iki ay daha ama Yok diyorsan aşılamaya geçelim dedi

allahım tez zamanda yüzünü güldürsünn
istediginizi size hayırlısıyla versin Aminn

Arkadaşlar bat günü 143 cıktı değerim. 2 gün sonra yani bugün 377 cıktı. 2 kattan fazla yükselmis tedirgn oldum normal mi
Dün doktordayken iki katına çıkma olayını anlatırken doktor şöyle bir laf etti " tam iki kat olmaz biraz fazla biraz az olabilir normal bir durum. kesin bir kanıtı yok ama 2 kattan fazla artarsa erkek diye de dusunebilirsin" laf arasında geçti böyle bir konuşma tabii bu sadece söylenti de olabilir bilmiyorum. Ilk kez böyle birşey duydum

Arkadaşlar bat günü 143 cıktı değerim. 2 gün sonra yani bugün 377 cıktı. 2 kattan fazla yükselmis tedirgn oldum normal mi

O hiç sorun değil canım. Benimde öyle oldu. Şuan bir sıkıntı yok hamdolsun sen takılma buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…