- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.761
Allah razı olsn cnm benim isteyen herkese nasip etsin Rabbim.İnşallah olur ve olumlu sonuç alırsın Rabbşn gönlüne göre versin insalalh seni çok çok iyi anlıyorum gerçekten zor bir süreç hayırlısı ile olur mübarek günler hürmetine
Sat=son adet tarihi :)Kızlar sat ne demek bat beklenen regl tarihi peki sat ne demek
Son adet tarihi canimKızlar sat ne demek bat beklenen regl tarihi peki sat ne demek
Eşim de bitkisel bir ilaç kullanıyor sanırım aynı ilacı kullanıyorlar normal değerlerden çok çok dusuk sonucu eşimin o kadar da kendine iyi bakan biri doktor bir defa yapmayla anlaşılamaz bu sonuç dedi bir kaç defa daha yapılacak dedi ilacı 1 ay kullan sonra tekrar bakalım dedi henüz aşılama demedi eğer sonuç yine dusuk çıkarsa zaten mecbur aşılama başlayacak sanırım o da olamazsa tüp bebek umarım doğaldan olur zor bir süreç gerçekten bu son dediğim ozellıkleBenim de eşimde hareketlilik düşük bitkisel bişeyler kullanıyor ama benim de umudum yok ciddi ciddi aşılama düşünmeye başladım, size tavsiye edilen bişey var mı?
Amin canım ne yaşadıklarını az çok anladığım için İnan ben gibi bekleyen herkes duamda önceliğim yanı sıra da bize de nasip eder inşallahAllah razı olsn cnm benim isteyen herkese nasip etsin Rabbim.
Çok iyi yapıyorsun cnm bnde öyle ben ve benim gibi bebek bekleyenlere rabbim en kısa zamanda nasip etsin diye hep dua ediyorumAmin canım ne yaşadıklarını az çok anladığım için İnan ben gibi bekleyen herkes duamda önceliğim yanı sıra da bize de nasip eder inşallah
Allah bağışlasın canım. Yorgunluk bende de var zoe duruyorum ayakta şimdş uyuycam hatta :) normalde dd işten gelince yorgun hissederdim kendimş bütün gün oturmama rağmen ama bu yorgu luk bambaşka hiç birşey yapasım yok. Sürekli uyuyasım var sanırsın tüm gün taş taşımış gibiyim. Sabahta hiç uyumamış gibiuyanıyorum. Kız depresyona mı giriyorum yoksa :))Göğüslerim bays bi dolgunlasti bi beden büyüdü sanki bide yorgun hissediyorum.ama hamile gibi hissetmiyorumm yaaa sanki degilmisim gibi. Inşallah vardir ama küçük bi prenses im olsa benimde. Bi tane dana oğlum var. Allah bağışlasin. Benim testler cumartesi gelir herhalde bakalim inşallah çıkar.
Amin canım benimÇok iyi yapıyorsun cnm bnde öyle ben ve benim gibi bebek bekleyenlere rabbim en kısa zamanda nasip etsin diye hep dua ediyorum
Bize de aşılama denmedi ama nerdeyse 1 yıl olacak psikolojik olarak çok etkileniyorum her ay benEşim de bitkisel bir ilaç kullanıyor sanırım aynı ilacı kullanıyorlar normal değerlerden çok çok dusuk sonucu eşimin o kadar da kendine iyi bakan biri doktor bir defa yapmayla anlaşılamaz bu sonuç dedi bir kaç defa daha yapılacak dedi ilacı 1 ay kullan sonra tekrar bakalım dedi henüz aşılama demedi eğer sonuç yine dusuk çıkarsa zaten mecbur aşılama başlayacak sanırım o da olamazsa tüp bebek umarım doğaldan olur zor bir süreç gerçekten bu son dediğim ozellıkle
Bir yıl boyunca tedavi görmedin mi cnm yada doktora gittin mi sıkıntın neydiBize de aşılama denmedi ama nerdeyse 1 yıl olacak psikolojik olarak çok etkileniyorum her ay benaşılamada da çok tutan duymadım ama
Bende pko varmış hormonlarda sadece canım, prolaktini düşürdük, femara klomen denedik olmadı, bu ayın başında rahim filmi çekildim temiz çıktı. Yumurtlamada adette hiçbir sıkıntım yok çok şükür. Eşimde de ileri hızlı düşük..bakalım belki de aşılama bizim çaremizBir yıl boyunca tedavi görmedin mi cnm yada doktora gittin mi sıkıntın neydi
Şu çörekotunu adet sonrası bende bi yapayım yaa ama dokunur mu mideye? Yani ben istiyorum ki düzenli adet olayım o bile yeter bana. Yumurta düzgün gelişiyosa adet de zamanında gelir yani di mi mantıklı? Hamile olmayıp 60 gün adet olmamak bir kadını çok yoruyorhala olmadım , hayır bi de tam hıh artık doktora gidiyim diyebileceğim pozisyona da grlmiyor, bu ay 60 da olurum sonraki 3 ay32 de, sora bi kez 35 de sora hop yine 50. Yani düzen içinde arada düzensizlik olunca doktor da sorun bulamıyor
Hımm anladım cnm bizde üç ay klomen denedik bu üçüncü ayımız eger bu ay olmazsa doktorum sabrın varsa devam et iki ay daha ama Yok diyorsan aşılamaya geçelim dediBende pko varmış hormonlarda sadece canım, prolaktini düşürdük, femara klomen denedik olmadı, bu ayın başında rahim filmi çekildim temiz çıktı. Yumurtlamada adette hiçbir sıkıntım yok çok şükür. Eşimde de ileri hızlı düşük..bakalım belki de aşılama bizim çaremiz
Kaç aydır deniyorsunuzHımm anladım cnm bizde üç ay klomen denedik bu üçüncü ayımız eger bu ay olmazsa doktorum sabrın varsa devam et iki ay daha ama Yok diyorsan aşılamaya geçelim dedi
Sekiz ay oldu cnm ama klomen ve çatlatma iğnesi üçüncü ay olduKaç aydır deniyorsunuz
allahım tez zamanda yüzünü güldürsünnBende pko varmış hormonlarda sadece canım, prolaktini düşürdük, femara klomen denedik olmadı, bu ayın başında rahim filmi çekildim temiz çıktı. Yumurtlamada adette hiçbir sıkıntım yok çok şükür. Eşimde de ileri hızlı düşük..bakalım belki de aşılama bizim çaremiz
Dün doktordayken iki katına çıkma olayını anlatırken doktor şöyle bir laf etti " tam iki kat olmaz biraz fazla biraz az olabilir normal bir durum. kesin bir kanıtı yok ama 2 kattan fazla artarsa erkek diye de dusunebilirsin" laf arasında geçti böyle bir konuşma tabii bu sadece söylenti de olabilir bilmiyorum. Ilk kez böyle birşey duydumArkadaşlar bat günü 143 cıktı değerim. 2 gün sonra yani bugün 377 cıktı. 2 kattan fazla yükselmis tedirgn oldum normal mi
Ya
Ya kizlar bende de 6 haftalik ama midem hic bulanmiyor.Erkenmi acabahicbisey hiss etmiyorum
Arkadaşlar bat günü 143 cıktı değerim. 2 gün sonra yani bugün 377 cıktı. 2 kattan fazla yükselmis tedirgn oldum normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?