- 14 Mart 2018
- 3.482
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.781
Kızlar sat ne demek bat beklenen regl tarihi peki sat ne demek
Ben eşime diyom zaten ben gebe kalana kadar benimle uğraşma depresyondayim ben diye.Allah bağışlasın canım. Yorgunluk bende de var zoe duruyorum ayakta şimdş uyuycam hatta :) normalde dd işten gelince yorgun hissederdim kendimş bütün gün oturmama rağmen ama bu yorgu luk bambaşka hiç birşey yapasım yok. Sürekli uyuyasım var sanırsın tüm gün taş taşımış gibiyim. Sabahta hiç uyumamış gibiuyanıyorum. Kız depresyona mı giriyorum yoksa :))
Ya işte ara ara bi adet yapıyor bunu , yıllardır her olduğunda gittim doktora yok bişey çıkmıyor. Doktor temiz bikaç güne adet olursun senin de yapın böyle diyor. Tüm hormon testlerini yaptırdım hepsi normal çıktı kaç kere. Rahmin çok homojen temiz yumurtalıklarında da kist yok diyorlar. Hatta bi doktor inatla düzenli spor yap bol bol su iç ve sağlıklı beslen derdi. En son 53 gün olmadığımda hergün günde 2 saat spor yapıyordum ve zaten 34 bedendim. Ya şuan gidince biliyorum doktor diycek ki zaten emzirmeyi bıraktıktan sonraki ilk sene adet düzeni biraz şaşıyor. Çörekotunu ben çok severim. Bir deneyebilirimDüzensizlik kötü canım yaa. Yok mu bir tedavisi yani doktorlar neden olduğunu demiyor mu?
Çötekotu adetken başlanıyor canım. Adetin 2.günü başlanıyor 10 gün yeniyor
Aşılama da olumlu sancı alırsınız inşallah ben de öyle her ay bana zor geçiyor çok hevesleniyorum sonra da çok üzülüyorum etkileniyorum inşallah hayırlı bir sonuçla bekleyişimiz biter ve evlatlarımıza kavuşuruz hayırlısıyla canım benimBize de aşılama denmedi ama nerdeyse 1 yıl olacak psikolojik olarak çok etkileniyorum her ay benaşılamada da çok tutan duymadım ama
Coook tesekkür ederm saglıklı olsunda hc farketmezDün doktordayken iki katına çıkma olayını anlatırken doktor şöyle bir laf etti " tam iki kat olmaz biraz fazla biraz az olabilir normal bir durum. kesin bir kanıtı yok ama 2 kattan fazla artarsa erkek diye de dusunebilirsin" laf arasında geçti böyle bir konuşma tabii bu sadece söylenti de olabilir bilmiyorum. Ilk kez böyle birşey duydum
İnsallah canmm yüreğime su serptinizzO hiç sorun değil canım. Benimde öyle oldu. Şuan bir sıkıntı yok hamdolsun sen takılma buna
Aslında adet bitiminden sonda gün aşırı değerlendirmek en doğrusukızlar selamm nasılsınız? ben gecen ayki hüsrandan dolayı bu ay işi sıkı tutarak tam yumurtalamanın 14 gününü değerlendirdim.Spermler 3 gün yaşarmış derler..Tam bilmiyorum o tarafları..sımdı 14-15-16 sürekli bu günleri değerlendirmelimiyim? yoksa 14. gün idealmi? sabah uyandım felaket bi gaz varmış gibi sancı vardı.bu nedir.?
Hareketli sayısı kaç mesela? Benim eşinde ilk evlendiğimizde 9 sene önce varikosel vardı hareketli sayısı 92 bindi çok şükür 2 çocuğumuz oldu ve kolay da hamile kaldım ama tekrar bakınmadı ameliyat da olmadı şuan ne durumda bilmediğim için ve benimde rahimim ters olduğu için tedirginimEşim de bitkisel bir ilaç kullanıyor sanırım aynı ilacı kullanıyorlar normal değerlerden çok çok dusuk sonucu eşimin o kadar da kendine iyi bakan biri doktor bir defa yapmayla anlaşılamaz bu sonuç dedi bir kaç defa daha yapılacak dedi ilacı 1 ay kullan sonra tekrar bakalım dedi henüz aşılama demedi eğer sonuç yine dusuk çıkarsa zaten mecbur aşılama başlayacak sanırım o da olamazsa tüp bebek umarım doğaldan olur zor bir süreç gerçekten bu son dediğim ozellıkle
Onu denedımde bende olmadı canım..28 günde bir düzenli adet olurumAslında adet bitiminden sonda gün aşırı değerlendirmek en doğrusu
İnşallah güzel haberler alırızSekiz ay oldu cnm ama klomen ve çatlatma iğnesi üçüncü ay oldu
E adetinde düzenliyse daha kolay bnce yani tutar inşallahOnu denedımde bende olmadı canım..28 günde bir düzenli adet olurum
İnşallah canımAşılama da olumlu sancı alırsınız inşallah ben de öyle her ay bana zor geçiyor çok hevesleniyorum sonra da çok üzülüyorum etkileniyorum inşallah hayırlı bir sonuçla bekleyişimiz biter ve evlatlarımıza kavuşuruz hayırlısıyla canım benim
inşallah diyelimm..şansızımdır o yüzden umudum yok.bu kadar ınsan ugrasırken benımki hemen tutmaz.ki 2-3 deneme başarısızdı ama ilk defa yumurtalamada denedim.E adetinde düzenliyse daha kolay bnce yani tutar inşallah
sperm içeride 3gün yaşarmı? bu olay dogrumu?E adetinde düzenliyse daha kolay bnce yani tutar inşallah
Bünyeden bünyeye değişir cnm kimi ilk günden hamiş kalır, kimisi Bikaç deneme sonrası , kimisi bir yıl sonrainşallah diyelimm..şansızımdır o yüzden umudum yok.bu kadar ınsan ugrasırken benımki hemen tutmaz.ki 2-3 deneme başarısızdı ama ilk defa yumurtalamada denedim.
Üç gün değilde iki gün Yaşar sanırım o yüzden gün aşırı denemeyi söylüyor ya doktorlar . Zaten üç günde olsa kaliteli sprem kalmaz üçüncü güne kdrsperm içeride 3gün yaşarmı? bu olay dogrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?