- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.801
Valla hamilesin inşallahhayirli sabahlar kizlar saglik ocagina gittim kan vermeye sali cikar dediler zaten pazartesi randevum var o yuzden vermedim dayanamadim saglik ocaginda yaptim idrar testi dun ki silik cizgi bugun bu halde
Benim eşimin toplam hareketli sayısı 45 milyon bunun 35 milyonu yavaş ileri 10 milyonu da yerinde hareketli. Bu şekilde olur mu ameliyatsız acaba doktor hiç ameliyat demediHareketli sayısı kaç mesela? Benim eşinde ilk evlendiğimizde 9 sene önce varikosel vardı hareketli sayısı 92 bindi çok şükür 2 çocuğumuz oldu ve kolay da hamile kaldım ama tekrar bakınmadı ameliyat da olmadı şuan ne durumda bilmediğim için ve benimde rahimim ters olduğu için tedirginim
haklısın çok merak edıyorum sonucu.önümüzdeki ayda evlilik yıl dönümü. eğer olursa güzel olur diye düşündüm ama bakalım inşallah diyim rabbim inşaa etsinÜç gün değilde iki gün Yaşar sanırım o yüzden gün aşırı denemeyi söylüyor ya doktorlar . Zaten üç günde olsa kaliteli sprem kalmaz üçüncü güne kdr
oyle dusunme benmde adetim duzenli yumurtlama gunleri denedik bak simdi cift cizgiyi gordum birde ben hic olumsuz dusunmezdim ins seninde oyle olurinşallah diyelimm..şansızımdır o yüzden umudum yok.bu kadar ınsan ugrasırken benımki hemen tutmaz.ki 2-3 deneme başarısızdı ama ilk defa yumurtalamada denedim.
Yaaa senin önümüzdeki ay bnmde önümüzdeki hafta yıl dönümü dilerimde süpriz olur bizehaklısın çok merak edıyorum sonucu.önümüzdeki ayda evlilik yıl dönümü. eğer olursa güzel olur diye düşündüm ama bakalım inşallah diyim rabbim inşaa etsin
sagol canm insallah henuz esime soylemedim kan testinden sonra soyleyecegim☺Valla hamilesin inşallah
Senin kaçıncı denemen cnmoyle dusunme benmde adetim duzenli yumurtlama gunleri denedik bak simdi cift cizgiyi gordum birde ben hic olumsuz dusunmezdim ins seninde oyle olur
Söyleme tabi kesinleştir ve süpriz yapppsagol canm insallah henuz esime soylemedim kan testinden sonra soyleyecegim☺
ilk bu ay korunmayi biraktik yumurtlamaya yakin yumurtlama gunu sık iliski denedik bide iliskiden sonra hemen kalkmadim ayaga birde ayaklarimi yukari kaldirdim bi kac dk oyle durdumSenin kaçıncı denemen cnm
oyle yapicam ins simdiden supriz planlari yapiyorumSöyleme tabi kesinleştir ve süpriz yappp
Bn bunları hep yaptım ana hala olmadıilk bu ay korunmayi biraktik yumurtlamaya yakin yumurtlama gunu sık iliski denedik bide iliskiden sonra hemen kalkmadim ayaga birde ayaklarimi yukari kaldirdim bi kac dk oyle durdum
Valla güzel bi masa hazırla şık giyin . Bi hediye kutusu al içine baba olacağına dair bi yazı yaz ve bu gün sana hediye almak istedim de kutuyu veroyle yapicam ins simdiden supriz planlari yapiyorum
Hah aynı şeyi ben de ilk defa hissettim, normalde ta ki regl olana kadar göğüs ağrım geçmezdi, göğüs ağrım şuan nerdeyse yok.dün aynı şeyi eşime söyledim ben de.var mı acaba başka böyle olan?Kızlar birşey sorcam bu sabah uyandığımda göğüslerime dokundum falan ağrısı gitmiş göğüslerim biraz daha hafiflemişti. Üzüldüm bende adet olucam diye. Ama yataktan kalktım hazırlandım işe geldim şuan dokunca yine koltuk altıma doğru ağrı var. Ya bir üzülüyorum bir umutlanıyorumbaşına böyle birşey gelip hamile olan var mı göğüsdeki ağrı hafifleyebilir mi?
Arkadasım hayırlı olsun hayırlı bi hamileliktir insallah benmde değerm 300lerdeyken böyle koyu cizgi cıktıhayirli sabahlar kizlar saglik ocagina gittim kan vermeye sali cikar dediler zaten pazartesi randevum var o yuzden vermedim dayanamadim saglik ocaginda yaptim idrar testi dun ki silik cizgi bugun bu halde
Varikosel mi varBenim eşimin toplam hareketli sayısı 45 milyon bunun 35 milyonu yavaş ileri 10 milyonu da yerinde hareketli. Bu şekilde olur mu ameliyatsız acaba doktor hiç ameliyat demedi
Ben 5 güne kadar yaşayabildiğini bile duydum. Ama en verimli hali ilk 48 saati tabii. Ama bende oğluma 3 gün önceki ilişkiden gebe kalmışımsperm içeride 3gün yaşarmı? bu olay dogrumu?
ayyy inşallah canım rabbim hayırlısıyla versin inşallah..sen kac senelik evlisin.benım 3.senemYaaa senin önümüzdeki ay bnmde önümüzdeki hafta yıl dönümü dilerimde süpriz olur bize
Bnm birinci Yıl olacak cnmayyy inşallah canım rabbim hayırlısıyla versin inşallah..sen kac senelik evlisin.benım 3.senem
7 mayista onun icin onemli bir toplantisi var. Suan bile kafasi onla mesgul o gun guzel gecicek eminim o gun guzel bir supriz yapicam ins.Valla güzel bi masa hazırla şık giyin . Bi hediye kutusu al içine baba olacağına dair bi yazı yaz ve bu gün sana hediye almak istedim de kutuyu ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?