Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadasım hayırlı olsun hayırlı bi hamileliktir insallah benmde değerm 300lerdeyken böyle koyu cizgi cıktı
pazartesi doktor randevum var o zaman kan verecegim bakalim ins keseyi kalp atisini duyarim kimyasal falan degildir ins

Canım benimde rahmim ters ve bu konu beni endişelendiriyor sen ne düşünüyorsun?

Benim de ters ama doktor skntı olmaz dedi, bi ağrılı ilişki bir de ağrılı adet dönemi yapar bir tek dedi
Evet bana da öyle dedi ama halk arasında zor olur deniliyor benim zor doğumdan dolayı olmuş kızıma 4 ayda hamile kaldım şimdi 1 sene oldu yok senin var mı çocuğun?

pazartesi doktor randevum var o zaman kan verecegim bakalim ins keseyi kalp atisini duyarim kimyasal falan degildir ins
Değildir insallah. Bende daha önce kimyasal gecirdim carsamba da benm randevm war degerim suan 377 ancak yükselir ogüne kadar. Hayırlı güzel evlatlar versin rabbim güzel düsün sende

Canım benimde rahmim ters ve bu konu beni endişelendiriyor sen ne düşünüyorsun?
Canım benim şimdiye kadar böyle bişey yoktu küçük kızım 5 buçuk yaşında doğumdan sonra her sene kontrole giderim hiç bi doktor bişey dememişti 8 ay önce farklı bi doktora gittim o söyledi bu ay ilk gebelik denemem bata 2 gün kaldı eğer hamile değilsem tekrar kontrole gitcem başka bir doktora bakalım o ne diycek

Değildir insallah. Bende daha önce kimyasal gecirdim carsamba da benm randevm war degerim suan 377 ancak yükselir ogüne kadar. Hayırlı güzel evlatlar versin rabbim güzel düsün sende
amin insallah hayirli haberler aliriz insallah

Bende yeni öğrendim bakalım inşallah zor olmaz bende yeni bi doktora başlıcam inşallah benim duyduğum ters rahimde olur ama süreç uzar diye bakalım

Kızlar aşılama hakkında olumsuz bildiklerinizi paylaşır mısınız ?

14. gun yumurtlama oluyor tahmini evet ama ben bir yerde hamile kalma yüzdelerini okumustum yumurtlamadan onceki 1 ve 2. gün tutma olasiligi en yüksek gunlermis.
bende de öyle oldu. bilgi icin yazmak istedim. tabiiki yumurtlama gunu ve sonrasinda ihtimal var . insaallah bu ay beklediginiz sonucu alirsiniz ❣❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…