- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.821
pazartesi doktor randevum var o zaman kan verecegim bakalim ins keseyi kalp atisini duyarim kimyasal falan degildir insArkadasım hayırlı olsun hayırlı bi hamileliktir insallah benmde değerm 300lerdeyken böyle koyu cizgi cıktı
Canım benimde rahmim ters ve bu konu beni endişelendiriyor sen ne düşünüyorsun?Hareketli sayısı kaç mesela? Benim eşinde ilk evlendiğimizde 9 sene önce varikosel vardı hareketli sayısı 92 bindi çok şükür 2 çocuğumuz oldu ve kolay da hamile kaldım ama tekrar bakınmadı ameliyat da olmadı şuan ne durumda bilmediğim için ve benimde rahimim ters olduğu için tedirginim
Benim de ters ama doktor skntı olmaz dedi, bi ağrılı ilişki bir de ağrılı adet dönemi yapar bir tek dediCanım benimde rahmim ters ve bu konu beni endişelendiriyor sen ne düşünüyorsun?
Hayır yokVarikosel mi var
Evet bana da öyle dedi ama halk arasında zor olur deniliyor benim zor doğumdan dolayı olmuş kızıma 4 ayda hamile kaldım şimdi 1 sene oldu yok senin var mı çocuğun?Benim de ters ama doktor skntı olmaz dedi, bi ağrılı ilişki bir de ağrılı adet dönemi yapar bir tek dedi
Hayır henüz yok, 5 aydır falan düzenli deniyoruzEvet bana da öyle dedi ama halk arasında zor olur deniliyor benim zor doğumdan dolayı olmuş kızıma 4 ayda hamile kaldım şimdi 1 sene oldu yok senin var mı çocuğun?
Değildir insallah. Bende daha önce kimyasal gecirdim carsamba da benm randevm war degerim suan 377 ancak yükselir ogüne kadar. Hayırlı güzel evlatlar versin rabbim güzel düsün sendepazartesi doktor randevum var o zaman kan verecegim bakalim ins keseyi kalp atisini duyarim kimyasal falan degildir ins
Rabbim nasip etsin hayırlısıyla en kısa süredeHayır henüz yok, 5 aydır falan düzenli deniyoruz
Sağol canım hepimize inşallahRabbim nasip etsin hayırlısıyla en kısa sürede
Canım benim şimdiye kadar böyle bişey yoktu küçük kızım 5 buçuk yaşında doğumdan sonra her sene kontrole giderim hiç bi doktor bişey dememişti 8 ay önce farklı bi doktora gittim o söyledi bu ay ilk gebelik denemem bata 2 gün kaldı eğer hamile değilsem tekrar kontrole gitcem başka bir doktora bakalım o ne diycekCanım benimde rahmim ters ve bu konu beni endişelendiriyor sen ne düşünüyorsun?
Hayır yok
amin insallah hayirli haberler aliriz insallahDeğildir insallah. Bende daha önce kimyasal gecirdim carsamba da benm randevm war degerim suan 377 ancak yükselir ogüne kadar. Hayırlı güzel evlatlar versin rabbim güzel düsün sende
Bende yeni öğrendim bakalım inşallah zor olmaz bende yeni bi doktora başlıcam inşallah benim duyduğum ters rahimde olur ama süreç uzar diye bakalımCanım benim şimdiye kadar böyle bişey yoktu küçük kızım 5 buçuk yaşında doğumdan sonra her sene kontrole giderim hiç bi doktor bişey dememişti 8 ay önce farklı bi doktora gittim o söyledi bu ay ilk gebelik denemem bata 2 gün kaldı eğer hamile değilsem tekrar kontrole gitcem başka bir doktora bakalım o ne diycek
İnşallah canım hadi bakalım. ben ilk senemde hiç denemedim bile. yeni başladık denemelere. rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.. yeni denenincede hemen tutmuyormuşBnm birinci Yıl olacak cnm
14. gun yumurtlama oluyor tahmini evet ama ben bir yerde hamile kalma yüzdelerini okumustum yumurtlamadan onceki 1 ve 2. gün tutma olasiligi en yüksek gunlermis.kızlar selamm nasılsınız? ben gecen ayki hüsrandan dolayı bu ay işi sıkı tutarak tam yumurtalamanın 14 gününü değerlendirdim.Spermler 3 gün yaşarmış derler..Tam bilmiyorum o tarafları..sımdı 14-15-16 sürekli bu günleri değerlendirmelimiyim? yoksa 14. gün idealmi? sabah uyandım felaket bi gaz varmış gibi sancı vardı.bu nedir.?
Hayırlı olsun canımmhayirli sabahlar kizlar saglik ocagina gittim kan vermeye sali cikar dediler zaten pazartesi randevum var o yuzden vermedim dayanamadim saglik ocaginda yaptim idrar testi dun ki silik cizgi bugun bu halde
benim 3. senem ama hemen oldu kendini şartlandırmaİnşallah canım hadi bakalım. ben ilk senemde hiç denemedim bile. yeni başladık denemelere. rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.. yeni denenincede hemen tutmuyormuş
doğru canımsperm içeride 3gün yaşarmı? bu olay dogrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?