Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gecen ay bende once agridi buyume oldu sonra hafiflemisti hamile degilmisim.
ama bu ay hic agri olmadi belirti de olmadi hamileymisim :) bence gogus agrisi belirti degil

zaten ovülasyonumda yumurtalamam 15.gün yazıyor. ben bı önceki gün olmus oldu. 14.gün

Gecmedi daha 3 gün var ama midem kötü başım da dönüyor gibi ama baska bi hastalik mi oldu acaba yaa. Gebelik bu kadar erkenden beli olur mu ki

Testere dişli aslan pençesi kürüde adet açısından iyimiş canım. İçenler oluyordu çevremde. Hayrolsun inşaAllah ya. Senin imtihanın demek ki canım benim.

Ben de aynı durumdayımkarınağrısu meme ağrısı, her an adet olcakmışım gibi his akıntı ama hep sıvı. Ama benim ilk gebeliğimde sıfır belirti vardı. Ben hepsini şuan adete yoruyorum

14.günden itibaren önemli oluyor ama ne zaman yumurtlayacağın belli olmaz canım. Ben hep ovu günleri değerlendirirdim olmuyordu. İlk kez adet sonrası başlayıp gün aşırı değerlendirdim. Bir de çörekotu kürü var tabi. Nasip oldu hamdolsun. Sana tavsiyem günlere takılmadan düzenli çalışın

Canım ya bende geçen ay bayağı ümitlenmiştim olmadı bu ay çok istiyorum hamile olayım. Daha değerlendirmeye başlamadık ama 10. Günden itibaren gün aşırı İnşallah

Canım ya bende geçen ay bayağı ümitlenmiştim olmadı bu ay çok istiyorum hamile olayım. Daha değerlendirmeye başlamadık ama 10. Günden itibaren gün aşırı İnşallah

Hadi inşaAllah canım benim ya Vakti zamanı gelince oluyormuş. Ben 6 senedir hiç hamile kalamam sanmıştım artık. Umudum hep vardı. Doğal yolla olacak diyordum ama kendimi öyle hayal edemiyordum Ama olunca oluyormuş işte

Aynen canım benim Allahtan ümit kesilmez zamanı var. Rabbim zamanı gelince nasip ediyor. İnşaallah hayırlısıyla bu ay olur ben ve tüm isteyenler için

Değildir insallah. Bende daha önce kimyasal gecirdim carsamba da benm randevm war degerim suan 377 ancak yükselir ogüne kadar. Hayırlı güzel evlatlar versin rabbim güzel düsün sende
Kimyasalda çok ağrın oldu mu? Nasıl oldu bir farkı var mı his olarak?

Ya inşallah bende aynen bu dediğin olmuş ve tutmuştur 5 gün daha bekleyeceğim bakalım test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…