- 12 Aralık 2018
- 219
- 143
- 18
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.841
gecen ay bende once agridi buyume oldu sonra hafiflemisti hamile degilmisim.Kızlar birşey sorcam bu sabah uyandığımda göğüslerime dokundum falan ağrısı gitmiş göğüslerim biraz daha hafiflemişti. Üzüldüm bende adet olucam diye. Ama yataktan kalktım hazırlandım işe geldim şuan dokunca yine koltuk altıma doğru ağrı var. Ya bir üzülüyorum bir umutlanıyorumbaşına böyle birşey gelip hamile olan var mı göğüsdeki ağrı hafifleyebilir mi?
zaten ovülasyonumda yumurtalamam 15.gün yazıyor. ben bı önceki gün olmus oldu. 14.gün14. gun yumurtlama oluyor tahmini evet ama ben bir yerde hamile kalma yüzdelerini okumustum yumurtlamadan onceki 1 ve 2. gün tutma olasiligi en yüksek gunlermis.
bende de öyle oldu. bilgi icin yazmak istedim. tabiiki yumurtlama gunu ve sonrasinda ihtimal var . insaallah bu ay beklediginiz sonucu alirsiniz ❣❣
Sekiz ay oldu cnm biz deneyeliİnşallah canım hadi bakalım. ben ilk senemde hiç denemedim bile. yeni başladık denemelere. rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.. yeni denenincede hemen tutmuyormuş
Hamile msn yoksa adetin mi geçtiKizlar cok fena midem bulaniyor yaaa.
olurmu diyorsun ayy heycanlandırma. 1,5 hafta nasıl geçecekbenim 3. senem ama hemen oldu kendini şartlandırma
Ya işte ara ara bi adet yapıyor bunu , yıllardır her olduğunda gittim doktora yok bişey çıkmıyor. Doktor temiz bikaç güne adet olursun senin de yapın böyle diyor. Tüm hormon testlerini yaptırdım hepsi normal çıktı kaç kere. Rahmin çok homojen temiz yumurtalıklarında da kist yok diyorlar. Hatta bi doktor inatla düzenli spor yap bol bol su iç ve sağlıklı beslen derdi. En son 53 gün olmadığımda hergün günde 2 saat spor yapıyordum ve zaten 34 bedendim. Ya şuan gidince biliyorum doktor diycek ki zaten emzirmeyi bıraktıktan sonraki ilk sene adet düzeni biraz şaşıyor. Çörekotunu ben çok severim. Bir deneyebilirim
Ben de aynı durumdayımkarınağrısu meme ağrısı, her an adet olcakmışım gibi his akıntı ama hep sıvı. Ama benim ilk gebeliğimde sıfır belirti vardı. Ben hepsini şuan adete yoruyorumKızlar birşey sorcam bu sabah uyandığımda göğüslerime dokundum falan ağrısı gitmiş göğüslerim biraz daha hafiflemişti. Üzüldüm bende adet olucam diye. Ama yataktan kalktım hazırlandım işe geldim şuan dokunca yine koltuk altıma doğru ağrı var. Ya bir üzülüyorum bir umutlanıyorumbaşına böyle birşey gelip hamile olan var mı göğüsdeki ağrı hafifleyebilir mi?
Gecmedi daha 3 gün var ama midem kötü başım da dönüyor gibi ama baska bi hastalik mi oldu acaba yaa. Gebelik bu kadar erkenden beli olur mu ki
2. ayda oldu benim :) stres yapma akışına birakolurmu diyorsun ayy heycanlandırma. 1,5 hafta nasıl geçecek
Kızlar bugün adetin 10. Günü bugün bebek için kaçıncı günden itibaren değerlendirimeli.?Mavi Boncugumm kuzum bu ayy olsun inşallah istiyorum bugünden itibaren mi başlanmalı?? Hangi günler önemliydi?
Canım ya bende geçen ay bayağı ümitlenmiştim olmadı bu ay çok istiyorum hamile olayım. Daha değerlendirmeye başlamadık ama 10. Günden itibaren gün aşırı İnşallah14.günden itibaren önemli oluyor ama ne zaman yumurtlayacağın belli olmaz canım. Ben hep ovu günleri değerlendirirdim olmuyordu. İlk kez adet sonrası başlayıp gün aşırı değerlendirdim. Bir de çörekotu kürü var tabi. Nasip oldu hamdolsun. Sana tavsiyem günlere takılmadan düzenli çalışın
Canım ya bende geçen ay bayağı ümitlenmiştim olmadı bu ay çok istiyorum hamile olayım. Daha değerlendirmeye başlamadık ama 10. Günden itibaren gün aşırı İnşallah
Aynen canım benim Allahtan ümit kesilmez zamanı var. Rabbim zamanı gelince nasip ediyor. İnşaallah hayırlısıyla bu ay olur ben ve tüm isteyenler içinHadi inşaAllah canım benim yaVakti zamanı gelince oluyormuş. Ben 6 senedir hiç hamile kalamam sanmıştım artık. Umudum hep vardı. Doğal yolla olacak diyordum ama kendimi öyle hayal edemiyordum Ama olunca oluyormuş işte
Allah allah ya olsa derdi heralde dimi? Sayı gayet iyi bizde ama hareketlilik düşük sadeceCanım normalde düşükse bilemiyorum nasıl tedavi ediliyor bizim varikoselden düşüktü sperm sayısı onun için ameliyat demişti
Kimyasalda çok ağrın oldu mu? Nasıl oldu bir farkı var mı his olarak?Değildir insallah. Bende daha önce kimyasal gecirdim carsamba da benm randevm war degerim suan 377 ancak yükselir ogüne kadar. Hayırlı güzel evlatlar versin rabbim güzel düsün sende
Ya inşallah bende aynen bu dediğin olmuş ve tutmuştur 5 gün daha bekleyeceğim bakalım test için14. gun yumurtlama oluyor tahmini evet ama ben bir yerde hamile kalma yüzdelerini okumustum yumurtlamadan onceki 1 ve 2. gün tutma olasiligi en yüksek gunlermis.
bende de öyle oldu. bilgi icin yazmak istedim. tabiiki yumurtlama gunu ve sonrasinda ihtimal var . insaallah bu ay beklediginiz sonucu alirsiniz ❣❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?