- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.861
Bende yine başladı göğüs ağrısı bir gidiyor bir geliyor garip gerçekten. Daha 4 gün var sonra günler geçmiyor resmen :)Hah aynı şeyi ben de ilk defa hissettim, normalde ta ki regl olana kadar göğüs ağrım geçmezdi, göğüs ağrım şuan nerdeyse yok.dün aynı şeyi eşime söyledim ben de.var mı acaba başka böyle olan?
İnsan bi yeri ağrıyınca mutlu mu olur ya bu bebek isteği bizlere neler yaptırıyorBende yine başladı göğüs ağrısı bir gidiyor bir geliyor garip gerçekten. Daha 4 gün var sonra günler geçmiyor resmen :)
Hareketlilik sayı olarak %15 sayı da 7 milyon ileri hızlı ve hareketliler de dusuktü şimdi sayısını hatırlamıyorum ondan hiç umudum yok maalesef eğer olursa mucize olur ve ben zaten en ufacık rahatsızlık hissetmiyorum yani belirti sıfırHareketli sayısı kaç mesela? Benim eşinde ilk evlendiğimizde 9 sene önce varikosel vardı hareketli sayısı 92 bindi çok şükür 2 çocuğumuz oldu ve kolay da hamile kaldım ama tekrar bakınmadı ameliyat da olmadı şuan ne durumda bilmediğim için ve benimde rahimim ters olduğu için tedirginim
Kaçıncı gün adetin maşallah diyelim canımKızlarr 2112 olmuş sonucum
1 hafta gectı canım ama 2günde 221den 2112 olmuşKaçıncı gün adetin maşallah diyelim canım
İkiz mi acaba1 hafta gectı canım ama 2günde 221den 2112 olmuş
Valla doktorum hala görmedi ama sağlıklı demi ya çok artması kötü değilİkiz mi acaba
Üçüz olmasınValla doktorum hala görmedi ama sağlıklı demi ya çok artması kötü değil
Kimyasalda hasta olcakmışım gibiydim. Aşırı kabızlıgım vardı. Ve surekli lekelendim. Bilmiyodum gebelik oldugunu. Leke gelince olmamıs bu ay dedm. Cok soguktu hava aralıktı. Ve cok iş yaptm hep. Sonra 5 gün leke geldi baktm hastalanmıyorum kana gittm 11.3 cıktı. Doktor ya gec döllenme ya kmyasal dedi. Doktorla telefonu kapatınca birden kanamam basladı. Gitti öylece. Bu ay mesela kesin hamile değilim modundaydım. Sürekli üsüttügüm icin kasıkta hep batma olurdu ciddiye almadım.Ama yumurtlamadan 3 gün sonra felaket akıntım basladı. Acaba yine mi yumurtluyorum diye test yaptm ovulasyonda tek cizgi gördüm. Adet günüme 4 gün kala berat gecesi yine bi ovulasyon yaptm 2. Cizgi belirgin cıktı hcg yaptm cok silik cıktı. Tek ama tek belirtm kasık batması ve akıntı oldu. Bakalm bende randevu günümü bekliyorum tek duam hcg min düzenli artmasıKimyasalda çok ağrın oldu mu? Nasıl oldu bir farkı var mı his olarak?
Bende hiç kalmadı nerdeyse, regl ile ovülasyon arasında olduğu gibi hissizleşti uçlarıBende yine başladı göğüs ağrısı bir gidiyor bir geliyor garip gerçekten. Daha 4 gün var sonra günler geçmiyor resmen :)
SAĞLIKLI olsundaÜçüz olmasın
Kimyasalda benim regl dönemim çok ağrılı olmuştu canımKimyasalda çok ağrın oldu mu? Nasıl oldu bir farkı var mı his olarak?
insaallah canim bekliyoruzYa inşallah bende aynen bu dediğin olmuş ve tutmuştur 5 gün daha bekleyeceğim bakalım test için
suan yok gibi görünüyor. adetin gecikti mi ?Yok di mi
bence 10. gunden itibaren 2 gün arayla çok iyi olurKızlar bugün adetin 10. Günü bugün bebek için kaçıncı günden itibaren değerlendirimeli.?Mavi Boncugumm kuzum bu ayy olsun inşallah istiyorum bugünden itibaren mi başlanmalı?? Hangi günler önemliydi?
İki gün var adetime ama sanırım yok yani bir dahaki ay inşallah Pazartesi günü beta hcg 0.100 çıkmıştı zaten dayanamadım yine yaptım işte ama bu sefer inandım yoksuan yok gibi görünüyor. adetin gecikti mi ?
bende ayni marka testi kullandim. bu marka testten yaptigimda adetime 3 gun kala silikte olsa cizgi gorunmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?