Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yine başladı göğüs ağrısı bir gidiyor bir geliyor garip gerçekten. Daha 4 gün var sonra günler geçmiyor resmen :)

Hareketlilik sayı olarak %15 sayı da 7 milyon ileri hızlı ve hareketliler de dusuktü şimdi sayısını hatırlamıyorum ondan hiç umudum yok maalesef eğer olursa mucize olur ve ben zaten en ufacık rahatsızlık hissetmiyorum yani belirti sıfır

Kızlaar bende galiba dış gebelik oldu ya çok sırt rahim meme ağrım ve bulantım var. En son gecen hafta negatifti test ama sulu idrarla bakmıştım. Kimyasal nası oluyor testler nası çıkıyor ağrısı oluyor mu yaşamış arkadaşlar bi fikir verir misiniz? Bugün 60. Günüm bu benim için bile fazla yani

Kimyasalda çok ağrın oldu mu? Nasıl oldu bir farkı var mı his olarak?
Kimyasalda hasta olcakmışım gibiydim. Aşırı kabızlıgım vardı. Ve surekli lekelendim. Bilmiyodum gebelik oldugunu. Leke gelince olmamıs bu ay dedm. Cok soguktu hava aralıktı. Ve cok iş yaptm hep. Sonra 5 gün leke geldi baktm hastalanmıyorum kana gittm 11.3 cıktı. Doktor ya gec döllenme ya kmyasal dedi. Doktorla telefonu kapatınca birden kanamam basladı. Gitti öylece. Bu ay mesela kesin hamile değilim modundaydım. Sürekli üsüttügüm icin kasıkta hep batma olurdu ciddiye almadım.Ama yumurtlamadan 3 gün sonra felaket akıntım basladı. Acaba yine mi yumurtluyorum diye test yaptm ovulasyonda tek cizgi gördüm. Adet günüme 4 gün kala berat gecesi yine bi ovulasyon yaptm 2. Cizgi belirgin cıktı hcg yaptm cok silik cıktı. Tek ama tek belirtm kasık batması ve akıntı oldu. Bakalm bende randevu günümü bekliyorum tek duam hcg min düzenli artması

suan yok gibi görünüyor. adetin gecikti mi ?
bende ayni marka testi kullandim. bu marka testten yaptigimda adetime 3 gun kala silikte olsa cizgi gorunmustu.
İki gün var adetime ama sanırım yok yani bir dahaki ay inşallah Pazartesi günü beta hcg 0.100 çıkmıştı zaten dayanamadım yine yaptım işte ama bu sefer inandım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…