Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regli oluyosun yani bende gelen giden yok yav dış gebelik olmasın
Kimyasal gebelikle dış gebelik farklı sanırım di mi kızlar? Kimyasal tam tutmadan düşmesi, dış gebelik yumurtalıkta yapışıp büyümesi doğru mutum arkadaşlar? Ben dış gebelikten tırıyorum ama onda kan değeri çok yüksek çıkıyo di mi zönk diye ay bilmiyorum

Dış gebelikte çok şiddetli ağrın olur bildiğim kadarıyla canım ve evet beta hcg yüksek olur

Kızlar bu arada ben hala olmadım, ama eğer gebelik olsa idrarda çıkardı ya, bebetime diye zırva bir şeyle dün baktım, çıkmadı.

Merhaba bayanlar ovulasyon testi ile gebelik ogrenmeyi bilen varmi bata 5 gun varken erken gebelik testi yaptim negatif simdi de evdeki ovulasyon testini yaptim boyle çıktı bata 3 var hala umut var mi sizce

Kızlar bu arada ben hala olmadım, ama eğer gebelik olsa idrarda çıkardı ya, bebetime diye zırva bir şeyle dün baktım, çıkmadı.
Ya adetiniz düzenliyse bi hafta gecikmeden test yapmayın arkadaşlar yav, sora adetle gidecek olanları görüp üzülüyorsunuz yazık size. Bi de bazen hemen çıkmıyor testte en az bi hafta gecikmeli. Zaten düşecekse kuş da tutsan ağzınla düşüyor. Dış gebelik falansa bi hafta geç de öğrensen anneye tehlikesi aynı zaten. Erken öğrenmenin insana getirisi bence sdce stres. Ben oğluma gebeliğimi geç döllenme sebebiyle çok erken öğrenmiştim işte daha kese bile yoktu. O kalp atışını duyana kadar çektiğim stres doğuma kadar gitti. 32. Haftasını bitirmeden hiç kıyafet hiçbirşey almadım. İsmini bile doğunca koyduk nası bi manyağa bağlamışsam. Benim annem beni 3 aylıkken öğrenmiş, teyzem de iki çocugunu öyle. Diyorlar ki biz cinsiyetinizle bir öğrendik sizi . Keşke ben de öyle öğrensem ohh temiz sıfır stres ya hazır bebek.

Bugün başla kuzum adet döngüne göre yumurtlama değişir ama erken yumurtlaman oluyorsa başlaman lazım mesela diyelim adetin 28 günde oluyor o zaman adetinin 14.günü olur yumurtlaman muhtemelen
Bu döngüye göre adetin 10'u ile 18'inci günleri arasında 2 günde bir dene
İnşallah bu ay miniğine kavuşursun

Mavi Boncugumm dün test yapmıştım adete 4 gün varken hayalet çizgi vardı eşim de gördü çizgiyi ama akşama adet oldum 4 gün erken yeni bat 29 mayıs

Aksilik olmuş ya inşaallah mayısda kavuşursun canım benim üzülme herşeyde hayır vardır yola devam. En azından adetlerin düzenli ya çok önemli bişey bu❤

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…