Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sukur oldu ya adete 3 gun kala ovulasyon testim bu ama gebelik testim negatifti 2 gun once
Valla canım burda bi kaç arkadaşta görmüştüm ovulasyon testi böyle olup hamile olan, ama aksine yine böyle olup regl olanıda gördüm. Yine en garantisi kan testi. Olmadı sen bir kaç gün sonra tekrar gebelik testi yap.

Canım ben adet oldum

İnşallah canım benim yaa bu ay olur hayırlısı ile. Sen ne yaptın nasıl gidiyor kalp atışını duydun mu bebişin? Bu aralar pek okuyamadım yorumları.

Selam kızlar,
Dün bahsettiğim gibi akşam eşime söyledim erken gebelik testi alması için ama o yine normal test almış pahalı diye iyi bişey sanmış anlayacağınız. Akşam gelir gelmez yaptım yine silik çıktı. Ama çok silik yani anlamak için bayağı dikkatli bakmak gerekiyor. Ümitlenmeyeyim diyorum ama.. Bugün bat günüm henüz adet olmadım. Hatta şuan ağrım bile yok diyebilirim. iş yerinde birkaç kez ağrı saplandı geçti. Şimdi bişey yok.inşallah Hayırlıysa hamileyimdir. sağlıklı sıhhatli olsun yeter ki. Geç olsun güç olmasın diyorum artık.

Ben 5 hafta sonra basliyor diye duymustum)) 7 hafta sonrada oluyormus ) bekleyelim bakalim

Canım ben ilk gebeliğimi 6. Haftada öğrendim. 7- 8 hafta gibi başladı benim bulantılar veeee 9. Ay sürdü maalesef. İnşallah bulantılarınız olmaz. O kadar zor ki. Sen olmayacakmış gibi davran bekleme bence. Hamilelikte çoğu şey psikolojik oluyor. Bir dahaki gebeliğimde yaşamam umarım bulantı falan. 9 ay geçmek bilmiyor resmen.

Adet olduğuna emin misin canım bazen yerleşme kanamasıda olabiliyor. Hani normalde düzenliyse erken gelmezse hiç bu sefer ki de böyle birşey olabilir. Hafif lekelenme gibi mi yoksa adet gibi kanamamı. Ben bu topiklerde çok duydum böylesini çünkü adet oldum sanıp bi kaç gün sonrada hamileyim diyeni.

Canım ben adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…