- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.901
Valla canım burda bi kaç arkadaşta görmüştüm ovulasyon testi böyle olup hamile olan, ama aksine yine böyle olup regl olanıda gördüm. Yine en garantisi kan testi. Olmadı sen bir kaç gün sonra tekrar gebelik testi yap.Cok sukur oldu ya adete 3 gun kala ovulasyon testim bu ama gebelik testim negatifti 2 gun once
Arkadasım heveslendirmek istemem ama benmde adetten 4 gün önce böleydi. Daha silikti lh testi. Hcg de de silik cıkmıstı. 2 gün sonra hcg yi tekrarla benceCok sukur oldu ya adete 3 gun kala ovulasyon testim bu ama gebelik testim negatifti 2 gun once
Insallah yaa ben silik cizgi bile goremedim ama hcg tertemizdi 2 gun onceArkadasım heveslendirmek istemem ama benmde adetten 4 gün önce böleydi. Daha silikti lh testi. Hcg de de silik cıkmıstı. 2 gün sonra hcg yi tekrarla bence
Evet canım ilk olacak rabbim nasip ederse. Birde 2.5 yıldır evliyiz insan artık evde bir çocuk olsun istiyor :)Senin hiç çocuğun var mıydı canım ☺İlk mi olacak
İnşallah canım ya benim de ilk olacak Allah nasip eder inşallah herkesedeEvet canım ilk olacak rabbim nasip ederse. Birde 2.5 yıldır evliyiz insan artık evde bir çocuk olsun istiyor :)
İnşallah canım sen kaç yıldır evlisin?İnşallah canım ya benim de ilk olacak Allah nasip eder inşallah herkesede
11 aylık canımİnşallah canım sen kaç yıldır evlisin?
Oo senin daha yeniymiş 1 yılın olmamış :) Biz 2 yıl çocuk düşünmedik benden sonra evlenenlerin çocukları oldu şimdi o yüzden baskı var üzerimde :)11 aylık canım ☺
İnşallah canım sağolAksilik olmuş yainşaallah mayısda kavuşursun canım benim üzülme herşeyde hayır vardır yola devam. En azından adetlerin düzenli ya çok önemli bişey bu❤
Canım ben adet oldumHareketlilik sayı olarak %15 sayı da 7 milyon ileri hızlı ve hareketliler de dusuktü şimdi sayısını hatırlamıyorum ondan hiç umudum yok maalesef eğer olursa mucize olur ve ben zaten en ufacık rahatsızlık hissetmiyorum yani belirti sıfır
İnşallah canım benim yaa bu ay olur hayırlısı ile. Sen ne yaptın nasıl gidiyor kalp atışını duydun mu bebişin? Bu aralar pek okuyamadım yorumları.Bugün başla kuzum adet döngüne göre yumurtlama değişir ama erken yumurtlaman oluyorsa başlaman lazım mesela diyelim adetin 28 günde oluyor o zaman adetinin 14.günü olur yumurtlaman muhtemelen
Bu döngüye göre adetin 10'u ile 18'inci günleri arasında 2 günde bir dene
İnşallah bu ay miniğine kavuşursun
Ben 5 hafta sonra basliyor diye duymustum)) 7 hafta sonrada oluyormus ) bekleyelim bakalim7. Haftada başladı bende canım bulantı :)
Ben 5 hafta sonra basliyor diye duymustum)) 7 hafta sonrada oluyormus ) bekleyelim bakalim
Kızlar merhaba,
Dün bahsetmiştim dayanamıyorum test yapıcam diye. Neyse herşey ortaya çıksın bu şekilde zaman geçmek bilmiyor diye. Dün eşim3e söyledim test almasını erken gebelik testi al dedim yokmuş diye normal test almış. Akşam yaptım dayanamayıp, erken gebelik olmadığı için negatif çıktı tabi. Çöpe attım testi. 20 dk sonra tekrar bakayım dedim ikinci çizgi silikti. 10 dk sonra çıkan sonuçlara güvenmeyin yazıyor testtede. Bugün tekrar erken gebelik testi alıp yapıcam. Sevinemedimde üzülemedimde. Hala meraklardayım. Adet olacakmışım gibi sancım var. Korkuyorum her akıntıda tuvaletteyim adet oldum mu acaba diye. Test ne kadar doğrudur?
Ben 5 hafta sonra basliyor diye duymustum)) 7 hafta sonrada oluyormus ) bekleyelim bakalim
Canım ben adet oldum
[/QUOTE iki gün erken mi geldi benim tam gününde gelir diye hiç bekletmez hayırlısı olsun bir dahaki aya ama benim bir dahaki aya eşim yok yanımda başla şehirde çalışıyor maalesef Haziran’da gelecek
Canım ben adet oldum
Adet olduğuna emin misin canım bazen yerleşme kanamasıda olabiliyor. Hani normalde düzenliyse erken gelmezse hiç bu sefer ki de böyle birşey olabilir. Hafif lekelenme gibi mi yoksa adet gibi kanamamı. Ben bu topiklerde çok duydum böylesini çünkü adet oldum sanıp bi kaç gün sonrada hamileyim diyeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?