- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #7.921
Yok canım ne lekelenmesi baya da çok oluyorum afedersin..artık bir dahaki aya kaldık pazartesi de doktora gidicem sence bana hormon tahlili yapar mı o gün? 1 senedir olmuyor nasıl bi yol izler acaba?Adet olduğuna emin misin canım bazen yerleşme kanamasıda olabiliyor. Hani normalde düzenliyse erken gelmezse hiç bu sefer ki de böyle birşey olabilir. Hafif lekelenme gibi mi yoksa adet gibi kanamamı. Ben bu topiklerde çok duydum böylesini çünkü adet oldum sanıp bi kaç gün sonrada hamileyim diyeni.
Bizde öyle 2 yıl düşünmüyorduk ilk ama baktım arkadaşlarım hep bebeği oluyor imremdimOo senin daha yeniymiş 1 yılın olmamış :) Biz 2 yıl çocuk düşünmedik benden sonra evlenenlerin çocukları oldu şimdi o yüzden baskı var üzerimde :)
Yok canım ne lekelenmesi baya da çok oluyorum afedersin..artık bir dahaki aya kaldık pazartesi de doktora gidicem sence bana hormon tahlili yapar mı o gün? 1 senedir olmuyor nasıl bi yol izler acaba?
Çoook geçmiş olsun canım benim Allahım şifa versin. Küçük bebeğine bağışlasın inşallah seni. İşte her şeyde bir hayır var ama bizler onu göremiyoruz ille dediğimiz olsun istiyoruz. Allahım ameliyatını sana kolay eylesin inşallah ne nasıl olmuş nasıl geçmiş anlamadan çıkarsın ameliyattan senin için dua edicemIyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim.
Iyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim.
O bi kaç detayı paylaşır mısın canımYani aslında gerçekten bir senedir mi olmuyor ilk zamanlar insan gününü tutturamıyor yanlışlıklar yapıyor benim öyle oldu mesela bende ilk gebeliğim ilk 3 ayım boştu yani yapmışım ama bilinçsizce yapmışım. Daha sonra bir komşum sağolsun dikkatli olacağım noktaları söyledi. Bana bir kaç detay verdi. Sonra bilinçlendim ve sonraki 2. Denememde hamile kaldım. Bir arkadaşım sırf aklımdan çıkaramadığı için hamile kalamıyordu.deprem zamanında hamile kaldı.hamilelik fikri tamamen aklımdan çıkmıştı dedi. Aslında bazen sadece oluruna bırakmak gerekiyor. Fiziksel hiçbir engel yokken çocuk sahibi olamayan çok insan var. Doktor tabi tüm testleri isteyebilir 1 yıl dersen. Ama gerçekten bir yıl mı ona karar ver. Erkektende kadındanda test istiyorlar.özel ise aklına gelebilecek tüm testleri istiyorlar. Devlette biraz daha işler sırayla ilerliyor. Ablam 6 ay denedi hamile kaldı. Karnında öldü sonra 1 yıl olmadı. Şimdi yine hamile çok şükür. Allah’ın izniyle olacak inşallah doğru zamanı bekliyor meleğin
Canım Allah yardımcın olsun Allah evladına bağışlasın seni mesajları okuyup geçerken senin mesajında durup kaldım geçemedim gözlerim doldu gerçekten inşallah iyi geçer ameliyat dualarımdasınIyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim.
Çoook geçmiş olsun canım benim Allahım şifa versin. Küçük bebeğine bağışlasın inşallah seni. İşte her şeyde bir hayır var ama bizler onu göremiyoruz ille dediğimiz olsun istiyoruz. Allahım ameliyatını sana kolay eylesin inşallah ne nasıl olmuş nasıl geçmiş anlamadan çıkarsın ameliyattan senin için dua edicemAllahım yar ve yardımcın olsun
Canım Allah yardımcın olsun Allah evladına bağışlasın seni mesajları okuyup geçerken senin mesajında durup kaldım geçemedim gözlerim doldu gerçekten inşallah iyi geçer ameliyat dualarımdasın
Allah yar ve yardımcın olsun. Seni evladına bağışlasın. Her şeyde bir hayır vardır. Allah Şafi adıyla şifa versin. Gerçekten çok üzüldüm. Dualarım seninle
O bi kaç detayı paylaşır mısın canım
O zaman ben bunca ay boşa yaşamışımYani aslında herkesin bildiği şeyler aslında ama ben o zamanlar bilmiyordumBele yastık koy,ilişkiden sonra kalkmadan peçeteleri kiloduna yerleştirip giyip ertesi güne kadar öyle yat, ayağa kalkma, o gün duşa girmeden ertesi gün sabah banyo yap, ilişkiden önce idrarını yap ve ilişki sonrasında tuvalete gitme gibi şeyler söyledi.bide ben ovulasyon testi yapmadım hiç yumurtlama sıvımı ve yumurtamda oluşan kramp ve ağrıları dikkate alarak ilişkiye girdim. Bunuda komşum söylemişti. O güne kadar hep takvim usulü çalışmıştım. Bi işe yaramamıştı. Ama sonra ikinci ay hamile kaldım üstelik sadece bir kere yaptığım halde. Yumurtlama esnasında beyaz yumurta akına benzeyen bir sıvı gelmişti eşime söyledim hemen yaptık o ay hamile kaldım. Ben boş geçtim onca ayı sonra oldu. Çokta iyi oldu rabbim bir evlat verdi. Şimdi 6 yaşında kardeş diye tutturdu diye eşimle yapalım dedik. Hayırlısı bakalım
O zaman ben bunca ay boşa yaşamışımben hemen kalkmamak dışında hepsinin aksini yapıyorum
Ben sıcak suyla sabunla vs yıkamıyorum onu öğrenmiştim ama ben bi 15 dk durur sonra wc ye giderim ya duramıyorum ki çok çişim geliyorCanım ben hemen 10 dk sonra banyoya giriyordum. Zaten 10 dk içinde sperm yumurta yolunu yarılamamış oluyor. Bide öyle bir yıkıyordum ki genetal bölgemi nede olsa sperm içerde bişey olmaz diyip.Bide çok sıcak suyla Güya temizleniyorum. Ilık ile yıkanmak gerekiyormuş meğer. Bilinçsizdim her gün yapıyordum olacakmış gibi ama hergün yapmak doğru değilmiş mesela.
Kendi adıma umudum yok gerçekten canım ya çünkü ben hiçbir şey hissetmiyorum o kadar da kendimi dinlememe rağmen yok hakkımızda hayırlısı mutlaka vardır bir vakti zamanı biraz ağlarım yine üzülürüm öyle ben bu ay yok öyle hissediyorum canımDün akşam oldu hayırlısı artık senin bu ay vardır belki umutsuz olma N Nisanesintisi01
Bende öyle istemiyoruz diyordum baktım laf söylüyorlar şimdide diyorum kısmet ne zaman olursa. Anneme diyorum çalışmalara başladık ama olmuyor 3 aydır artık ne zaman olursa o zaman anneanne dede olcaksınız diyorumBizde öyle 2 yıl düşünmüyorduk ilk ama baktım arkadaşlarım hep bebeği oluyor imremdim5 aydır deniyoruz olmadı. Ama daha ailelere falan istemiyoruz diyoruz, öyle dememize rağmen yine söylüyorlar
Canım benim çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin sana. Allahın izniyle ameliyatı başarıyla atlatırsın inşallah. Sen moralini yüksek tutki herşey güzel olsun.Iyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim.
Benim kayınvalide de biz düşünmüyoruz diyince, düşünmüyoruz demekle olmuyor düşününce ha diye de olmuyor diyorBende öyle istemiyoruz diyordum baktım laf söylüyorlar şimdide diyorum kısmet ne zaman olursa. Anneme diyorum çalışmalara başladık ama olmuyor 3 aydır artık ne zaman olursa o zaman anneanne dede olcaksınız diyorumbabam bile geçen şey dedi bizim 1 sene olmadı doktor doktor gezdik olur Allahın izniyle
Ben sıcak suyla sabunla vs yıkamıyorum onu öğrenmiştim ama ben bi 15 dk durur sonra wc ye giderim ya duramıyorum ki çok çişim geliyorbide ertesi gün de banyo yapmak istemiyordum günah diye o da 1-2 saat sonra yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?