Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hemen yıkanıyorum yaa hemde sıcakta değil kaynar suyla yıkanırım ben hatta önce tuvalete girer sonra banyoya girerim. Gitti bebişler O zaman bir sonraki ay artık bebiş için en azından sabah uyanan kadar yatıcam. Öylede sabah duşa girip abdest almaya çok üşeniyor insan yaa ( ama artık üşenmeyip azimli olcam Allahın izniyle.

İnşallah canım gerçekten doğruymuş sen iyiki erken başlamışsın. Ben pişmanım erken başlamadığıma hep sanki korunmasak hemen hamilr kalıcakmışım gibi hissediyordum o kadar korkardım şimdi kendime kızıyorum. Ama tabi herşey kısmet. Hayırlısı değilmiş demek henüz.

Oo senin daha yeniymiş 1 yılın olmamış :) Biz 2 yıl çocuk düşünmedik benden sonra evlenenlerin çocukları oldu şimdi o yüzden baskı var üzerimde :)
Biz ilk 8 sene düşünmedik, sonra isteyince de ha deyince olmadı 8 ay sürdü. 90 yaşındaki babaanneme ziyarete gittiğimde 10 senelik evliliğin üzerine gebeyim deyince bana sizin çocuğunuz olmuyo sanıyodum ben üzülmeyin diye sormuyodum dedi oğlum daha 40 günlükken gittiğimde ikinci ne zaman diyodu ama

Doğrudur canım bende Kuran-ı Kerim de gördüm mü hayır. Ama var mı bilmiyorum yani araştırmadım. Ama büyüklerimizden duyduklarım işte bastığın yerler sana lanet eder vs diye. İnşallah bu ay olur da bunlara gerek kalmaz. Ama olmamış olursa önümüz ramazan yine sabah banyo yapamam

Evet canım üşeniyor insan helede sabah işe gidecekse. Kalkıp yıkanıyorum sonra çocuğu okula hazırlıyorum. Okula bırakıyorum işe geçiyorum. Ama işin ucunda bebek olunca yapıyor insan. Aslında bunları yapmayıpta hamile kalanda çok insan var ama bizim kadar kafayı bebekle bozmuyor onlar. Biz biraz düşünce gücümüzle olanıda oldurmuyoruz sanki. Sen gece uyurken sperm yumurtayı buluyor döllüyor. Kafan rahat iken olan oluyor. Hayırlısı olsun inşallah. Hepinizin iyi haberlerini bekliyorum inşallah.

Doğrudur canım aslında bende detaylı bilmiyorum bu konuyu ama benim biraz korkularım var deprem falan olursa veya ölürsek abdestsiz olucam diye. O zaman ne olur onunda detayını bilmiyorum aslında ama insan yinede tedirgin oluyor. Ondan K KurkmantoluS gibi sabaha kalmıyorum.

Aynen canım daha zamanı değilmiş demekki nasibi yokmuş ki sizde düşünmemişiniz. O zaman düşünseydiniz kısmet bu zamanlara olduğu için ki inşallah bu zamanadır. O zamanda 2 yıl boyunca çocuğum olmuyor diye üzülürdün öyle değilmi

Annelik böyle birşey işte Umarım herşey yolunda gider, torunlarına bakmak da nasip olur sana

Ayyy 8 sene iyi sabır yaaa Babanne de kimsede olmayan bizdekilerin aksine anlayışlı babanne maşallah

Aynen aslında bizim olayımız fazla kafaya takmak. İlk denememde kimyasal olmuştu benim o zamandan sonra bu forumda takılmaya başladım bir daha da bebek olmadı bie kafamdan atabilirsem bebek fikrini olucak yoksa biliyorum

Ayyy kız deprem falan deme o zaman ben korkarımmm. Ay kesin bundan sonra aklıma bu gelecek

Evet canım Ramazan’da olmaz tabi. en azından bir iki saat yat sonra gir banyoya bu kadarını yaparsın kalçana yastık koy, idrarını ilişkiden önce yap sonrasında yapma. Bide böyle dene bakalım. Bide yumurtlamayı hisset. Vücudunu dinleyen her kadın anlar inan yumurtlamayı. Bu ay kendini dinlemeye çalış.

Ya ben normalde vücudum da ki her değişikliği bilirim fakat, böbreklerimde bi sorun var ondan dolayı hem kasıklarım hem belim ağrır. Akıntım da normalde hep vardır. O yüzden ben anlayamıyorum hiç bir şekilde çözemiyorum. Bu ayda çözemedim ya inşallah olmuştur. Nasipse tabii

Benim bildiğim kadarıyla 2 vakit abdestsiz dolaşmamak lazim yani akşam vakti geçiyor sabah vakti abdestsiz olabilirsin ama öğle vakti girmeden abdest almak lazım. Yada sabah olduysa öğle vakti tamam ama ikindiye kadar abdest almak lazım şeklinde.. doğrusunu Allah bilir tabii ama ben böyle biliyorum

Kızlar ya bakın ben bişi anlatıcam, ben 6 adet dönemi yok ayağı havaya kaldırmalar. Ardından duş almamalar yatakta yatıp beklemeler aklınıza ne geliyosa herseyi yaptım olmadı. Bi ay yeter be bu ay kafa dinleyeceğim dedim, ilişki 1 kerecik oldu o dönemde ve ardından hemen kalkıp gidip duş aldım. O ay hiç kendime bakmadım, sıcak küvetlere girdim adet söktürücü sarı kantaron hapı kullandım söktürsün diye bi çay vardı onu içtim günlerce. 3-4 kere uçağa bindim ve hatta uçağı kaçırmamak için havaalanı içinde sırtımda yükle 3 km koştum nasılsa gebe değilim oh be stresim yok diyerek yaptım hepsini. Çünkü bi önceki hafta kanda çıkmamıştı çocuk. Meğersem gebeymişim hiç lekelenmem dahi olmadı. Diyeceğim şu ki eğer inancınıza göre korkularınız varsa, gönlünüz rahat etmeyecekse abdestinizi alın. Sadece o bölgeyi sabunla suyla yıkamamak lazım o kadar.

Bende 1 vakit geçmeyecek diye duymuştum belki de telaşım ondandı

Hey maşallah 8 sene hiç miii bebiş görmediniz csnınız çekmedi minik eller minik bir popiş yuvarlansın dursun

Olanı söyleyeyim canım. Allah- ü Teala o kadar büyük ki işte böyle durumlar için ölümden sonra gusül aldırılarak gömülüyor insan. sen nasıl ölürsen öl. Allah seni temiz gömdürüyor. Temiz giydiriyor. Dinimiz aslında sanıldığı ve anlatıldığı gibi zor bir din değil. Allah herkes için hayatı kolaylaştıracak çözümleride beraberinde yaratmış. Benim öyle bişeyden korkum hiç olmadı. Gusül en son düşüneceğim şey ölüm anında. Kimseninde aklına gelmez bence. Herkes yaptıklarını ve yapamadıklarını düşünür. Amannnn nerden nereyeee.
Daha anne baba olacağız inşallah ne ölmesi. Allah hepimize sevdiklerimizle evlatlarımızla birlikte yaşayacağımız hayırlı ömürler versin.

Bende öyle düşünüyorum herşey Allahın elinde onun istemediği bişeyi yaparsak o bizim istediğimizi neden versin diye. Fakat tam net bilmediğim için bir daha gerek kalmaz umarım ama olacak olursa iyice araştırırım diye düşünmüştüm. Bide şu olmuyorsa olmuyor olayını yapamıyorum ben ya denedim ama regl dönemi yaklaştıkça düşünmeye başladım. Gerçi bu ay çok düşünmedim hatta düşünmüyorum ve yüksek ihtimal olumsuz olcak zaten

Aminnn aminnnn çooook aminnnn Güzel Allah ım görüyor, duyuyor, biliyor içimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…